Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
O χρήστης Πόρκυ νιώθει οτι απειλείται στην τοποθεσία τοπικ ΄Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. ll
- paokovios1974
spiridoula έγραψε:μεχχρι το βραδυ Πορκυ και Μauricio θα τα καλυψουν

Ο Σταφ αν θυμάμαι καλά έκλεισε με 2.4 το χρόνοNapoli4 έγραψε:Παλιό θέμα, θα μου πείτε τι το σκαλίζω, αλλά... για μένα ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κινηθεί για την απόκτηση του Σταφυλίδη. Τον χάσαμε αμαχητί ενώ γούσταρε να παίξει σε εμας (από αυτά που έχω καταλάβει). Τώρα θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο για μία ακόμα θέση στο ρόστερ, δε θα είχαμε θέμα με τις δηλώσεις παικτών, ενώ θα δίναμε και την ευκαιρία στον Γιαννούλη να διεκδικήσει τη θέση του με λιγότερη πίεση.
Πιστεύω είναι από τα μεγάλα λάθη του φετινού καλοκαιριού.
γεμισαν ποσες σελίδες με τις συγνώμη κιολας μαλ*κιες των 2.μπαινω να δω καμμιά ενημέρωση κ 10 σελίδες με βλακείες οι 2......
διωχτε τους να ησυχάσουμε

Maximus έγραψε:Μας βομδαρδίζουν κατα ριπας!
Πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα στο μεταγραφικό 4-4-2 των Πορκυ-Μαουρίσιο?!?
Βοηθεια χριστιανοί!

- paokovios1974
Άσε ρε φίλε με τον σταφ που έτρεξε να βρει ομάδα μόλις έμεινε ελεύθερος, ΠΑΟΚσηδηλικη μόνο στο μπλα μπλα.
- paokovios1974
Εγώ ξέρω ότι σε μια ώρα θα σκάσει το όνομα, έχω κλείσει και θέση αεροδρόμιο για φωτογραφίες και τα σχετικά, τι οχι?
-
Αααα!!! .ολα και ολα..!!!!
Η με τον Πορκυ θα ειστε η με τον Μαουρ....διαλεξτε κυριοι....αυτο το τοπικ θα αναδειξει ΕΝΑΝ Αρχηγο και καλο ειναι να ξεκαθαρισουμε ολοι τη θεση μας απο νωρις...
Εχουμε και λεμε λοιπον....
....απο Ταγμα προς Πορκαρο εσω ετοιμος!!...
Η με τον Πορκυ θα ειστε η με τον Μαουρ....διαλεξτε κυριοι....αυτο το τοπικ θα αναδειξει ΕΝΑΝ Αρχηγο και καλο ειναι να ξεκαθαρισουμε ολοι τη θεση μας απο νωρις...
Εχουμε και λεμε λοιπον....
....απο Ταγμα προς Πορκαρο εσω ετοιμος!!...
- paokovios1974
Εγώ είμαι ουδέτερος με τάσεις προς πορκυ αν βελτιώσει κι άλλο τους παπ... τις πληροφορίες.
-
George4 να φανταστώ ότι όταν πήραμε το νταμπλ, βρήκες να γκρινιάξεις γιατί φορούσε στραβά το καπέλο του ο Γιώργης ο Σαββίδης, σωστά? Do you know από humor...?
Εγώ κι ο τεράστιος Mauricio γράφουμε τζάμπα τους χαβαλέδες μας. Υπάρχουν Α.Ρ.Δ. που πληρώνονται όμως για να γράφουν αυτές και ακόμη χειρότερες λαλακίες! Εκεί? Μόκο...???
Εγώ κι ο τεράστιος Mauricio γράφουμε τζάμπα τους χαβαλέδες μας. Υπάρχουν Α.Ρ.Δ. που πληρώνονται όμως για να γράφουν αυτές και ακόμη χειρότερες λαλακίες! Εκεί? Μόκο...???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- teo4giannitsa
Ωωωωωωωωω
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχουν φανέλες ξεκολιστε μ αυτό κάνεις δεν αγαπάει τον Π.Α.Ο.Κ όταν είναι στην μέση χρήματα τελειώσαμε