33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από stathis73 »

cambiaso έγραψε:
stathis73 έγραψε:
cambiaso έγραψε:
ΥΓ.Για την ιδιοτελεια και την εμπαθεια μαλλον τα Ελληνικα μου δεν ειναι καλα και δεν καταλαβα οτι οταν λες για ολους εννοεις για ολους αλλα πλην εμενα.....
Mαλλον δεν θες να καταλάβεις................"ολοι" ειναι αυτοι ( και ξερουν οι ιδιοι) που εχουν εκφραστεί με εμπάθεια, αν το εκανες και εσυ τοτε ναι ειναι και για σένα ;)

Με το μυαλο σου εχουν εκφραστει με εμπαθεια και ιδιοτελεια, αυτο δεν καταλαβαινεις μαλλον...Προσωπικες αποψεις εκφερουμε ολοι εδω μεσα ,οπως ειπε και ενα αλλο παιδι πανω λες και εχουμε να κερδισουμε κατι με ολο αυτο....

Eσυ να κοιτάς το δικο σου το μυαλό και να μην κάνεις τον δικηγόρο των άλλων, γιατι οταν μιλαει κάποιος και ασχολείται με τα τατουαζ και οτι αλλο θες αυτο ειναι εμπάθεια, κατάλαβες;;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δυστυχώς στην ελλάδα έχουμε μάθει να μην ακούμε τον άλλον και εχουμε την εντύπωση ότι γνωρίζουμε τα πράγματα καλύτερα ακόμα και από ανθρώπους ειδικεύονται στον τομέα αυτό
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

cambiaso έγραψε:
stathis73 έγραψε:
cambiaso έγραψε:
ΥΓ.Για την ιδιοτελεια και την εμπαθεια μαλλον τα Ελληνικα μου δεν ειναι καλα και δεν καταλαβα οτι οταν λες για ολους εννοεις για ολους αλλα πλην εμενα.....
Mαλλον δεν θες να καταλάβεις................"ολοι" ειναι αυτοι ( και ξερουν οι ιδιοι) που εχουν εκφραστεί με εμπάθεια, αν το εκανες και εσυ τοτε ναι ειναι και για σένα ;)

Με το μυαλο σου εχουν εκφραστει με εμπαθεια και ιδιοτελεια, αυτο δεν καταλαβαινεις μαλλον...Προσωπικες αποψεις εκφερουμε ολοι εδω μεσα ,οπως ειπε και ενα αλλο παιδι πανω λες και εχουμε να κερδισουμε κατι με ολο αυτο....

Eσυ να κοιτάς το δικο σου το μυαλό και να μην κάνεις τον δικηγόρο των άλλων, γιατι οταν μιλαει κάποιος και ασχολείται με τα τατουαζ και οτι αλλο θες αυτο ειναι εμπάθεια, κατάλαβες;;[/quote]

Σε αυτο συμφωνουμε και για τα τατουαζ κ για την εξωγηπεδικη ζωη...οπως και γενικα για ακραιες συμπεριφορες που μπορουν να υπαρξουν ...αλλα να το κανεις τοτε απο την αρχη πιο συγκεκριμενο και να μην τα γενικευουμε ολα......Γιατι πολυ κανανε κριτικη μονο για το αγωνιστικο κομματι...κ ειναι λογικο να υπαρξει...παρεξηγηση
ΤΕΛΟΣ....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stathis73 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

Επειδη προφανως αναφερεσαι και σε εμενα......(αν οχι γραψε λαθος)....Απο ποτε η ΚΡΙΤΙΚΗ με επειχηρηματα και η διαφορετικη αποψη ειναι ισοπεδωση ανθρωπων-αξιων αθλητων ανθρωπων.....????
Δηλαδη δεν μπορουμε να πουμε οτι ο εκαστοτε Κλαους δεν εχει καποια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του και γι αυτο το λογο για μενα παντα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για εναν ΠΑΟΚ που θα πηγαινει για πρωταθλημα δεν κανει...
Οπως το ξαναειπα και το λες και εσυ η αποψη ειναι υποκειμενικη......

Eχθες μου ειπες οτι δεν ειναι χάρισμα το ξεμαρκαρισμα( ελπίζω να ειδες πώς ξεμαρκαριστήκε στο γκολ του), σε αυτο το επίπεδο στο ξαναλέω ειναι, οπως και ενα σωρό αλλα προτερήματα που εχει,................απο την αλλη εσυ με επιχειρήματα ( κατα την δικη σου γνωμη) νομίζεις οτι μπορείς να λες οτι θες,....................ε δεν ειναι ετσι αδελφέ.

Εγω μιλούσα γενικα προς ολους στα παραπάνω που εγραψα, αλλα επιτελους πρεπει να μαθουμε να λεμε την γνωμη μας οταν γνωρίζουμε το αντικείμενο και πάντα αντικειμενικά και χωρίς ιδιοτέλεια και εμπάθεια.
Σε εναν αθλητή με 23 τέρματα εσυ και μερικοι αλλοι προσπαθείτε να μας πείτε οτι δεν μπορεί να σταθεί σε εναν Π.Α.Ο.Κ που πάει για πρωτάθλημα;;;;;

Θα μας τρελάνετε;;;.....................θυμάσαι (δεν ξερω ποσο χρονών εισαι) κανεναν αλλον παικτη ( ειτε μεταγραφη ειτε ελληνα στον Π.Α.Ο.Κ) να εχει κανει οτι ο κλαους στην ηλικία του;;

Τέλος πάντων να με συγχωρέσετε αν πρόσβαλα κανεναν αλλα αφηστε υσηχο τον ανθρωπο να παιξει οσο ειναι σε εμας, γιατι με τετοια μυαλα και τετοιες συμπεριφορες συντομα θα τον χαίρονται αλλοι και εμεις εδω ακόμη θα λέμε "ναι μωρε καλος ειναι αλλα το κορδόνι του ειναι πιο μακρι απο το αλλο και το αριστερο τατουαζ δεν εχει πολύ χρώμα..............μάλλον δεν πηγε στον Μαυριδη" γιατι όλα αυτά που του χρεώνουμε έτσι ακούγονται.
Σταθη εκτός που γράφεις τζάμπα κόβεις και λαθος τις παραθέσεις και φαίνεται σα να τα έγραψα εγώ αυτα που είπε ο cambiaso.Καρδια κόντεψα να πάθω όταν το διαβασα.. :opaokara:
εγω αδερφέ έπαιζα σεντερ φορ ειτε αυτο ηταν στα κλιμάκια-εθνικά τμήματα, ειτε σαν επαγγελματίας
Κι επειδή ρε Σταθη έπαιζες επαγγελματικά ποδόσφαιρο, τα ξέρεις καλύτερα απο μας που παίζουμε PRO EVOLUTION?Ημαρτον τι ακουμε. :? :? :?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τοτε καταραμενε να τουμπεκιαστουμε ολοι εδω μεσα και να μιλαει μονο ο Σταθης...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δε είπε κανείς να τουτουμπεκιαστείς αλλα μη προσπαθείς και να πείσεις οτι ξέρεις και καλύτερα και κυρίως να επιβάλεις άποψη σε κάποιον που έχει φαει ψωμί απ το ποδόσφαιρο.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

παντως τις μεγαλυτερες μπαρουφες τις εχω ακουσει απο παλαιμαχους
το οτι καποιος ηταν καποτε παιχτης δεν μου λεει τιποτα
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Θα έρθει ο "Loco", θα πει "Η ενδεκάδα ξεκινάει από αυτόν", θα τουμπεκιαστούμε όλοι και θα κλειδώσουμε το τόπικ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ή θα πούμε τι ξέρει κι αυτός απο μπάλα, αφου δε βλεπει οτι δεν ειναι συμμετοχικός κλπ κλπ.Ο Έλληνας πάντα ξέρει καλύτερα απ όλους.
Άβαταρ μέλους
psykoman

kataramenos5 έγραψε:Δε είπε κανείς να τουτουμπεκιαστείς αλλα μη προσπαθείς και να πείσεις οτι ξέρεις και καλύτερα και κυρίως να επιβάλεις άποψη σε κάποιον που έχει φαει ψωμί απ το ποδόσφαιρο.

Σε πιο ποστ μου ακριβως προσπαθω να πεισω και να επιβαλλω την αποψη μου;;;;

υ.γ.Υπαρχουν καποιοι παικτες σε επιπεδο Α εθνικης που θα σου πουν οτι ο Δωνης ειναι ο καλυτερος προπονητης που περασε απο Ελλαδα...φανταζομαι και στην δικια τους αποψη θα δωσεις την πρεπουσα βαρυτητα...αφουν τρων ψωμι απ το ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μπα, έγινε και ''γατούλης'' τώρα. Μάλιστα. Δε φτάνει που σε ρούπωσε κανονικότατα προχθές, έχεις το θράσος και μιλάς.
Όταν τα βαζε στο Καζάν κρυβόταν στα μεγάλα ματς;
Όταν τα βαζε στο Λονδίνο;
Όταν τα έβαζε με βολ πλανέ στον βάζελο στην Τούμπα;
Στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ;
Φέτος ποιός ισοφάρισε στο 90 τον γαύρο;
Ποιανού τα @@ του τα έκαναν μπαλάνια πριν το ΠΑΟΚ-ρούλης για ένα twitter κι αυτός έδωσε 2 ασσίστ κι ένα γκολ που θα θυμόμαστε για χρόνια; Αυτός ο παίχτης δεν μπορεί να αντέξει την πίεση;
Αυτός ο παίχτης που έβαλε το πέναλτι στο χαριλάου κι έδωσε πρόκριση στο κύπελο 4 χρόνια πρίν;
Ένας παίχτης που τη πρώτη του φούλ χρονιά βάζει 17 γκολ, τη 2η βάζει 23, ο τρίτος παίχτης του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, έχεις το θράσος να μας λες ότι είναι γατούλης, δεν έχει προσωπικότητα και σουπαμουπες.
Να με πεις δεν έχει ντρίμπλα, να σε πω ναι, δεν έχει. Να με πεις δεν έχει έκρηξη να σε πω, μάλιστα.
Αλλά αυτά που λες περί προσωπικότητας και ''γατιών'' δεν στέκουν φίλος, τα ίδια τα γεγονότα σε διαψεύδουν οικτρά.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

psykoman έγραψε:Τοτε καταραμενε να τουμπεκιαστουμε ολοι εδω μεσα και να μιλαει μονο ο Σταθης...

Παλικάρια για ονομα του Θεού δεν ειπα ποτε οτι εγω τα ξερω ολα και οτι αυτο που λέω πρεπει να γινεται αποδεκτό οπως και να εχει.

Απλος λεω καμια φορά μια άποψη απο αλλη οπτική γωνία, δηλαδη οχι του οπαδου-φιλάθλου, αλλα μια γνωμη που δεν την έχουμε σκεφτη γιατι δεν την εχουμε ζήσει και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό γιατι όπως πολύ σωστα οπως ειπε και καποιο αλλο παιδι, εχουν ακουστει ουκ ολιγες χαζομάρες απο ανθρωπους που εχουν παιξει μπαλα.

Σε πολλα θεματα ειπα οτι καλο ειναι να μην μιλαμε απο την στιγμη που δεν εχουμε τις γνώσεις, οχι για κανεναν αλλο λόγο αλλα δεν μπορω εγω που ειμαι ασχετος απο προπονητική να κρινω αυστηρά με χαρακτηρισμούς καποιον που σπουδασε και το κανει σαν επάγγελμα μονο και μονο επειδή δεν μου αρεσει αυτο που βλέπω.

Το ιδιο πολλές φορές ( και εφερα παραδείγματα) μπορει να συμβει με εναν ποδοσφαιριστή, δηλαδη να του πει ο χ κοουτς μην ανεβαίνεις πανω απο το κεντρο γιατι οι αντίπαλοι ειναι επικίνδυνοι στην κοντρα, εμεις ομως απο την κερκιδα δεν το ξερουμε αυτο κα κράζουμε..." δες τον Μ@@@@Α εχει τοσο χωρο μπροστα του και δεν ανεβαίνει, βγαλτον ρε εεεεεεεεεε το παλτο δεν τον βλέπεις"..................και ενω αυτος ο ανθρωπος εκτελεί κατα γράμμα μια οδηγία εμεις τον κραζουμε.

Στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο για το οποιο μιλάμε ο ρόλος μας ειναι αλλος και οχι αυτος του κριτή, εμεις στο τελος της χρονιάς μπορούμε να εκφράσουμε την γνωμη μας και να πουμε " φετος σερνόμασταν, μαλλον δεν κανει αυτος ή αυτοι οι παικτες για μας" και οχι απο της πρώτες αγωνιστικες γινομαστε κριτες των πάντων.

Τελος πάντων συγγνώμη για την αναστάτωση δεν εχω με κανεναν τιποτα και το οτι επαιξα μπαλα δεν ειναι δεδομένο οτι εχω δίκιο, γιατι ολοι μας εχουμε αδυναμίες και κανουμε λάθη.

Πάντως για να επιστρεψουμε στο θεμα ο Κλαους ειναι οτι πιο πολύτιμο εχουμε (λογο ηλικίας και θέσης) και καλό ειναι να τον αφήσουμε να παιξει αυτο που μπορεί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Το ποστ μου δε πήγαινε σε σενα psykoman αναφέρεται σε πιτσιρικάδες που το πιθανότερο δεν έχουν πατήσει ποτέ χορτάρι στη ζωή τους(με βάση αυτά που λένε).Οσον αφορά το Δώνη ποιοι είναι αυτοί που λές ?Τόσο καιρό εδω μέσα δε βγήκε ένας παίκτης ή προπονητής ,ένας ειδικός τπ να πεί αυτο το πράγμα,να πεί ρε αδερφέ "Μάγκες δεν έχετε ιδέα τι λέτε, οπότε κάντε μόκο" ΄.Ευχαρίστως να ακούσω την άποψη του και να προβληματιστώ για την δική μου

ΥΓ Επειδή βλέπω το γυρνάμε στο προσωπικό και κουράζουμε μήπως να ηρεμήσουμε λίγο και να αφήσουμε το τόπικ να κουλάρει?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Sick Bastard έγραψε:Μπα, έγινε και ''γατούλης'' τώρα. Μάλιστα. Δε φτάνει που σε ρούπωσε κανονικότατα προχθές, έχεις το θράσος και μιλάς.
Όταν τα βαζε στο Καζάν κρυβόταν στα μεγάλα ματς;
Όταν τα βαζε στο Λονδίνο;
Όταν τα έβαζε με βολ πλανέ στον βάζελο στην Τούμπα;
Στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ;
Φέτος ποιός ισοφάρισε στο 90 τον γαύρο;
Ποιανού τα @@ του τα έκαναν μπαλάνια πριν το ΠΑΟΚ-ρούλης για ένα twitter κι αυτός έδωσε 2 ασσίστ κι ένα γκολ που θα θυμόμαστε για χρόνια; Αυτός ο παίχτης δεν μπορεί να αντέξει την πίεση;
Αυτός ο παίχτης που έβαλε το πέναλτι στο χαριλάου κι έδωσε πρόκριση στο κύπελο 4 χρόνια πρίν;
Ένας παίχτης που τη πρώτη του φούλ χρονιά βάζει 17 γκολ, τη 2η βάζει 23, ο τρίτος παίχτης του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, έχεις το θράσος να μας λες ότι είναι γατούλης, δεν έχει προσωπικότητα και σουπαμουπες.
Να με πεις δεν έχει ντρίμπλα, να σε πω ναι, δεν έχει. Να με πεις δεν έχει έκρηξη να σε πω, μάλιστα.
Αλλά αυτά που λες περί προσωπικότητας και ''γατιών'' δεν στέκουν φίλος, τα ίδια τα γεγονότα σε διαψεύδουν οικτρά.

To κακες κουβεντες και γατουλης οπως προσεξες ειναι σε '' '' '' '' '' ....η δν το ειδες;;;;
το θρασος γτ το εκανες μονο bold;;; μεγαλωσε το και λιγο να το βλεπουμε καλυτερα...

Να ετσι ΘΡΑΣΟΣ

Αμφιβαλω αν καταλαβες εστω και μια λεξη απο αυτο που ηθελα να πω...ουτε καν πλησιασες...
ειδες το γατουλης και τρελαθηκες...αλλα ειπαμε....ΘΡΑΣΟΣ

υ.γ. Γνωμη ΜΟΥ(προσωπικη...δν θελω να την επιβαλλω σε κανεναν...δν θελω να την ασπαστει κανεις)
Αν ερθει καποιος καλος προπονητης πιστευω οτι το πρωτο πραγμα που θα ζητησει θα ειναι ενα φορ...και ακομη πιστευω οτι παικτης Κλαους σε 2-3 χρονια δν θα υπαρχει...
Αυτο ομως δν σημαινει το εξης γτ ειμαι πολυ σιγουρος οτι θα βγειτε καποιοι να το πειτε....
Χαιρομαι σαν τρελος τα γκολ του στον ΠΑΟΚ...
Δεν προκειτε να τον βρισω ποτε(ουτε για την κεφαλια με τον ΠΑΣ τον εβρισα..ασχετα αν πικραθηκα πολυ...πολλοι ομως το εκαναν)
Και θα χαρω παρα πολυ αν βελτιωθει τα μεγιστα...και μεινει για παντα στον ΠΑΟΚ...αυτο αλλωστε ειναι στο χερι του...να δουλεψει οσο μπορει και εκτος ομαδος...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για το δια ταύτα κουβέντα όμως, έτσι;
Εδώ αμφιβάλλω αν καταλαβαίνεις εσύ τι γράφεις, αλλά δεν πειράζει άστο.
Και στο δια ταύτα. Γράφεις ότι ο παίχτης δεν έχει αγωνιστική προσωπικότητα ναι ή ού;
Ναι.
1+1=2 σ αυτή τη ζωή, τι να κάνουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”