Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ΦΕΡΤΕ ΜΠΟΚΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ...
:
Κάποτε ήμουν έφηβος..μετά άρχισα λίγο να βλέπω μπάλα, μετά να βλέπω πιο ώριμα τον Π.Α.Ο.Κ. και τον αθλητισμό...στα όρια που επέτρεπε η αγάπη και η καύλα μου για τον Π.Α.Ο.Κ.!
Μετά ήρθε η 4άρα από τον βάζελο στον τελικό και ησύχασα. Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη τρέλα μας στο γήπεδο.[/quote]
Έτσι ακριβώς.. Εμείς την τρέλα μας.. Δεν έχω να προσθέσω ούτε ένα και σε όσα είπες..
Τώρα αν πήγαμε για Μποκανι και φάει άκυρα από Αγγλία και τελικά έρθει σε μας όντως θυμίζει την περσινη φαση με Μπερμπατοφ όσοι ξέρουμε τον παίχτη αφού πιουμε τα μπυρονια μας και τα φραπεδονια μας πρέπει να πάμε με τύμπανα και βαμμενοι braveheart ( και όχι breaitwait σορρυ πορκαρε) να τον υποδεχτουμε με ιαχες.. Αυτά θα ναι γούστα
Κάποτε ήμουν έφηβος..μετά άρχισα λίγο να βλέπω μπάλα, μετά να βλέπω πιο ώριμα τον Π.Α.Ο.Κ. και τον αθλητισμό...στα όρια που επέτρεπε η αγάπη και η καύλα μου για τον Π.Α.Ο.Κ.!
Μετά ήρθε η 4άρα από τον βάζελο στον τελικό και ησύχασα. Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη τρέλα μας στο γήπεδο.[/quote]
Έτσι ακριβώς.. Εμείς την τρέλα μας.. Δεν έχω να προσθέσω ούτε ένα και σε όσα είπες..
Τώρα αν πήγαμε για Μποκανι και φάει άκυρα από Αγγλία και τελικά έρθει σε μας όντως θυμίζει την περσινη φαση με Μπερμπατοφ όσοι ξέρουμε τον παίχτη αφού πιουμε τα μπυρονια μας και τα φραπεδονια μας πρέπει να πάμε με τύμπανα και βαμμενοι braveheart ( και όχι breaitwait σορρυ πορκαρε) να τον υποδεχτουμε με ιαχες.. Αυτά θα ναι γούστα
με κλαους βασικο φορ δεν μαμησε κανεις!φερτε φορακλα τωρα!
Αυτό το άρθρο είναι must. Όλα πάνε ρολόι.
- Petros1988
Ότι πει ο Ιβαν εγω πάντως πιστέυω θα ρθει ΦΟΡ!zissos έγραψε:Δλδ να δώσει ο ΠΑΟΚ 5+ χαρτιά για να φέρει έναν σχιζοφρενή για 3 χρόνια, ο οποίος φέτος θα είναι ανέτοιμος, με την λογική ότι οι λατίνοι γουστάρουν την Τούμπα?Petros1988 έγραψε:Ο Οσβάλντο είναι παικταράς άνετα τον Φέρνεις με τα λεφτα που διαθέτεις για Μεταγραφη+συμβόλαιο!Είναι 30 του κάνεις και ενα 3ετες συμβόλαιο με 800,000-1,200,000 το χρονο με μπόνους και έκλεισες!Παικταράς είναι Γκολτζής είναι ψηλός νταμάρι τρελός μεχρι εκει που δεν πάει φερτε τον στην Τουμπα και θα δείτε οτι θα παίξει γιατι αυτοι οι Λατίνοι τα γουστάρουνε τέτοια γήπεδα και κόσμο θα φανατιστει και σε 6 μήνες θα δήλώνει και ΠΑΟΚΤΣΗΣ!Έδω θα μαστε και θα το δείτε αν έρθει!Τι κάσε έχει δε ξέρω!Ας τον Φέρουν και ας είναι έτοιμος απο Δεκέμβριο δε με Χαλάει!
Φίλε ελπίζω οι αποφάσεις στην ΠΑΕ να παίρνονται με εντελώς διαφορετικά κριτήρια
Α εμεις το καναμε, πολλακις, με διαφορους αντιπαλους 

-
Εκτος απο Οσβαλντο δεχομαι και Λορδο Μπεντνερ

- ilovegame27
Kostas_Peraia4 έγραψε:INPAOK.COM
Kοιτάζει ελεύθερους ο ΠΑΟΚ!
Oι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 20:00 και ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει κάποια άλλη κίνηση μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο οι «ασπρόμαυροι» θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια τους, αφού πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη λίστα των… free agents.
Οι «ασπρόμαυροι» σε περίπτωση που βρουν κάποια περίπτωση που πιστεύουν πως αξίζει και ταιριάζει στο πρότζεκτ που έχουν θέσει σε εφαρμογή θα κινηθούν για την απόκτηση του.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει χρόνο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου όπου οι ελεύθεροι παίκτες έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε κάποιον σύλλογο.
Ήδη η σχετική λίστα βρίσκεται στα χέρια του Λούμπος Μίχελ που θα την επεξεργαστεί σε συνεργασία με τον Βλάνταν Ίβιτς για να αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση η ΠΑΕ.
ΜΠΟΥΦΟΙ!
Ακόμα δεν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος
- thanos-xanthi
αν βγαινει απο τωρα αρθρο οτι κοιταζει ελευθερους...καλο χειμωνα
σε ξενερωνει πριν εκπνευσει η προθεσμια
ντεζαβου περσινο
σε ξενερωνει πριν εκπνευσει η προθεσμια
ντεζαβου περσινο
-
Κωστα απο κατω απο αυτο το twitt υπάρχει ενα ολοκληρο αρθρο αν μπορεις ανεβασε το να το δουν μερικοι και ποσα του διναμε .1,2 ΜKostas_Peraia4 έγραψε:Ωχ,Mπερμπατοφ θυμιζει αυτοpanpangr77 έγραψε:Μολις βγηκε για ποιον πηγαιναμε ...
Για Μποκανι πηγαιναμε μαγκες ,ψαχνει να παει Αγγλια ...
Thibault Goffaux Επαληθευμένος λογαριασμός @phenomeno23 1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
Dieumerci #Mbokani refuse #PAOK and is negociating with a Premier League club.
Επειδη δεν υπαρχει κατι απο Αγγλια για αυτον , μαλλον προσπαθει να μεινει ελευθερος για να παει Νοργουιτς Championship.
τελικα παει Hull
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Τετ 31 Αύγ 2016, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
τι ωρα βγαινει ο Ιβάν απο το κτιριο ;
να μπει transfermarkt 5 λεπτα , απευθειας τηλ στον Λούμπος και να πυροδοτήσει την βόμβα !
να μπει transfermarkt 5 λεπτα , απευθειας τηλ στον Λούμπος και να πυροδοτήσει την βόμβα !

- thanos-xanthi
του κλαους το ρολοι?Mīngus έγραψε:Αυτό το άρθρο είναι must. Όλα πάνε ρολόι.

Ναιαιαιαιαι.....!!!!!! Ο Μπρεθγουέιτ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη...! Τώρα ρε μάγκες τι λέτε?
Αυτος μαλιστα!panpangr77 έγραψε:Μολις βγηκε για ποιον πηγαιναμε ...
Για Μποκανι πηγαιναμε μαγκες ,ψαχνει να παει Αγγλια ...
Thibault Goffaux Επαληθευμένος λογαριασμός @phenomeno23 1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
Dieumerci #Mbokani refuse #PAOK and is negociating with a Premier League club.
- ace79grpaok