21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Trilofiotis »

DamoN έγραψε:Ενώ να τρέχεις σαν τρελος να σκυλιαζεις να κανείς τάκλιν για κόκκινη από το 2 να μην μπορείς να βρεις συμπαίχτη στα 2 μέτρα να παραπατας μονοσ Σ και να πληρώνεσαι τόσα λεφτά προσφέρει κάτι παραπάνω. Το πολύ πολύ να με πούνε αμπαλο σκέφτεσαι όχι αχάριστο...
Ακόμα ένα παράδειγμα του ότι για όλα, ακόμα και για το ότι ο Μπίσεσβαρ δεν τρέχει, φταίει ο Πέλκας που έχει τον κραξομαγνήτη. Εντός γηπέδου και εντός πληκτρολογίου.

Odi, εγώ δεν κράζω κανέναν στο γήπεδο και απλά συζητάω εδώ. Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας τσουβαλιάζεις όσους λέμε την αντίθετη άποψη με γενικότητες.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και για να μην παρεξηγηθώ ποτέ δεν κράζω παίχτη με το δικέφαλο στο στήθος. Ειδικά μέσα στο γήπεδο. Το παράδειγμα με τον πελκα το ανέφερα γιατί είμαι πολύ κατά της λογικής ότι πρέπει όλοι να τρέχουν σαν παλαβοί για να δείξουν το πάθος τους και ότι πονάνε την ομάδα....
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Trilofiotis έγραψε:
DamoN έγραψε:Ενώ να τρέχεις σαν τρελος να σκυλιαζεις να κανείς τάκλιν για κόκκινη από το 2 να μην μπορείς να βρεις συμπαίχτη στα 2 μέτρα να παραπατας μονοσ Σ και να πληρώνεσαι τόσα λεφτά προσφέρει κάτι παραπάνω. Το πολύ πολύ να με πούνε αμπαλο σκέφτεσαι όχι αχάριστο...
Ακόμα ένα παράδειγμα του ότι για όλα, ακόμα και για το ότι ο Μπίσεσβαρ δεν τρέχει, φταίει ο Πέλκας που έχει τον κραξομαγνήτη. Εντός γηπέδου και εντός πληκτρολογίου.

Odi, εγώ δεν κράζω κανέναν στο γήπεδο και απλά συζητάω εδώ. Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας τσουβαλιάζεις όσους λέμε την αντίθετη άποψη με γενικότητες.
Μπορείς να πας στο τοπικ του φερειρα που γράφω ότι ΠΕΛΚΑΣ ή ΛΑΜΠΡΟΥ πρέπει να παίζουν οπωσδήποτε για να έχεις την πίεση μπροστά...Αυτό δεν αναιρεί τα λεγόμενα μου ότι πολλές φορές ακόμα και στην πίεση τρέχει θολωμένος και είτε θα κάνει σκληρό φάουλ είτε θα φάει προσποίηση χωριά ότι αυτή η υπερβολική πίεση μπορεί να είναι και ο λόγος που κουράζεται πιο πολύ ψυχολογικά και μετά είναι επιρρεπείς στην λανθασμένη επιλογή όταν έχει την μπαλα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κανέναν δεν τσουβάλιασα. Απλά λέω οτι πρέπει να εκτιμούμε παραπάνω αυτά που έχουμε. Άποψη μου είναι, ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει, είναι αυτονόητο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Odi έγραψε:Λογικά εσείς που τα γράφετε αυτά είστε και οι ίδιοι που στο ημίχρονο στην Τούμπα γιουχάρετε και στο τέλος του αγώνα φωνάζετε "πρωτάθλημα θα πάρουμε";

Τι να πω.. Κρίμα και γ αυτόν και για τον Βαρέλα και για όλους.
Εγώ το θεωρώ λογικά ως τσουβάλιασμα αυτό αλλά δεν μπορώ και να σε πείσω. Συμφωνώ πάντως 100% με το να εκτιμάμε αυτό που έχουμε. Να προσθέσω και ότι στο γήπεδο πρέπει όσο χώμα και να δείχνει κάποιος να τον βοηθάμε να ανέβει.

Και DamoN φίλε μια χαρά τα λες για την πίεση του Πέλκα / Λάμπρου αν και ο 2ος ακόμα δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει αυτό με τη διάρκεια του 1ου, αλλά μακάρι. Η διαφωνία η δική μου είναι στο ότι τα ακούει -σχεδόν αποκλειστικά- ο Πέλκας όταν δεν πάει καλά. Δηλαδή ποιος θολωμένος ξεθόλωσε με το να τον βρίζει ένα γήπεδο από το 1ο λάθος; Και μάλιστα όταν γύρω του είναι κι άλλοι θολωμένοι που δεν ακούγεται γι αυτούς ούτε το 10% που ακούει αυτός.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Δεν ειναι φυσιολογικό πλέον.
Εχει βγάλει μια χρονιά να διαμαρτύρεται με τα χέρια ψηλά, ένας θεός ξέρει που
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Παραιτήσου
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Αν τον κρατήσει μέσα, ο Στοχ πρέπει να μας κάνει μήνυση και να δηλώσουμε ένοχοι.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εσύ μας δουλεύεις 100%.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πόλυ χάλι φέτος ρε Μάγε!Και δυστηχως είναι συνεχόμενο ολη τη χρονια έτσι είσαι.
kos

Δημοσίευση από kos »

διωξτε τον
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μάλλον κρίνει ανάλογα με την ποσότητα της τρίχας την θέση του βασικού αριστερού εξτρέμ ο προπονητής. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ή μπορεί να πηγαίνει ο Στοχ στις προπονήσεις και συνέχεια να πατάει την μπάλα και να πέφτει.

Προσπαθώ να καταλαβω πως τον βλέπει χειρότερο από τον Μπισεσβαρ ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για αυτό ειχαμε πάρει και τον Κουτσιανικούλη τότε για εξτρεμ...Επειδή είχε κοτσιδα! :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Με Φερέιρα καρφωμένος ενδεκάδα θα ήταν. Και ο Λάμπρου γι αυτό αφήνει μαλλί τι νομίζεις ;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο ρομπερ με αφανα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”