Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.
Οι 30 παίκτες που έχουμε στο ρόστερ είναι τόσο χειρότεροι απο τα δευτεροτρίτα του λεβαδειακού;
Απίστευτο μου φαίνεται, σάν κάποια φάρσα.
Οι 30 παίκτες που έχουμε στο ρόστερ είναι τόσο χειρότεροι απο τα δευτεροτρίτα του λεβαδειακού;
Δεν θυμάμαι τετοια στήριξη στον Άμπελ που έλεγε κ τα καλυτερα για τον Ομάρ.τσιριγωτης έγραψε:Που θα βρει άλλο τέτοιο συμβόλαιο ο Καντουρι.. μ@λ@κας είναι να μην στηρίξει;
Σωστά για αυτό το κάνουν όλοι. Μμμ κ ο Ιγκανσον. Μμμ κ ο Βιειρινια που μάλλον δεν νιώθει από ΠΑΟΚ κ το κάνει για το συμβόλαιο, που ακόμα κ όταν είχε φυγει ο Λουτσέσκου έλεγε πως είναι ο καλυτερος που έχει συνεργαστεί ποτε.
Δλδ ο αντρε στηρίζει τον Λουτσέσκου από την πρωτη του χρονιά σθεναρά ( όταν μετα την κλοπή του πρώτου πρωταθληματος ζήταγε από Σαββίδη να μην αλλάξει τπτ) για το συμβολαιο του εε; Μπράβο ρε Αντρέ σε βγάλαμε κ πουλημένο για τα φράγκα αφου δεν κράζεις τον Ρουμάνο άμπαλο
ΓΔηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.Jairo έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.
Οι 30 παίκτες που έχει η Λίβερπουλ στο ρόστερ της είναι τόσο χειρότεροι απο το ρόστερ της Μπράιτον;
Απίστευτο μου φαίνεται.
Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλοςrenegade έγραψε:ΓΔηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.Jairo έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.
Οι 30 παίκτες που έχει η Λίβερπουλ στο ρόστερ της είναι τόσο χειρότεροι απο το ρόστερ της Μπράιτον;
Απίστευτο μου φαίνεται.
Οι 30 παίκτες που έχουμε στο ρόστερ είναι τόσο χειρότεροι από τα δεύτερα της Λέφσκιπουλ τα οποία είναι χειρότερα απο τα δεύτερα της Μαλτάιτον;
Απίστευτο μου φαίνεται, κάποιος μας κάνει....
Λάθος η ειρωνίαrenegade έγραψε:ΓΔηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.Jairo έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ ο άμπαλος.
Απίστευτο μου φαίνεται.
Σωστό το νοημα
- kataramenos5
- HARISPAOK83
Οπως φαινεται ο Λουτσεσκου τυγχανει της στηριξης Μποτο, ποδοσφαιριστων, διοικησης και Ιβαν. Ο καθενας προφανως για τους λογους του, πιθανως και για τους ιδιους λογους ολοι. Αρα ή οντως κατι καλο γινεται και απλα χρειαζεται χρονο για να φανει, ή εχουμε μπλεξει με ενα ματσο αμπαλους. Δινω ιδιες πιθανοτητες και στα δυο ενδεχομενα. Για να δουμε που θα καταληξει ολο αυτο.
Μακαρι να βγει σε καλο αυτη η στηριξη γιατι ειμαστε σε πολυ κρισιμο σημειο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να βγει σε καλο αυτη η στηριξη γιατι ειμαστε σε πολυ κρισιμο σημειο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά βρε rain, δέν περίμενα και απάντηση. Το κάνεις να φαίνεται σοβαρό.
Μόνο ο καταραμένος καταλαβαίνει...
Μόνο ο καταραμένος καταλαβαίνει...
H απλα ειναι μεγαλη η αποζημιωση,γιατι και τον Φερειρα νομιζαμε οτι τον στηριζαν ,αλλα οταν ηρθε η προταση αγορας εφυγε την επομενη μερα...
Οι παίκτες τον στηρίζουν γτ ειναι μεγάλη η αποζημίωση;
Στην πρωτη χρονια που πηρε διπλό την 13η αγωνιστική είχε παλι μεγάλη αποζημίωση;
Στην πρωτη χρονια που πηρε διπλό την 13η αγωνιστική είχε παλι μεγάλη αποζημίωση;
Καλα αυτα περι στηριξης των παικτων ειναι αναξια λογου...Προφανως και τον στηριζουν οι παικτες και δη οι παλιοι και ειναι απολυτως λογικο, οχι γιατι υπαρχει κατι πονηρο πισω απο τη στηριξη τους, αλλα γιατι δεδομενα εχουν καλη σχεση και εχουν περασει πολλα και καλα μαζι.Δεν ειπε ποτε κανεις οτι εχει ασχημη σχεση με τους παικτες.Το θεμα ειναι οτι τον στηριζει και η διοικηση και αυτο εχει σημασια.Τους λογους τους ξερει αυτη.Γενικα παντως οταν ακους συνεχεια ειδησεις για στηριξη ψαχνε τον αντικαταστατη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 11 Οκτ 2022, 21:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτο που συγκρινετε την πρωτη χρονια με τη φετινη και απο εκει πιανεστε για να ελπιζετε παλι...