Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από sourmenetes »

simba έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Alastor έγραψε:Να συμπληρωσω επισης για οσους οπαδους και ΜΜΕ μιλουν για ρετσινια στησιματος και ντροπη για τον συλλογο,πρεπει να σε ηλιθιος για να καταλαβεις πως ο Ιβιτς μιλουσε για στησιμο στοιχηματικο.

Ειναι ξεκαθαρο οτι αναφεροταν σε μειωμενη αποδοση παικτη/παικτων για να τον διωξουν και οχι για κυκλωμα στοιχηματος. Το δευτερο θα ηταν οντως μεγαλη ρετσινια,αλλα το πρωτο εχει γινει λιγο πολυ σε ολες τις ομαδες με πολλους προπονητες που δεν γουσταραν οι παικτες.

Αυτα λιγο για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους
Ααααα...μπραβο...

Αλλα καποιοι ξεκινανε και μιλανε για εισαγγελεις και λεφτα που θα διεκδικησει και δικαστηρια χωρις να δινουν βαση στα οσα ειπωθηκαν.
Ετσι,για χαρη της λογικης..

1.Προφανώς και κανεις δν ειναι τοσο ηλίθιος για να εννοει στοιχηματικό στησιμο..
2. Ετσι σουρμε, βαλε στη θεση τους, τους κακοπροαιρετους να πουμε.
Αλλα ρωτα πρώτα και καναν μπαρλοου (πχ αξιωση ποσου μεχρι λήξη συμβολαιου με αποζημειωση για ηθικη βλαβη και δυσφήμιση για εσκεμμενα μειωμενη αποδοση παικτη/παικτων με συμμετοχή σε υπουλα γκολ, ειτε για να διωξουν κάποιον ειτε επειδή ετσι τους καρφωθηκε) ή τουλαχιστον ξεσκονισε τη μνημη σου με την υπόθεση δωνη, πριν αρχίσεις με τους κάποιους..
Ωραια πες μου για ποιον λογο μπορει ο καθε τζαβελλας να στραφει εναντιον του ΠΑΟΚ;;;αναφερθηκε καπου στον τζαβελλα προσωπικα;;;ο νομος μιλαει για ορισμενο προσωπο..ο ιβιτς μπορει να επεσημανε αλλα δεν ανεφερε ονομα.

Εδω δεν αναφερθηκε καποιο συγκεκριμενο προσωπο.επισης αν ο τζαβελλας στραφει εναντιον του ΠΑΟΚ σημαινει οτι αποδεχεται την ενοχη του.ο τζαβελλας υποβιβαστηκε στη β ομαδα για λογους συμπεριφορας στα αποδυτηρια,λεω εγω...

Και μη φοβασαι εχουμε και εμεις Barlow που μπορουν να μας τα πουν.:roll:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ρε πστμ, κάποιοι ή δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
ΠΟΙΟΣ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ;
Κάνω παράθεση το ποστ του cellophan και μάλλον δεν το διαβάζετε. Τι παραπάνω πρέπει να πούμε δλδ;

trelopaoki, η ερώτηση ήταν γιατί μπήκε το πρωτοσέλιδο της γαυροφυλλάδας. Για το πόσο με νιάζει αυτό που γράφει ο άλλος βόθρος, η sportday, εμένα καθόλου αλλά το ισχυρίζονται τουλάχιστον οι μισοί εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Το ξαναλεω δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα εμενα προσωπικα.
Εμενα με νοιαζει οτι επιτελους ενα μελος της ομαδας βγηκε κ ειπε φορα παρτιδα τι γινεται στ αποδυτηρια της ομαδας κ μου εδωσε να καταλαβω οτι ρε φιλε δεν ειναι το υλικο ή οι προπονητες σου τοσο χαλια εδω κ 5 χρονια που δε σε αφηνουν να πας μπροστα αλλα κατι παιδακια που νομιζουν οτι επειδη πρεπει να παιζουν συνεχεια γραφουν στα @ρχιδι@ τους τον ΠΑΟΚ τον εκαστοτε προπονητη, τον Ιβαν που τα σκαει, εμενα εσενα κ ολο μας το σοι. Ε! εγω αυτον που τα ειπε δε μπορω να τον κραξω γιατι το εκανε σε συνεντευξη τυπου, μονο να τον υπερασπιστω μπορω γιατι το εκανε οπως πρεπει να το κανει ενας Παοκτσης. Αν ειναι τοτε επρεπε να κραξουμε κ το Γκαρσια γιατι σε συνεντευξη τυπου ειπε οτι οι Παοκτσηδες εχουν @ρχιδι@, επειδη εβλεπαν κ παιδια...

Κ ξαναλεω οτι η Τουμπα θα δωσει τη λυση... Επιτελους ας δουμε τι εχουν να πουν κ οι συνδεσμοι...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

The_Stalker αστο μην την ψαχνεις...ο καθενας οτι γουσταρει καταλαβαινει εδω μεσα...
Λες εκανε λαθος ο Ιβιτς στο πως το χειριστηκε και αμεσως γινεσε κολλητος του Τζαβελλα...
Μια ζωη ετσι λειτουργει το φορουμ...γι αυτο και γινομαστε κωλος καθε φορα εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε:Ρε μαλακες στα @@ μας εμάς αν ο Τζαβελλας πάει στα δικαστήρια, τι είμαστε εμείς δικηγόροι του Σαββιδη;
Αυτό το @ μαζί με τον υιό έχουν κάνει μπουρδελο την ομάδα,και εσείς κοπτεστε αν θα πάει στα δικαστήρια;
Μπανε κ ρον, η επίπτωση που μπορεί ναχει στην ομάδα απασχολεί (μπάτζετ, εξτρα ρδελοποιηση, αλλα κ κακη φημη σε παικτες που θες να προσελκυσεις), χεστηκαμε για την τσέπη τους..

Αλλα οκ, αφού ο σουρμε λεει οτι δεν ειπώθηκε όνομα κ την επόμενη μερα τιμωρηθηκε ενας, ολα καλα.
Κ δικαστηρια να μην παει για εξτρα αποζημιώσεις, το συμβολαιακι μέχρι το 20, θα παιχτεί αλα δωνη πιστευω.
Anw, γμσε τα, με τι μας εχουν καταντησει ν'ασχολούμαστε, ν'ανησυχουμε αν θα μειωθει το μπάτζετ κατα 1 μυριο ξερωγω ή με το αν ασχοληθεί έμπρακτα ο ιβαν ή τι παιζει με το γιο του, κλπ κλπ

Υ.Γ. ωραία τοθεσε ο βανδης πάντως..
Αλλά όταν σπάσει ένα παράθυρο του σπιτιού σου, δεν γκρεμίζεις ούτε το σπίτι ούτε το δωμάτιο για να το χτίσεις από την αρχή. Απλά το αλλάζεις. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να το ξεπεράσει γιατί μας άρεσε αυτό που βλέπαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 01 Δεκ 2016, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δεν με νοιαζει simba...τις μαλακιες τους πληρωνουν.ας τα δωσουν ομως και ας πιασουν επιτελους τοπο.

Και θα το ληξω εδω.οπως ειπε ο bane ο ΠΑΟΚ με νοιαζει.ας καταλαβει το καθε παιδακι τι εστι ΠΑΟΚ,τι εστι οτι οταν θα προκαλεις βλαβη στον ΠΑΟΚ θα την πληρωνεις γιατι το μονο που βλεπουμε ειναι να την πληρωνουν ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους.

Και δε μιλαω προαωπικα για καποιον παικτη.εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι θα τελειωσουν και αλλοι παικτες ειτε με λυση συμβολαιου ειτε μς μεταγραφη και ο γεναρης ειναι κοντα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:
Parolos έγραψε:Έλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:

Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:

Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...

Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!

Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Αν. Όντως έγινε αυτό μια σοβαρή ομάδα τον τελειώνει εκείνη την στιγμή χωρίς πολλά μα μου σου του και το σημαντικότερο χωρίς να γίνει μπουρδελο η ομάδα με δημόσιες δηλώσεις του προπονητή για στημένους παίκτες
Ρε Despe αυτό γράφουμε οι περισσότεροι τόσο καιρό. Δεν υπάρχει διοίκηση για τα αυτονόητα που γράφεις. Μόνο στον ΠΑΟΚ δεν τελείωσε ο Τζαβέλλας από το Δεκέμβριο 2014 με Γενάρη του 2015. Πόσο μάλιστα τώρα. Οι προπονητές φτάσανε τα όριά τους για να μιλήσουνε επειδή είναι υπερβολικά ανύπαρκτη έως επικίνδυνη η διοίκηση, μιας που ο Γιωργάκης μας έχει για φίλους Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα το Τζαβέλλα. Ο Ίβιτς λέει ότι αυτή η κατάσταση έχει σχεδόν 1 μήνα. Προφανώς έχει μιλήσει στη διοίκηση εσωτερικά που γράφετε, και τον γράψανε στα @@τους, όπως κάνανε και τον ΑΑ, που βέβαια είχε περισσότερους εχθρούς τότε, με σημαντικότερο τον ΤΔ του :o . Τι άλλο να πει κανείς για αυτή την ομάδα. Αφήσανε έναν ΤΔ να έχει εχθρό τον προπονητή της. Τα φετινά είναι πιο λάιτ με εκείνο τον παραλογισμό. Πώς να μη μιλήσει μετά ο Ίβιτς δημόσια? Ποιος σοβαρός τεχνοκράτης επιλέγει τον Τσιστιακόφ για ΤΔ όταν βάλτωσε την Ανζί με χρέη πάνω από 150εκ? Είναι σαν να βάζεις να σου φυλάει τη 17χρονη κόρη σου ο Γκουζγκούνης στα νιάτα του :lol:. Όσο για το πότε μίλησε ο ΑΑ: πέταξε κάτι πλάγια εδώ και εκεί, αλλά χρειάστηκαν πολλοί μήνες για να μιλήσει και πάλι ούτε το 1/10 είπε. Το φταίξιμο είναι καθαρά του Ιβάν - Γιώργου Σαββίδη.

Τζος θα συμφωνήσω στο θέμα ποιότητας ομάδας που λες. Το έγραψα πολλές φορές ότι αγοράζουμε μετριότητες και όταν μας βγει ένας καλός τον πουλάμε και ο κόσμος το δέχεται περιέργως... Επί Μπατατούδη που δεν υπήρχε σάλιο κάναμε επαναστάσεις για πωλήσει λιγότερο πολύτιμων παικτών. Όσο για τους νεαρούς και τη στήριξη των ακαδημιών, είδαμε χαϊρι. Κάθε πικραμένος παίζει στον ΠΑΟΚ. Μόνο ο Σάντος τους είπε σαρδέλες και τους έδειξε το δρόμο της εξόδου. Τώρα και ο Ίβιτς προσπαθεί κάατι παρόμοιο, αλλά με ποια στήριξη? Εγώ είμαι υπέρ των νεαρών, αλλά να είναι ταλεντάρες σαν του Άγιαξ. Να μπαίνουν μέσα στα 20τους και να μη χάνεις τα παιχνίδια. Να κερδιζεις πόντους. Αυτοί οι παίκτες όταν γίνουν 22 με 23 να υπάρχει ο στόχος να είναι όπως ο Μακ στην καλή του περυσινή χρονιά. Έτσι αλλάζεις επίπεδο. Όχι να πουλάς τον 1 που σου έτυχε να ψευτοβγεί στα 4 χρόνια. Χρειάζεσαι 4-5 παίκτες ταυτόχρονα στο επίπεδο Μακ για να πας για πρωτάθλημα και να νικάς άνετα τα λιμά. Με Κουλούρη, Πέλκα, Κίτσιου, Λέοβατς, Χοντροκώλη, Ζάιρο, Μυστακίδη κ.λπ είσαι μέχρι 2-3η θέση.

Και τα δύο θέματα είναι σοβαρά. Και ια τα 2 έχει την αποκλειστική ευθύνη ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του, εφόσον θέτουν τον τρόπο με τον οποίον λειτουργούμε ως ομάδα.

Προσωπικά, το έχω ξαναπει, είμαι υπέρ ενός προπονητή που να κανει εκείνος το 80% των μεταγραφών, να είνι δηλαδή το απόλυτο αφεντικό, και μόνο όταν ζητήσει τη βοήθεια του ΤΔ να την έχει. Όχι να του λένε πάρε τούτον. Άρα προτιμώ προπονητή με κονέ σαν τον Σάντος. Ο Ίβιτς μου αρέσει πολύ όμως, είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, και μάλιστα πολύ ικανός, έχοντας γράψει ήδη σημαντική επιτυχία στα περυσινά πλέι οφ, και ίσως ακολουθήσει και μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία φέτος. Με καλό ΤΔ και συννενόηση μπορεί ο Ίβιτς. Πάντως το θέμα των υπερεκτιμημένων συμβολαίων παραμένει στον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν φταίνε οι Σαββίδηδες ή ο Μίχελ. Πολύ ακριβές ανανεώσεις. Στην Αεκ ο Γλύκος ούτε 300Κ δε θα έπαιρνε. Ούτε καν στο βάζελο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε "large". Ο Βαρέλα γιατί 550Κ/έτος? Όσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος δε μπορώ. Φαίνεται σοβαρός ο Μίχελ, αλλά αν είναι δικές του οι διαπραγματεύσεις συμβολαίων, χωρίς παρεμβ'ασεις είναι μεγάλες αποτυχίες: Τζαλμά 900Κ, Μπίσεσβαρ 800Κ, Βαρέλα 550Κ (από 180 στη Στεάουα!), Γλύκος 500Κ ανανέωση, Τζαβέλλας 550Κ!, Τσίμιροτ 500Κ!. Μόνο ο Κρέσπο είναι σε νορμάλ λεφτά σχετικά και δεν ξέρω πόσα παίρνει ο Κάνιας. Μας έχει μάθει ο ΖΒ και Τσιστιακόφ στα χειρότερα με Μαντούρο, Μάαρτενς, Κόστα κ.λπ και έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει η έννοια κανονικές μεταγραφικές κινήσεις ουσίας, όπως αυτή του Μάτος σε πολύ καλά λεφτά ( η μόνη φωτεινή εξαίρεση)! Η Αεκ δεν έχει μισθό πάνω από 300Κ να ξέρετε. Έχει κάτω από το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ, και μας παίζει στα ίσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 01 Δεκ 2016, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Perestroika_G4

Δημοσίευση από Perestroika_G4 »

psykoman έγραψε:The_Stalker αστο μην την ψαχνεις...ο καθενας οτι γουσταρει καταλαβαινει εδω μεσα...
Λες εκανε λαθος ο Ιβιτς στο πως το χειριστηκε και αμεσως γινεσε κολλητος του Τζαβελλα...
Μια ζωη ετσι λειτουργει το φορουμ...γι αυτο και γινομαστε κωλος καθε φορα εδω μεσα...
Όχι αδερφέ, κώλος γινόμαστε γιατί συνήθως κάποιοι (εσείς στην προκειμένη) δε λέτε να καταλάβετε
ότι ΔΕΝ ΕΧΕΞ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΙΒΙΤΣ
αυτό που μετράει είναι ότι ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΌΝΙΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ πως το λένε δλδ αλλιώς ρε παιδιά.. δλδ πόσες χρονιές ακόμα πρέπει να χάσουμε για να το καταλάβουμε ότι πρέπει πρώτα να τελειώσουν αυτοι οι παίκτες γιατί οποιαδήποτε προσπάθεια θα αποτύχει

ο ΔΩΝΗΣ (ημιτελικός Τρίπολη, Κατσουρ στόπερ που δε το γούσταρε) ήταν αυτός που ήταν για αυτό το κάναμε γαργάρα τα ρίξαμε όλα πάνω του και όλα καλα, λέμε τώρα..

ο ΣΤΕΦΕΝΣ (εργοτελης 0-2 σε 2-2, συγκηνιτικός Κατσουρ στα τελευταια λεπτα, δε θυμάμαι αν έπαιζε και τζαβέλας) δεν τον ένοιαζε και πολύ αν θέλανε να τον φάνε, πήρε την αποζημίωση και άντε γεια.. Κατσούρ μέσος μετά με ΓΧ επειδή το αξιζε :lol: :lol:

ο ΑΑ (+5 με διπλό στο τηγάνι, θυμητειτε λιγο και κάτι ποσταρίσματα του τζαβ στο ΦΒ πριν το ματς και μετά Ξάνθη ΠΑΟΚ 4-2, Τρίπολη-ΠΑΟΚ 3-0) ήταν γραφικός, κολλημενος και έβλεπε φαντάσματα..

ο ΤΟΥΝΤΟΡ το προσπάθησε και μόνος του η αλήθεια είναι :lol: :lol: αλλά μόνο εγώ θυμάμαι κατι 3-3 με γριά και Πανθρακικό απο το πουθενά, με κάτι τραγικές αντιδράσες άμυνας και μετά τα ρίχναμε στον Όλσεν? Οι μαλακίες μετά κοπήκαν μόλις Όλσεν (που είχε φάει το γλύκο και λυσσάξανε οι κολκες), Αρνεσεν πήραν πόδι και ο Τούντορ ήταν πλέον διακοσμητικός..

και τώρα ΙΒΙΤΣ που έστω ότι είναι λάθος ο χειρισμός του, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ? Πόσο πιο απλά ρε παιδιά, μετά ας φύγει και αυτός και ας έρθει άλλος ικανός με καθαρή την ομάδα.

Και κάτι τελευταίο που πέρασε στα ψιλα και έχει τη σημασία του τώρα που σιγα σιγά μαθαίνουμε τι συζητιέται στα αποδυτήρια το τελευταιο διάστημα, δηλώσεις ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ:
"
Σε ερώτηση για τα όσα δήλωσε ο Ίβιτς, ανέφερε: «Ότι και να έχει γίνει η ευθύνη είναι των παικτών. Όλων όσων αγωνίστηκαν.........................Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, ο προπονητής που έχουμε εδώ είναι πάρα πολύ καλός. Εμείς είμαστε 100% υπεύθυνοι για να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε"

και ο νοών νοείτω
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Betonieras έγραψε:Αγαπητοι φιλοι. Αν κ παρακολουθω καθημερινα το paokmania, αποφευγω να γραψω κυριως λογωτης πεποιθησης μου να γραφω με κρυο μυαλο διοτι συνηθως οι κρισεις μας απεναντι στην αγαπη μας που λεγετε ΠΑΟΚ ειναι ¨ενθερμω¨, ιδιαιτερα σε τετοιες εποχες. Οτι θα αναφερω εδω ειναι περαστατικο στο οποιο ημουν μαρτυς, περα για περα αληθινο. Εγω εχω ενα εστιατοριο σε παραλια χωριου της χαλκιδικης. Παραλια που επισκεφθηκε 3 φορες (σε ρεπο της ομαδας οπως εξακριβωσα) ξενος ποδοσγαιριστης του ΠΑΟΚ (που δεν αποκτηθηκε φετος) με αρκετο χρονο συμμετοχης. Ισαριθμες φορες γευματισε με την παρεα του στο εστιατοριο μου.κ ενω τις 2 ηταν συνοδεια φιλων κ αιθεριων φιλεναδων (λογικο) την μια ηταν με γνωστο γυρολογο προπονητη των ερασιτεχνικων κατηγοριων Χαλκιδικης κ ΕΠΣΜ κ καποιες φορες στις μικροτερες επαγγελματικες κατηγοριες. Τον εν λογω "coach" ουδεποτε συμπαθουσα κ απορουσα πως θα μπορουσαν αυτοι οι 2 να ναι παρεα, αλλα αλλου ειναι το θεμα. Οταν τους πλησιασα μετα τις απαραιτητες φιλοφρονησεις ρωτησα τν παικτη την αποψη του για τη φετινη ομαδα. Μου απαντηση επι λεξη: We have a good team, good new players but no coach. Vladan can not do it. (Εχουμε καλη ομαδα, καλους νεους παικτες αλλα οχι προπονητη. Ο Βλανταν δε μπορει να τα καταφερει). Απορησα κ εκνευριστηκα γιατι ημουν κ ειμαι υπερ του Ιβιτς κ θελω να στηριχτει. Το δε μεγααλο μυαλο coach της παρεας συμφωωνησε με τν παικτη διατρανωνοντας την οποια απεχθεια ηδη ειχα για το προσωπο του.

Υ.Γ.: Τους πρωταγωνιστες της παρεας θα τους αναφερω σε pm για ευνοητους λογους. Οπως κ τς αποδειξης για οποιον δε με πιστευει.

Να στε καλα μαγκες, κ οτι καλυτερο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Σου εχω στειλει email.Τσεκαρε το
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Perestroika_G4 έγραψε:
psykoman έγραψε:The_Stalker αστο μην την ψαχνεις...ο καθενας οτι γουσταρει καταλαβαινει εδω μεσα...
Όχι αδερφέ, κώλος γινόμαστε γιατί συνήθως κάποιοι (εσείς στην προκειμένη) δε λέτε να καταλάβετε
αυτό που μετράει είναι ότι ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΌΝΙΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ πως το λένε δλδ αλλιώς ρε παιδιά.. δλδ πόσες χρονιές ακόμα πρέπει να χάσουμε για να το καταλάβουμε ότι πρέπει πρώτα να τελειώσουν αυτοι οι παίκτες γιατί οποιαδήποτε προσπάθεια θα αποτύχει

ο ΔΩΝΗΣ (ημιτελικός Τρίπολη, Κατσουρ στόπερ που δε το γούσταρε) ήταν αυτός που ήταν για αυτό το κάναμε γαργάρα τα ρίξαμε όλα πάνω του και όλα καλα, λέμε τώρα..

ο ΣΤΕΦΕΝΣ (εργοτελης 0-2 σε 2-2, συγκηνιτικός Κατσουρ στα τελευταια λεπτα, δε θυμάμαι αν έπαιζε και τζαβέλας) δεν τον ένοιαζε και πολύ αν θέλανε να τον φάνε, πήρε την αποζημίωση και άντε γεια.. Κατσούρ μέσος μετά με ΓΧ επειδή το αξιζε :lol: :lol:

ο ΑΑ (+5 με διπλό στο τηγάνι, θυμητειτε λιγο και κάτι ποσταρίσματα του τζαβ στο ΦΒ πριν το ματς και μετά Ξάνθη ΠΑΟΚ 4-2, Τρίπολη-ΠΑΟΚ 3-0) ήταν γραφικός, κολλημενος και έβλεπε φαντάσματα..

ο ΤΟΥΝΤΟΡ το προσπάθησε και μόνος του η αλήθεια είναι :lol: :lol: αλλά μόνο εγώ θυμάμαι κατι 3-3 με γριά και Πανθρακικό απο το πουθενά, με κάτι τραγικές αντιδράσες άμυνας και μετά τα ρίχναμε στον Όλσεν? Οι μαλακίες μετά κοπήκαν μόλις Όλσεν (που είχε φάει το γλύκο και λυσσάξανε οι κολκες), Αρνεσεν πήραν πόδι και ο Τούντορ ήταν πλέον διακοσμητικός..

και τώρα ΙΒΙΤΣ που έστω ότι είναι λάθος ο χειρισμός του, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ? Πόσο πιο απλά ρε παιδιά, μετά ας φύγει και αυτός και ας έρθει άλλος ικανός με καθαρή την ομάδα.

Και κάτι τελευταίο που πέρασε στα ψιλα και έχει τη σημασία του τώρα που σιγα σιγά μαθαίνουμε τι συζητιέται στα αποδυτήρια το τελευταιο διάστημα, δηλώσεις ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ:
"
Σε ερώτηση για τα όσα δήλωσε ο Ίβιτς, ανέφερε: «Ότι και να έχει γίνει η ευθύνη είναι των παικτών. Όλων όσων αγωνίστηκαν.........................Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, ο προπονητής που έχουμε εδώ είναι πάρα πολύ καλός. Εμείς είμαστε 100% υπεύθυνοι για να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε"

και ο νοών νοείτω
Πολυ σωστος...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

E βεβαια τα ξεχασαμε ηδη.

Απο περσι απο την αρχη της χρονιας ειχε φανει η κλικα της αμυνας+αρδ24 να τα ριξουνε ολα στον Ολσεν και να ειναι τα παλτα στο κεντρο της αμυνας στο απειροβλητο. Φωναζαμε μερικοι αλλα τζαμπα, τον φαγαμε τον παπα οτι για ολα εφταιγε ο καημενος ο Ολσεν.

Τα ξεχασαμε τι εγινε φετος απο την πρωτη στιγμη που πηγανε να στησουνε το νεο θυμα Κρεσπο. Αλλα δεν τους εκανε τη χαρη.

Αλλα δε γαμεις σιγα το προβλημα που στα φανερα γινονται ολα αυτα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Perestroika_G4 έγραψε:

"

και ο νοών νοείτω
Φιλε μου εμεις εδω δεν ειμαστε για να δινουμε λυσεις στα διαφορα προβληματα του ΠΑΟΚ...
Σ ενα οπαδικο φορουμ ειμαστε και κουβεντιαζουμε τα γεγονοτα...
Αλλος λεει το χειριστηκε σωστα αλλος οχι με τα αναλογα επιχειρηματα
Το οτι ασκεις κριτικη στον προπονητη δεν παει να πει οτι εισαι εναντιον του.
Το να πεις οτι η διοικηση μαλακιζεται δεν παει να πει ''Ιβαν go home''.
Και ναι δεν θελω να φυγει ο Ιβιτς...οπως και δεν ηθελα να φυγει κανενας προπονητης ως τωρα.
Μαλωσα εδω μεσα και για τον Δωνη και για το Στεφενς και για τον Αγγελο και για τον Τουντορ.
Αναρωτησου και το εξης...γιατι οταν εκανε κατι παρομοιο ο Τουντορ πολλοι απο εδω μεσα επεσαν να τον φαν; και τωρα σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης...
Θυμασαι μετα τις δηλωσεις Τουντορ που πολλοι ελεγαν οτι τα ριχνει στους παικτες γιατι δεν μπορει αυτος, πως θα διαχειριστει τωρα τους παικτες, κτλ;;;
Ο Ιβιτς τωρα υποστηριζεται απο τον κοσμο γιατι ειναι πιο συμπαθης στον κοσμο και εχει λαικο ερεισμα....ο Τουντορ δεν το ειχε γι αυτο και φαγωθηκε...
Υπηρξε και αλλος παικτης που εφαγε 2 προπονητες στον ΠΑΟΚ αλλα ειναι σημαια...κι αυτο γιατι ειχε μεγαλυτερο λαικο ερεισμα απ τους προπονητες...
Οποτε οπως καταλαβαινεις λιγοι ειναι αυτοι που κρινουν τα γεγονοτα εχοντας ψηλα το συμφερον του ΠΑΟΚ..κυριως ολοι κρινουν με τις συμπαθειες τους...
Στο προσφατο παρελθον οταν παικτες εδιωχναν προπονητες τους διναμε και συγχαρητηρια...αλλα αν τολμησεις να πεις τιποτα για τον Γκαρσια θα σε φαει η μαρμαγκα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Πέμ 01 Δεκ 2016, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Perestroika_G4 έγραψε:

"

και ο νοών νοείτω
Αυτό και τέλος.. πόσο πιο απλά..

@psykoman,
Υπάρχουν ποστ κάποιων που υπερασπίζονται με σθένος τον Τζαβέλλα. Δε σημαίνει οτι αναφερόμουν στον Stalker ή σε σένα. Δεν τσουβάλιασα εγώ προσωπικά εκείνα τα ποστ με όλους και με σας προσωπικά. Δεν καταλαβαίνω γιατι κάνετε τους δικηγόρους.
Μάντεψε πως γίνεται ένα φόρουμ πουτάνα: όταν ο κάθε psykoman βγαίνει να πει οτι δεν έχει τη μύγα ενώ κανένας δεν τον κατηγόρησε και γενικολογεί.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ανθρωποι με μεγαλα @@ μεσα στο δημοσιο υπαλληλικι του ΠΑΟΚ....ανθρωποι σαν τον βλανταν που δεν ντρεπονται να κοιταξουν τον ΠΑΟΚτση στα ματια...τοσα χρονια ξεραμε για κλικες αλλα ολοι τουμπεκι...παιχτες δημοσιοι υπαλληλοι....παιχτες που διαλεγαν παιχνιδια...παιχτες που ετρωγαν προπονητες...παιχτες καλομαθημενοι και ακριβοπληρωμενοι....παιχτες που μετα απο ντροπιαστικες ηττες ανεβαζαν φωτο στα facebook και στα instagram....παιχτες που ξαφνικα οταν κατι στραβωνε το επαιζαν τραυματιες....ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ....ελπιζω ο βλανταν να μην κανει πισω και να παρουν αυτοι οι 3-4 τον μπουλο....θα γουσταρα να τους ξεμπροστιασει ολους αλλα ξερει τι κανει....ο κοσμος πηρε γραμμη...ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ!!!! ΣΤΥΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

psykoman έγραψε:
Perestroika_G4 έγραψε:

"

και ο νοών νοείτω
Φιλε μου εμεις εδω δεν ειμαστε για να δινουμε λυσεις στα διαφορα προβληματα του ΠΑΟΚ...
Σ ενα οπαδικο φορουμ ειμαστε και κουβεντιαζουμε τα γεγονοτα...
Αλλος λεει το χειριστηκε σωστα αλλος οχι με τα αναλογα επιχειρηματα
Το οτι ασκεις κριτικη στον προπονητη δεν παει να πει οτι εισαι εναντιον του.
Το να πεις οτι η διοικηση μαλακιζεται δεν παει να πει ''Ιβαν go home''.
Και ναι δεν θελω να φυγει ο Ιβιτς...οπως και δεν ηθελα να φυγει κανενας προπονητης ως τωρα.
Μαλωσα εδω μεσα και για τον Δωνη και για το Στεφενς και για τον Αγγελο και για τον Τουντορ.
Αναρωτησου και το εξης...γιατι οταν εκανε κατι παρομοιο ο Τουντορ πολλοι απο εδω μεσα επεσαν να τον φαν; και τωρα σηκωσαν το λαβαρο της επαναστασης...
Θυμασαι μετα τις δηλωσεις Τουντορ που πολλοι ελεγαν οτι τα ριχνει στους παικτες γιατι δεν μπορει αυτος, πως θα διαχειριστει τωρα τους παικτες, κτλ;;;
Ο Ιβιτς τωρα υποστηριζεται απο τον κοσμο γιατι ειναι πιο συμπαθης στον κοσμο και εχει λαικο ερεισμα....ο Τουντορ δεν το ειχε γι αυτο και φαγωθηκε...
Υπηρξε και αλλος παικτης που εφαγε 2 προπονητες στον ΠΑΟΚ αλλα ειναι σημαια...κι αυτο γιατι ειχε μεγαλυτερο λαικο ερεισμα απ τους προπονητες...
Οποτε οπως καταλαβαινεις λιγοι ειναι αυτοι που κρινουν τα γεγονοτα εχοντας ψηλα το συμφερον του ΠΑΟΚ..κυριως ολοι κρινουν με τις συμπαθειες τους...
Στο προσφατο παρελθον οταν παικτες εδιωχναν προπονητες τους διναμε και συγχαρητηρια...αλλα αν τολμησεις να πεις τιποτα για τον Γκαρσια θα σε φαει η μαρμαγκα...

Δηλαδή εμένα με έχει φάει η μαρμάγκα; Κάτσε να το κάνω λιανά και να το συνδέσω και με ένα άλλο θέμα ταμπού για να είμαστε σίγουροι. Μία δήλωση νομίζω φτάνει.

Ο Γκαρσία για την ιστορία του σύγχρονου ΠΑΟΚ, δεν είναι ούτε μια τρίχα στα @@ του Σαλπιγγίδη. Και σαν προσφορά και σαν άνθρωπος.

Ελπίζω να έγινα ξεκάθαρος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”