Ότι να 'ναι!!!!!
-
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Αμα δν βγει υβριδικο χορτοκοπτικο μηχανημα εγω θα συνεχισω την απεργια!!!
Τερμα τα βενζινοκινητα και να ηλεκτρικα παρακμιακα μηχανηματα!!!
Τερμα τα βενζινοκινητα και να ηλεκτρικα παρακμιακα μηχανηματα!!!
- the undertaker
Μετά από έγκυρες πληροφορίες που έλαβα από το νοβιτικό πρακτορείο ειδήσεων το ΝΕΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ήρθε και στη χώρα μας!
Παρακαλείται ο αρχιαντμιν του τόπικ να το προμηθευτεί!
Άντε με γεια μας!
Παρακαλείται ο αρχιαντμιν του τόπικ να το προμηθευτεί!
Άντε με γεια μας!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κι εγώ την αναζητώ για κάτι χρωστούμενα, αλλά πιστεύω ότι κάνει παρέα με το...Δρόσο. Άρα, κανένας δεν ξέρει που βρίσκεται....dreamwarrior έγραψε: Που είναι η οικονομική διευθύντρια;;;;

-
Το παραπανω υβριδικο ηρθε στα μερη μας απο την κινα!!!Κατι που το κανει πολυ επικινδυνο και ακαταλληλο για χρηση απο ατομα κατω των 18 ετων 8)the undertaker έγραψε:Μετά από έγκυρες πληροφορίες που έλαβα από το νοβιτικό πρακτορείο ειδήσεων το ΝΕΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ήρθε και στη χώρα μας!
- the undertaker
Δεν ήρθε από την Κίνα αδερφέ μου.Η πατέντα κόμη δεν έχει περάσει στους κιτρινιάρηδες.
Η χώρα προελευσης του μηχανήματος είναι η Μπουργκίνα Φάσο!
Η πρωτεύουσα Ουαγκαμπούγκου έχει και τα πνευματικά δικαιώματα!
Η χώρα προελευσης του μηχανήματος είναι η Μπουργκίνα Φάσο!
Η πρωτεύουσα Ουαγκαμπούγκου έχει και τα πνευματικά δικαιώματα!
-
Μr 17-0 μαλλον θα εννοεις μπουρκινα φασο
Παντως ο κατασκευαστης του δεν μου φαινεται ατομο εμπιστοσυνης και συνεχιζω να εχω τις επιφυλαξεις μου!!!

Παντως ο κατασκευαστης του δεν μου φαινεται ατομο εμπιστοσυνης και συνεχιζω να εχω τις επιφυλαξεις μου!!!

- aspromauri
Τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν είναι τζάμπα ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Αυτά τα διαφημιστικά μυνήματα δίνουν έσοδα στην εταιρία ή τζάμπα τα βάζουμε;;
Παρακαλώ την οικονομική διευθύντριά μας να ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο (όταν αυτή ξυπνήσει βεβαίως βεβαίως....)
Έχω ήδη συντάξει την πρώτη οικονομική έκθεση καταπέλτη για την εταιρία και θα ενημερώσω το Δ.Σ. αμέσως μετά την συντριβή των "πράσινων".
Ευχαριστώ ...
Αααααα και μην το ξεχάσω ... ασπρομαβίτα ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΕΜΕ!!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
dreamακο...σταματα να σχολιαζεις τα τραγουδια που ανεβαζω στο fcb και παιξε κανα κουιζ να γουσταρουμε!!

- aspromauri
ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Το χορτάρι του γηπέδου δεν έχει κουρευτεί εδώ και 5 εβδομάδες γιατί δεν έχει λάστιχα το χορτοκοπτικό μηχάνημα!!!
Που είναι η οικονομική διευθύντρια;;;;
Το χορτάρι έχει κουρευτεί διότι έπρεπε να στείλω προμήθειες στον ΕΡΩΤΑ NONitoulini!!!!!!!!
- aspromauri
Χρωστούμενα?????? Κε διευθυντά ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!!!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!DimisK έγραψε:Κι εγώ την αναζητώ για κάτι χρωστούμενα, αλλά πιστεύω ότι κάνει παρέα με το...Δρόσο. Άρα, κανένας δεν ξέρει που βρίσκεται....
Πω πω ζήλια.... Άσε μας βρε αρχι...μοντ της κακιάς σκάλας που την έχεις ζαλίσει την καημένη την κοπέλα με τις γεροπαραξενιές σου...dreamwarrior έγραψε: Που είναι η οικονομική διευθύντρια;;;;
Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυaspromauri έγραψε:....
Το χορτάρι έχει κουρευτεί διότι έπρεπε να στείλω προμήθειες στον ΕΡΩΤΑ NONitoulini!!!!!!!!
Μα πως με σκέφτεσαι...

Σε ένα κείμενο με τις γνωστές απίστευτες ατάκες του Κράχτη, έρχεται ο τσι να αποτελειώσει ότι συκώτι μας άφησε τόσο καιρό:
Έλεος ρε τσι, μας έστειλες ξανά.... Μιλάμε, όταν θες κεντάς!!
tsipaoktsi έγραψε:Κράχτη, αμα δε βρεις τίποτα καλό από τα duty free για τη γυναίκα,έχουμε και σκέτον free εδώ στο Paokmania, το duty της το πας άλλη φορά, ΠΑΟΚ είσαι.

Έλεος ρε τσι, μας έστειλες ξανά.... Μιλάμε, όταν θες κεντάς!!
Και τώρα ένα τραγουδάκι αφιερωμένο στον Αμπουμπακάρι..
ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΕ???
http://www.youtube.com/watch?v=1Sr6naVyFH0
ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΑΦΡΙΚΑΝΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΕ???
http://www.youtube.com/watch?v=1Sr6naVyFH0
- dreamwarrior
Πώς να σε καλέσουμε ρε μπούφο;;;Αφού ο πιθηκομούρης γαμπρός εσύ είσαι!!!!!!!!!
Η νύφη πάντως είναι όλα τα λεφτά.....Πρέπει να την ψώνισες από τον ζωολογικό κήπο της Κουάλα Λουμπύρ είμαι απόλυτα σίγουρος!!!!
Η νύφη πάντως είναι όλα τα λεφτά.....Πρέπει να την ψώνισες από τον ζωολογικό κήπο της Κουάλα Λουμπύρ είμαι απόλυτα σίγουρος!!!!