Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Sera4 »

Steenage έγραψε:ποιες 65 συμμετοχες ρε ? 1 συμμετοχη ειχε στην μεταλουργκ το 05/06 ... 14 συμμετοχες ειχε το 06/07
8 συμμετοχες στην μιση χρονια το 07/08 στην μεταλουρκ και 10 στην μαλιν στο αλλο μισο ...
και 28 συμμετοχες το 08/09 στην σαλτσμπουργκ ...

τεσπα τωρα οτι και να λεμε ηρθε ... καπου διαβασα οτι θα υπογραψει την τεταρτη ( προλαβαινει να φυγει ? ) :lol:
λαθος κανεις νομιζω...που τα ειδες αυτα?? :? :? ψαξτο καλυτερα.. 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

http://en.wikipedia.org/wiki/Anis_Boussaidi :o :o :o :o

ο,τι να ναι και χθες τον τρανσφερμαρκτ τον εδινε υψος 1,86...ποδοσφαιριστης αιλουρος.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Αν καταλαβουμε ολοι μας ότι για χ,ψ λογους προσπαθουμε όχι απαραιτητα να κανουμε πιο ποιοτικο το ροστερ αλλά να διατηρηθουμε στα περσινα επίπεδα, τοτε θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι και συνειδητοποιημενοι...
elvetos giatros έγραψε: Αν γίνει το θαύμα και κάτσει το C.L., που φαίνεται ότι δεν είναι πάση θησία στόχος της διοίκησης, θα γίνει το μπαμ...
Ακριβως αυτό...

Ο καθενας βλέπει διαφορετικά τους στοχους του ΠΑΟΚ... Για αυτο εχουμε διαφωνιες... Καποιοι θελουν περισσοτερο ρισκο και κυνηγι της ευρωπαικης διακρισης, καποιοι αλλοι προσπαθουν να κατανοησουν την διοικηση που απο οτι φαινεται δεν ειναι διαθετειμενη να ρισκαρει και να κυνηγησει κατι παραπανω αλλα πάει στα σιγουρα...
αυτοι που τοσο επιτιμητικα κρινουν τα μετεγγραφικα,πλην σαλπι,μεχρι τωρα πεπραγμενα μεχρι πού ειναι διατεθειμενοι να φτασουν αν απευκταιως η ευρωπαίκη περιπετεια δεν κατσει ουτε φετος?τοτε θα σηκωσουν παλι τα ...... λαβαρα της κριτικης καταλογιζοντας λαθος χειρισμους στη διοικηση??ή θα δεχθουν να καλυψουν το οικονομικο ανοιγμα και οι ιδιοι με γενναιες αυξησεις στις τιμες των διαρκειας???γιατι καλα τα ευκολα τα λογια και η αντιμετωπιση μιας διαφορας της ταξης των 300-400 χιλιαρικων γιουρος μεταξυ των απολαβων 2 δεξιων οπισθοφυλακων σαν αμελητεας μπροστα στην ...... ιστορικη προκληση του τσαμπιονς λιγκ αλλα η πραγματικοτητα και τα τωρινα παγκοσμια οικονομικα δεδομενα εκθετουν τετοιου ειδους επιχειρηματολογιες!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να αλλαζουμε και θεμα γιατι καταντησε και λιγο βαρετο, ασε που εχω ακομα τις ελπιδες μου να τον δουν οταν σκασει μυτη και να τον αποριψουν για λογους ''ετοιμοτητας''.Χαρακτηριστικα ο χειροτερος παικτης μεχρι τωρα απο αποψης ετοιμοτητας λενε οτι ειναι ο Ζουελα, λογω ελλειψης παιχνιδιων, φαντασου αυτος που ηταν στα τσικο και πεζουμε παναθεμα μας σε 15 μερες προκριματικα γαμω τον Σκαρμουτσο και τον Αδραλα. Ας δουμε και κατι αλλο.Πηραμε στοπερ (που αν υποψιαστω οτι θα φυγει ο κοντρερας, φερει λεφτα , απαλλαγω και απο 600.000 συμβολαιο και παιρνω μπουσαιντι θα πεθανωωωω),περνουμε δεξι μπακ και λενε οτι μενει αριστερο χαφ.Αναρωτιεμαι εγω διαβαζοντας οτι παλυ εχει προβλημα ο ιβιτς (στα 34 πλεον).Γιατι αραγε καιγομαστε για αριστερο χαφ ενω ανετα μπορει να παιξει ο σαλπι δεξια? Μας χαλαει το δεξι μπακ να κοστιζει 500.000 αλλα εχουμε την πολυτελεια να εχουμε στον παγκο μουσλι και φιλομενο που κοστιζουν 1 μυριο και το κερατο μου μεσα αν παθει κατι ο ιβιτς με ποιον θα παιξω επιτελικο????? Με τον Φωτακη που οπως εγραψε ο φιλος τον πηραμε για επιτελικο μεσο?????Που ηταν μια χαρα οσο επαιζε πριν τραυματιστει και μεχρι να βγει απο την εντεκαδα αποκλειστικα απο ευρωπη και ελλαδα ειχα μια νικη σε 5 αγωνες????
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ρε γκρινιες
δεν υπαρχει φραγκο την εχετε παρει γραμμη?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με το φιλομενο αδερφε που το δηλωσε κιολας οτι εκει του αρεσει να παιζει...ή με αλλαγη συστηματος 4-42 καθαρο..ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΑΚ ΜΕ 500000 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΛΣ ΝΤΙ 50 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΟΜ ΣΙΝΕΜΑ... :lol: :lol:

υγ βεβαια αν μπουμε σε ομιλους πολυ πιθανο να κοιταξουμε να καλυψουμε τη θεση του επιτελικου μεσου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λίγο ποιο ήσυχα μόνο αν θέλετε έχουμε και παιδιά που κοιμούνται.
Πολύ φασαρία κάνετε θα φωνάξω το εκατό :lol:
Σηκώνετε και σκόνη στο φόρουμ.

Μπορείτε να διαφωνήσετε με ότι θέλετε δεν μπορείτε να βριστείτε για τον οποιοδήποτε.

:pano:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ρε γραψτε στα @@ σας τις μεταγραφες,σημερα θα δουμε ποτε θα γινουν οι εκδρομες μας :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλιστα εγινε και ο φιλομενο επιτελικος μεσος.Αλλο το να παιζεις δευτερος επιθετικος στο 4-4-2 και αλλο αντιιβιτς στο 4-3-3.Υπαρχει καποιος αγραφος ποδοσφαιρικος κανονας που λεει οτι τα ακραια μπακ πρεπει να ειναι οι πιο φτηνες θεσεις στην εντεκαδα? Και να εχω μπακ 500.000 ειναι σαν να μενω σε παραγκα με χομ σινεμα. Το να εχω στον παγκο δευτερο επιθετικο που κοστιζει 600.000 τριτο επιθετικο που να κοστιζει 400.000 5ο στοπερ που να κοστιζει 300.000 αλλα μπακ με 200.000 και εγω το παρομοιαζω με παραγκα που εχει χομ σινεμα αλλα με τον θεατη να εχει μειωπια και να μην μπορει να παρει γυαλια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αστο αδερφε δεν παιζει συννενοηση τζαμπα απανταμε αντε καλα κουραγια... 8-)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

navigator11 έγραψε: αυτοι που τοσο επιτιμητικα κρινουν τα μετεγγραφικα,πλην σαλπι,μεχρι τωρα πεπραγμενα μεχρι πού ειναι διατεθειμενοι να φτασουν αν απευκταιως η ευρωπαίκη περιπετεια δεν κατσει ουτε φετος?τοτε θα σηκωσουν παλι τα ...... λαβαρα της κριτικης καταλογιζοντας λαθος χειρισμους στη διοικηση??ή θα δεχθουν να καλυψουν το οικονομικο ανοιγμα και οι ιδιοι με γενναιες αυξησεις στις τιμες των διαρκειας???γιατι καλα τα ευκολα τα λογια και η αντιμετωπιση μιας διαφορας της ταξης των 300-400 χιλιαρικων γιουρος μεταξυ των απολαβων 2 δεξιων οπισθοφυλακων σαν αμελητεας μπροστα στην ...... ιστορικη προκληση του τσαμπιονς λιγκ αλλα η πραγματικοτητα και τα τωρινα παγκοσμια οικονομικα δεδομενα εκθετουν τετοιου ειδους επιχειρηματολογιες!
Το "δεν κατσει ουτε φετος" δεν ξερω αν ειναι η σωστη φραση... Περσι "εκατσε" αλλα ησουν ανικανος να την εκμεταλλευτεις και τωρα σου λειπουν και τα εκατομυρια αλλα και οι ευρωπαικοι βαθμοι...

Φετος κανεις δεν εγγυαται οτι θα εχεις παλι ευνοικη κληρωση, και αν θες την γνωμη μου, και 3 παιχταραδες να επαιρνες με παραπανω λεφτα τον καθενα, και παλι κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι θα περασεις στους ομιλους και θα μεινεις με 500.000 ανοιγμα παραπανω... Καλως ή κακώς οι νοτιοι εχουν φραγκατους που αντεχουν μια οικονομικη αποτυχια...Εμεις απο την αλλη οχι...

Κανουμε μπαλωματα στο ροστερ και οχι ουσιαστικη αναβαθμιση (πλην Σαλπι που ολοι ξερουμε γιατι πηραμε αυτον τον παιχτη)...Εγω προσωπικα το εχω αποδεχθει οτι μεχρι να δουμε αν θα περασουμε σε ομιλους ή οχι, δεν εχει τιποτα καλο και φανταχτερο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ας κανω κι εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου:

απο οσα διαβαζω απο καποια παιδια διερωτωμαι αν τελικα τιθεται θεμα απλα επιτυχημενων ή μη μετεγγραφικων επιλογων ή μηπως βαθυτερο ζητημα διαχειριστικης ικανοτητας των χρηματων των αιμοδοτων-παοκτσηδων απο πλευρας της διοικησης????βασει των οσων γραφεις φιλε τζοσουα μου δημιουργειται η αισθηση οτι η διοικηση υπερχρεωνει ασκοπα -δε λεω με δολο- τα ταμεια της παε με λαθος οικονομικες επιλογες .......
αρα,υπαρχει θεμα ικανοτητας και ευθυκρισιας της διοικησης ως προς το διαχειριζεσθαι ......
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγώ προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τις επιλογές της διοίκησης, γιατί με έχουν πείσει και για τις γνώσεις τους όπως και για την συνέπεια και την σοβαρότητα που τους διακρίνει.
Για να καταλήξουν σε αυτές τις επιλογές σημαίνει ότι είναι οι πλέον ενδεδειγμένες και επιβαλόμενες από τις γενικότερες οικονομικές και αγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο!
Η μόνη ανυησυχία μου είναι ότι δεν έχω πλέον στον πάγκο τον Σάντος (δεν πίστευω ότι λέω κάτι τέτοιο δημόσια!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: ), όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι τον νέο προπονητή που διάλεξαν, αλλά κυρίως διότι με τον Σάντος κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η επίδραση του προπονητή σε μια ομάδα!
Ο Σάντος έπαιρνε το 110% από κάθε παίχτη... μακάρι και ο Μπερέτα να έχει λίγο απ' το ταλέντο του!

Ο ΠΑΟΚ παν' απ' όλα!!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα απαντησω με την ατακα του μεγαλητερου γλυφτη κατεμε δημοσιογραφου που ειναι και αυλικος,του κυριου Κολκα.Ναι τον τελευταιο καιρο η διοικηση ειναι ντεφορμε και με τρομαζει που το λεει αυτος που μεχρι σημερα ταμα το ειχε κανει να μην πει κακη κουβεντα.Πρωτα δειγματα για μενα προσωπικα ηταν η περσινη μεταγραφικη περιοδος που ολοι κακα τα ψεμματα κατα την διαρκεια της χρονιας το ομολογησαμε οτι δεν ηταν ιδιαιτερα πετυχημενη και αυτο το καλοκαιρι συνεχιζεται το ντεφορμαρισμα με τους χειρισμους στο θεμα προπονητη,χορηγιων και παικτων (μεταγραφες και αποδεσμευσεις).Ατακες οπως υπερχρεωση η κακη διαχειριστικη ικανοτητα ειναι υπερβολικες δεν τις υιοθετω προς Θεου αλλα περιμενα κατι καλητερο,αλωστε οι ιδιοι μου μεγαλωσαν τις προσδοκιες με τις επιτυχιες τους.

Υ.Γ Η ανυσηχια του φιλου παραπανω περι Σαντος ειναι καθολα λογικη καθως ηταν ο κατεξοχην προπονητης που καταφερνε να ενταξει ενα μετριο παικτη σε ενα δυνατο συνολο κρυβοντας τις οποιες αδυναμιες του. Ελπιζω να το καταφερει και Μπερετα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”