László Bölöni
Re: László Bölöni
πωπω, φωτιά το τόπικ!
λοιπόν, μπολόνης:
+1 καλή δουλειά στις προηγούμενες ομάδες του
0 έδωσε προσοχή στους μικρούς (ίσως αναγκαστικά)
-1 όχι κάτι ιδιαίτερο από άποψη τακτικής και διαχείρισης αγώνα (νταξ, αυτό είναι και υποκειμενική κρίση, μπορεί κάποιος να διαφωνεί. ελαφρυντικό ότι ηταν η πρώτη του χρονιά και λογικό είναι ακόμα να ψαχνόταν)
+1 ατακαδόρος (δεν του κάνουν κουμάντο οι ΑΡΔ, αλλά κάποιες φορές καταντάει κουραστικό)
+1 είχε πειθαρχία στα αποδυτήρια και οι παίκτες δείχνουν να τον σέβονται
γενικότερα δεν τον πάω ιδιαίτερα, περίμενα πολύ περισσότερα και νομίζω ότι τον έχουμε υπερεκτιμήσει
ωστόσο, είμαι υπέρ του να κρατάνε οι ομάδες τους προπονητές για τουλάχιστο 2-3 γεμάτες χρονιές,ώστε να προλάβουν να δείξουν έργο
με τις συνεχείς αλλαγές δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα
εν κατακλείδι, δε θα χαλαστώ ιδιαίτερα αν την κάνει ο λάζλος, γιατί δεν τον θεωρώ αναντικατάστατο, αλλά νομίζω πως είναι πιο σωστό να μείνει και να δουλέψει, ώστε να χτίσει μια ομάδα με πλήρες αγωνηστικό πλάνο
αυτά
λοιπόν, μπολόνης:
+1 καλή δουλειά στις προηγούμενες ομάδες του
0 έδωσε προσοχή στους μικρούς (ίσως αναγκαστικά)
-1 όχι κάτι ιδιαίτερο από άποψη τακτικής και διαχείρισης αγώνα (νταξ, αυτό είναι και υποκειμενική κρίση, μπορεί κάποιος να διαφωνεί. ελαφρυντικό ότι ηταν η πρώτη του χρονιά και λογικό είναι ακόμα να ψαχνόταν)
+1 ατακαδόρος (δεν του κάνουν κουμάντο οι ΑΡΔ, αλλά κάποιες φορές καταντάει κουραστικό)
+1 είχε πειθαρχία στα αποδυτήρια και οι παίκτες δείχνουν να τον σέβονται
γενικότερα δεν τον πάω ιδιαίτερα, περίμενα πολύ περισσότερα και νομίζω ότι τον έχουμε υπερεκτιμήσει
ωστόσο, είμαι υπέρ του να κρατάνε οι ομάδες τους προπονητές για τουλάχιστο 2-3 γεμάτες χρονιές,ώστε να προλάβουν να δείξουν έργο
με τις συνεχείς αλλαγές δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα
εν κατακλείδι, δε θα χαλαστώ ιδιαίτερα αν την κάνει ο λάζλος, γιατί δεν τον θεωρώ αναντικατάστατο, αλλά νομίζω πως είναι πιο σωστό να μείνει και να δουλέψει, ώστε να χτίσει μια ομάδα με πλήρες αγωνηστικό πλάνο
αυτά
-
abg12d34 έγραψε:εγω που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ οταν ειχε τερματοφυλακα τον ρενε ντεκ μετα ειδα τον ΠΑΟΚ με τον τριμχολντ μετα με τον τσαουσιλα μετα με τον μαριφαλιεφ καπου ειδα τους αδελφους θενκοτ και παντελη-περικλη-πελοπιδα(πως τον λεγαν τον αλλον ρε) αμαφουλε φυσικα τον τεραστιο φουτσινη και προσφατως το βουνο απο την αρτα σωτηρη μπαλαφα......
σε ποια κατηγορια ανοικω;;;
καρπουζα.......επειδη ειμαστε πανω κατω συνομιληκοι....ανηκουμε σε 2 κατηγοριες.....
1)στην κατηγορια των ''αρρωστων''Παοκτσιδων που δεν τους πιανουν τα φαρμακα,και δεν υπαρχει γιατρεια.....
2)και στην κατηγορια των ''καψουριδων'' με την....απιστευτη...την ανυπερβλητη....την μια και μοναδικη...
SARA VARONE....

oo oooo φερτε τον γιατρο.....το μυαλο που ειχαμε το χασαμε και αυτο

- Μπαρκαρούτσος
(off-topic)ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:abg12d34 έγραψε:εγω που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ οταν ειχε τερματοφυλακα τον ρενε ντεκ μετα ειδα τον ΠΑΟΚ με τον τριμχολντ μετα με τον τσαουσιλα μετα με τον μαριφαλιεφ καπου ειδα τους αδελφους θενκοτ και παντελη-περικλη-πελοπιδα(πως τον λεγαν τον αλλον ρε) αμαφουλε φυσικα τον τεραστιο φουτσινη και προσφατως το βουνο απο την αρτα σωτηρη μπαλαφα......
καρπουζα.......επειδη ειμαστε πανω κατω συνομιληκοι....ανηκουμε σε 2 κατηγοριες.....
1)στην κατηγορια των ''αρρωστων''Παοκτσιδων που δεν τους πιανουν τα φαρμακα,και δεν υπαρχει γιατρεια.....
2)και στην κατηγορια των ''καψουριδων'' με την....απιστευτη...την ανυπερβλητη....την μια και μοναδικη...
SARA VARONE....![]()
![]()
![]()
![]()
oo oooo φερτε τον γιατρο.....το μυαλο που ειχαμε το χασαμε και αυτο![]()
Μόλις την Googlαρα...........

μέγιστε τάγμα, έχεις ένα ταλέντο ανυπέρβλητο στο να αποφορτίζεις στο άψε σβήσε ένα τόπικ που "καίει"
βέβαια το καλό είναι ότι το κάνεις με κάτι που "καίει" ακόμα περισσότερο. σαρά-κι...
βέβαια το καλό είναι ότι το κάνεις με κάτι που "καίει" ακόμα περισσότερο. σαρά-κι...
Παντως υποτιθεται ο κυκλος της ομαδας εκλεισε οποτε θα παμε σε χτισιμο νεας και τι πιο λογικο να κρατησεις τον προπονητη για να μην ψαχνεσαι ακομα περισσοτερο....αντε να δουμε...
- abc_o_ karpouzas
ταγματαρχη.....αχ και βαχ μαμω την
σαρα μου μεσααααααααααααα
μπολονι μεινε γιατι θα σε χακαρω στο λαπτοπ σου την σαρα και την......εκατσες
σαρα μου μεσααααααααααααα
μπολονι μεινε γιατι θα σε χακαρω στο λαπτοπ σου την σαρα και την......εκατσες
- abc_o_ karpouzas
παντος ταγματαρχη μεινει ή φυγει ο μπολονι ολα τα λεφτα ηταν ο........τσαουσιλα
εγω αυτον κεντραρα απο ολα αυτα τα χρονια
εγω αυτον κεντραρα απο ολα αυτα τα χρονια
Ελπίζω το παρόν τόπικ να ΜΗΝ κλειδωθεί αύριο...
Πιο πολύ ποντάρω στο πείσμα και την τρέλα του Λάζλο, γιατί από τους άλλους δεν περιμένω τίποτα..
Έδειξαν ότι δεν τον θέλουν, αλλά ας περιμένουμε μέχρι αύριο..
Πιο πολύ ποντάρω στο πείσμα και την τρέλα του Λάζλο, γιατί από τους άλλους δεν περιμένω τίποτα..
Έδειξαν ότι δεν τον θέλουν, αλλά ας περιμένουμε μέχρι αύριο..

- abc_o_ karpouzas
μοικανε το ......εδειξαν....απο που προκυπτει ρε αδερφε
το οτι ζητησαν μειωση ειναι γνωστο, θα το κανουν για ολην την ομαδα
για τα αλλα ειναι μαλ@κιες των αρδ και απλος εμεις τα αναπαραγουμε εκτος εαν στην κουβεντα ηταν παροντες και οι αρδ
γιατι για να .....εδωσαν....την κουβεντα τους ουτε ο ζησης αλλα ουτε και ο παντελος ειναι............ κουκουλοφοροι
τωρα εαν την κανει θα ειναι καθαρα ζητημα χρηματων και δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις
το οτι ζητησαν μειωση ειναι γνωστο, θα το κανουν για ολην την ομαδα
για τα αλλα ειναι μαλ@κιες των αρδ και απλος εμεις τα αναπαραγουμε εκτος εαν στην κουβεντα ηταν παροντες και οι αρδ
γιατι για να .....εδωσαν....την κουβεντα τους ουτε ο ζησης αλλα ουτε και ο παντελος ειναι............ κουκουλοφοροι
τωρα εαν την κανει θα ειναι καθαρα ζητημα χρηματων και δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις
Ξεχνάς πολλές ...μορφες ακομα: Μπασμπανα....Μικυ Μαους Κουιν....Φρουνζα!!!abg12d34 έγραψε:εγω που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ οταν ειχε τερματοφυλακα τον ρενε ντεκ μετα ειδα τον ΠΑΟΚ με τον τριμχολντ μετα με τον τσαουσιλα μετα με τον μαριφαλιεφ καπου ειδα τους αδελφους θενκοτ και παντελη-περικλη-πελοπιδα(πως τον λεγαν τον αλλον ρε) αμαφουλε φυσικα τον τεραστιο φουτσινη και προσφατως το βουνο απο την αρτα σωτηρη μπαλαφα......
Ον τοπικ: Λαζλο μείνε.
- abc_o_ karpouzas
Εφαγα φλασια τωρα αλλα...ξέρεις ποιν παίχτη θα ήθελα με χίλια να έιναι 15 χρόνια νεότερος και να παίζει σήμερα;; Τον Βάν Ρόι!! και δευτερευόντως τον Πις!abg12d34 έγραψε:βεβαιααααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
- abc_o_ karpouzas
τον λεσεκ πις;;
θυμασε το πρωτοσελιδο των σπορ οταν σαν παικτης της καβαλας εστειλε το σκουλικι αδιαβαστο;;
εσυ οτι πεις πις
βεβαιαααααααα
θυμασε το πρωτοσελιδο των σπορ οταν σαν παικτης της καβαλας εστειλε το σκουλικι αδιαβαστο;;
εσυ οτι πεις πις
βεβαιαααααααα
Καλές οι αναμνήσεις αλλά off topic.
Για άλλο καιγόμαστε. Για τον Λάζλο. Ας μείνουμε σε αυτό.
Στωωω.
Για άλλο καιγόμαστε. Για τον Λάζλο. Ας μείνουμε σε αυτό.
Στωωω.
Οτι πουν οι μπλε!! Λωωωω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 24 Μάιος 2012, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται η παράθεση.
Λόγος: Δεν χρειάζεται η παράθεση.