Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- thanos-xanthi
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
μηπως εντος ημερας ανακοινωθει ο Ουαρντα?
το βραδυ ειναι και το πρωτο ματς αλλωστε της Αιγυπτου να τον παρουμε λιγο ματι
Αρα οι δικοί μας λένε ό,τι νάναι περί υπογραφών κλπ.efthimis_paok έγραψε:Οι Γάλλοι μόλις εγραψαν ότι έκλεισε ο Πέντρο με 1 εκ 25% ποσοστό και 750.000 μισθό.
Έρχεται Ελλάδα για περεταιρω
http://www.getfootballnewsfrance.com/20 ... ique-deal/
Oσοι καταλαβαν καταλαβαν, εσυ παλυ οχι ειμαι σιγουρος...eorptol1 έγραψε:Ποιοί φίλοι κατάλαβαν Τζόσουα ?
Σε αυτό το άρθρο, πάντως, λέει "according to reports from Greece". Τους δικούς μας αρδ αναπαράγουν μάλλον.Magpies4 έγραψε:Αρα οι δικοί μας λένε ό,τι νάναι περί υπογραφών κλπ.efthimis_paok έγραψε:Οι Γάλλοι μόλις εγραψαν ότι έκλεισε ο Πέντρο με 1 εκ 25% ποσοστό και 750.000 μισθό.
Έρχεται Ελλάδα για περεταιρω
http://www.getfootballnewsfrance.com/20 ... ique-deal/
-
paokpantou
καλυτερα να ρωτησω εσενα...εχεις δει ποτε τον λεοναρντο να παιζει??εκτος απο βιντεακιαjoshua έγραψε:Oσοι καταλαβαν καταλαβαν, εσυ παλυ οχι ειμαι σιγουρος...eorptol1 έγραψε:Ποιοί φίλοι κατάλαβαν Τζόσουα ?
Εγώ στο χόρτο θά τόν δω προκαταβολικά δεν κράζω ούτε αποθέωνω,δεν έχω καν άποψη, στηρίζω όμως όταν μπαίνει στο γήπεδο να παίξει....Η κριτική όταν τόν δω να παίζειjoshua έγραψε:Oσοι καταλαβαν καταλαβαν, εσυ παλυ οχι ειμαι σιγουρος...eorptol1 έγραψε:Ποιοί φίλοι κατάλαβαν Τζόσουα ?
δεν νομιζω στην τελική ενεργεια να ειναι χειροτερος του γκαρυ για παραδειγμα. του τζαλμα δεν παιζει.
δεν τους ξερω καλα τους δυο Βραζιλιανους και μονο απο βιντεο, οποτε δεν μπορω να εχω αποψη. βεβαια τα βασικα τους μου μοιαζουν λιγο πολυ. βραχυσωμοι, καλοι χειριστες μπαλας, καλο ποδι, τριπλα, σεντρα, πιο αργοι του γκαρεως... ξερω γω... ισως ο γαλλος ειναι λιγοτερο επιθετικογενης (να παταει πιο λιγο περιοχη δλδ) και πιο συνεπης τακτικα, τι να πω...
παντως και εγω ιδεατα ηθελα ενα ακραιο επιθετικο εκει, αλλα δεν μπορω σε καμια των περιπτωσεων να εχω τη γνωση αλλα και το οραμα του Ιβιτς για το πως θελει να στηθει η ομαδα. αρα, αναμενω. βλέποντας παντως τα εξτρεμ στα τελευταια ματς να συγκλινουν ολο και πιο πολυ στον αξονα, ισως ενας με πιο "επιτελικα" χαρακτηριστικα απο τον γκαρυ να ηταν αυτο που ηθελε...
και μην ξεχναμε και τον ουαρντα που μπορει να εχει και ρολο πασπαρτου...
δεν τους ξερω καλα τους δυο Βραζιλιανους και μονο απο βιντεο, οποτε δεν μπορω να εχω αποψη. βεβαια τα βασικα τους μου μοιαζουν λιγο πολυ. βραχυσωμοι, καλοι χειριστες μπαλας, καλο ποδι, τριπλα, σεντρα, πιο αργοι του γκαρεως... ξερω γω... ισως ο γαλλος ειναι λιγοτερο επιθετικογενης (να παταει πιο λιγο περιοχη δλδ) και πιο συνεπης τακτικα, τι να πω...
παντως και εγω ιδεατα ηθελα ενα ακραιο επιθετικο εκει, αλλα δεν μπορω σε καμια των περιπτωσεων να εχω τη γνωση αλλα και το οραμα του Ιβιτς για το πως θελει να στηθει η ομαδα. αρα, αναμενω. βλέποντας παντως τα εξτρεμ στα τελευταια ματς να συγκλινουν ολο και πιο πολυ στον αξονα, ισως ενας με πιο "επιτελικα" χαρακτηριστικα απο τον γκαρυ να ηταν αυτο που ηθελε...
και μην ξεχναμε και τον ουαρντα που μπορει να εχει και ρολο πασπαρτου...
Τα στοιχεια του Μυστα κουμπωνουν πολυ καλα με αυτα του Πριγιο, νομιζω πως μπορει να παιξει το ρολο του νικολιτς ανετα και να δουμε ωραια πραματα.'
Η πλεμπα.. αστους να λενε, κακοπροαιρετοι ειναιeorptol1 έγραψε:Ποιοί φίλοι κατάλαβαν Τζόσουα ?
Σε αντιθεση με οσους "καταλαβαν" κ μπορεί να διατυπώνουν ενα προβληματισμό ή μια διαφορετικη οπτικη ή τελος παντων κοιτανε περισσότερο τη συνολικη εικονα..προκαταβολικά δεν κράζω ούτε αποθέωνω,
στηρίζω όμως όταν μπαίνει στο γήπεδο να παίξει....
Ε?
Και καπως ετσι ομορφα κ λιτα, δημιουργούνται εντυπωσεις και βγαινουν τα ΠΑΟΚομετρα
Αχ, αχ, αχ...
Υ.Γ. σε φινισινγκ, χειροτερος του τζαλματου (με τα ως τωρα δειγματα, μακαρι ναναι.θεμα ψυχολογιας οπως συζητουσαμε πριν μερες), δεν παίζει ναι..
Αν κ σ'αυτη την ομαδα, ολα να τα περιμένεις, και τον σουαρες να φερεις, μπορεί να το ξεχασει..
Υ.Γ. paoki, αναγκαστικα σε 4-4-2 αυτο που λες..που είναι δυσκολο λογω κεντρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 17 Ιαν 2017, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλό θα ήταν να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην βγάλει τίποτα μάτια και πέσουνε τελευταία στιγμή άλλα κοράκια να τον κλείσουν.thanos-xanthi έγραψε:μηπως εντος ημερας ανακοινωθει ο Ουαρντα?
- sourmenetes
- Moderator
Snoufel εχεις mail.sn0ufel4 έγραψε:Ρώτησα έναν Γάλλο για τον Henrique και εν ολίγοις μου περιέγραψε τον Μακ όταν τον πήραμε. Δηλαδή ομαδικό πνεύμα καλή ταχύτητα μαχητής στο γήπεδο και εξαιρετικός χαρακτήρας αλλά κολλάει το μυαλό στην τελική πάσα και στο γκολ.
Μακάρι να μας βγει Μακ νούμερο 2
-
mbison
Aπό sentragoal.gr
Σε... δεύτερο γύρο πηγαίνουν οι συζητήσεις ΠΑΟΚ και Ρεν για τον Πέντρο Ενρίκε, καθώς οι δυο πλευρές θα καθίσουν και σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι αρχικές απαιτήσεις της Ρεν ήταν στο 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το ένα εκατ. ευρώ. Στον "δεύτερο γύρο" ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 1,2 εκατ. ευρώ και η Ρεν έδειξε τη διάθεση να "κατέβει" σε αυτά τα χρήματα.
Από την πλευρά του ο 26χρονος Βραζιλιάνος ακραίος έχει εδώ και λίγες ημέρες τελειώσει τις συζητήσεις με τους "ασπρόμαυρους", που του προσέφεραν συμβόλαιο που αγγίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις 750.000, την ώρα που στον γαλλικό σύλλογο είχε συμβόλαιο της τάξης του μισού εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει στον Ενρίκε συμβόλαιο μέχρι το 2020, συνολικών απολαβών σχεδόν 2,6 εκατ. ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται και μπόνους κατάκτησης προσωπικών και ομαδικών στόχων.
Ο Ενρίκε βρίσκεται από το καλοκαίρι στις λίστες των "ασπρόμαυρων", όταν και η περίπτωσή του είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο, στις πρώτες αναζητήσεις για την κάλυψη του κενού του Ρόμπερτ Μακ. Για τον Βραζιλιάνο, ένα από τα θετικά της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν είναι άλλο από την αγωνιστική του κατάσταση, καθώς έρχεται από ένα πρωτάθλημα του οποίου η διακοπή για τις γιορτές ήταν παρόμοια με αυτή στην Ελλάδα. Στον αντίποδα, ο Ενρίκε μετρά ελάχιστα ολόκληρα 90λεπτα τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
750.000 δεν ειναι πολλα για παικτη με ελαχιστα 90λεπτα τον τελ 1,50χρόνο?
Σε... δεύτερο γύρο πηγαίνουν οι συζητήσεις ΠΑΟΚ και Ρεν για τον Πέντρο Ενρίκε, καθώς οι δυο πλευρές θα καθίσουν και σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι αρχικές απαιτήσεις της Ρεν ήταν στο 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το ένα εκατ. ευρώ. Στον "δεύτερο γύρο" ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 1,2 εκατ. ευρώ και η Ρεν έδειξε τη διάθεση να "κατέβει" σε αυτά τα χρήματα.
Από την πλευρά του ο 26χρονος Βραζιλιάνος ακραίος έχει εδώ και λίγες ημέρες τελειώσει τις συζητήσεις με τους "ασπρόμαυρους", που του προσέφεραν συμβόλαιο που αγγίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις 750.000, την ώρα που στον γαλλικό σύλλογο είχε συμβόλαιο της τάξης του μισού εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει στον Ενρίκε συμβόλαιο μέχρι το 2020, συνολικών απολαβών σχεδόν 2,6 εκατ. ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται και μπόνους κατάκτησης προσωπικών και ομαδικών στόχων.
Ο Ενρίκε βρίσκεται από το καλοκαίρι στις λίστες των "ασπρόμαυρων", όταν και η περίπτωσή του είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο, στις πρώτες αναζητήσεις για την κάλυψη του κενού του Ρόμπερτ Μακ. Για τον Βραζιλιάνο, ένα από τα θετικά της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν είναι άλλο από την αγωνιστική του κατάσταση, καθώς έρχεται από ένα πρωτάθλημα του οποίου η διακοπή για τις γιορτές ήταν παρόμοια με αυτή στην Ελλάδα. Στον αντίποδα, ο Ενρίκε μετρά ελάχιστα ολόκληρα 90λεπτα τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
750.000 δεν ειναι πολλα για παικτη με ελαχιστα 90λεπτα τον τελ 1,50χρόνο?
Ποιος μιλάει πού αν διαφωνήσεις μαζί του, πάνω από 2 φορές ακούς μόνιμα σεντονοειδες κράξιμο....simba έγραψε:Η πλεμπα.. αστους να λενε, κακοπροαιρετοι ειναιeorptol1 έγραψε:Ποιοί φίλοι κατάλαβαν Τζόσουα ?
Και καπως ετσι ομορφα κ λιτα, δημιουργούνται εντυπωσεις και βγαινουν τα ΠΑΟΚομετραπροκαταβολικά δεν κράζω ούτε αποθέωνω,
στηρίζω όμως όταν μπαίνει στο γήπεδο να παίξει....![]()
Αχ, αχ, αχ...
Υ.Γ. σε φινισινγκ, χειροτερος του τζαλματου (με τα ως τωρα δειγματα, μακαρι ναναι.θεμα ψυχολογιας οπως συζητουσαμε πριν μερες), δεν παίζει ναι..
Αν κ σ'αυτη την ομαδα, ολα να τα περιμένεις, και τον σουαρες να φερεις, μπορεί να το ξεχασει..
Υ.Γ. paoki, αναγκαστικα σε 4-4-2 αυτο που λες..που είναι δυσκολο λογω κεντρου.
Αν διαφωνησεις ή αν καταφυγεις σε **************** οπως οι απο πανω?
Εχει μια διαφορα, οπως κ να το κανουμε..
Anw, σορυ που καταφυγαμε στο αγαπημένο σου σπορ, να κριτικαρεις τους αλλους..
Εχει μια διαφορα, οπως κ να το κανουμε..
Anw, σορυ που καταφυγαμε στο αγαπημένο σου σπορ, να κριτικαρεις τους αλλους..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 17 Ιαν 2017, 14:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: επεξεργάστηκε. ήρεμα.
Λόγος: επεξεργάστηκε. ήρεμα.