psykoman έγραψε:Τοτε καταραμενε να τουμπεκιαστουμε ολοι εδω μεσα και να μιλαει μονο ο Σταθης...
Παλικάρια για ονομα του Θεού δεν ειπα ποτε οτι εγω τα ξερω ολα και οτι αυτο που λέω πρεπει να γινεται αποδεκτό οπως και να εχει.
Απλος λεω καμια φορά μια άποψη απο αλλη οπτική γωνία, δηλαδη οχι του οπαδου-φιλάθλου, αλλα μια γνωμη που δεν την έχουμε σκεφτη γιατι δεν την εχουμε ζήσει και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό γιατι όπως πολύ σωστα οπως ειπε και καποιο αλλο παιδι, εχουν ακουστει ουκ ολιγες χαζομάρες απο ανθρωπους που εχουν παιξει μπαλα.
Σε πολλα θεματα ειπα οτι καλο ειναι να μην μιλαμε απο την στιγμη που δεν εχουμε τις γνώσεις, οχι για κανεναν αλλο λόγο αλλα δεν μπορω εγω που ειμαι ασχετος απο προπονητική να κρινω αυστηρά με χαρακτηρισμούς καποιον που σπουδασε και το κανει σαν επάγγελμα μονο και μονο επειδή δεν μου αρεσει αυτο που βλέπω.
Το ιδιο πολλές φορές ( και εφερα παραδείγματα) μπορει να συμβει με εναν ποδοσφαιριστή, δηλαδη να του πει ο χ κοουτς μην ανεβαίνεις πανω απο το κεντρο γιατι οι αντίπαλοι ειναι επικίνδυνοι στην κοντρα, εμεις ομως απο την κερκιδα δεν το ξερουμε αυτο κα κράζουμε..." δες τον Μ@@@@Α εχει τοσο χωρο μπροστα του και δεν ανεβαίνει, βγαλτον ρε εεεεεεεεεε το παλτο δεν τον βλέπεις"..................και ενω αυτος ο ανθρωπος εκτελεί κατα γράμμα μια οδηγία εμεις τον κραζουμε.
Στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο για το οποιο μιλάμε ο ρόλος μας ειναι αλλος και οχι αυτος του κριτή, εμεις στο τελος της χρονιάς μπορούμε να εκφράσουμε την γνωμη μας και να πουμε " φετος σερνόμασταν, μαλλον δεν κανει αυτος ή αυτοι οι παικτες για μας" και οχι απο της πρώτες αγωνιστικες γινομαστε κριτες των πάντων.
Τελος πάντων συγγνώμη για την αναστάτωση δεν εχω με κανεναν τιποτα και το οτι επαιξα μπαλα δεν ειναι δεδομένο οτι εχω δίκιο, γιατι ολοι μας εχουμε αδυναμίες και κανουμε λάθη.
Πάντως για να επιστρεψουμε στο θεμα ο Κλαους ειναι οτι πιο πολύτιμο εχουμε (λογο ηλικίας και θέσης) και καλό ειναι να τον αφήσουμε να παιξει αυτο που μπορεί.