navigator11 έγραψε:
αυτοι που τοσο επιτιμητικα κρινουν τα μετεγγραφικα,πλην σαλπι,μεχρι τωρα πεπραγμενα μεχρι πού ειναι διατεθειμενοι να φτασουν αν απευκταιως η ευρωπαίκη περιπετεια δεν κατσει ουτε φετος?τοτε θα σηκωσουν παλι τα ...... λαβαρα της κριτικης καταλογιζοντας λαθος χειρισμους στη διοικηση??ή θα δεχθουν να καλυψουν το οικονομικο ανοιγμα και οι ιδιοι με γενναιες αυξησεις στις τιμες των διαρκειας???γιατι καλα τα ευκολα τα λογια και η αντιμετωπιση μιας διαφορας της ταξης των 300-400 χιλιαρικων γιουρος μεταξυ των απολαβων 2 δεξιων οπισθοφυλακων σαν αμελητεας μπροστα στην ...... ιστορικη προκληση του τσαμπιονς λιγκ αλλα η πραγματικοτητα και τα τωρινα παγκοσμια οικονομικα δεδομενα εκθετουν τετοιου ειδους επιχειρηματολογιες!
Το "δεν κατσει ουτε φετος" δεν ξερω αν ειναι η σωστη φραση... Περσι "εκατσε" αλλα ησουν ανικανος να την εκμεταλλευτεις και τωρα σου λειπουν και τα εκατομυρια αλλα και οι ευρωπαικοι βαθμοι...
Φετος κανεις δεν εγγυαται οτι θα εχεις παλι ευνοικη κληρωση, και αν θες την γνωμη μου, και 3 παιχταραδες να επαιρνες με παραπανω λεφτα τον καθενα, και παλι κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι θα περασεις στους ομιλους και θα μεινεις με 500.000 ανοιγμα παραπανω... Καλως ή κακώς οι νοτιοι εχουν φραγκατους που αντεχουν μια οικονομικη αποτυχια...Εμεις απο την αλλη οχι...
Κανουμε μπαλωματα στο ροστερ και οχι ουσιαστικη αναβαθμιση (πλην Σαλπι που ολοι ξερουμε γιατι πηραμε αυτον τον παιχτη)...Εγω προσωπικα το εχω αποδεχθει οτι μεχρι να δουμε αν θα περασουμε σε ομιλους ή οχι, δεν εχει τιποτα καλο και φανταχτερο...