Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από van rooy »

Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Μήπως, λέω μήπως, να αλλάξουμε εμείς και να σταθούμε δίπλα στον οποιονδήποτε είναι προπονητής; Λέω εγώ..
Γιατί την ίδια ιστορία, βαρέθηκα να τη ζω ως οπαδός του ΠΑΟΚ.
Τα ίδια με Γκαρσία, τα ίδια με Αμπέλ, τα ίδια με ΌΛΟΥΣ.

Μία δουλειά έχουμε να κάνουμε, να είμαστε ΟΠΑΔΟΊ και αυτό κινδυνεύουμε να το ξεχάσουμε.

Τη τελευταία φορά που στηρίξαμε χωρίς μα και μου, γαμήσαμε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμα μας.
ΈΧΕΙς ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι εννοουμε ακριβως να στηριξουμε τον προπονητη? Ειχε καποιο προβλημα ο Ραζβαν με τον κοσμο τα τελευταια 2 χρονια?
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ισα ισα, η πλειοψηφια τον στηριζει τυφλα και αν εκανε αλλος την διετια θα ειχε φυγει αμεσα. Καλα τα νταμπλ αλλα περασαν χρονια, εδω κ μια διετια επιστρεψαμε στη μετριοτητα και αυτο τον βαραινει.
Οταν εισαι στη δουλεια σου δε σου δινεται ασυλο για χρονια επειδη πετυχες ενα δυο χρονια
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν του γίνει πρόταση ανανέωσης γιατί να μην ανανεώσει...?
Λίγος του πέφτει ο ΠΑΟΚ...?
Θα βρει πουθενά καλύτερα...?
Παίρνει λίγα και δε του φτάνουν...?
Θα τον ζητήσει ομάδα από κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα...?
Αν του γίνει πρόταση ανανέωσης με χέρια και πόδια θα τρέξει να υπογράψει. Τιμή του και καμάρι τού που έφτασε να καθήσει στον πάγκο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ...!
Αλλιώς σε καμιά βαλκάνια εθνική ή καμιά Αραβία θα καταλήξει.
Κανείς δεν τον ήξερε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ και κανείς δε θα τον θυμάται όταν φύγει...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Συνελθε τραγικε, παλι χρονο ζητας, καθε χρονο αυτο εχουμε, οι αλλοι γιατι δεν ζητανε χρονο
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

PAOKevolution έγραψε:Ορισμένοι έχετε τρομερό κόμπλεξ με τον προπονητή. Δεν είναι κακό. Κι εγώ είχα με τον Αμπέλ. Αλλά τουλάχιστον μην το βαφτίζετε κριτική.
Συνοπαδε συγνωμη ,αλλα ο αμπελ ειναι 100 χρονια μπροστα απο τον λουτσε!Τον αμπελ αν τον αφηναν να κανει την ομαδα οπως ηθελε αυτος ,θα επαιρνε πανω απο 2 τιτλους ,και με τα δικα μας τα παιδια παντα!Λιγο πριν φυγει η ομαδα ειχε αρχισει να αποδιδει και χωρις να εχει τους παιχτες που ηθελε.πχ δεξι φουλ μπακ!Θυμησου το ματς με τη γραναδα ,που επαιζε ψηλα μονο με τον γιαννουλη ελειψει δεξιου (ειχαμε τον ματος αλλα το συστημα του δεν ευνοουσσε τις επιστροφες του),και πες μου αν εχεις δει καλυτερο Π.Α.Ο.Κ. σε ευρωπαικο παιχνιδι!Ετσι γινοταν παντα στον αμοιρο τον Π.Α.Ο.Κ. με τους προπονητες που ετρεχαν τα (παιδια μας) λιγο παραπανω στην προπονηση!Και μαζι τους τα χρυσα παιδια που καλυπτουν το ρεπορταζ και βγαζουν πηχαια πρωτοσελιδα ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!Αυτα εγιναν και με τον στεφενς αυτα θα γινουν και παλι οταν καποια παιδια μας δεν θα θελουν τον εκαστοτε προπονητη!Και για του λογου το αληθες μπες στο Π.Α.Ο.Κ. 24 να δεις πως κραζουν τους συνοπαδους μας που αγανακτισμενοι στο ημιχρονο καναν την οποια κριτικη!Θελω να πω οτι και σε αυτο το κομματι ο ενας δεν εχει καμια σχεση η στηριξη που δεχεται!Και μιλαμε οτι ειμαστε στην τριτη χρονια ,χωρις σχεδον τιποτα!με το συμπαθειο! :opaokara:
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

O Άμπελ ήταν σπουδαίο μυαλό και καλός χαρακτήρας. Δυστυχώς δεν έμεινε και γι' αυτό φταίνε κάποιοι τότε παίκτες και πολλοί οπαδοί. Τώρα όμως μένει να κοιτάμε μπροστά-δεν μας παίρνει να κοιτάμε πίσω. Κάνουμε υπομονή, περιορίζουμε τη γκρίνια (ήρθαν μεταγραφές που φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν-με μεγάλο βέβαια ερωτηματικό τον φορ). Όταν θα τελειώσει η χρονιά ας κάνουμε τότε αυστηρό απολογισμό για τον προπονητή (γνώμη έχω βέβαια αλλά θα περιμένω κι εγώ να δω πώς θα πάει η χρονιά).
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τζος συγνώμη αλλά η πέρσι η πρόπερσι έφαγε φτυσίδι από τα επίσημα...
Τέλος πάντων. Ο καθένας έχει την άποψή του. Απλώς εγώ έχω αλλεργία στις ακρότητες και τα όσα εμετικά γράφονται κατά του προπονητή και παικτών.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

papwolf έγραψε:Αν του γίνει πρόταση ανανέωσης γιατί να μην ανανεώσει...?
Λίγος του πέφτει ο ΠΑΟΚ...?
Θα βρει πουθενά καλύτερα...?
Παίρνει λίγα και δε του φτάνουν...?
Θα τον ζητήσει ομάδα από κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα...?
Αν του γίνει πρόταση ανανέωσης με χέρια και πόδια θα τρέξει να υπογράψει. Τιμή του και καμάρι τού που έφτασε να καθήσει στον πάγκο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ...!
Αλλιώς σε καμιά βαλκάνια εθνική ή καμιά Αραβία θα καταλήξει.
Κανείς δεν τον ήξερε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ και κανείς δε θα τον θυμάται όταν φύγει...
Λίγο υπερβολικό σε κόβω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Elkjaer έγραψε:O Άμπελ ήταν σπουδαίο μυαλό και καλός χαρακτήρας.
Μπορεί να είναι αυτά που λες, μπορεί να μη του πήραν τους παίχτες που ήθελε, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ήταν ξεροκέφαλος και δεν είχε την ευελιξία να διαχειριστεί μια έτοιμη ομάδα που μόλις είχε πάρει το νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOKevolution έγραψε:Τζος συγνώμη αλλά η πέρσι η πρόπερσι έφαγε φτυσίδι από τα επίσημα...
Τέλος πάντων. Ο καθένας έχει την άποψή του. Απλώς εγώ έχω αλλεργία στις ακρότητες και τα όσα εμετικά γράφονται κατά του προπονητή και παικτών.
Μεμονωμενες ακροτητες εντος γηπεδου γιατι τετοιες ηταν δεν τσουβαλιαζουν ολοκληρο τον κοσμο,οπως επισης γραφομενα σε σοσιαλ μιντια η φορουμ. Σε γενικες γραμμες δεν νομιζω οτι δικαιουται ο Ραζβαν να μιλησει για ελλειψη στηριξης απο τον κοσμο,ισα ισα που σε μια σειρα απο πολυ ασχημα αποτελεσματα οπως ο αποκλεισμος απο τη Λεφσκι ή ο τελικος κυπελου ο κοσμος αντεδρασε σχεδον υποδειγματικα απεναντι του σεβομενος τα οσα εχει πετυχει.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Εγω δεν πιστευω οτι θα ανανεωσει παντως.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πάρα πολύ νωρίς για να πούμε, να δούμε πού θα πάει η χρονιά.
Με την τωρινή εικόνα σίγουρα δεν είναι για ανανέωση, από την άλλη ο Ιβάν μου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι γενικά της νοοτροπίας better the devil you know.
Όπως και να έχει η ομάδα θέλει άμεση βελτίωση και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιχνιδια σαν το χτεσινο πρεπει να προβληματισουν πρωτα τον ιδιο. Σε σετ παιχνιδι απεναντι σε αντιπαλο που ειχε στραμμενη τη προσοχη στην αμυνα εμφανισαμε το γνωστο ντεκαβλε προσωπο του γυρω γυρω ολοι αλλα απειλη μηδεν.Οταν το παιχνιδι εγινε ροντεο επικρατησε η διαφορα ποιοτητας της ομαδας. Κατι θα πρεπει να του διδαξει αυτο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ποιος θα ήταν ένας καλός προπονητής να συνεχίσει κ να βελτιώσει αυτό που έχει χτίσει αυτά τα δύο κ κατι χρόνια ο Ραζβαν; Ελπίζω να κινηθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο άγνωστος (σε μένα τουλάχιστον) που παίρνει ατις αποφάσεις για το σταφ της ομάδας ελπίζω να κινηθεί σ αυτή την κατεύθυνση κ όχι σε επιλογές εντυπωσιασμου που θα μας πάνε στο 0 παλι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”