barlow4 έγραψε:με κρανιτσαρ ρεφαρουμε η θελουμε πιο μεγαλο ονομα?
Παίχτης ΜΠΑΜ με 9 γράμματα ...
[youtube]wB9-uGG17f0[/youtube]
barlow4 έγραψε:με κρανιτσαρ ρεφαρουμε η θελουμε πιο μεγαλο ονομα?
καλούς παίκτες θέλει ο Παοκτσής κι ας είναι και άγνωστοιbarlow4 έγραψε:ηθελα να ηξερα οταν ο γαυρος εκανε 23 χρονια να μας κερδισει στην Τουμπα απαντουσαμε στα μπαμ του?η απαντηση μας στον ντεταρι ποια ηταν ας πουμε?o small η ο οσβολντ?
κατι αλλο μας λειπει πια.οχι μπαμ μπουμ.αλλα τι λεω κ εγω..
Διαφωνώ. Νομίζω ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά ήταν ακόμα μεγαλύτερο όνομα.Armagedonas έγραψε:Δεν έχει εμφανισθεί μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα
από τον Βαγγέλη Παραπραστανίτη
barlow4 έγραψε:Λυσσαξτε τσαουσες!
barlow4 έγραψε:Ξερω το αμαξι σου
Ντάριο Μουτσοντρίγκο.nico4 έγραψε:Διαφωνώ. Νομίζω ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά ήταν ακόμα μεγαλύτερο όνομα.Armagedonas έγραψε:Δεν έχει εμφανισθεί μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα
από τον Βαγγέλη Παραπραστανίτη
ενταξει δεν μπορεις να βαλεις τον σαβιολα πανω απο τον αρχηγο της εθνικης βραζιλιαςche4 έγραψε:ποιο αορατο τοιχος πανω απ το σαβιολα ρεK_geo έγραψε:ναι ρα τσακάλια, οκ λέμε.
απλά, δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε ρότα, δλδ να βιαζόμαστε (πάλι) για μπαμ μπουμ όπως γλαφυρά το αναζητούμε. Ειδικά δε επειδή ο αντίπαλος πούλησε για να πάρει....
ο στόχος μας δεν παύει να είναι το μάτς της Τρίτης και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να την παλέψει ρε γμτ μου. ντε και καλά αύριο επειδή ο μαριδάκης ήθελε να δείξει ότι τα "σκάει";![]()
![]()
και στην τελική, εγώ προσωπικά, απο σαβιόλες και τζιμπούρες με 2μ προτιμώ Necid και Κλάους με 200κ. έκαστος ξεκάθαρη η θέση μου πιστεύω και όποιος θέλει ελέγχει την σταθερότητα αυτής.
ΥΓ: μετά τον Ριβάλντο, μπαίνει εκείνο το #$#@$@# "αόρατο τοίχος" που είχαν οι βάζελοι πιστεύω. και πάνω απο όλους φυσικά, ο Παυλάρας, 1ον γιατί είναι ΠΑΟΚ και 2ον γιατί απλά δεν έτυχε να έχουμε Γκαρσία, όταν οι άλλοι είχαν Ριβάλντο να σου έλεγα τότε.
ο γκαρσια ειναι στη δεκαδα αλλα δεν ειναι σαβιολα δεν ηταν ποτε το αστερι της μπαρτσα που εδωσε 36 χαρτια το 2002 για να τον παρει μην μειωνετε απλα οπαδικα ελεος