Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
ο πέτκοβιτς είναι ένας πολύ καλύτερος ολιβέιρα στα μάτια του λούτσε.
κι εγώ έχω αυτή την άποψη. ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα και καλύτερα από ότι έκανε ο ολιβέιρα.
η δουλειά του σε μεγάλα παιχνίδια θα είναι τεράστια και ιδίως σε σχέση με την δουλειά που είδαμε από σαμάτα και μπράντον. και φυσικά δεν στέκομαι αν θα βάλει 3 ή 5 ή 10 γκολ παραπάνω από τον μπράντον. στέκομαι στο κομμάτι εκείνο του παιχνιδιού το πόσες μπάλες κερδισμένες θα έχει ψηλά με το κεφάλι. πόσα περισσότερα κοψίματα και μοιράσματα μπάλας προς τους συμπαίκτες του σε σχέση πάλι με αυτό που είχαμε στην περσινή σαιζόν.
ξέρει μπάλα. την κρατά, μπορεί να ξεφύγει και την μοιράζει όμορφα. αν τα καταφέρει θα είναι απόλυτα μια αναβάθμιση στο ρόστερ.
δόξα σοι!!! η γκρίνια έχει μετριαστεί κατά πολύ! το φόρουμ έχει ωριμάσει αρκετά. για να θυμηθούμε τις προηγούμενες φορές? τους αγαπητούς φίλους, τζόσουα, γκίκα,
είχανε και τα δίκια τους εδώ που τα λέμε ως έναν βαθμό.....
ο τίτλος και η επιβεβαίωση στο πρόσωπο του λούτσε όπως και η καλύτερη δουλειά στον οργανισμό τείνει να εξαλείψει την ακραία γκρίναι.
λίγες σελίδες πιο πίσω δύο με τρεις φίλοι έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και ήταν γενναία. για το πως έβλεπαν και έκριναν πρόσωπα και καταστάσεις.
μια χαρά είμαστε!
κι εγώ έχω αυτή την άποψη. ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα και καλύτερα από ότι έκανε ο ολιβέιρα.
η δουλειά του σε μεγάλα παιχνίδια θα είναι τεράστια και ιδίως σε σχέση με την δουλειά που είδαμε από σαμάτα και μπράντον. και φυσικά δεν στέκομαι αν θα βάλει 3 ή 5 ή 10 γκολ παραπάνω από τον μπράντον. στέκομαι στο κομμάτι εκείνο του παιχνιδιού το πόσες μπάλες κερδισμένες θα έχει ψηλά με το κεφάλι. πόσα περισσότερα κοψίματα και μοιράσματα μπάλας προς τους συμπαίκτες του σε σχέση πάλι με αυτό που είχαμε στην περσινή σαιζόν.
ξέρει μπάλα. την κρατά, μπορεί να ξεφύγει και την μοιράζει όμορφα. αν τα καταφέρει θα είναι απόλυτα μια αναβάθμιση στο ρόστερ.
δόξα σοι!!! η γκρίνια έχει μετριαστεί κατά πολύ! το φόρουμ έχει ωριμάσει αρκετά. για να θυμηθούμε τις προηγούμενες φορές? τους αγαπητούς φίλους, τζόσουα, γκίκα,
είχανε και τα δίκια τους εδώ που τα λέμε ως έναν βαθμό.....
ο τίτλος και η επιβεβαίωση στο πρόσωπο του λούτσε όπως και η καλύτερη δουλειά στον οργανισμό τείνει να εξαλείψει την ακραία γκρίναι.
λίγες σελίδες πιο πίσω δύο με τρεις φίλοι έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και ήταν γενναία. για το πως έβλεπαν και έκριναν πρόσωπα και καταστάσεις.
μια χαρά είμαστε!
Αν είναι ένας πολύ καλύτερος ολιβειρα κλείστε τον χθες.
Πολύ ποιοτικός ο υγιείς ολιβειρα
- figurehead4
Θα μαλώναμε λιγότερο εδώ μέσα αν καταφέρναμε να διαχωρίσουμε τα δικά μας θέλω από τα θέλω του προπονητή. Δεν είναι κακό να λέμε τα θέλω μας, αλλά μην φτάνουμε να τα θεωρούμε ΠΡΕΠΕΙ για τον προπονητή ή τη διοίκηση.
Διάβασα π.χ. σε διάφορες συζητήσεις για ευκταία αποχώρηση Εκόγνκ ή Σαμάτα!!
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Λουτσέσκου δεν τους υπολογίζει κανονικά και καλά κάνει κιόλας.
Κι αν αποφασίσει να τους δώσει σε πιθανή πρόταση, επίσης καλά θα κάνει.
Κάποιοι ίσως δυσανασχετούν, αλλά ο προπονητής όχι. Οπότε...
Αν αποφασίσει επίσης να εντάξει τον Γκούμα από φέτος στην ομάδα, ιδίως ο συγκεκριμένος προπονητής που δεν πετάει εύκολα νέο στη φωτιά, τότε θα σημαίνει πως είδε πολλά. Αν αντίθετα αποφασίσει πως δεν είναι έτοιμο το παιδί ακόμη, ΟΚ. Αυτός ξέρει.
Εμένα μου τη δίνει η νοοτροπία που έχουμε οι οπαδοί νομίζοντας πως μόνο με μεταγραφές προοδεύουμε, όταν τα τελευταία χρόνια έχουμε δει παπάδες στον ΠΑΟΚ από τον Τζόλη πρώτα και τα 2 τελευταία χρόνια στην πρωταθλήτρια ομάδα από Ντέλια και Κουλιεράκη.
Δεν λέω να μην κάνουμε μεταγραφές. Κι εγώ ψοφάω για μεταγραφές. Αλλά πρέπει να πιστέψουμε πιο πολύ στο τι παράγει η ομάδα.
(το ένα-δύο Σαμάτα-Γκούμα με Χιμπέρνιαν είναι πάντως ενδεικτικό πολλών πραγμάτων)
Διάβασα π.χ. σε διάφορες συζητήσεις για ευκταία αποχώρηση Εκόγνκ ή Σαμάτα!!
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Λουτσέσκου δεν τους υπολογίζει κανονικά και καλά κάνει κιόλας.
Κι αν αποφασίσει να τους δώσει σε πιθανή πρόταση, επίσης καλά θα κάνει.
Κάποιοι ίσως δυσανασχετούν, αλλά ο προπονητής όχι. Οπότε...
Αν αποφασίσει επίσης να εντάξει τον Γκούμα από φέτος στην ομάδα, ιδίως ο συγκεκριμένος προπονητής που δεν πετάει εύκολα νέο στη φωτιά, τότε θα σημαίνει πως είδε πολλά. Αν αντίθετα αποφασίσει πως δεν είναι έτοιμο το παιδί ακόμη, ΟΚ. Αυτός ξέρει.
Εμένα μου τη δίνει η νοοτροπία που έχουμε οι οπαδοί νομίζοντας πως μόνο με μεταγραφές προοδεύουμε, όταν τα τελευταία χρόνια έχουμε δει παπάδες στον ΠΑΟΚ από τον Τζόλη πρώτα και τα 2 τελευταία χρόνια στην πρωταθλήτρια ομάδα από Ντέλια και Κουλιεράκη.
Δεν λέω να μην κάνουμε μεταγραφές. Κι εγώ ψοφάω για μεταγραφές. Αλλά πρέπει να πιστέψουμε πιο πολύ στο τι παράγει η ομάδα.
(το ένα-δύο Σαμάτα-Γκούμα με Χιμπέρνιαν είναι πάντως ενδεικτικό πολλών πραγμάτων)
Παίκτες θα έρθουν ....παίκτες θα φύγουν...
Φέτος ο Ράζβαν δείχνει ικανοποιημένος που δεν είχε απώλειες ...μόνο ένας μειτέ δεν είναι ακόμα εδω.
Τρίβει τα χεράκια του ...

Φέτος ο Ράζβαν δείχνει ικανοποιημένος που δεν είχε απώλειες ...μόνο ένας μειτέ δεν είναι ακόμα εδω.
Τρίβει τα χεράκια του ...

- ΑποστόληςΑ
Αν είναι καλύτερός του, ναι, να τον κλείσουμε. Έχω κάποιες αμφιβολίες βέβαια...DamoN έγραψε:Αν είναι ένας πολύ καλύτερος ολιβειρα κλείστε τον χθες.
Ναι αν έρθει ο Μεϊτέ και αν έρθει ο βασικός φορ, τότε ναι δεν υπάρχει λόγος για καμία βιασύνη. Συμφωνώ.makispaspartou έγραψε:Μεταγραφικό πλάνο με τις ευλογίες Λουτσεσκου :
Παραμονή Σβαμπ … τσεκ
Παραμονή Μπράντον … τσεκ
Παραμονή Κετζιορα … τσεκ
Παραμονή Μειτε … τσεκ;
Απόκτηση Χάφ… Μαντι Κάμαρα πρώτη επιλογή τσεκ
Απόκτηση φορ… αναμένεται (πρώτη επιλογή Μπρειθγουειτ)
Απόκτηση εξτρέμ… αναμένεται , χάθηκε η πρώτη επιλογή (Ετζουκε)
Απόκτηση Σέντερ μπακ … αναμένεται
Προέκυψε δανεισμός Τζιμα…
Ήρθαν σαν αντί Ζιβκοβιτς ο Τσιφτσης και ο Θυμιανης σαν έξτρα επιλογή στο ρόστερ
Κινήσεις πιθανές στην πορεία του καλοκαιριού :
Αναβάθμιση στις θέσεις Ράφα , Οζντοεβ , Τσιγγαρα
Τρίτος επιθετικός
Αποχωρήσεις Εκονγκ , Σαματα , Νασμπεργκ
Δανεισμοι Φιλιπε , Ρικαρντο , Τσαούση , Λυρατζη , Κουαλιατα
Με τον ερχομό του Μειτε και την απόκτηση επιθετικού νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο .. μπορούμε χωρίς βιασύνη να περιμένουμε τις πινελιές…
Σίγουρα θα προκύψουν μετά και προτάσεις (έχω δεδομένη τη πρόταση για τον Κούλιε) και θα έχεις την ευκαιρία για αναβάθμιση σε αρκετές θέσεις.
Αν ερθει καμια Λουντογκορετς στον επομενο προκριματικα να δω τι θα κανουμεobanebane έγραψε:Αν η κλήρωση ήταν διαφορετική και η ομάδα όπως ήταν για παράδειγμα η περσινή, θα σου έλεγα ότι αργήσαμε, τώρα όμως δεν θα το πω και δεν το λέει και ο προπονητής,ο οποίος δε νομίζω ότι έχει μασήσει ποτέ τα λόγια του.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Την προηγουμενη βδομαδα ελεγε δεν βιαζονται για φορ. Τι παιζει;Maxpaok έγραψε:στο πρωινό του σχόλιο ο τζόρμπα αναφέρει ότι πρώτη χρονικά στόχευση είναι αυτή του φορ. μάλιστα είπε ότι η ομάδα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τον κροάτη φορ.
η απόκτηση χαφ έρχεται ως δεύτερη μετά του φορ και μάλιστα με επιθυμία του λούτσε να δοθεί ακόμη λίγος χρόνος στον μεϊτέ.
μάλιστα τόνισε ότι ο φορ είναι αυτός που μπορεί αυτή την στιγμή να αναβαθμίσει την ομάδα σύμφωνα με την θεώρηση του λούτσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 09 Ιούλ 2024, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν πάρουμε ως δεδομένα τα ρεπορτάζ, δηλαδή αν πάρουμε ως δεδομένο πως οι λίστες μας είναι τόσο φτωχές που εκτός του Μπρεθγουέιτ περιέχουν τα ονόματα μόνο του Πέτκοβιτς και του Λιβάγια, δημιουργείται ένα ερώτημα.
Τα στάζεις σήμερα για τον Πέτκοβιτς ή ρισκάρεις να περιμένεις μπας και βρεθεί κάτι καλύτερο αργότερα;
Προσωπικά επηρεασμένος από την αδιανόητη εικόνα του Σαμάττα, τείνω προς τη πρώτη επιλογή.
Τρέμω στην ιδέα να νιώσει κανένα σφίξιμο ο Μπράντον πριν τον 3ο προκριματικό. Θα μιλάμε για ρίσκο ολκής το να κατέβουμε με μοναδικό διαθέσιμο φορ τον Σαμάττα.
Σόρυ αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Τα στάζεις σήμερα για τον Πέτκοβιτς ή ρισκάρεις να περιμένεις μπας και βρεθεί κάτι καλύτερο αργότερα;
Προσωπικά επηρεασμένος από την αδιανόητη εικόνα του Σαμάττα, τείνω προς τη πρώτη επιλογή.
Τρέμω στην ιδέα να νιώσει κανένα σφίξιμο ο Μπράντον πριν τον 3ο προκριματικό. Θα μιλάμε για ρίσκο ολκής το να κατέβουμε με μοναδικό διαθέσιμο φορ τον Σαμάττα.
Σόρυ αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Ότι κάναμε με Κούλα,γαβρο,βάζελο,ρουλη κατά σειράaivas19 έγραψε:Αν ερθει καμια Λουντογκορετς στον επομενο προκριματικα να δω τι θα κανουμεobanebane έγραψε:Αν η κλήρωση ήταν διαφορετική και η ομάδα όπως ήταν για παράδειγμα η περσινή, θα σου έλεγα ότι αργήσαμε, τώρα όμως δεν θα το πω και δεν το λέει και ο προπονητής,ο οποίος δε νομίζω ότι έχει μασήσει ποτέ τα λόγια του.
Με δεδομένο ότι ο Σαματα έχει ακόμη πρόταση, γιατί δεν πάμε να πάρουμε τον Πετκοβιτς, να δώσουμε στους Άραβες τον Σαματα, και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (και ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίζουμε) να χτυπήσουμε έναν τρίτο φορ δανεικό, έτσι ώστε να πάει τρίτος ο Τόμας και σε κάποια παιχνίδια να μπορεί να παίζει και αριστερά?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
o Πετκοβιτς ζητάει 2 μύρια συμβόλαιο ,σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, και δεν έχουμε να τα δώσουμε.
Πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν, απλά δεν έχουν βγει τα ονόματα στο viber.
Πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν, απλά δεν έχουν βγει τα ονόματα στο viber.
Βρε μακαριrenegade έγραψε:Ότι κάναμε με Κούλα,γαβρο,βάζελο,ρουλη κατά σειράaivas19 έγραψε:Αν ερθει καμια Λουντογκορετς στον επομενο προκριματικα να δω τι θα κανουμεobanebane έγραψε:Αν η κλήρωση ήταν διαφορετική και η ομάδα όπως ήταν για παράδειγμα η περσινή, θα σου έλεγα ότι αργήσαμε, τώρα όμως δεν θα το πω και δεν το λέει και ο προπονητής,ο οποίος δε νομίζω ότι έχει μασήσει ποτέ τα λόγια του.
άιβας, εμ τώρα είναι και στην προετοιμασία και φαντάζομαι ότι όλο και κάποιο σπόρι θα πέφτει.....
τα λεγόμενα του έδειχναν να είναι εκτιμήσεις που έρχονται από την ίδια την ομάδα κι όχι δικές του, προσωπικές.
δεν τον ξέρω τον πέτκοβιτς, ούτε τον έχω παρακολουθήσει σε ματς παρά μόνο στα βιντεάκια που κυκλοφορούν.
θα κάνει αυτά που φαίνονται. καλή κάλυψη της μπάλας χαμηλά, καλός στο ψηλό παιχνίδι, καλή τεχνική για το μπόι του, χωρίς τραυματισμούς, σε σπέσιαλ ηλικία. όλα αυτά τα στοιχεία προδικάζουν στα μάτια μου μια καλύτερη εκδοχή του ολιβέιρα που για μένα ήταν απογοητευτικός ή τουλάχιστον πολύ λίγος.
πολύ περισσότερο ότι είναι επιλογή του λούτσε όπως και ότι δεν είναι ότι απέμεινε από την λίστα
τα λεγόμενα του έδειχναν να είναι εκτιμήσεις που έρχονται από την ίδια την ομάδα κι όχι δικές του, προσωπικές.
δεν τον ξέρω τον πέτκοβιτς, ούτε τον έχω παρακολουθήσει σε ματς παρά μόνο στα βιντεάκια που κυκλοφορούν.
θα κάνει αυτά που φαίνονται. καλή κάλυψη της μπάλας χαμηλά, καλός στο ψηλό παιχνίδι, καλή τεχνική για το μπόι του, χωρίς τραυματισμούς, σε σπέσιαλ ηλικία. όλα αυτά τα στοιχεία προδικάζουν στα μάτια μου μια καλύτερη εκδοχή του ολιβέιρα που για μένα ήταν απογοητευτικός ή τουλάχιστον πολύ λίγος.
πολύ περισσότερο ότι είναι επιλογή του λούτσε όπως και ότι δεν είναι ότι απέμεινε από την λίστα
μιλάς για δανεικό. γιατί πάλι η πρωινή ενημέρωση που δόθηκε είναι ότι άραβες μίλησαν για δανεισμό.Jim_Chatz έγραψε:Με δεδομένο ότι ο Σαματα έχει ακόμη πρόταση, γιατί δεν πάμε να πάρουμε τον Πετκοβιτς, να δώσουμε στους Άραβες τον Σαματα, και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (και ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίζουμε) να χτυπήσουμε έναν τρίτο φορ δανεικό, έτσι ώστε να πάει τρίτος ο Τόμας και σε κάποια παιχνίδια να μπορεί να παίζει και αριστερά?
άρα πρέπει οπωσδήποτε πρώτα να κλείσει ο φορ και μετά να φύγει με δανεισμό. όπως πάλι θα μιλάμε για δύο φορ....