Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
kalamata4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από kalamata4 »

Νομικός δεν είμαι, αλλά τι περιμένατε να πει ο τίγρης για να αποδείξει την ευθύνη του γαύρου; Δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, μαρτυρίες μεταφέρει και την προσωπική του άποψη. Υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, υπάρχουν ένορκες καταθέσεις μαρτύρων-ποδοσφαιριστών. Τα στοιχεία είναι σημαντικά.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ο άλλος που κατέθεσε πριν το μισού φοβόταν να πει ονόματα αυτών που αποδείκνυαν τον ισχυρισμό του...

Από τη μία φανταστείτε τι εκβιασμοί παίζουν στο παρασκήνιο και από την αλλά φανταστείτε την ετυμηγορία...

Ελλάς, Ελλάς η χώρα της πουστι@ς!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έκτακτη είδηση, η οποία δεν κυκλοφόρησε ακόμη...:
Μεγαλοπαράγοντας, απείλησε τηλεφωνικά (από το κινητό του) διαιτητή της Superleague από Σ.Δ. της Βόρ. Ελλάδας..!! Η καταγγελία θα υποβληθεί σήμερα κι από αύριο θα γίνει και γνωστή στο ευρύ κοινό...!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:shock: :shock: :shock: :shock:
Breaking news
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έκτακτη είδηση, η οποία δεν κυκλοφόρησε ακόμη...:
Μεγαλοπαράγοντας, απείλησε τηλεφωνικά (από το κινητό του) διαιτητή της Superleague από Σ.Δ. της Βόρ. Ελλάδας..!! Η καταγγελία θα υποβληθεί σήμερα κι από αύριο θα γίνει και γνωστή στο ευρύ κοινό...!!!
Αρχισανε οι παπάδες και στην επικαιρότητα;; :D
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αφιερωμενο στους διοικουντες

[youtube]Sq_m-jWtfX0[/youtube]
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ξέρω παλικάρια μου! Ξέρω ονόματα και πράγματα! Αλλά δεν θα 'θελα να τρέχω και στα Δικαστήρια, αν τυχόν τελευταία στιγμή λακίσει ο διαιτητής και δεν καταθέσει την καταγγελία! Η μόνη πληροφορία που μπορώ να δώσω, είναι ότι ο δράστης φέρεται να φορούσε μάσκα τις τελευταίες ημέρες! Κι ο νοών νοείτο...!
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ξέρω παλικάρια μου! Ξέρω ονόματα και πράγματα! Αλλά δεν θα 'θελα να τρέχω και στα Δικαστήρια, αν τυχόν τελευταία στιγμή λακίσει ο διαιτητής και δεν καταθέσει την καταγγελία! Η μόνη πληροφορία που μπορώ να δώσω, είναι ότι ο δράστης φέρεται να φορούσε μάσκα τις τελευταίες ημέρες! Κι ο νοών νοείτο...!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εισαγγελική παρέμβαση για την απόφαση της ΕΕΑ!

Νέα τροπή παίρνει η σκοτεινή υπόθεση της ΕΕΑ καθώς η εισαγγελέας εφετών Αθηνών διέταξε έρευνα για διάπραξη κακουργημάτων από τα μέλη της!
Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η χρονική επιλογή της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο OPEN».

Η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου έστειλε σχετική αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη.

Η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ερευνά τη διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων με βάση τα άρθρα 184 και 189 του νέου Ποινικού Κώδικα και το αρθρο 41ΣΤ του αθλητικού νόμου 2725/99.

Στην εισαγγελική αναφορά γίνεται λόγος για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Βόλος, ο οποίος διεξαγόταν την προηγούμενη Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας ενώπιον δεκάδων χιλιάδων θεατών. Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς, η ΕΕΑ, της οποίας εποπτεύων υφυπουργός είναι ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε τη γνωμοδότησή της για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα .

Όπως τονίζεται στην εισαγγελική αναφορά, οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να κραυγάζουν συνθήματα κατά της απόφασης της ΕΕΑ και δημιουργήθηκαν συνθήκες υποκίνησης βίας, σε τέτοιο σημείο που πολλοί απ’ αυτούς έφτασαν έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Στο εισαγγελικό έγγραφο γίνεται αναφορά στη δήλωση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση ότι «η απόφαση της ΕΕΑ χειραγωγήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και η χρονική επιλογή της ανακοίνωσής της έγινε για να χυθεί αίμα στην Τούμπα».

Ελέγχεται η ποινική ευθύνη του κ. Αυγενάκη, αλλά και πέντε μελών της ΕΕΑ που ψήφισαν (Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης, Μαρούπα και Δερδεμέζης).

Παράλληλα ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για όσα ειπώθηκαν στη "Δίκη στο Open" από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.
πηγη:σδνα

για να δουμε
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Καταγγελία σοκ: «Ζήτησε λεφτά μέλος της ΕΕΑ που ψήφισε σε αυτή την υπόθεση»!

Ο νομικός αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλου προχώρησε σε καταγγελία σε δηλώσεις του στην «Δίκη στο OPEN» όπου αναφέρθηκε για χρηματισμό μέλους της ΕΕΑ που ψήφισε μάλιστα στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
Ο γνωστός νομικός τόνισε: «Έχω ξαναπεί ότι η ΕΕΑ δεν έχει ρόλο, όταν ξεκίνησε περίμενα πολλά. Να πω ότι κάποια μέρα στα δικαστήρια είδα έναν φίλο μου δικηγόρο με ένα από τα μέλη της ΕΕΑ και μιλούσαν. Μετά που τον ρώτησα και μου είπε ότι ο συγκεκριμένος ήθελε χρήματα για μία υπόθεση. Είναι μέλος της Επιτροπής και μάλιστα ψήφισε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ», χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του εν λόγω μέλους της Επιτροπής. Πάντως ανέφερε ότι αν τον καλέσει η εισαγγελέας, τότε θα καταθέσει και θα πει το όνομα.

και ενα ακομα παλι απο σδνα
αν αποδειχθει κατι τετοιο τελειωσανε
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ηθελε χρήματα για ΜΙΑ υπόθεση, όχι απαραιτήτως την υπόθεση του ΠΑΟΚ...

Απλά εγώ καταλαβαινω ότι έχει ξεκινήσει δικαστικός και επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον των μελών της επιτροπής, προφανώς για να "λυγίσουν" και να αποκαλυφθεί η αλήθεια...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για να δουμε θα τις παιξει και κανα αλλο site αυτες τις ειδησεις εκτος απο το Sdna? Γιατι προς το παρον κανενα δεν τις εχει. Αμα πει καμια μλκια κατα του ΠΑΟΚ ο Καραπαπας ή ο Κουγιας ή ο Γεωργιου παντου πρωτο θεμα παιζουν βεβαια...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κλαιν μαιν
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Αν αποδειχθει δωροδοκια,εστω κ για αλλη υποθεση δεν νομιζω να μην εχουμε κατι να πιαστουμε. και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν γινοταν στις σημαντικες αποφασεις αυτο?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια (όχι ο τίγρης)...
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι...

Και άλλες τέτοιες παροιμίες...
Εκεί θέλει έναν Τριανταφυλλόπουλο με μικροφωνα, συνομιλίες κλπ κλπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”