και να σας πω κατι ακόμα; όσο παιρνούν οι μέρες και βλέπω τι παθαίνουν τα αρδ , τόσο πιο ΤΣΑΚΑΛΙ πιστεύω ότι είναι ο Τζάκ ο Αγγελίδης. :ugeek:
αφιερωμένο λοιπόν.
GiorgosAtha έγραψε:Το κύπελλο με την Χάιντουκ να υποθέσω ότι το πήρε στο Playstation αφού δεν δούλεψε πουθενα?klainmein έγραψε:Stavros Kolkas Ρε μαλάκα εδώ πάω να φέρω προπονητή που δεν δούλεψε πουθενά, πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό πρωί πρωί;
Ο ΓΧ που στήριζες ρε γελοίε θεωρώντας σωστό να του δωθεί ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή που είχε δουλέψει πριν τον ΠΑΟΚ?
ΑΪ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Κροάτης παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός
++++Thanix έγραψε:Μετά το σχόλιο του λατρεμένου Σταυρου ο οποιος μάλλον πιστεύω πλέον ότι είναι ο ΠΑΟΚ τα έχουμε δει όλα.
Ο Τουντορ ήρθε χτες στη Θεσσαλονίκη μαζι με τον Αρνενσεν. Αλλα αφού δεν κάνει στον σταυρο στον ριζλα η στον οποιονδήποτε ΠΑΟΚτση μάλλον δεν θα κλείσει, η και να κλείσει θα φροντίσουμε σαν λαος να τον φάμε ώστε να έρθει ο ΓΧ για να έχουμε να κράζουμε. Γιατί ο ΠΑΟΚτσης αγαπάει την νικη πρώτα και όχι την ομάδα του.
Μετά που έμαθα για Τουντορ έκατσα και ψάχτηκα να δω τι έχει κάνει κτλ και ναι αν με ρωτήσετε τον θεωρώ κατάλληλο για τον ΠΑΟΚ. Σε 3 χρονια προπονητικής πηρε κύπελλο και είναι μονο 37. Αλλα μάλλον η μπαρτσελονα, η γιουβε, η πορτο, η μπενφικα και ΑΠΕΙΡΕΣ ακόμα μεγάλες ομάδες που πλέον εμπιστεύονται νεαρούς προπονητές είναι για τα σκυλιά. Ο γουαρντιολα είχε προπονήσει τα μικρά της ομάδας και την δεύτερη ομάδα, ο Κοντε είχε προπονήσει την Αερετσο πριν, o montela την κατανια, ο μουρινιο την λειρια και είναι κουραστικό να αναφέρω άλλους τόσους που πετυχαν. Αλλα εμείς είπαμε αφού δεν αρέσει σε εμάς ατομικά θα κράξουμε. Θέλω εγώ τον μπολονι, αν δεν έρθει αυτός δεν κάνει κανένας.
ΠΑΟΚ 2015
ΧΡΕΗ 0
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΠ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΠ
ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Παλικαρια ειλικρινά λυπάμαι που έφτασα να δω τον ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα και να έχουμε να κράζουμε για τα παραπάνω.
ΥΓ Σταυρακα καρντασι μου - Σελεμπριτι της πολης μας διάλεξε ποιον θέλεις να ΦΕΡΕΙΣ και ενημέρωσε την ΠΑΕ. και αν δεν στον φέρουν ξες εσύ...δεν κάνει τακτική και δεν έρχεται στις προπονήσεις!
Δεν θα συμμετέχω στην μιζέρια σας, εγώ βλέπω φως στον ΠΑΟΚ και θα στηρίξω όπως έκανα όταν έπαιζε στην ομάδα μας ο ραιαν καπαγιαννιδης και χρωστούσαμε τα πιγκαλ από τις τουαλέτες!
Κεντρικός αμυντικόςsic-4 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Κροάτης παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός
τελικα ρε παιδια κεντρικος αμυντικος ηταν δεν ηταν αμυντικο χαφ?
Αν ειναι ετσι.. μαλλον για παικτης ηρθε με τον Αρνεσεν... 37 χρονων, μια χαρα.. οπως ειχε πει κι ενας φιλος, 2 χρονακια τα εχει ανετα για σεντερμπακ
Γουσταρω γιατι εχει κακαλα και ειναι απαιτητικος!Igor έγραψε:Θέλουμε ενίσχυση. Δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουμε εμπειρία και υπάρχουν ομάδες χειρότερες από εμάς που όμως απαρτίζονται από πιο έμπειρους παίκτες. Ελπίζω η διοίκηση να κάνει κάτι. Δεν είναι αυτή η Χάιντουκ που θα ήθελα