ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ο καντουρι πως υπολογίζεται;renegade έγραψε:Με τσιγγαρα,ντουγκλας,κουρτιτς,Σοάρες + καντουρι μια χαρά είμαστε και αριθμητικα και από άποψη χαρακτηριστικων στα χαφ.
Και ανοίγει ο δρόμος για μεσοεπιθετικό
Με 4 ματς εντός και 6 εκτός πως τον υπολογίζεις;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο κι αν μας ζορίζει στα της Ευρωπαϊκής λίστας, αν τελικά φύγει ο Σβαμπ, θεωρώ πως είναι θετική κίνηση.
Διαφορετικά θα πρέπει να τον ανανεώσεις στα 31 του, κι απ'ότι ακούγεται δεν ψήνεται για την αυτόματη ανανέωση ενός έτους, θα θέλει διετές.
Τρομερά φιλότιμος ο αγαπητός Σβαμπ, δυστυχώς όμως οι εικόνες από τα τραβήγματα φανέλας, όταν του φεύγουν οι αντίπαλοι στην πλάτη, δείχνουν πως δεν μπορεί να σταθεί.
Από κει και πέρα, χρήσιμος για back up του Κούρτιτς, αλλά πιθανόν να μην δέχεται να παίζει 15-20 λεπτά.
Αν την κάνει κι ο Εσίτι, θα είναι επίτευγμα του Μπότο.
Υ.Γ. Τι θα γένει θα ανακοινωθεί ο Φίλιππος ;;
Διαφορετικά θα πρέπει να τον ανανεώσεις στα 31 του, κι απ'ότι ακούγεται δεν ψήνεται για την αυτόματη ανανέωση ενός έτους, θα θέλει διετές.
Τρομερά φιλότιμος ο αγαπητός Σβαμπ, δυστυχώς όμως οι εικόνες από τα τραβήγματα φανέλας, όταν του φεύγουν οι αντίπαλοι στην πλάτη, δείχνουν πως δεν μπορεί να σταθεί.
Από κει και πέρα, χρήσιμος για back up του Κούρτιτς, αλλά πιθανόν να μην δέχεται να παίζει 15-20 λεπτά.
Αν την κάνει κι ο Εσίτι, θα είναι επίτευγμα του Μπότο.
Υ.Γ. Τι θα γένει θα ανακοινωθεί ο Φίλιππος ;;
Εδώ εσείς υπολογίζετε τον Ολιβέιρα.sourmenetes έγραψε:Ο καντουρι πως υπολογίζεται;renegade έγραψε:Με τσιγγαρα,ντουγκλας,κουρτιτς,Σοάρες + καντουρι μια χαρά είμαστε και αριθμητικα και από άποψη χαρακτηριστικων στα χαφ.
Ακόμα και έτσι ο καντουρι πρόλαβε να παίξει 15 ματς φέτος.
Και αν ο λουτσέσκου δεν κάνει το ίδιο λάθος να πιέσει την επιστροφή του μια χαρά θα δώσει λύσεις.
Από κει και πέρα για αυτό τον έχω βάλει ξέχωρα τον Καντουρη και όχι μαζί με την υπόλοιπη λίστα.
Ο λουτσέσκου είχε παι και παλιότερα ότι στα χαφ θέλει ένα ροτεισον 4 παικτών ( για αυτό και δεν έπαιζε ο τσιγγαρας). Ε τώρα αυτό το ροτεισον υπάρχει.
Με αυτόν τον τσιγγαρα,τον κουρτιτς και τον Σοάρες που δίνει τελείως διαφορετικα χαρακτηριστικά ποια η θέση του σβαμπ στα χαφ?
Να τον κρατήσω για να τον βάζω κάνα 10 λεπτό ανά δύο ματς και ταυτόχρονα να βάζω τον αγκουστο στο δέκα επειδή δεν θα αδειάσει θέση να πάρουμε μεσοεπιθετικό?
Όχι ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 27 Ιαν 2022, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σβαμπ με την ενεργοποιηση του Τσιγγαρα και την ελευση του Σοαρες, λογιζεται σαν αλλαγη του Κουρτιτς. Και μονο. Απο την αλλη εχουμε αξιοπιστη λυση για αντι-Κουρτιτς; Δεν νομιζω.
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι έχει ένα μεγάλο ντεφορμαρισμα ισχύει!sn0ufel4 έγραψε:Ο Σβάμπ τον τελευταίο καιρό δε δίνει απολύτως τίποτα στην ομάδα. Το θέμα είναι ότι αν φύγει πρέπει να έρθει ένα χαφ ακόμα. Προλαβαίνουμε?
Το θέμα είναι και η Ευρώπη ποιους θα δηλώσεις και το. Θέμα είναι ότι δύσκολα θεωρώ θα φέρεις κι άλλο χαφ τώρα.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιοι είναι οι εμείς;renegade έγραψε:Εδώ εσείς υπολογίζετε τον Ολιβέιρα.sourmenetes έγραψε:Ο καντουρι πως υπολογίζεται;renegade έγραψε:Με τσιγγαρα,ντουγκλας,κουρτιτς,Σοάρες + καντουρι μια χαρά είμαστε και αριθμητικα και από άποψη χαρακτηριστικων στα χαφ.
Και αν ο λουτσέσκου δεν κάνει το ίδιο λάθος να πιέσει την επιστροφή του μια χαρά θα δώσει λύσεις
Ο ολιβειρα υπολογίζεται μετά το φεβρουαριο.
Επίσης μπακ απ του ολιβειρα θεωρητικά υπάρχει και λέγεται τσολακ και μπορείς να βάλεις και κουτσια.
Αν φύγει και ο σβαμπ και ο εσιτι μένεις με πολύ συγκεκριμένες επιλογές.
Βρε ας φυγουν και θα βρει ο Μποτο λυση...
Με ενα δεκαρι λυθηκε το θεμα. Ή με ενα εξτρεμοδεκαρο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ενα δεκαρι λυθηκε το θεμα. Ή με ενα εξτρεμοδεκαρο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά αν έχεις έτοιμο καλό παίκτη μπορείς να κάνεις δουλειά.
Σε διαφορετική περίπτωση ανοίγεις τρύπα.
Και όσο κι ο σβαμπ να λέμε ότι δεν ικανοποιεί τελευταίο καιρό σίγουρα είναι μια ποιοτική λύση η οποία κάποια στιγμή θα ανακάμψει.
Σε διαφορετική περίπτωση ανοίγεις τρύπα.
Και όσο κι ο σβαμπ να λέμε ότι δεν ικανοποιεί τελευταίο καιρό σίγουρα είναι μια ποιοτική λύση η οποία κάποια στιγμή θα ανακάμψει.
- pagotatzis
Κάτω τα χέρια από το Σβαμπαρο !!!
Αν το δούμε και αυτό να δίνουμε Σβαμπ και να μένει Εσιτι Ε τότε τα είδαμε όλα .
Αν το δούμε και αυτό να δίνουμε Σβαμπ και να μένει Εσιτι Ε τότε τα είδαμε όλα .
- anekfrastos
Πάντα ήμουν της άποψης ότι ο γερός Ελ Καντουρί είναι παιχταράς.
Η πραγματικότητα έδειξε ότι πιο πολύ τραυματίας είναι παρά γερός και έτσι δεν τελικά προσφέρει ούτε το 20% αυτού που πρέπει.
Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει είναι ο Μαροκινός, που δεν υπολογίζεται και δεν πρέπει να υπολογίζεται και όχι ο Σβάμπ. Και εννοείται προηγούνται οι Εσίτι και Αουγκούστο.
Το κέντρο (εξαρο-οχτάρια) με Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε, Τσιγγάρα, Ντούγκλας και 2-3 καλά παιχνίδια στα p.o. του Καντουρί μου φαίνεται μια χαρά για την ώρα. Το καλοκαίρι βλέπουμε για αντικατάσταση του Μαροκινού και του Ντούγκλας.
Μπορεί να μην αποδίδει στο ίδιο επίπεδο με πριν αυτήν την περίοδο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι όλη τη χρονιά, από το καλοκαίρι που με Καντουρί διέλυσαν το κέντρο της Μπένφίκα και της Μπεσίκτας, ήταν μαζί με Αντρίγια ο καλύτερος παίκτης μας και σίγουρα ο πιο σταθερός.
Αν δεν φέρουν αντάξιο ή καλύτερο αντικαταστάτη, δε μας παίρνει να φύγει τώρα ο Σβαμπ.
Η πραγματικότητα έδειξε ότι πιο πολύ τραυματίας είναι παρά γερός και έτσι δεν τελικά προσφέρει ούτε το 20% αυτού που πρέπει.
Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει είναι ο Μαροκινός, που δεν υπολογίζεται και δεν πρέπει να υπολογίζεται και όχι ο Σβάμπ. Και εννοείται προηγούνται οι Εσίτι και Αουγκούστο.
Το κέντρο (εξαρο-οχτάρια) με Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε, Τσιγγάρα, Ντούγκλας και 2-3 καλά παιχνίδια στα p.o. του Καντουρί μου φαίνεται μια χαρά για την ώρα. Το καλοκαίρι βλέπουμε για αντικατάσταση του Μαροκινού και του Ντούγκλας.
Μπορεί να μην αποδίδει στο ίδιο επίπεδο με πριν αυτήν την περίοδο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι όλη τη χρονιά, από το καλοκαίρι που με Καντουρί διέλυσαν το κέντρο της Μπένφίκα και της Μπεσίκτας, ήταν μαζί με Αντρίγια ο καλύτερος παίκτης μας και σίγουρα ο πιο σταθερός.
Αν δεν φέρουν αντάξιο ή καλύτερο αντικαταστάτη, δε μας παίρνει να φύγει τώρα ο Σβαμπ.
Το ότι έχει ένα μεγάλο ντεφορμαρισμα ισχύει!sourmenetes έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:Ο Σβάμπ τον τελευταίο καιρό δε δίνει απολύτως τίποτα στην ομάδα. Το θέμα είναι ότι αν φύγει πρέπει να έρθει ένα χαφ ακόμα. Προλαβαίνουμε?
Το θέμα είναι και η Ευρώπη ποιους θα δηλώσεις και το. Θέμα είναι ότι δύσκολα θεωρώ θα φέρεις κι άλλο χαφ τώρα. /quote]
Παίχτες δηλωμενοι να βγάλουν τέσσερα ματς υπάρχουν. Δε θα αλλάξει κάτι η παραμονή ή όχι του Σβαμπ
Ποιοι είναι οι εμείς;sourmenetes έγραψε:[quote="renegade"Εδώ εσείς υπολογίζετε τον Ολιβέιρα.sourmenetes έγραψε:Ο καντουρι πως υπολογίζεται;renegade έγραψε:Με τσιγγαρα,ντουγκλας,κουρτιτς,Σοάρες + καντουρι μια χαρά είμαστε και αριθμητικα και από άποψη χαρακτηριστικων στα χαφ.
Δηλαδή από όλες τις θέσεις του γηπέδου, το πρόβλημά μας θα είναι στα χαφ αν φύγει ο εσιτι και ο σβαμπ. Την ίδια στιγμή που πίσω από τον ακπομ είναι ο Τσολάκ και στο 10 ο κανενας
Και αν ο λουτσέσκου δεν κάνει το ίδιο λάθος να πιέσει την επιστροφή του μια χαρά θα δώσει λύσεις
Ο ολιβειρα υπολογίζεται μετά το φεβρουαριο.
Επίσης μπακ απ του ολιβειρα θεωρητικά υπάρχει και λέγεται τσολακ και μπορείς να βάλεις και κουτσια.
Αν φύγει και ο σβαμπ και ο εσιτι μένεις με πολύ συγκεκριμένες επιλογές.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
4 χαφ + καντουρι
Την ίδια στιγμή που πίσω από τον φορ έχεις τον μπίσεσβαρ για κάνα 20 λεπτο βαριά βαριά και τον Αουγκούστο που το παιδί δεν έχει καμία σχέση με την θέση.
Και μιλάμε για συγκεκριμένο επιλογές?
Τέτοιες περιπτώσεις είναι Τζακ Ποτ. Όταν σου έρχονται προτάσεις για παίκτες που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα σχεδόν ούτε καν το συζητάς.
Υγ αααα και για να μην ξεχνιόμαστε ο Άβα έχει δύο μήνες τώρα πρόσημα στους κοιλιακούς. Κρατήστε εσείς τον σβαμπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 27 Ιαν 2022, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
-
Εφ οσον εχει μπει στο rotation κι ο Τσιγγαρας
δεν φευγει ο Εσιτι και εχει αποκτηθει box to box χαφ
καμια τρυπα δεν δημιουργειται με την πωληση του Σβαμπ.-
Συνυπολογιζοντας και την περιπτωση να αποκτηθει 10αρι
και μενοντας ο Αουγκουστο σαν κεντρικος χαφ πλεον
ισα ισα που θα ελεγα οτι περισσευει γι αυτο πρεπει να φυγει.
Αλλα ακομα κι αν δεν ερθει 10αρι με Μπισε και Καντουρι βγαινει η σεζον!
δεν φευγει ο Εσιτι και εχει αποκτηθει box to box χαφ
καμια τρυπα δεν δημιουργειται με την πωληση του Σβαμπ.-
Συνυπολογιζοντας και την περιπτωση να αποκτηθει 10αρι
και μενοντας ο Αουγκουστο σαν κεντρικος χαφ πλεον
ισα ισα που θα ελεγα οτι περισσευει γι αυτο πρεπει να φυγει.
Αλλα ακομα κι αν δεν ερθει 10αρι με Μπισε και Καντουρι βγαινει η σεζον!