Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο μανατζερ του εινα μισή ωρα απο δω που ενω

Αν κ ειναι αγγούρι όσο είδα κ δεν καίγομαι πλεον
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ είδα πολλά ματς του Ατρομήτου και αυτοί που έκαναν τη διαφορά ήταν ο προπονητής τους κυριώς και μετά κατα σειρά οι παίκτες Ουάρντα, Μάντσον, Βασιλακάκης. Οι υπόλοιποι ήταν ρολίστες, με τον Γιαννούλη να βελτιώνεται σταθερά. Άρα είναι λογικό να μη θέλεις να του κόψεις αυτήν την σταθερή βελτίωση και να του αλλάξεις πάλι περιβάλλον. Οι παίκτες αυτοί στέκονταν στο πρότζεκτ του Μπάγιεβιτς με Μπατατούδη πρόεδρο, που στόχος ήταν να έχουμε μια ομάδα μόνο για το κύπελο και ομορφη μπαλιτσα - 4η θέση στο πρωτάθλημα. Υπήρχε χώρος να παίξουν και να εξελιχτούν και υπομονή από τον κόσμο που στήριζε τα παιδιά βλέποντας τα χρέη και τα προβλήματα.

Σήμερα που πάμε για πρωτάθλημα ως 1ο φαβορί, δε χωρούν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, δηλ στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Ούτε ο Λάμπρου, ούτε ο Γιανούλης, ούτε ο Χατζηϊσαϊας, ούτε ο Λημνιός είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ ακόμη. Μέχρι και τον Ουάρντα, που τον είχαμε στην ομάδα και δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Βέβαια φέτος βελτιώθηκε πάρα πολύ και ψηφίστηκε MVP του πρωταθλήματος. Αυτός το έχει τώρα το επίπεδο, αλλά έχει άλλα... Θα αποφασίσουν αυτοί που πρέπει, αλλά εμένα δε με χαλάει να έρθει η ρήτρα του και να πωληθεί.

Ένα πράγμα ειναι απαραίτητο: Ο Πέλκας να μην πουληθεί με τίποτα.

Από εκει και πέρα ο Πρίγιοβιτς μόνο στην ρήτρα και εφόσον θέλει να φύγει. Η αντικατάσταση του Πρίγιοβιτς δε μπορεί να γίνει με παίκτη ελεύθερο ή φθηνό. Θέλει μια σοβαρή αγορά στα 5εκ, δηλαδή τα μισά της πώλησης Πρίγιο. Αν υπάρχει μια λίστα με 3 φορ μεγάλης αξίας για αγορά σε αυτό το επίπεδο, θα κάτσει η μία στις διαπραγματεύσεις, γιατί μιλάμε για ΠΟΛΛΑ λεφτά και δε θα υπάρχει ανταγωνισμός στο συμβόλαιο του παίκτη, όπως με τους ελεύθερους. Όταν ο Χ παίκτης παίρνει 500,000 στην Αργεντινή και εσύ του δίνεις 1χαρτί μισθό, όσο και παικταράς να είναι, εφόσον δεν έχει προτάσεις από μεγάλες ομάδες, τρέχοντας θα έρθει στον ΠΑΟΚ, όπως έκανε και ο Ρέυ, όπου μάλιστα τα ποσά ήταν πολύ μικρότερα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους

Σε περιπτωση πώλησης πριγιο

όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ μου αρέσει σα λύση

μπράβο μανι που ξεπέρασες το ναζλίδη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Από 1 Φλεβάρη είχε ξεκινήσει θεραπεία... :D :opaokara:

Υ.Γ. ΜΑΝΙ κλαίωωωωωωω... :lol: :lol: :lol: :lol:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
Φίλε μου το πρωτάθλημα θα το είχαμε πάρει αν είχαμε προνοήσει το αυτονόητο δηλαδή να βάλουμε κωλοδιχτυ μπροστά απο τον πάγκο των κωλομπαραδων.Το "φώναζαν" μια εβδομάδα οτι θα έκαναν το ματς μπουρδελο.Ουτε απο την Τριπολιτσά θα χαναμε και ούτε θα γινόταν μανούρα με την αεχ.Μια γαμημένη εγκληματική αμέλεια μας στέρησε το νταμπλ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

rainmaker έγραψε:Η μεταγραφική αγαμία σας έχει τρελάνει.

Σταματήστε να πηζετε το τοπικ με άσχετα θέματα και συζητήσεις.

Και σταματήστε την πρόωρη γκρίνια.

Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας!!

Τι καινοτομία είναι αυτή πάλι;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

boogeyman77 έγραψε:Φίλε μου το πρωτάθλημα θα το είχαμε πάρει αν είχαμε προνοήσει το αυτονόητο δηλαδή να βάλουμε κωλοδιχτυ μπροστά απο τον πάγκο των κωλομπαραδων.
Αυτό για μένα είναι από τα πιο άγραφα παράλογα στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία μας.
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην έχει μπει ένα γαμωδίχτυ μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων με όλα όσα έχουν γίνει. Βασικά σε όλο το γήπεδο, ας μη γελιόμαστε
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

καλά εσείς νομίζετε ότι το χάσαμε για ένα κωλόχαρτο το πρωτάθλημα?
και δίχτυ να είχαμε, μπορεί να φεύγαν οι γαύροι γιατί κάποιος έκλασε στην 2 ....
πιστεύεται δηλαδή ότι δεν θα έβρισκαν άλλους 10 λόγους για αφαίρεση βαθμών?

sorry για το offtopic
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Θα βοηθούσε το δίχτυ αλλά ένα διπλό πριν το Δεκέμβρη θα βοηθούσε περισσότερο ;)
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

vs40 συμφωνώ μαζί σου με εξαίρεση τον Λημνιό. Πέρσι βρήκε τον χρόνο του. Θα τον βρει και φέτος. Έχει σίγουρα μία θέση στο roster.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

rainmaker έγραψε:Η μεταγραφική αγαμία σας έχει τρελάνει.

Σταματήστε να πηζετε το τοπικ με άσχετα θέματα και συζητήσεις.

Και σταματήστε την πρόωρη γκρίνια.

Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας!!

Τι καινοτομία είναι αυτή πάλι;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aυτος ο Δουμπια https://www.transfermarkt.com/seydou-do ... eler/75287 κλασικη περιπτωση μαυρου που κρυβει χρονια.
Περιμενω ποιον πιου εννοουσε ο Γιωργης.
Ξαναλεω οτι εχουμε 50 συμβολαια. Πρεπει να γινουν πολλες αποδεσμευσεις.
Το ''λαθος'' ηταν που αγοραζαμε σταδιακα προσιτους παικτες, αντι να παρουμε τους μισους με τα διπλασια λεφτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτόν θέλω να πάρουμε.....αυτές τις στιγμές θέλω να τις ξαναζήσω..... [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180608/2773e2f9dc865b5fb6f5273dc0116841.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180608/e91c0eded5c86257adcffa699c9ce081.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180608/5b529c378b47d031d0a10d05cb219a41.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Κάτι πιου πιου τα ανεβάζει πάλι ο Γιώργης...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πίου Πίου?
Τι Πίου Πίου?
Ποιον Πίου Πίου?

Εικόνα...αυτόν μήπως? :D :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”