8. Amr Warda
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: 8. Amr Warda
Αλήθεια τι θα κερδίσεις με το να δημοσιεύσεις τις συνομιλίες επώνυμα;;;
Να σε πούμε και μπράβο που αντί να τον μπλοκάρεις, κάθεσαι και συνεχίζεις την κουβέντα;;
Να σε πούμε και μπράβο που αντί να τον μπλοκάρεις, κάθεσαι και συνεχίζεις την κουβέντα;;
Εντάξει ζούμε στην εποχή της ηθικολογιας της πουτσας κυριολεκτικά.. που βαφτίζεται σεξιστική συμπεριφορά να προμονταρεις ένα προϊόν σε μία αφίσα ξέρω γω με μια γυναίκα...
Αλλά το να βγαίνει μόνη της ξεβρακωτη στο ινσταγκραμ και να διαφημίζει οτιδήποτε είναι δικαίωμα της.. τα έχουμε κάνει όλα έναν αχταρμα γενικά.. μη σε βάλει στο μάτι το social media police είναι η φάση πλέον δεν ξεμπλεκεις.
Από την άλλη το YouTube είναι γεμάτο με σατιρικά βίντεο από μηνύματα αντρών τύπου "γιασου κοκλα" που τους ξεφτυλιζουν... Αν ήταν όμως ο Μπραντ Πιτ θα ήταν ωραία και γλυκιά προσέγγιση με άψογο φλερτ σε γυναίκα.
Κούρασαν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά το να βγαίνει μόνη της ξεβρακωτη στο ινσταγκραμ και να διαφημίζει οτιδήποτε είναι δικαίωμα της.. τα έχουμε κάνει όλα έναν αχταρμα γενικά.. μη σε βάλει στο μάτι το social media police είναι η φάση πλέον δεν ξεμπλεκεις.
Από την άλλη το YouTube είναι γεμάτο με σατιρικά βίντεο από μηνύματα αντρών τύπου "γιασου κοκλα" που τους ξεφτυλιζουν... Αν ήταν όμως ο Μπραντ Πιτ θα ήταν ωραία και γλυκιά προσέγγιση με άψογο φλερτ σε γυναίκα.
Κούρασαν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Εντάξει... τυχαία βγήκε πριν την κούλα και τον gay.
Εκτός αν η συνομιλία είναι χθεσινοβραδινή.
Πόσο σάπιοι ρε φίλε... μια φορά να είχανε @@ να παίξουν στα ίσια.
10 βαθμοί μπροστά και χέζονται μόλις σε δουν και ανεβαίνεις.
Ρε Αμρ αγόρι μου... κάρφωσε τον gay στο τηγάνι και στείλε στον καραπαπάρα ένα "ΙΑΣΟΥ ΚΟΚΛΑ"!!!
Εκτός αν η συνομιλία είναι χθεσινοβραδινή.
Πόσο σάπιοι ρε φίλε... μια φορά να είχανε @@ να παίξουν στα ίσια.
10 βαθμοί μπροστά και χέζονται μόλις σε δουν και ανεβαίνεις.
Ρε Αμρ αγόρι μου... κάρφωσε τον gay στο τηγάνι και στείλε στον καραπαπάρα ένα "ΙΑΣΟΥ ΚΟΚΛΑ"!!!
Όποιος συνεχίζει να ασχολείται με αυτές τις παπαριές είναι το λιγότερο ύποπτος.
Δέν υπάρχει κανένα θέμα, αφήστε τον παίχτη ήσυχο μήν σας πάρει και σας σηκώσει!
Δέν υπάρχει κανένα θέμα, αφήστε τον παίχτη ήσυχο μήν σας πάρει και σας σηκώσει!
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
ποσο βρωμικοι ,ποσο βρωμικοι ......καραπαπαρα ευχομαι ολες τις πουστιες που κανεις να τις βρεις μπροστα σου ΕΣΥ προσωπικα κοπροσκυλο......
- Salvador Allende
@Rainmakerrainmaker έγραψε:Φίλε Αλιέντε συγγνώμη αλλά το ποστ διεγράφη.
Δεν ξέρουμε αν και τι ισχύει και δεν θα εμπλακούμε σε ένα τέτοιο θέμα.
Αν ο Χ άνθρωπος έχει κάνει το Χ έγκλημα υπάρχουν αρχές να απευθυνθεί το Χ θύμα.
Το ινσταγκραμ ΔΕΝ είναι μια από αυτές.
Και το γεγονός ότι επιλέγεται προς διασυρμό του "θύτη" προσωπικά ούτε με πείθει ούτε με βρίσκει σύμφωνο.
1) Ποτέ δεν είπα τι ισχύει και τι όχι, ούτε είχα "εμπλοκή" ή πρότεινα την εμπλοκή άλλων. Απλά μετέφερα μια κατάσταση και τα λινκ για να σχηματίσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ δική του άποψη.
2) Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν Χ μεταβλητές αλλά άνθρωποι με όνομα και επώνυμο. Ο ένας είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.
3) Δεν είπα ότι είναι, συμφωνώ.
4) Αδερφέ δε μιλάμε για έναν απλό "θύτη". Μιλάμε για έναν παίκτη με 3 εκατομύρια ακόλουθους στα social media. Επομένως ναι, αν είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν έχεις μόνο δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Αν κάνεις μλκια θα διασυρθείς. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΛΚΙΕΣ. 1ο μάθημα για κάθε δημόσιο πρόσωπο. Απλά πράγματα.
@Στους υπόλοιπους
Για τα σχόλια που ειπώθηκαν από τα μέλη επί του θέματος δεν έχω να πω κάτι. Άλλωστε ο σκοπός ήταν ο καθένας να έχει ότι άποψη θέλει ακόμα κι αν ψιλοδιαφωνώ ότι είναι όλα μια πλεκτάνη των γαύρων. ΑΛΛΑ, Ειλικρινά δεν ξέρω πως να αντιδράσω όταν υπάρχουν σχόλια που με θεωρούν "το λιγότερο ύποπτο" επειδή απλά πόσταρα τι αναπαράγεται σε κάποιες σελίδες. Κάτι που γίνεται κατά κόρον εδώ μέσα και καλώς.
- PAOK_Antarctica
Αναφέρεστε στο περιστατικό με αυτήν την Fedra από το Ντουμπάι;
Και λέτε ότι το σκηνικό το έστησε ο γκέι;
Και το πιστεύετε κιόλας;
Και λέτε ότι το σκηνικό το έστησε ο γκέι;
Και το πιστεύετε κιόλας;
Φίλε Αλιέντε δε διαφωνώ απαραιτητα σε όσα λες. Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα προφανώς.
Κανένας άνθρωπος δεν είναι "μεταβλητή" απλώς.
Αλλά δεν είναι και θέμα που αφορά φόρουμ του ΠΑΟΚ. Οι καταγγελίες αυτές είναι γνωστες από παλιά και να επιληφθούν οι αρμόδιοι.
Αν θέλετε να ανοίξουμε τοπικ ποινικών ζητημάτων να το κάνουμε. Αλλά οι καταγγελίες στο ινσταγκραμ τι ακριβώς στοιχειοθετούν;
Κανένας άνθρωπος δεν είναι "μεταβλητή" απλώς.
Αλλά δεν είναι και θέμα που αφορά φόρουμ του ΠΑΟΚ. Οι καταγγελίες αυτές είναι γνωστες από παλιά και να επιληφθούν οι αρμόδιοι.
Αν θέλετε να ανοίξουμε τοπικ ποινικών ζητημάτων να το κάνουμε. Αλλά οι καταγγελίες στο ινσταγκραμ τι ακριβώς στοιχειοθετούν;
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι επειδή αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για τον συγκεκριμένο τύπο δε θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει τη παραμικρή σχέση με την ομάδα. Δε συζητάω καν για την 654 ευκαιρία που πήρε.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Τι λες ρε μάγκα; Ποιός είσαι εσύ που θα πεις αυτό τό πράγμα. Σε παρακαλώ πολύ αέρα πήρες.sn0ufel4 έγραψε:Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι επειδή αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για τον συγκεκριμένο τύπο δε θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει τη παραμικρή σχέση με την ομάδα. Δε συζητάω καν για την 654 ευκαιρία που πήρε.
ωραιος εισαι τον δικασες κιολας εσυ.....αντε ρε μαζευτειται και αφηστε τον ανθρωπο ησυχο.....βγηκαν τωρα ολοι και καταγγελουν παρενοχλησεις μεχρι και 40 χρονια πριν .....οχι για τον ουαρντα γενικωτερα.....μονο ο μενιος φουρθιωτης δεν κατηγγειλε ακομη παρενοχληση.....sn0ufel4 έγραψε:Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι επειδή αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για τον συγκεκριμένο τύπο δε θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει τη παραμικρή σχέση με την ομάδα. Δε συζητάω καν για την 654 ευκαιρία που πήρε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 21 Ιαν 2021, 18:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ρε τι μας νοιάζει σε ποιες στέλνει μήνυμα; Όποιος έχει πρόβλημα ας πάει στην ελληνική διακιοσύνη.
Όσο πηδάει τους γαύρους, ντιμπινται και ξερω ψωμι.
Όσο πηδάει τους γαύρους, ντιμπινται και ξερω ψωμι.