Που τα βλέπετε όλα αυτά?
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Δώστε είδηση.
Τελικά τον βράβευσαν ή τον διώξαμε ?
Τι είπε στα Ελληνικά ο μαφιόζος ο Don?
Τελικά τον βράβευσαν ή τον διώξαμε ?
Τι είπε στα Ελληνικά ο μαφιόζος ο Don?
Καλύτερος προπονητής ο Φερνάντο Σάντος, που αφού παρέλαβε το βραβείο έκανε δηλώσεις στα ελληνικά! «Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω για 3η φορά αυτό το βραβείο. Ανήκει σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Από τον πρόεδρο μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύτηκαν σήμερα και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδας στα πλέι οφ, γιατί είναι πολύ σημαντικό να είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ».
ολε, ολε ,ολε...
ΥΓ. Για 3η..?
..ολε ,ολε ,ολε...
ολε, ολε ,ολε...

ΥΓ. Για 3η..?
Δεν ξέρω αν είναι η 3η φορά ή η πρώτη αλλά μετά απο αυτό δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξαναποστάρω σε αυτό το τόπικ μιας και τερμάτισε μπροστά απο τα μεγαθήρια Μπάγιεβιτς Τέν Κάτε Παράσχο Βαλβέρδε και άλλους πολύ σημαντικούς προπονητές με πολλά τρόπαια πρωταθλήματα και κύπελλα.
Συγχαρητήρια για την διάκριση Φερνάντο δίκαια και πανάξια το πήρες το βραβείο.
Υ.Γ
Για μένα στο υποσυνείδητο μου το τόπικ θεωρείται κλειδωμένο.
Πάντα υγεία Φερνάντο και εύχομαι και ένα συμβόλαιο μέχρι το 2030 και +10 χρόνια για ανανέωση.
Συγχαρητήρια για την διάκριση Φερνάντο δίκαια και πανάξια το πήρες το βραβείο.
Υ.Γ
Για μένα στο υποσυνείδητο μου το τόπικ θεωρείται κλειδωμένο.
Πάντα υγεία Φερνάντο και εύχομαι και ένα συμβόλαιο μέχρι το 2030 και +10 χρόνια για ανανέωση.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Σε ποιο κανάλι είναι αυτό ρε παιδιά και έχασα τον Φερνάντου να κάνει δηλώσεις στα ελλήνικος???

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
gash04 έγραψε:Για μένα στο υποσυνείδητο μου το τόπικ θεωρείται κλειδωμένο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εύχομαι και ένα συμβόλαιο μέχρι το 2030 και +10 χρόνια για ανανέωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είναι από τους προπονητές που, αφότου φύγουν, καταλαβαίνεις το μέγεθος της δουλειάς τους.
+10 στον γκας

+10 στον γκας

Δηλώσεις στα ελληνικά ;!;!!moican4 έγραψε:Καλύτερος προπονητής ο Φερνάντο Σάντος, που αφού παρέλαβε το βραβείο έκανε δηλώσεις στα ελληνικά! «Θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω για 3η φορά αυτό το βραβείο. Ανήκει σε όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Από τον πρόεδρο μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύτηκαν σήμερα και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδας στα πλέι οφ, γιατί είναι πολύ σημαντικό να είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ».
ολε, ολε ,ολε...
ΥΓ. Για 3η..?..ολε ,ολε ,ολε...
Επίσης εκεί που λέει για την εθνική Ελλάδος ότι "είναι πολύ σημαντικό να είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ" τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής ;
- PABLO GARCIA1
Το καφέ το δερμάτινο το φορούσε?? Αν το φορούσε και αυτό μαζί με τα ελληνικά θα είναι must see....
Ενα link και γρήγοραααααα.......
Πέρα απ' την πλάκα πάντως σημαντική διάκριση και γι' αυτόν και για το Σύλλογο και συγχαρητήρια και από μένα.
Ενα link και γρήγοραααααα.......
Πέρα απ' την πλάκα πάντως σημαντική διάκριση και γι' αυτόν και για το Σύλλογο και συγχαρητήρια και από μένα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μετα τα μαζεμένα "μας λύπεις" στον Ιβιτς, ζήσαμε να δουμε και τα μαζεμένα "μπράβο" στο Δον... Ολα αυτά την αγωνιστική που η διαιτησια αδίκησε τον γαυρο και η Μαρία (μια συμμαθήτρια μου) ήρθε Δευτερα πρώτη ώρα σχολειο...
Κατι δεν πάει καλά λέμε...
ΥΓ΅: Δον ΜΠΡΑΒΟ... Ακόμα και οι αλλόθρησκοι εκτιμάνε αυτό που δεν εκτιμάνε κάποιοι εξασκημένοι στην καλοπροαίρετη κριτική...
Κατι δεν πάει καλά λέμε...
ΥΓ΅: Δον ΜΠΡΑΒΟ... Ακόμα και οι αλλόθρησκοι εκτιμάνε αυτό που δεν εκτιμάνε κάποιοι εξασκημένοι στην καλοπροαίρετη κριτική...