Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους

Σε περιπτωση πώλησης πριγιο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Athens έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Ο επίλογος όλων των ανωτέρω είναι ο Ιβάν μπορεί αλλά δεν θέλει γιαυτό γίνετε και πάρτι μάνατζερ.....ΤΙ ΠΈΡΣΙ ΠΉΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ; Ε ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΈΓΙΝΕ καληνύχτα καλημέρα ποιος ξέρει..... :) :) :) :)
Κυπελλο πηραμε, δεν πηραμε νταμπλ. Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ. Μας το κλεψανε οποτε δεν το πηραμε.
Νταμπλ πήραμε στο γήπεδο μην μικραίνει εσύ τον ΠΑΟΚ
+1926

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

MANIAKOS έγραψε:Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους

:lol: :lol:
Είσαι μεγάλο τρολακι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ο Πουκι δεν ανανέωσε με την Μπρόντμπι για να πάρει όσο το δυνατό μεγαλύτερο συμβόλαιο τώρα.
Σου λεει θα δινατε 1-1.5 για αγορά, ε αφου πλέον είμαι ελεύθερος δώστε τα σε μενα σαν μπονους υπογραφής ή ανεβαστε το συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

MANIAKOS έγραψε:Εμενα θα με έψηνε τριάδα στα φορ κουλουρη γκαργκαλ κ επιστροφή κλαους

Ρε μανιακέ το τρολ του αιώνα!
Τετράποντο και φάουλ έγραψες!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θέλω πάντως ενας να μου πει ότι δεν θα είναι παρανοϊκό την ώρα που έχω 4 τερματοφύλακες και ψήνεται αλλαγή,έχω 7-8 χαφ και ψάχνω κάτι ακόμα καλύτερο,έχω 4-5 παίκτες που να μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης, να μην έχω ούτε ένα μπακ απ στα άκρα της άμυνας και την ιδια στιγμη να αφήνω δανεικό τον πιο ταλαντουχο Έλληνα στην θέση και να διαρρεω πως δεν καιγομαι και αν χρειαστεί θα παίξει εκεί ένα στόπερ μου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
H ομάδα στην αρχή δεν βλεπόταν, ειδικά στα εκτός έδρας. Άργησαν οι παίκτες να φτάσουν σε μια αξιόλογη φυσική κατάσταση, άργησαν να ενταχθούν στην ομάδα 11αδάτοι παίκτες και φυσικά υπήρξε και η αλλαγή προπονητή. Πετάξαμε εύκολους βαθμούς και μ' αυτή τη λογική ναι, φταίμε κι εμείς, έστω και λίγο. Στο τέλος όμως φάνηκε η διαφορά από τους άλλους.
Στο ρόστερ επίσης πέσαμε τραγικά έξω με Λεβέκ, Λέοβατς και Κων/νιδη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η μεταγραφική αγαμία σας έχει τρελάνει.

Σταματήστε να πηζετε το τοπικ με άσχετα θέματα και συζητήσεις.

Και σταματήστε την πρόωρη γκρίνια.

Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας!!

Τι καινοτομία είναι αυτή πάλι;
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

rainmaker έγραψε:Η μεταγραφική αγαμία σας έχει τρελάνει.

Σταματήστε να πηζετε το τοπικ με άσχετα θέματα και συζητήσεις.

Και σταματήστε την πρόωρη γκρίνια.

Έλεος ούτε 10 Ιούνη δεν είμαστε και οχι μόνο κραζουμε για τους καινούριους αλλά πλέον καίμε και τα παρελθόντα ρόστερ μας

Τι καινοτομία είναι αυτή πάλι;

Πόσο ΠΑΟΚ όλο αυτό
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

joshua έγραψε:Θέλω πάντως ενας να μου πει ότι δεν θα είναι παρανοϊκό την ώρα που έχω 4 τερματοφύλακες και ψήνεται αλλαγή,έχω 7-8 χαφ και ψάχνω κάτι ακόμα καλύτερο,έχω 4-5 παίκτες που να μπορούν να παίξουν στα άκρα της επίθεσης, να μην έχω ούτε ένα μπακ απ στα άκρα της άμυνας και την ιδια στιγμη να αφήνω δανεικό τον πιο ταλαντουχο Έλληνα στην θέση και να διαρρεω πως δεν καιγομαι και αν χρειαστεί θα παίξει εκεί ένα στόπερ μου.
Δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω. Αυτή η απόφαση είναι εντελώς ανεξήγητη, ΕΚΤΟΣ ΑΝ γίνει μεταγραφή μπακ επιπέδου Σταφ. Τότε όλα οκ.
Απλά επειδή έχουμε δει πολλά τρελά στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είμαστε ανησυχοι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Athens έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Ο επίλογος όλων των ανωτέρω είναι ο Ιβάν μπορεί αλλά δεν θέλει γιαυτό γίνετε και πάρτι μάνατζερ.....ΤΙ ΠΈΡΣΙ ΠΉΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ; Ε ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΈΓΙΝΕ καληνύχτα καλημέρα ποιος ξέρει..... :) :) :) :)
Κυπελλο πηραμε, δεν πηραμε νταμπλ. Μη μικραινετε τον ΠΑΟΚ. Μας το κλεψανε οποτε δεν το πηραμε.
Νταμπλ πήραμε στο γήπεδο μην μικραίνει εσύ τον ΠΑΟΚ
Καλα βγες πανηγυρισε νταμπλ ηθικο εσυ. Αλλο το "Αξιζαμε σαν καλυτερη ομαδα" αλλο τι εγραψε η ιστορια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάποιος να λέει ότι πήραμε το νταμπλ ,ακόμα και αν ακούγεται ''καπως" ,γιατί όντως θα το περναμε ,αν όλα είχαν κυλήσει ομαλά.Εχω όμως πρόβλημα όταν κάποιοι αρνούνται ότι τα λάθη μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στο να μην κατακτηθεί,η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε με βάση τα όσα έχουμε ξοδέψει και πως δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μια απλα του στυλ, έλα μωρέ και μπακ να μην πάρουμε η ομάδα μας είναι 10 κλάσεις ανώτερη των άλλων.Ε δεν είναι!!!
Η μαγκικη ΠΑΟΚτσηδικη προσεγγιση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ελπίζω σε ελληνοποίηση
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μανι, πάνε βρες την κρυψώνα του Ποντους στην Ουψάλα ή οπου αλλού ειναι χωμένος, βαλ τον στο αεροπλανο για SKG Thessaloniki να τελειώνουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”