Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους
Σε περιπτωση πώλησης πριγιο
+1926Athens έγραψε:Νταμπλ πήραμε στο γήπεδο μην μικραίνει εσύ τον ΠΑΟΚDimg4 έγραψε:Κυπελλο πηραμε, δεν πηραμε νταμπλ. Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ. Μας το κλεψανε οποτε δεν το πηραμε.eorptol1 έγραψε:Ο επίλογος όλων των ανωτέρω είναι ο Ιβάν μπορεί αλλά δεν θέλει γιαυτό γίνετε και πάρτι μάνατζερ.....ΤΙ ΠΈΡΣΙ ΠΉΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ; Ε ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΈΓΙΝΕ καληνύχτα καλημέρα ποιος ξέρει.....![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
MANIAKOS έγραψε:Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους

Είσαι μεγάλο τρολακι

- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο Πουκι δεν ανανέωσε με την Μπρόντμπι για να πάρει όσο το δυνατό μεγαλύτερο συμβόλαιο τώρα.
Σου λεει θα δινατε 1-1.5 για αγορά, ε αφου πλέον είμαι ελεύθερος δώστε τα σε μενα σαν μπονους υπογραφής ή ανεβαστε το συμβολαιο
Σου λεει θα δινατε 1-1.5 για αγορά, ε αφου πλέον είμαι ελεύθερος δώστε τα σε μενα σαν μπονους υπογραφής ή ανεβαστε το συμβολαιο
Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
- falconakis
Ρε μανιακέ το τρολ του αιώνα!MANIAKOS έγραψε:Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους
Τετράποντο και φάουλ έγραψες!!!

Θέλω πάντως ενας να μου πει ότι δεν θα είναι παρανοϊκό την ώρα που έχω 4 τερματοφύλακες και ψήνεται αλλαγή,έχω 7-8 χαφ και ψάχνω κάτι ακόμα καλύτερο,έχω 4-5 παίκτες που να μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης, να μην έχω ούτε ένα μπακ απ στα άκρα της άμυνας και την ιδια στιγμη να αφήνω δανεικό τον πιο ταλαντουχο Έλληνα στην θέση και να διαρρεω πως δεν καιγομαι και αν χρειαστεί θα παίξει εκεί ένα στόπερ μου.
- ΑποστόληςΑ
H ομάδα στην αρχή δεν βλεπόταν, ειδικά στα εκτός έδρας. Άργησαν οι παίκτες να φτάσουν σε μια αξιόλογη φυσική κατάσταση, άργησαν να ενταχθούν στην ομάδα 11αδάτοι παίκτες και φυσικά υπήρξε και η αλλαγή προπονητή. Πετάξαμε εύκολους βαθμούς και μ' αυτή τη λογική ναι, φταίμε κι εμείς, έστω και λίγο. Στο τέλος όμως φάνηκε η διαφορά από τους άλλους.joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
Στο ρόστερ επίσης πέσαμε τραγικά έξω με Λεβέκ, Λέοβατς και Κων/νιδη.
Η μεταγραφική αγαμία σας έχει τρελάνει.
Σταματήστε να πηζετε το τοπικ με άσχετα θέματα και συζητήσεις.
Και σταματήστε την πρόωρη γκρίνια.
Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας!!
Τι καινοτομία είναι αυτή πάλι;
Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας!!
-
rainmaker έγραψε:Η μεταγραφική αγαμία σας έχει τρελάνει.
Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας
Πόσο ΠΑΟΚ όλο αυτό
-
Δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω. Αυτή η απόφαση είναι εντελώς ανεξήγητη, ΕΚΤΟΣ ΑΝ γίνει μεταγραφή μπακ επιπέδου Σταφ. Τότε όλα οκ.joshua έγραψε:Θέλω πάντως ενας να μου πει ότι δεν θα είναι παρανοϊκό την ώρα που έχω 4 τερματοφύλακες και ψήνεται αλλαγή,έχω 7-8 χαφ και ψάχνω κάτι ακόμα καλύτερο,έχω 4-5 παίκτες που να μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης, να μην έχω ούτε ένα μπακ απ στα άκρα της άμυνας και την ιδια στιγμη να αφήνω δανεικό τον πιο ταλαντουχο Έλληνα στην θέση και να διαρρεω πως δεν καιγομαι και αν χρειαστεί θα παίξει εκεί ένα στόπερ μου.
Απλά επειδή έχουμε δει πολλά τρελά στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είμαστε ανησυχοι.
Καλα βγες πανηγυρισε νταμπλ ηθικο εσυ. Αλλο το "Αξιζαμε σαν καλυτερη ομαδα" αλλο τι εγραψε η ιστορια.Athens έγραψε:Νταμπλ πήραμε στο γήπεδο μην μικραίνει εσύ τον ΠΑΟΚDimg4 έγραψε:Κυπελλο πηραμε, δεν πηραμε νταμπλ. Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ. Μας το κλεψανε οποτε δεν το πηραμε.eorptol1 έγραψε:Ο επίλογος όλων των ανωτέρω είναι ο Ιβάν μπορεί αλλά δεν θέλει γιαυτό γίνετε και πάρτι μάνατζερ.....ΤΙ ΠΈΡΣΙ ΠΉΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ; Ε ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΈΓΙΝΕ καληνύχτα καλημέρα ποιος ξέρει.....![]()
![]()
![]()
Η μαγκικη ΠΑΟΚτσηδικη προσεγγιση.joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
- john4serres
Μανι, πάνε βρες την κρυψώνα του Ποντους στην Ουψάλα ή οπου αλλού ειναι χωμένος, βαλ τον στο αεροπλανο για SKG Thessaloniki να τελειώνουμε