Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από mitsotakis »

Η ομάδα δεν έχει προσωπικότητα και συνοχή. Δεν ξέρουν τι να κάνουν σε κανένα σημείο του γηπέδου. Γι' αυτό και κάποιος παίκτης που θα έρθει σήμερα , μπορεί να παίξει αύριο.

Δε θα πω ποιος φταίει γιατί έχω ξενερώσει τόσο που δεν έχω καμιά όρεξη. Έγραψα μόνο για να εκφράσω την απορία μου για τη φασιστική νοοτροπία πολλών μελών .Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη. Παίρνουμε γραμμή από κάπου; Διαχωρίζει κάποιο ΠΑΟΚόμετρο , ποια είναι περισσότερο και ποια λιγότερο ΠΑΟΚτσήδικη άποψη.

Κάποιοι θέλουν τον προπονητή για πολλά χρόνια. Γιατί θεωρητικά αυτό είναι το σωστό και λόγω του βιογραφικού του. Δε νομίζω να αποτελεί λόγο η μέχρι τούδε παρουσία του. Είναι τόσο σίγουροι όμως πως έχουν δίκιο; Κι αν ο Στέφενς δε μας ταιριάζει; Πρέπει να επιμένουμε επειδή ήταν πετυχημένος αλλού;

Η άλλη πλευρά πιστεύει πως ο προπονητής δεν έχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως και δε δικαιολογεί ούτε τη φήμη αλλά ούτε τα λεφτά που παίρνει. Πιστεύω πως όλοι το βλέπουμε. Μήπως όμως είναι νωρίς να το κρίνουμε;

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να τα συζητάμε όλα αυτά. Τότε να μπαίνουμε να γράφουμε μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ και η γνώμη μας να καθορίζεται απ' την κατεύθυνση του ανέμου.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τζος ενας προπονητης ζυγιζει πολλα πραγματα πριν ξεκινησει ενα παιχνιδι και μαλιστα τετοιου επιπεδου που το βλεπει πολυς κοσμος σε ολη την ευρωπη,τι ειχε απεναντι λοιπον ο Χοουμπ μια αητητη ομαδα εδω και 3 μηνες που σκορπαει στους 5 ανεμους οποιον αντιπαλο αντιμετωπιζει καθισα και την ειδα στο προσφατο της παιχνιδι και αναρωτιομουνα πως μπορει τακτικα να το αντιμετωπισει αυτο το παιχνιδι.Οσες φορες και αν το ζυγιζα μεσα μου εβλεπα οτι μονο καπως ετσι οπως παιξαμε χθες θα μπορεσουμε να εχουμε ελπιδες προκρισης,το 0-1 ειναι μεν δυσκολο αποτελεσμα αλλα ο ΠΑΟΚ που ειδα χθες ειδικα απο την ΤΑΚΤΙΚΗ του προσηλωση με γεμιζει με ελπιδες πως μπορουμε και εκει να το παμε σε μικρο σκορ και να χτυπησουμε μολις βρουμε ευκαιρια,πιστευω πως θα γινει ενα παιχνιδι αντιστοιχο με αυτο με την ΤΣΣΚΑ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν ειναι ολα παντα στη ζωη ασπρο η μαυρο,πολλες φορες ειναι και γκρι οπως περιπου ηταν χτες.Εχω δει τον ΠΑΟΚ να παραδιδει μαθηματα επιθετικης αμυνας μεσα στο white hart lane απεναντι σε μια τοτεναμ πληρης που καιγοταν για τον ασσο με σταφυλιδη,γεωργιαδη και φωτακη,ειδα και φετος τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπιζει με περισσεια αφελεια την Σαλκε σε παιχνιδι ιςτορικης σημαςιας,προασπιζομενος μαλιστα σκορ προκρισης με 4-4-2 και λουκας-στοχ-σαλπι-κλαους.Χτες ο Χουμπ πορευτηκε λιγο εως πολυ συντηρητικα, σε ενα παιχνιδι που δεν θα επρεπε να εχουμε αγχος, καθως ο ευρωπαικος στοχος ειχε ηδη επιτευχθει,μεσα σε καταμεστη τουμπα,επιλεγοντας σωστα μεν αμυντικη προσεγγιση,ισως ομως σε υπερβολικο βαθμο καθως με την υπαρξη τριων αμυντικων χαφ θα μπορουσαμε στα ακρα να τολμησουμε περισσοτερο επιλεγοντας τον Λουκας και θα ηθελα να προτιμησει για πρωτη ισως αλλαγη τον Βουκιτς.Το παιχνιδι βεβαια θα μπορουσε να ειχε εντελως αλλη εξελιξη αν δεν ειχε μετρησει το απιθανο γκολ και τα παιζαμε ολα για ολα στο τελευταιο 20λεπτο και τωρα να μιλαγαμε διαφορετικα απλα θελω να καταληξω λεγοντας οτι το χτεσινο παιχνιδι δεν προσφερεται ουτε για απογοητευση,ουτε ομως και για αποθεωση.Παμε παρακατω...

Θα συμφωνήσω.Ειδικά στα περί Σάλκε.Εκεί φανήκαμε ιδιαίτερα αφελείς.
σε ενα ματς οπου παλι μεχρι το καλπικο 0-1 με το χερι του ουτσιντα η σαλκε δεν ειχε κανει ουτε μια φαση
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

joshua έγραψε:Κακα τα ψεμματα εχουμε συνηθισει απο μικροι εναν ΠΑΟΚ που στη τουμπα ειχε μαθει να πιεζει και να λυγιζει σχεδον καθε αντιπαλο και μενα μου αφηνει μια πικρια το γεγονος οτι τα τελευταια χρονια παρουσιαζομαστε καλυτεροι στα εκτος εδρας παιχνιδια.

Έτσι. Οι πιτσιρικάδες πάντως είναι ευχαριστημένοι με την εμφάνιση! :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχετε μπερδεψει καποιοι την τακτικη με το στησιμο της ομαδας στο γηπεδο και επειδη για πρωτη φορα σχεδον φετος ειδαμε αντι της αμυνας στην σεντρα για την οποια καποιοι δηλωνατε υπερηφανοι ακομα και κατα το παιχνιδι με την Σαλκε,χτες ειδαμε εναν ορθο, σαφες πιο αμυντικογενη προσανατολισμο ,προσπαθειτε να μας πεισετε οτι βιωσαμε στιγμες μαεστρικου στησιματος.Θα επροκειτο για κατι τετοιο αν βλεπαμε και την μπαλλα μετα απο καθε σωστη αμυντικη παρεμβαση να βγαινει μπροστα με καποιο σχεδιο αλλα με τον συγκεκριμενο αξονα χτες κατι τετοιο θα κρινοταν απο τα ακρα οπου υπηρχε και το προφανες ελλειμα και καπου εκει καλειται ο Στεφενς στη συνεχεια να σχεδιασει την αντεπιθεση.Στο ελληνικο πρωταθλημα υπαρχουν παικτες που μπορουν να βοηθησουν σε αυτο και μενει να βγει και η δικη του δουλεια.

Υ.Γ Προφανως και η μπενφικα ειναι τεραστια ομαδα,προφανως και ειναι φορμαρισμενη,εστω και σε αυτο το πορτογαλλικο πρωταθλημα αλλα και αντιστοιχους αντιπαλους εχουμε λυγισει πολλακις στο παρελθον και η συγκεκριμενη μπενφικα χτες,δεν τρομαζε,καθως δεν ειχε και ιδιαιτερο λογο να πιεσει τρελλα σε πρωτο παιχνιδι εκτος εδρας.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

kataramenos5 έγραψε:Αυτο που με προβληματίζει αρκετά όμως είναι το τι προσπαθούμε να χτίσουμε με δανεικούς.Νατσκο,Ινσ,Στοχ,Νινης λογικά θα φύγουν.Αριστερο μπακ ποιος? Παλι θα ξαναχτίζουμε του χρόνου?Καμιά εμπεριστατωμένη αποψη? :?
Νομιζω οτι αυτο που πρεπει να μας απασχολησει φιλε μου ,δεν ειναι για τους δανεικους παικτες,αλλά για τον αν θα μεινει ο Χουμπ ή οχι.Εκει να δεις χτισιμο απο την αρχη ,για να μην πω πισωγυρισμα...
Τα άλλα θα βρεθουν.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Dinos_Liverpool έγραψε:Σε περίπτωση αναδημοσίευσης εδώ μέσα δηλώσεων Αλέφαντου και γενικά ατόμων της ιδίας συνομοταξίας (Νικολακόπουλος, Καρμοίρης κτλ), θα έχουμε μηνιαία "τιμητική" άδεια σε όποιον το κάνει...

Έλεος με τους ηλίθιους που θα τους αναπαράγουμε και τις χαζομάρες τους!

ΣΩΣΤΟΣ!
Μονο αυτο μας ελειπε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν ειναι ολα παντα στη ζωη ασπρο η μαυρο,πολλες φορες ειναι και γκρι οπως περιπου ηταν χτες.Εχω δει τον ΠΑΟΚ να παραδιδει μαθηματα επιθετικης αμυνας μεσα στο white hart lane απεναντι σε μια τοτεναμ πληρης που καιγοταν για τον ασσο με σταφυλιδη,γεωργιαδη και φωτακη,ειδα και φετος τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπιζει με περισσεια αφελεια την Σαλκε σε παιχνιδι ιςτορικης σημαςιας,προασπιζομενος μαλιστα σκορ προκρισης με 4-4-2 και λουκας-στοχ-σαλπι-κλαους.Χτες ο Χουμπ πορευτηκε λιγο εως πολυ συντηρητικα, σε ενα παιχνιδι που δεν θα επρεπε να εχουμε αγχος, καθως ο ευρωπαικος στοχος ειχε ηδη επιτευχθει,μεσα σε καταμεστη τουμπα,επιλεγοντας σωστα μεν αμυντικη προσεγγιση,ισως ομως σε υπερβολικο βαθμο καθως με την υπαρξη τριων αμυντικων χαφ θα μπορουσαμε στα ακρα να τολμησουμε περισσοτερο επιλεγοντας τον Λουκας και θα ηθελα να προτιμησει για πρωτη ισως αλλαγη τον Βουκιτς.Το παιχνιδι βεβαια θα μπορουσε να ειχε εντελως αλλη εξελιξη αν δεν ειχε μετρησει το απιθανο γκολ και τα παιζαμε ολα για ολα στο τελευταιο 20λεπτο και τωρα να μιλαγαμε διαφορετικα απλα θελω να καταληξω λεγοντας οτι το χτεσινο παιχνιδι δεν προσφερεται ουτε για απογοητευση,ουτε ομως και για αποθεωση.Παμε παρακατω...

Θα συμφωνήσω.Ειδικά στα περί Σάλκε.Εκεί φανήκαμε ιδιαίτερα αφελείς.
σε ενα ματς οπου παλι μεχρι το καλπικο 0-1 με το χερι του ουτσιντα η σαλκε δεν ειχε κανει ουτε μια φαση
Και μετα το 1-1 και την αποβολη οταν επρεπε εμεις να φυλαξουμε τα νωτα μας καθως ειχαμε πολυ χρονο μπροστα μας συνεχισαμε να ειμαστε αφελεις και αυτοι εκαναν παρτυ στην κοντρα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δηλαδη θελεις να πεις οτι κατεβηκαμε χωρις τακτικη χθες και απλως ειμασταν καλα στημενοι?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπηρχε πολυ καλο αμυντικο πλανο αλλα οχι αντιστοιχα καλα επιθετικο και σαφως επαιξε ρολο σε αυτο και το καλπικο γκολ και το κενο στα εξτρεμ αλλα και ο Στεφενς.Τωρα αν θες να συνεχισουμε τα περι τακτικης η μη για να τσακωνομαστε και να ειρωνευεται ο ενας τον αλλο δεν θα παιξω αυτο το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εμμμ...οκ αλλά μην ξεχνάμε ότι και της Μπενφίκα καλή άμυνα έχουν......δεν είναι τίποτα λιμά δλδ......

ΥΓ: καλά ρε αθεόφοβοι....κείμενο του αλεφα εδω μέσα;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλά έλεγα εγώ να ρωτήσουμε το μώραλη για ποιον θέλουμε τεχνικό διευθυντή...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

νίνης?

really?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

joshua έγραψε:Υπηρχε πολυ καλο αμυντικο πλανο αλλα οχι αντιστοιχα καλα επιθετικο και σαφως επαιξε ρολο σε αυτο και το καλπικο γκολ και το κενο στα εξτρεμ αλλα και ο Στεφενς.Τωρα αν θες να συνεχισουμε τα περι τακτικης η μη για να τσακωνομαστε και να ειρωνευεται ο ενας τον αλλο δεν θα παιξω αυτο το παιχνιδι.
Τζοσουα εχεις αρνητικη προδιαθεση προς εμενα ενω εγω να ξερεις σε σεβομαι και μετραω ειδικα απο εσενα την αποψη σου και δεν σε ειρωνευομαι καθολου.Αν θελεις αποδεξου το αν θελεις οχι.Αυτο που περιγραφεις τωρα πολυ καλο αμυντικο πλανο αλλα οχι αντιστοιχα καλο επιθετικο μην ξεχναμε ποια ομαδα ηταν απεναντι μας γιατι μου φαινεται το ξεχναμε η ουσια ειναι μια ο Στεφενς χθες απεδειξε με εκκωφαντικο τροπο πως αυτα που γραφονται γι αυτον απο τον αθηναικο τυπο ειναι π@π@ριες.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

[*]
mitsotakis έγραψε: Έγραψα μόνο για να εκφράσω την απορία μου για τη φασιστική νοοτροπία πολλών μελών .Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη. [...] Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να τα συζητάμε όλα αυτά. Τότε να μπαίνουμε να γράφουμε μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ και η γνώμη μας να καθορίζεται απ' την κατεύθυνση του ανέμου.
Mitso - εδώ μέσα έχουμε ξεσκιστεί στην κουβέντα και αντιπαράθεση με τις πλέον αντίθετες θέσεις να συγκρούονται μεταξύ τους.

Τα περί "φασιστικής νοοτροπίας πολλών μελών" είναι άκρως προσβλητικό. Πραγματικά θλίβομαι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν και είσαι ανάξιος αναφοράς άιντε να ξεκαθαρίσω για να μην υπάρχουν υπόνοιες προς εμένα..
DC έγραψε:Αν δεν διαβάσω και τις τοποθετήσεις του καίσαρη και του καρμοίρη, εγώ δεν γράφω σήμερα.
Έχεις την ελληνική σημαία στο άβαταρ αλλά ελληνικά δεν έμαθες να διαβάζεις..

Άντε ξανά λοιπόν:
Parolos έγραψε: δεν τους διαβάζω φίλτατε, απλά με απασχολεί όταν γράφουν για να μας κάνουν τρύπημα..
Νταξ?
Να λείπουν οι κρυφοειρωνίες προς εμένα.. ευχαριστώ.

ΥΓ: Ο σπυριάρης τι κάνει πως τα πάει..?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”