Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
πολλές φορές αντιστρέφω την κατάσταση για να δω τον δικό μου κόσμο μέσα από του άλλου...
λοιπόν, αν εγώ βρισκόμουν στην πρώτη θέση και έχανα όπως η κίτρινη στο τέλος ενώ προηγούμουν, αν μετά ξανά έχανα σε επόμενο παιχνίδι που κρίνονταν όλα και μετά περίμενα να στραβοπατήσει ο πρωτοπόρος, θα έλεγα ότι δεν θα μου άρεσε τούτος ο τίτλος.
θα πει κάποιος... και τώρα που παίζεις το παιχνίδι ζωής αν το χάσεις?
με το χέρι στην καρδιά, λέω ότι θα ισορροπούσα μιας που έζησα αυτό το 20ήμερο με τόσες συγκινήσεις.
ούτε χάιδεμα είναι ούτε ψυχισμός για την επιβίωση....
αλήθεια θα είναι
λοιπόν, αν εγώ βρισκόμουν στην πρώτη θέση και έχανα όπως η κίτρινη στο τέλος ενώ προηγούμουν, αν μετά ξανά έχανα σε επόμενο παιχνίδι που κρίνονταν όλα και μετά περίμενα να στραβοπατήσει ο πρωτοπόρος, θα έλεγα ότι δεν θα μου άρεσε τούτος ο τίτλος.
θα πει κάποιος... και τώρα που παίζεις το παιχνίδι ζωής αν το χάσεις?
με το χέρι στην καρδιά, λέω ότι θα ισορροπούσα μιας που έζησα αυτό το 20ήμερο με τόσες συγκινήσεις.
ούτε χάιδεμα είναι ούτε ψυχισμός για την επιβίωση....
αλήθεια θα είναι
- AlxNeapoli1
Διαφωνω γιατι για να εισαι αξιος πρωταθλητης πρεπει να μπορεις να κερδισεις και αυτους. Δε νοειται αλλη γκελα με αρη, εφτασε η ωρα της νικης μια και καληtasso85 έγραψε:Χωρις οαρη κ λαμια στα πο η τελικη βαθμολογία ειναι
ΠΑΟΚ 73
αεχ 66
Πστγβρ 63
Βαζελ 62
με τον αγωνα βαζελ- γκευ να υπολειπεται
Ειμαστε σαφως καλυτεροι και αξιοι πρωταθλητες
Ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε ποτε το ληκι φετος...ως τωρα
Η κουλα δεν κερδισε τον Πανασερραικο...
Ο γαυρος δεν κερδισε τον βαζελο...ως τωρα
Και ο βαζελος δεν κερδισε τον ΠΑΟΚ...
Αξιος πρωταθλητης κανεις...
Εγω λεω να το στριψουμε...και οποιος ειναι τυχερος να το παρει...
υ.γ.στο σεναριο του Χ της κουλας και του Χ η ηττας του ΠΑΟΚ τι κανουμε;;; Πανηγυριζουμε;;; η δεν ειμαστε αξιοι;;;
υ.γ.στο σεναριο του Χ της κουλας και του Χ η ηττας του ΠΑΟΚ τι κανουμε;;; Πανηγυριζουμε;;; η δεν ειμαστε αξιοι;;;
μην το συνεχιζεις, ολη η ελλαδα παραδεχετε οτι ειμαστε αξιος πρωταθλητης,μονο εσυ εχεις αμφιβολιες ακομα και περιμενεις το ματς με αρη για να αποφασισεις...AlxNeapoli1 έγραψε:Διαφωνω γιατι για να εισαι αξιος πρωταθλητης πρεπει να μπορεις να κερδισεις και αυτους. Δε νοειται αλλη γκελα με αρη, εφτασε η ωρα της νικης μια και καληtasso85 έγραψε:Χωρις οαρη κ λαμια στα πο η τελικη βαθμολογία ειναι
ΠΑΟΚ 73
αεχ 66
Πστγβρ 63
Βαζελ 62
με τον αγωνα βαζελ- γκευ να υπολειπεται
Ειμαστε σαφως καλυτεροι και αξιοι πρωταθλητες
- AlxNeapoli1
Υποδειξεις στο σπιτι σου οχι σε μενα. Λεω την αποψη μου ομορφα και ωραια οποτε αν δε σου αρεσει μην μου απαντας, η ομαδα ειναι εξαιρετικη και νιωθουμε γεματοι αλλα μεχρι εκει. Αν αυριο δεν κερδισεις το παιρνει η χαρτινη. Αν παρακολουθεις τις εξελιξεις.
Η διαφωνια που εχεις με τους περισσοτερους ειναι οτι:
Περιμενεις το τελευταιο παιχνιδι μετα απο 50+ ματς μεσα στην σαιζον για να πεις αν το αξιζουμε η οχι;
Περιμενεις το τελευταιο παιχνιδι μετα απο 50+ ματς μεσα στην σαιζον για να πεις αν το αξιζουμε η οχι;
- AlxNeapoli1
οκ, οτι καταλαβαινει ο καθεναςpsykoman έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε ποτε το ληκι φετος...ως τωρα
-
- AlxNeapoli1
Δεν εχω διαφωνια με τους περισσοτερους, αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Να με διαβαζεις πιο συχνα, ειπα οτι το παρει δεν το παρει νιωθω γεματος απο την ομαδαρα που εχουμε. ΑΛΛΑ, αν δεν κερδισεις και παλι (δικαια) τον αρη, δε μπορεις να λες οτι το αξιζες στο 100%. Που διαφωνεις εσυ? Το πρωταθλημα τελειωνει αυριο, δεν τελειωσε.psykoman έγραψε:Η διαφωνια που εχεις με τους περισσοτερους ειναι οτι:
To πρωτάθλημα είναι κούρσα...βαθμοι...35 παιχνίδια...ούτε με νοιάζει αν κερδίσω τον Χ αρη.
Υπάρχουν σίγουρα πολλά παραδείγματα ομάδων που...δεν κέρδισαν τον Χ αρη αλλά πήραν πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ.
ΤΟ λένε σχεδόν οοοοολοοιιιιι....εχθροί, φίλοι...και καθομαστε και το αμφισβητούμε εμείς.
Ας φέρει Χ αύριο το χαρτί...και ας χσω 3-0...Στα αρκιντι@ μου...ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ...
Υπάρχουν σίγουρα πολλά παραδείγματα ομάδων που...δεν κέρδισαν τον Χ αρη αλλά πήραν πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ.
ΤΟ λένε σχεδόν οοοοολοοιιιιι....εχθροί, φίλοι...και καθομαστε και το αμφισβητούμε εμείς.
Ας φέρει Χ αύριο το χαρτί...και ας χσω 3-0...Στα αρκιντι@ μου...ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ...
- AlxNeapoli1
Το ιδιο λεμε. Ειναι η καλυτερη ομαδα αλλα δυστυχως αν δεν κερδισει αυριο δεν ειναι η πρωταθλητρια.
Εμενα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ουσία.Να πάρουμε το πρωτάθλημα(οχι με μεθοδους γαβρου).Δεν με ενδιαφέρει ούτε η καλή μπάλα,ούτε αν το αξίζουμε ή όχι.Τι να το κάνω αν παιξω μπαλα και βγω δευτερος.
- Μπαρκαρούτσος
AlxNeapoli1 έγραψε:Το πρωταθλημα τελειωνει αυριο, δεν τελειωσε.
Εδώ το 'χω...

Εν πάσει περιπτώσει, από Δευτέρα.