8. Amr Warda
- PAOK_Antarctica
-
Re: 8. Amr Warda
Μπορεί και να ισχύουν,μπορεί και όχι..σίγουρα δε βίασε καμία παντωσ οπότε στη χειρότερη έκανε γλοιώδες πέσιμο..κοτζαμ Ρονάλντο δίκασαν για βιασμό..τον αθώωσε το ένα δικαστήριο ,νομίζω ξεκίνησε μετά ένα άλλο έρευνα..αλλά ποτέ δε σταμάτησε να παίζει..ασ μη βγάλουμε τα μάτια μασ πάλι και το κάνουμε μεγαλύτερο θέμα από ότι είναι..δεν έχουμε που δεν έχουμε άλλο 10αρι τησ προκοπής,ασ μην κάψουμε τώρα και αυτό που έχουμε..επαναλαμβάνω μιλάμε για πέσιμο έτσι,ούτε χουφτωσε καμία,πόσο μάλλον να βίασε κιολασ.τοτε θα κάναμε άλλη συζητηση...ασ μη δώσουμε μεγαλύτερη έκταση από ότι πρεπει..σιγουρα θα το επιχειρήσουν τα γνωστά σιχαματά αυτό αλλά δεν θα πρέπει να τεθεί εκτός ομαδοσ για κανένα λογο..ασ λυθεί εσωτερικά το πολυ-πολυ με ένα πρόστιμο
-
Ακόμα και αν βγήκε η είδηση επίτηδες τώρα πριν τα ντέρμπι, που δεν νομίζω, θα του ξυθει το δεξί αρχιδι του ουαρντα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Πέμ 21 Ιαν 2021, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραία ας πουμε οτι στην χειρότερη είναι πεφτουλας. Ε καί; πως μπορεί να σχετίζεται με την μπάλα; σαν την άλλη που είπε ότι τα παιδια της είναι καλά επειδή έχουν proficiency. Μερικές φορές ψαχνόμαστε από μόνοι μας κ εκεί που δεν μάς βάζουν τρικλοποδιά βάζουμε μόνοι μας
- paok re niamou
Ειναι πανευκολο σημερα να κατηγορησει μια γυναικα ενα αντρα για παρενοχληση ή ακομα και για βιασμο αποπειρα κ.ο.κ
Κερδιζει δημοσιοτητα, χρημα απο εκβιασμο, χρημα απο προσπαθεια κουκουλωματος.
Δεν αναφερομαι σε καραμπινατες περιπτωσεις οπου οι θυτες θα πρεπει να σκυβουν για σαπουνια για ολο το υπολοιπο της ζωης τους, αλλα για γυναικες που εχουν στην στοχευση τους διασημους ή γνωστους τελος παντων.
Ο Αμρ ειναι ενα ευκολο θυμα για οποιοδηποτε αποπειρα να δημιουργηθει ντορος και φασαρια απο καλοθελητες.
Με τελικο στοχο βεβαια την ομαδα.
Κερδιζει δημοσιοτητα, χρημα απο εκβιασμο, χρημα απο προσπαθεια κουκουλωματος.
Δεν αναφερομαι σε καραμπινατες περιπτωσεις οπου οι θυτες θα πρεπει να σκυβουν για σαπουνια για ολο το υπολοιπο της ζωης τους, αλλα για γυναικες που εχουν στην στοχευση τους διασημους ή γνωστους τελος παντων.
Ο Αμρ ειναι ενα ευκολο θυμα για οποιοδηποτε αποπειρα να δημιουργηθει ντορος και φασαρια απο καλοθελητες.
Με τελικο στοχο βεβαια την ομαδα.
- Salvador Allende
Αδερφέ @Rainmaker στο τόπικ του Ζαμπά υπάρχουν κι εκεί στιγμές από το ινσταγκραμ του που δημοσιεύουν μέλη και απλά σπάμε πλάκα με αυτά που βλέπουμε μπας και την παλέψουμε με τη μιζέρια της κορωνοκατάστασης. Η σιλικονάτη γκόμενα του Ζαμπά ας πούμε, τι σχέση έχει με το φόρουμ του ΠΑΟΚ? Αν έχουν πέσει κι εκεί διαγραφές σχολίων το παίρνω πίσω.
Οι καταγγελίες αυτές δεν είναι παλιές για αυτό και το πόσταρα. Έγιναν την τελευταία βδομάδα για έναν παίκτη του ΠΑΟΚ. Ας είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Για αυτό και μας αφορά. Όταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις γιατί δίνεις το παράδειγμα σε νέα παιδιά. Δεν νομίζω ότι το να σχολιάζουμε ή να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω σε ένα θέμα σημαίνει ότι είμαστε δικαστήριο ή φόρουμ ποινικών ζητημάτων. Απλά κουβέντα γίνεται και δεν μπορώ να καταλάβω την ενόχληση κάποιων.
Οι καταγγελίες αυτές δεν είναι παλιές για αυτό και το πόσταρα. Έγιναν την τελευταία βδομάδα για έναν παίκτη του ΠΑΟΚ. Ας είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Για αυτό και μας αφορά. Όταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις γιατί δίνεις το παράδειγμα σε νέα παιδιά. Δεν νομίζω ότι το να σχολιάζουμε ή να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω σε ένα θέμα σημαίνει ότι είμαστε δικαστήριο ή φόρουμ ποινικών ζητημάτων. Απλά κουβέντα γίνεται και δεν μπορώ να καταλάβω την ενόχληση κάποιων.
καταγγελίες λές το τι γράφει ο καθένας στα σόσιαλ ;;; κ τι καταγγέλουν; ότι της την επεσε ο Ουάρντα;; αν θες παράδειγμα για τα παιδια τους ποδοσφαιριστες ως χαρακτήρες πρέπει να κοιτάμε κ αλλα όπως τις σπουδές τους για παραδειγμα . Δεν μπορώ να καταλάβω γτ για τους γιους μου πρεπει να είναι παραδειγμα ο Ουάρντα κ όχι εγώ;αν έχω απαιτήσεις απο τον Ουάρντα σε τέτοια θέματα τότε πρεπει να έχω κ από μένα που μεγάλωσα παιδια που έχουν τον Ουάρντα ή την Καλομοίρα για προτυποSalvador Allende έγραψε:Αδερφέ @Rainmaker στο τόπικ του Ζαμπά υπάρχουν κι εκεί στιγμές από το ινσταγκραμ του που δημοσιεύουν μέλη και απλά σπάμε πλάκα με αυτά που βλέπουμε μπας και την παλέψουμε με τη μιζέρια της κορωνοκατάστασης. Η σιλικονάτη γκόμενα του Ζαμπά ας πούμε, τι σχέση έχει με το φόρουμ του ΠΑΟΚ? Αν έχουν πέσει κι εκεί διαγραφές σχολίων το παίρνω πίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 21 Ιαν 2021, 19:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καλά το spread της φαιδρής υπόθεσης της φαίδρας με τον Ουάρντα χτυπάει κόκκινο στα μέσα. Δεν θα προσφέρουμε και τίποτα να το αποσιωπήσουμε εδώ μέσα. Είναι μέρες αυτή η ιστορία και ο γύπας έχει κλείσει λογαριασμούς και λέει πάλι ότι τους ξαναχακάρανε. Κάτι έλεγε για αυτό και στο 365scoresarabic
https://www.instagram.com/p/CKRWXcpgBth/. αν καταλαβαίνει κάποιος τη γλώσσα ας βοηθήσει.
Πάντως ο τύπος είχε πάει βόλτα στο Ντουμπάι με την καινούρια γκόμενα και καπάκι ήρθε Ελλάδα, υπέγραψε, έπαιξε με το Βόλο και ανέβηκε αμέσως (και πάλι με το κορίτσι στη Θεσαλονίκη). Αλλά στο Ντουμπάι το μυαλό του το είχε να βρει τη φαίδρα να κάνει τριολέτα όπως διατείνονται οι μύθοι. Καραστημένη υπόθεση πρέπει να είναι και δυστυχώς του κάνει ζημιά και μαζί με αυτόν και στην Ομάδα. Άσε που ένα σωρό accounts την πέφτουν στην ΠΑΕ ζητώντας της να τον διώξει.
https://www.instagram.com/p/CKRWXcpgBth/. αν καταλαβαίνει κάποιος τη γλώσσα ας βοηθήσει.
Πάντως ο τύπος είχε πάει βόλτα στο Ντουμπάι με την καινούρια γκόμενα και καπάκι ήρθε Ελλάδα, υπέγραψε, έπαιξε με το Βόλο και ανέβηκε αμέσως (και πάλι με το κορίτσι στη Θεσαλονίκη). Αλλά στο Ντουμπάι το μυαλό του το είχε να βρει τη φαίδρα να κάνει τριολέτα όπως διατείνονται οι μύθοι. Καραστημένη υπόθεση πρέπει να είναι και δυστυχώς του κάνει ζημιά και μαζί με αυτόν και στην Ομάδα. Άσε που ένα σωρό accounts την πέφτουν στην ΠΑΕ ζητώντας της να τον διώξει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πλάκα πλάκα και ο Κυρ Παπ δεν την πάτησε έτσι με μια;;
Που δημοσίευσε κάτι φωτογραφίες και έκτοτε πήρε την κάτω βόλτα;;
Τι να πει κανείς..
Τι να πει κανείς..
οταν την πεφτεις κανεις κατι κολασιμο ? να μην ξενυχταει ειναι το θεμα .....αλλα παλι εμεις θα γινουμε χωροφυλακες ? η θα αναπαραγουμε καθε τι που ακουμε ?Salvador Allende έγραψε:Αδερφέ @Rainmaker στο τόπικ του Ζαμπά υπάρχουν κι εκεί στιγμές από το ινσταγκραμ του που δημοσιεύουν μέλη και απλά σπάμε πλάκα με αυτά που βλέπουμε μπας και την παλέψουμε με τη μιζέρια της κορωνοκατάστασης. Η σιλικονάτη γκόμενα του Ζαμπά ας πούμε, τι σχέση έχει με το φόρουμ του ΠΑΟΚ? Αν έχουν πέσει κι εκεί διαγραφές σχολίων το παίρνω πίσω.
αν επηρεαστηκε ο παπ απο εναν διαλογο με μια ηλιθια στο ιντερνετ, που την ειπε τι κανεις και αυτη φωναζε λες και της εκανε σεξιστικη επιθεση,που απλα ηθελε να εκμεταλευτει την αναγνωρισιμοτητα του για διαφημιση τι να πω ......σιγουρα δεν φταιει αυτο για την κατηφορα την αγωνιστικη του κυριακου.....Mitsospaoki4 έγραψε:Πλάκα πλάκα και ο Κυρ Παπ δεν την πάτησε έτσι με μια;;
Τι να πει κανείς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 21 Ιαν 2021, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
@eorptol1 αν εσύ είδες κάποια πράγματα επί του θέματος, και θεωρείς ότι απλά έγινε ένα αποτυχημένο πέσιμο είναι δικαίωμα σου. Επέτρεψε μου όμως να έχω διαφορετική άποψη.
η αναπαραγωγη αυτων των φημων εδω τι νοημα εχει ,τι θελεις να βγαλουμε ανακοινωση καταδικης ?
- ΑποστόληςΑ
Κύριε Allende εσείς είδατε κάποια ηλεκτρονική παρανομία και τό 'χετε πάρει πατριωτικά το θέμα; Και εάν ναι ποια;
- Salvador Allende