λογικα, δεν εχει καμια σχεση η Ελληνικη δικαιοσυνη, στο ΚΑΣ παει το θεμα μετα. Τωρα να πω ευτυχως? δυστυχως?sic-4 έγραψε:ετσι θα επρεπε να ειναι το σωστο αλλα δυστυχως στην ελληνικη δικαιοσυνη και με βιντεο δολοφονιας να πας, μπορει να τιμωρηθει το θυμα μετα-θανατον αν αυτο ειναι που βολευει...
31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
- sourmenetes
- Moderator
Απολυτα ετοιμοι...Sick Bastard έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι, είμαι σίγουρος ότι Μίχελς και Ίβιτς ήταν έτοιμοι για την συνέντευξη τύπου.
Ξέρω ότι έτσι όπως το γράφω είναι οξύμωρο, αλλά πεσ το ένστικτο, διαίσθηση όπως θες.
σε αυτό συμφωνώ και εγώ και φαίνεται απο τη νηφαλιότητα και την προσοχή στις λέξεις του Σέρβου.
Ρε ποια κουφαλα κοιτουσε οταν ελεγε κι εσεις τα ξερετε; γιατι το χουν κανει ολοι γαργαρα αυτο;
- sourmenetes
- Moderator
Ο τζαβελλας θα παρει σαν απαντηση οτι ηταν απειθαρχος μεσα στην ομαδα κτλ κτλ...alp920 έγραψε:δεν περπατάει το βίντεο δικαστικά με τίποτα.
το ξέρουν στην ΠΑΕ και για αυτό ψάχνουν τρόπο να καταλογίσουν κρούσματα απειθαρχίας στον Τζαβελλάκο.
ο οποίος δεν είναι και χαζός ,για αυτόν τον λόγο και ζήτησε εγγράφως τους λόγους.Το επόμενο βήμα του θα είναι να πάρει το έγγραφο από την ΠΑΕ και να το πάει στον δικηγόρο του.
Και επειδή το βίντεο δεν αποτελεί απόδειξη για μειωμένη απόδοση,αυτό που περιμένω είναι μια αναδίπλωση των δηλώσεων του Ίβιτς προκειμένου να μην δοθούν και άλλα νομικά πατήματα στον τζαβέλλα. Ξέρω ότι θα ξενίσει αλλά νομικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
το άλλο που μπορεί να γίνει είναι να χρησιμοποιηθεί η "φιλία" των γιώργηδων μπας και λυθεί πρόωρα το συμβόλαιο ,με μια μεγάλη βεβαίως αποζημίωση.
παράλληλα το ίδιο θα πρέπει να γίνει με όσους έχουν στοχοποιηθεί από τον Ίβιτς και να τελειώνουμε ήρεμα και ωραία.
Βιντεο αν χρησιμοποιησει σημαινει οτι αποδεχεται οτι μιλαγε για αυτον ο Ιβιτς τη δευτερα.αρα ειναι σαν να δηλωνει οτι το αποδεχεται.
Ο νομος μιλαει για ορισμενο προσωπο.ο Ιβιτς αν και παρουσιασε δεν ανεφερε.
Ειναι μπλεγμενο,δεν ειναι τοσο απλο.
ε ποιον κοιταει ετσι απο την αρχη της χρονιας, ειδικά όταν του κανει τις @@ρο-ερωτήσεις του. ερώτημα θελει;nothu έγραψε:Ρε ποια κουφαλα κοιτουσε οταν ελεγε κι εσεις τα ξερετε; γιατι το χουν κανει ολοι γαργαρα αυτο;

Η μόνη διαφορά στο βίντεο που συζητάτε ρε παιδιά τόσην ώρα, είναι οι δηλώσεις Ίβιτς. Εγώ βλέπω μια άμυνα να πελαγοδρομεί για 20 λεπτά εν συνόλω και βάζω και τον προπονητή μέσα. Προστάτεψε την ομάδα από το 3-1 και μετά; Πλάκα μου κάνετε;
Έχουμε φάει κατά καιρούς τα πιο απίθανα γκολ, από τους πιο απίθανους παίκτες με τις πιο απίθανες κατάστάσεις. Αν ήταν έτσι θα είχαμε δέκα χρόνια τώρα που θυμάμαι, 30 λαικά δικαστήρια το χρόνο (βαρβάτα, όχι τα κλάιν εδώ μέσα).
Πότε δεν είναι αργά βέβαια. Τώρα, μετά το χειρισμό Ίβιτς, θα τα έχουμε.Μπράβο μας.
Έχουμε φάει κατά καιρούς τα πιο απίθανα γκολ, από τους πιο απίθανους παίκτες με τις πιο απίθανες κατάστάσεις. Αν ήταν έτσι θα είχαμε δέκα χρόνια τώρα που θυμάμαι, 30 λαικά δικαστήρια το χρόνο (βαρβάτα, όχι τα κλάιν εδώ μέσα).
Πότε δεν είναι αργά βέβαια. Τώρα, μετά το χειρισμό Ίβιτς, θα τα έχουμε.Μπράβο μας.
K_geo έγραψε:ε ποιον κοιταει ετσι απο την αρχη της χρονιας, ειδικά όταν του κανει τις @@ρο-ερωτήσεις του. ερώτημα θελει;nothu έγραψε:Ρε ποια κουφαλα κοιτουσε οταν ελεγε κι εσεις τα ξερετε; γιατι το χουν κανει ολοι γαργαρα αυτο;
Πολντο?
δεν είναι απλό όντως,και πρέπει να παραμείνει μπλεγμένο.sourmenetes έγραψε:
Ειναι μπλεγμενο,δεν ειναι τοσο απλο.
Απλά γράφω το σκεπτικό μου γιατί περιμένω ενορχηστρωμένη επίθεση στον Ίβιτς από φυλλάδες και ραδιόφωνα όταν λογικά ο σέρβος θα αναδιπλωθεί στις δηλώσεις του για λόγους τακτικής.
Μην με παρεξηγείς για αυτό που θα πω,όλοι -και εγώ -θέλουμε άμεσες λύσεις αλλά εδώ πλέον παίζουμε σκάκι
Λάθος κόμικ νομίζω...sn0ufel4 έγραψε:K_geo έγραψε:ε ποιον κοιταει ετσι απο την αρχη της χρονιας, ειδικά όταν του κανει τις @@ρο-ερωτήσεις του. ερώτημα θελει;nothu έγραψε:Ρε ποια κουφαλα κοιτουσε οταν ελεγε κι εσεις τα ξερετε; γιατι το χουν κανει ολοι γαργαρα αυτο;
Πολντο?
Βρούτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το οτι ηταν ετοιμοι γινετε ευκολα αντιληπτο απ το οτι στην αρχη της συνεντευξης λεει ο Ιβιτς οτι εχω συναντηση με τον Προεδρο και αυτα ακριβως θα του πω...Ισως και ο Ιβαν να ηταν ενημερωμενος...αλλα αυτο ειναι υποθεση....sourmenetes έγραψε:Απολυτα ετοιμοι...Sick Bastard έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι, είμαι σίγουρος ότι Μίχελς και Ίβιτς ήταν έτοιμοι για την συνέντευξη τύπου.
Ξέρω ότι έτσι όπως το γράφω είναι οξύμωρο, αλλά πεσ το ένστικτο, διαίσθηση όπως θες.
- paokathens
Α ρε μαλέα τζαβέλλα.. Είχα αρχίσει να τον θεωρώ πολύ τίμιο για την προσπάθεια 2 χρόνια τώρα να αλλάξει την άποψή μας, αλλά το τελευταίο -αν αληθεύουν οι φήμες βέβαια- είναι πολύ στενάχωρο...
-
Παιδιά επειδή εγώ ήμουν μες το γηπεδο και ειχαμε τρελαθεί όλοι απο αυτά που γίνανε ..έχω δει μονο τις φάσεις και τα χαιλαιτς που έδωσε η συνδρομητική στο YouTube..παταω να δω αυτό το τρίτο γκολ που λέτε οτι ξεκινάει η φαση αλλά δεν μπορω να το δω ,δεν μ ανοίγει ..είμαι απο τηλέφωνο..υπάρχει κάπου αλλου εκτός συνδρομητικής?η μπορεί να το βάλει κάποιος αδερφός εδώ?ευχαριστώ.
Το πιο πιθανό είναι να έχουν ειπωθεί όσα εικάζονται στα αποδυτήρια και οι ΒΙ και ΛΜ ήταν γνώστες. Ο ΒΙ έβαλε τον Τζαβ στην 11άδα ελπίζοντας να τον διαψεύσει.... "άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή..." ή κάτι τέτοιο είπε αν θυμάμαι, ήταν όμως έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο...psykoman έγραψε:Το οτι ηταν ετοιμοι γινετε ευκολα αντιληπτο απ το οτι στην αρχη της συνεντευξης λεει ο Ιβιτς οτι εχω συναντηση με τον Προεδρο και αυτα ακριβως θα του πω...Ισως και ο Ιβαν να ηταν ενημερωμενος...αλλα αυτο ειναι υποθεση....sourmenetes έγραψε:Απολυτα ετοιμοι...Sick Bastard έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι, είμαι σίγουρος ότι Μίχελς και Ίβιτς ήταν έτοιμοι για την συνέντευξη τύπου.

Να θυμάστε κάτι αδέρφια πάντα..Οι προθέσεις ενός ανθρώπου στο τι κάνει πριν φαίνονται απ το τι θα κάνει μετά....
Άμα φύγει και τον κλείσει το τακίμι ο Κουτσολιάκος σε έναν απ τους τρεις κάτω,η ζωή θα συνεχιστεί ωραία γι αυτόν...Η καφετέρια,οι κολλητοί,η Εθνική ομάδα..κλπ κλπ. και η ζωή είναι ωραία...
Θα σε δω ρε μάγκα στο μετά και θα καταλάβω πολλά.....
Άμα φύγει και τον κλείσει το τακίμι ο Κουτσολιάκος σε έναν απ τους τρεις κάτω,η ζωή θα συνεχιστεί ωραία γι αυτόν...Η καφετέρια,οι κολλητοί,η Εθνική ομάδα..κλπ κλπ. και η ζωή είναι ωραία...
Θα σε δω ρε μάγκα στο μετά και θα καταλάβω πολλά.....