Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα

Aπλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Ψάχνουν για κάτι αλλο και αν δεν κάτσει θα παιξει πολυ δυνατα η περιπτωση του νομίζω ,αν θέλαμε αυτον αρχικά θα ειχε κλεισει με λιγο παζαρι,κριμα που δεν πηραμε Γκρος πάντως μιλούσαμε καιρο ειπαν και παρακολουθουσε την ομάδα,λογικά δεν μιλουσαν μονο με αυτον τοσο καιρο αν ειναι και σε ομαδα οπως λεει και ο DAAT θα ειναι δυσκολο σε διαπραγματευτικο επιπεδο,μακαρι να τον πεισει ο ζαγοράκης με το πλάνο που θα θελησει να κανει μαζι του και να γουσταρουμε ολοι μαζι.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ελπίζω μόνο να μη μας ξανακορόιδέψει η Διοίκηση.
Τέτοιο χουνέρι με το ζήτημα του προπονητή δεν θα το αντέξουμε 2η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

αν γινει τετοια κολοτουμπα φιλε ,σου λεω ανοιχτα οτι ο κοσμος θα πρεπει να ζητησει απο τον τεο να την κανει.

αποκλειω να μας εμπαιζει τοσο καλα ολους μας..Η τελευταια επιλογη που εχει στο μυαλο του σιγουρα θα ξενερωσει καποιους αλλα για να φτασει σε αυτην εγω δινω 5%.Ακομα και αυτη παντως μπροστα στο περσινο χαος εχει διαφορα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ναι, ναι να την κάνει ο άχρηστος...
Να έρθει μετά κανας προηγούμενος να γουστάρουμε όλοι.
Ροκαρόλα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και γιατί δε μιλάς ανοιχτά ρε DAAT?
Αφού ο Λάζλο είναι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 28 Μάιος 2011, 05:34, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Federacion έγραψε:Ελπίζω μόνο να μη μας ξανακορόιδέψει η Διοίκηση.
Τέτοιο χουνέρι με το ζήτημα του προπονητή δεν θα το αντέξουμε 2η χρονιά.
γιατι κοροιδεψε ? λαθος επιλογη που στοιχησε ηταν τι θα πει κοροιδεψε δεν εχεις τον γουμενο για να τα λες αυτα ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

cristiano4 έγραψε:Ψάχνουν για κάτι αλλο και αν δεν κάτσει θα παιξει πολυ δυνατα η περιπτωση του νομίζω ,αν θέλαμε αυτον αρχικά θα ειχε κλεισει με λιγο παζαρι,κριμα που δεν πηραμε Γκρος πάντως μιλούσαμε καιρο ειπαν και παρακολουθουσε την ομάδα,λογικά δεν μιλουσαν μονο με αυτον τοσο καιρο αν ειναι και σε ομαδα οπως λεει και ο DAAT θα ειναι δυσκολο σε διαπραγματευτικο επιπεδο,μακαρι να τον πεισει ο ζαγοράκης με το πλάνο που θα θελησει να κανει μαζι του και να γουσταρουμε ολοι μαζι.

γκρος με 1,5 δεν εκλεισε στην γιουνγκ μπους ? απαγορευτικο νουμερο.....
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το καλό θα είναι να έχει ο προπονητής, πέρα από όσο καιρό παρακολουθούσε από έξω την ομάδα, και κανένα μήνα για να γνωρίσει από μέσα την ομάδα και δεν εννοώ μόνο παίκτες...
όλο το staff εννοώ...ανάλογα και αν θα φέρει δικό του επιτελείο ή θα μείνει αυτό που υπάρχει....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Karelias έγραψε:Ναι, ναι να την κάνει ο άχρηστος...
Να έρθει μετά κανας προηγούμενος να γουστάρουμε όλοι.
Ροκαρόλα.
ειμαι τεραστιος υποστηρικτης του τεο..αλλα δεν γινεται να μιλας με αυτους που μιλας και να φερεις τελικα τον νιομπλια ή τον δωνη..τοτε θα μιλαμε για εμπαιγμο και για δευτερο συνεχομενο λαθος..η αποψη εαν φυγει ,διαλυομαστε προσβαλει ολους μας..
Στην ουσια του θεματος,εγω του εχω πληρη εμπιστοσυνη οτι δεν θα κανει τα περσινα λαθη..και πως να μην εχω εμπιστοσυνη σε εναν ανθρωπο ξερει 1000πλασια μπαλα απο εμενα.Οποτε τζαμπα το συζηταμε..το σεναριο εμπαιγμου ,δεν μου υπαρχει στο μυαλο μου οποτε δεν χρειαζεται κουβεντα σε αυτο..

και μη μου βαζεις λογια στο στομα.ουτε αχρηστους,ουτε προηγουμενους.αλοιμονο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Parolos έγραψε:Και γιατί δε μιλάς ανοιχτά ρε DAAT?
Αφού ο Λαζλο είναι...

αν λεγαμε ονοματα που ισχυουν τοτε δεν θα ηταν παοκμανια αλλα Star channel.ΠΑΟΚ εισαι και πρεπει να υπαρχει μια στοιχειωδη σοβαροτητα ακομα και σε σε ενα φορουμ.

ονοματα μονο απο ΠΑΕ πρεπει να βγαινουν..δεν νομιμοποιειται κανενας απο εμας που τυχαινει να ξερουμε 2 πραγματα παραπανω(ουτε εγω,ουτε ο Μοικαν που προφανως εχει καποια πληροφορηση,ουτε κανενας) να μιλαει ανοικτα.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Τέτοια κορόμυλα (δώνης νόμπλιας) δεν καταπίνωνται με τίποτα.

Νέο ξεκίνημα νέα αρχή με μεγάλο προπονητή .-
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Θεωρω οτι,η διοικηση,δεν θα επαναλαβει το ιδιο λαθος,φετος.Πιστευω πως θα φερει εναν εμπειρο και σοβαρο ξενο προπονητη.Φυσικα,αυτο δεν σημαινει πως αυτα τα στοιχεια ειναι ικανα να εξασφαλισουν την επιτυχια του στην ομαδα μας....Απλα,αυξανουν κατα πολυ τις πιθανοτητες.

Και επισης,θελω να ελπιζω πως δεν θα γινει,το θεμα προπονητη,σαπουνοπερα,οπως περισυ........
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

κι οπως καθομαστε ησυχα κ ωραια,κ συζηταμε για το θεμα προπονητη,ξαφνικα!ποστ απο aiorablog!!!
πολλα λινκ για το θεμα του προπονητη,αντε ΠΑΟΚαρα καλη τυχη!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Jol

Γι αυτον εχουμε τπτ?
Ολλανδος, εμπειρος, γνωριζει απο ΠΑΟΚ και Τουμπα.
Το κασε του ποσο να ναι αραγε?
Απ οσο ξερω δεν εχει κλεισει σε ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”