5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Hideguti »

Βαλτε Λιμπερο. Μιλαει ο Παμπλο.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ο μεταφραστής ποιος είναι?
Μιλάμε άλλα για άλλα, ή ελληνικά δεν ξέρει ή ισπανικά.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

2 χρονια.
ειναι λιγα; είναι πολλά;
Πόσα νέα ΠΑΟΚσακια θα σου χρωστάμε Παμπλίτο, όταν θα γίνεις αλλαγή στο τελευταίο σου ματς με τη φανελα ΜΑΣ και θα ουρλιάζουμε το γνωστό συνθημα;

ο θε@ς να σε εχει καλα αδερφε μου.
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Γουσταρω δηλωσεις PABLO GARCIA!!! (απο http://www.gazzetta.gr)

Για τον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Αυτά που έλεγα δεν μπορώ να τα επαναλάβω στο ραδιόφωνο γιατί έχουν και μερικές βρισιές».

Για το ενδεχόμενο να πετύχαινε γκολ: «Το σίγουρο είναι ότι αν έβαζα το γκολ ο ΠΑΟΚ θα έμενε με δέκα παίκτες. Κάποια μ......α θα έκανα. Τέλος πάντως θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε. Θυμάμαι πολύ καλά όταν πήγα στην θύρα 4 που μου έλεγαν ότι δεν έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα. Αυτό με είχε ενοχλήσει. Να που το καταφέραμε».

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Απόσπασμα από χιουμοριστική στήλη στο sportdog:

Και ξανά πίσω στον Παύλο Γροθία, ο οποίος - όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα στο μπλογκ μου - είναι καλό παιδί. Καλό, αλλά παρεξηγημένο. Ίσως φταίει η αγριεμένη φάτσα του γι΄ αυτό, ίσως και η καταγωγή του. Ίσως και το γεγονός πως όταν ήτανε μικρός, σαν άλλος Οβελίξ, είχε πέσει στο βαρέλι με τα νεύρα...

Ουρουγουανός είναι ο άνθρωπας και οι Ουρουγουανοί μαθαίνουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικά "βασικά" από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Όπως για παράδειγμα τα Σερβάκια, όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ, μαθαίνουν πρώτα να σουτάρουν από τη γωνία και μετά ποιο ακριβώς είναι το χρώμα της μπάλας, έτσι και τα Ουρουγουανάκια έχουν τα δικά τους "βασικά".

Αυτά προφανώς ανάλυσε στον Παύλο και τους "συμμαθητές" του ο πρώτος τους προπονητής: "Λοιπόν, Παυλάκη, σε βλέπω πιο αγριεμένο από τους υπόλοιπους, οπότε λογικά θα τα παίρνεις τα ...γράμματα. Μάθημα πρώτο: αυτός είναι ο αντίπαλος. Ανεξάρτητα αν έχει την μπάλα ή όχι (τι είναι μπάλα θα σας διδάξω στο δεύτερο μάθημα), απαγορεύεται να περάσει. Δεν ισχύει αυτό που λένε σε άλλες σχολές ΄ή η μπάλα ή ο παίκτης΄. Κανόνας μας είναι ...ΠΟΤΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ".

Ακολουθούν δεκάδες ειδικά μαθήματα καράτε, κουνγκ-φου, φίκι-φίκι, βα-φακούλο και άλλων πολεμικών τεχνών, προκειμένου να επιτευχθεί ο βασικός στόχος του καλού Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή: τα πόδια, το κεφάλι ή το λαρύγγι του αντιπάλου!

Ο Παυλάκης όντως τα πήρε τα γράμματα. Έκανε, όμως, και μεταπτυχιακά, με αποτέλεσμα, εκτός από καλός Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, να γίνει και καλός - διεθνώς - ποδοσφαιριστής, να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, να τον βλέπεις στο γήπεδο και να καταλαβαίνεις πως πέρα από μεγάλος "κόφτης" (με ότι συνεπάγεται το "κόβω" στη βίβλο του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης), είναι και μεγάλος παίκτης, με προσωπικότητα, με μεγάλα και μαλλιαρά μπαλάκια, με αποτελεσματικότητα και "άποψη".

Φέτος, παρουσιάζεται πιο ώριμος από πέρυσι, πιο σοβαρός, πιο ήρεμος. Σαν υπολογιστής που πέρυσι ανέβαζε θερμοκρασίες, πέταγε σπίθες στη μάδερμπορντ και προκαλούσε διαρκείς ...επανεκκινήσεις (λόγω αποβολών) και φέτος του βάλανε καινούργια ψύκτρα στον ηλεκτρονικό του εγκέφαλο, με τα θαυμαστά αποτελέσματα που παρακολουθούμε στον κορυφαίο χαφ του φετινού πρωταθλήματος.

Πραγματικός εγκέφαλος του ΠΑΟΚ είναι ο Παύλος. Ο τύπος έχει μάτια και στην πλάτη και απορώ που ακόμα δεν έχει κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός, επειδή ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με τα μάτια ...24 στο "Καραϊσκάκη"!

Οι πάσες του είναι σχεδόν πάντα σίγουρες, ακόμα κι όταν πρόκειται για μπαλιές 40-50 μέτρων. Ελευθερώνει εύκολα την άμυνα, δεν χάνει μπάλες από τα πόδια, δεν "πουλάει" την κατοχή στον αντίπαλο, κόβει και ράβει, παίρνει την ομάδα πάνω του, σηκώνει το βάρος της, είναι ο πραγματικός της ηγέτης. Και πιστεύω πως τον αδικεί το γεγονός πως έγινε ο αγαπημένος της εξέδρας εξαιτίας της γροθιάς στον Φιόγκο. Για την ποιότητά του έπρεπε να τον αγαπήσουν πρώτα και μετά για τα νεύρα του.

Βέβαια, κι ο Οβελίξ για τις φάπες που μοίραζε στους Ρωμαίους έγινε ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων στον Αστερίξ, οπότε στα γούστα όλα δικαιολογούνται. Ειδικά αν ο ήρωας είναι γεννημένος για να βγάζει γούστα!

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx? ... _id=121050
nagbe

Δημοσίευση από nagbe »

Ο Πάμπλο δεν είναι απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Είναι ένα γνήσιο ίνδαλμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ταίριξα απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του και λατρεύεται όσο κανένας ποδοσφαιριστής τα τελευταία δέκα χρόνια στην ομάδα. Πιο πολύ και από τον ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη (όχι τον άνθρωπο που παράτησε το ποδόσφαιρο για να αναλάβει την προεδρία) και θα είναι εντυπωσιακό να καταφέρει να πάρει ένα τίτλο. Πραγματικά θα γίνει μύθος :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

nagbe έγραψε:Πιο πολύ και από τον ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη (όχι τον άνθρωπο που παράτησε το ποδόσφαιρο για να αναλάβει την προεδρία) και θα είναι εντυπωσιακό να καταφέρει να πάρει ένα τίτλο. Πραγματικά θα γίνει μύθος

Κατι μου λεει οτι θα γινει κ αυτο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χμ....και μενα κατι μου λεει οτι πλησιαζει η ωρα..... :)
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

+++

άρχοντας

έχω πάθει πλάκα...

μας ανάγκασε να καταπιούμε τα περυσινά του
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μένω γιατί περνάει καλά η οικογένειά μου, είμαι ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ και από την δουλειά που γίνεται. Σήμερα βέβαια είναι μία πολύ περίεργη ημέρα για εμένα αφού από την μία εγώ ανανεώνω για να παραμείνω στον ΠΑΟΚ και από την άλλη φεύγει ο καλός μου φίλος ο Μπισέρα. Είναι γλυκόπικρη η γεύση».

Για τους λόγους που παρέμεινε με μειωμένες αποδοχές: «Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που εγώ ζω εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αγαπάει με αυτό τον τρόπο εμένα και την οικογένειά μου».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, κάθε ημέρα να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Ας κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι να κερδίζουμε και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για τον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Αυτά που έλεγα δεν μπορώ να τα επαναλάβω στο ραδιόφωνο γιατί έχουν και μερικές βρισιές».

Για το ενδεχόμενο να πετύχαινε γκολ: «Το σίγουρο είναι ότι αν έβαζα το γκολ ο ΠΑΟΚ θα έμενε με δέκα παίκτες. Κάποια μ......α θα έκανα. Τέλος πάντως θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε. Θυμάμαι πολύ καλά όταν πήγα στην θύρα 4 που μου έλεγαν ότι δεν έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα. Αυτό με είχε ενοχλήσει. Να που το καταφέραμε».

Λίμπεροςφμ
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

PABLO PABLO OEOEOEOEOEOEEO

He is going to score this saturday against spanakias team.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άνθρωπος αδάμαστος, με πολλές αξίες και ιδανικά. Ο δυνατός Pablo, αυτός που έχει τη δύναμη να συγκρατεί τα νεύρα του, είναι ένας παίκτης που ΔΕΝ πρέπει να λείπει από καμιά ομάδα. Πολύ περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Κόλκας λέει (επικαλούμενος τον μάνατζερ του παίκτη αν κατάλαβα καλά) ότι ο Άρης έκανε πρόταση στον Γκαρσία πρίν λίγες μέρες για διετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ το χρόνο... Βάζει και στοίχημα ότι ισχύει...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι αλλα..και ο μανατζερ ΠΑΟΚ ειναι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”