Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Hideguti έγραψε:
arisk έγραψε: @ Τι μένει λοιπόν...?? Να είναι αυτή η λέρα ο Σαχπατζίδης απο πίσω...
Mαζι με την προοπτικη "Νεα Τουμπα", βεβαιως-βεβαιως.
Μην γράφεις τέτοια γιατί κάποιοι θα σε κατηγορίσουν για θεωρίες συνομωσίας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

guardian4 έγραψε:Τωρα ασπουμε ο ραπτοπουλος, που υπονοει ΣΥΝΕΧΩΣ οτι η ΠΑΕ μας αποκρυπτει οτι υπαρχει μαυρη τρυπα και για αυτο δεν μπηκε ο φλωριδης...
Και οτι η μεσημβρια ειναι προφαση για να κλεισει η μαυρη τρυπα..
Και οτι η θυρα 4 δεν εβγαλε αλλη ανακοινωση γιατι εμαθε τι παιζει και δε ξαναμιλησε....

Μπορουμε να του τραβηξουμε μια μυνηση να παει στο δι@ολο?

Ο ανθρωπος αυτος ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ στο μυαλο..

ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..

Νομιζει οτι ο κοσμος δεν εχει πραγματα στο κεφαλι του,
και για αυτο πρεπει να του γεμιζει μαλακιες το μυαλο απλα και μονο για να κανει νουμερα.
τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι ο φλωριδης εχει μαγαζι με περουκες να του πειτε.....μην ασχολειστε μαζι του ειδικα καλοκαιρι ποιυ δεν εχει θεματα ειναι ανυποφορος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kolokotronis φίλε ξέρεις πως λέγεται το

μαλλί της γριάς στα γαλλικά; : barbe a PAPA :o Τυχαίο; Δε νομίζω... Τώρα αμα η λέξη papa βγάζει λεξάριθμο 7,1 εκατ. ευρώ που ισούται με την τουρκικη λέξη floroglou, ελληνιστί Φλωρίδης, δεν το γνωρίζω :opaokara:

Χωρίς πλάκα τώρα, τα πράγματα για μένα είναι απλά. Ο οποιοσδήποτε θεωρεί πως δικαιώθηκε σήμερα, είναι γελοίο να χαίρεται. Μιλάμε για κατάντια.
Επίσης μην αρχίζετε ηλίθιους καυγάδες για να δείτε ποιός την έχει πιο μεγάλη.
Επίσης είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο για μένα το εξής, το οποίο αφαιρεί το λόγο να πανηγυρίζετε ορισμένοι έξυπνοι :

Μαλλί, κοινώς χρήμα, υπάρχει. Οχι ατελείωτο, αλλά υπάρχει. Και είναι του Σάχπα. Ο οποίος ζορίζεται απο τις εξεταστικές. Και θέλει να το ρίξει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορεί να το φανερώσει. Βρήκε λοιπόν έναν αχυράνθρωπο για να το σπρώξει. Ο οποίος είναι πουθενάς. Και προχώρησε τη φάση. Έλα όμως που μερικοί νυν -και πρώην..- του ΠΑΟΚ δεν βγήκαν χτες απ τ αυγό..

Έτσι το πλάθω το σενάριο εγώ και νομίζω πως ήθελαν ούτε να κλέψουν απ την ομάδα, ούτε να πάρουν το γήπεδο. Να ξεπλύνουν ήθελαν. Κι ερωτώ, αν αποδειχτεί οτι τέτοιες είναι οι προθέσεις τους, και οτι θέλουν απλά να ξεπλύνουν χρήμα,σώζοντας οικονομικά την ομάδα, τί θα απαντούσατε; Είστε άραγε τόσο ηθικά στοιχεία; Εγώ ξέρω τι θέλω. Για τους πολλούς δεν είμαι σίγουρος..

Α και που είστε μερικοί εξυπνάκηδες; Εσάς περίμενε ο Τέο και οι συν αυτώ για να ψάξουν το Φλωρίδη. Έτσι ξαφνικά ξύπνησε σήμερα ο ΒΙΟΛΙΔΑΡΟΣ και βρήκε στο κομοδίνο ένα πάκο χαρτιά με στοιχεία για τον Φλωρίδη.

Ε ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

διαβαζοντας τις τελευταιες πεντε σελιδες ενα πραγμα δεν καταλαβα και ΑΝ μπορει καποιος να με βοηθησει.
γιατι καποιος που εχει αντιθετη αποψη απο εμας και στην συγκεκριμενη περιπτωση και απο εμενα,
θα πρεπει να ειναι (οπως εχω διαβασει),χαζος ο αλλος ειπε μαλακα ο αλλος καθυστερημενο και ο αλλος του ειπε οτι καταλαβαμε τον δειχτη ευφυιας σου.

με λυπει το γεγονος που καποιος χαρακτηριζεται επειδη λεει κατι αλλο απ αυτο που λενε οι περισσοτεροι.
κριμα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Τετ 06 Ιούλ 2011, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

markos4 εχεις δικιο ...οι χαρακτηρισμοι απαραδεκτοι.....σεβασμος σε ολες τις αποψεις....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες βροχοποιε εσυ και ο αρισκ και συμφωνει και ο χιντε αποτι καταλαβα,τοτε μηπως ο βρυζας πρεπει να βρει τρυπα να κρυφτει?

υ.γ Πριν αρχιζεται και με κραζεται σκεφτειτε το λιγο?
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Zorro4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Άλλη μια απόδειξη ο τι ο Ζαγοράκης ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε

Αλήθεια από πέρσυ το καλοκαίρι,έχει κάνει ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ????έστω ΜΙΑ???

Μπερέτα,Δερμιτζάκης,Χάβος,Ζουέλα,Μπουσαιντί,Λε Γκεν-Άντιτς(παραμύθι μεγάλο),πρόσληψη Παντελή,Ρομπέρ,Τσιρίλο,Άραβες,ναυάγιο με Φλωρίδη
και βέβαια στήριξη Μαρινάκη έτσι....

ΥΓ μήπως θεωρεί τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι του???

και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει εναλλακτική λύση,ούτε τον συγκρίνω με Γούμενο,όπως βλακωδώς λένε πολλοί

κρίνω τις κινήσεις του
Μεγαλε RESPECT ... :opaokara:
Εσυ κρίνεις τις κινήσεις του και ΕΜΕΊΣ το δείκτη ευφυΐας σου... :mrgreen:
Θα συμφωνησω με τον Αρμαγεδονα δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ μαζευε 2 λιγοτερους βαθμους φετος που σημαινει εκτος πλευ οφ τι θα λεγατε ρε κουφαλες?
Αν ανανεωνε τον Τσιριλο τι θα λεγατε?
Αν απο την ομαδα εφευγε ο Ζλαταν,Ελ ζαρ και ερχοταν ο Ρομπερ τι θα κανατε?
Και λεω εγω τωρα αν δεν τους μαζευαμε αυτους τους δυο βαθμους και μας παιρνουσε ο Αρης και μεναμε εκτος πλευ οφ και ουεφα τι θα λεγατε τωρα για τον Ζαγορ αν εκανε τις ιδιες κινησεις?
Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Ζαγορ θα εκανε αλλες κινησεις μεταγραφικα ισως να εδιωχνε Γκαρσια,Ιβιτς,Τσιριλο να πουλουσε Βιτολο και πολους αλλους και να φτιαξει αλλη ομαδα διοτι αυτη απετυχε δεν το κανει ομως γιατι βγηκε πλευ οφ αρα ο στοχος επετευθχη και απο εκει και περα δεν τον ενδιαφερει ετσι φαινεται τουλαχιστον με τις κινησεις που κανει.
Και ρωταω εγω ειναι δυνατον για 2 βαθμους περισοτερο να ειναι η ομαδα επιτυχημενη και με δυο λιγοτερους φουλ αποτυχημενη?Και ομως για τον Ζαγορ ετσι ειναι
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Rainmaker το είχα γράψει και προχθές.Ξεψαχνίζουν τον Τζοχατζό και θα την πληρώσουν και οι παρατρεχάμενοι.
Με ασπίδα προστασίας τον ΠΑΟΚ ίσως την ψιλοσκαπουλάρει όπως ο ''Κρόκους'' κάποτε.Αλλά θα ήταν πολύ χοντρό τέτοια εποχή να μπει μπροστά σε αγορά του 51%.Γιά αυτό και βρήκε κάποιον απ'έξω που να μην μπορεί να βρει κανείς πληροφορίες και τον έφερε γιά αγοραστή. Μου θυμίζει λίγο την ιστορία εκείνου του καυμένου από το Μεξικό με τα λουλουδάτα πουκάμισα που έφερε ο Μάκαρος γιά ''μπροστινό ''μεγαλοεπενδυτη στην κούλα πριν καμιά 10αριά χρόνια.Τον έφερε γιά μεγαλοεφοπλιστή και τελικά αποδείκτηκε ότι είχε κανά δυό βενζινάδικα. :lol:

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

bristol έγραψε:
Zorro4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Άλλη μια απόδειξη ο τι ο Ζαγοράκης ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε

Μπερέτα,Δερμιτζάκης,Χάβος,Ζουέλα,Μπουσαιντί,Λε Γκεν-Άντιτς(παραμύθι μεγάλο),πρόσληψη Παντελή,Ρομπέρ,Τσιρίλο,Άραβες,ναυάγιο με Φλωρίδη

και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει εναλλακτική λύση,ούτε τον συγκρίνω με Γούμενο,όπως βλακωδώς λένε πολλοί

κρίνω τις κινήσεις του
Θα συμφωνησω με τον Αρμαγεδονα δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ μαζευε 2 λιγοτερους βαθμους φετος που σημαινει εκτος πλευ οφ τι θα λεγατε ρε κουφαλες?
Και λεω εγω τωρα αν δεν τους μαζευαμε αυτους τους δυο βαθμους και μας παιρνουσε ο Αρης και μεναμε εκτος πλευ οφ και ουεφα τι θα λεγατε τωρα για τον Ζαγορ αν εκανε τις ιδιες κινησεις?
Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Ζαγορ θα εκανε αλλες κινησεις μεταγραφικα ισως να εδιωχνε Γκαρσια,Ιβιτς,Τσιριλο να πουλουσε Βιτολο και πολους αλλους και να φτιαξει αλλη ομαδα διοτι αυτη απετυχε δεν το κανει ομως γιατι βγηκε πλευ οφ αρα ο στοχος επετευθχη και απο εκει και περα δεν τον ενδιαφερει ετσι φαινεται τουλαχιστον με τις κινησεις που κανει.
Και ρωταω εγω ειναι δυνατον για 2 βαθμους περισοτερο να ειναι η ομαδα επιτυχημενη και με δυο λιγοτερους φουλ αποτυχημενη?Και ομως για τον Ζαγορ ετσι ειναι
Φιλε bristol, γενικα στο ποδοσφαιρο ετσι ειναι η κατασταση με τους βαθμους.
2 βαθμους πανω εισαι νικητης, δυο κατω καταστρεφεσαι...
και μπορει και να πεσεις κατηγορια. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

bristol έγραψε:
Zorro4 έγραψε:

κρίνω τις κινήσεις του
Αν ο Ζαγοράκης το 2007 δεν αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ και ερχότανε ένας μεγαλοεπενδυτής και μέχρι σήμερα παίρναμε 2 ΚΥΠΕΛΑ ΕΛΛΑΔΑΣ και είμασταν 3 χρονιές δευτερααθλητές Ελλάδας, αλλά με τις απατεωνιές του, έβαζε τον ΠΑΟΚ +50 μύρια μέσα και σήμερα κινδυνεύαμε με υποβιβασμό στην Δ΄ Εθνική, θα θεωρούνταν επιτυχημένος;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δύσκολα το βλέπω να εφαρμόζεται το πλάνο που λές bristol.

7 χρόνια σερί στα play-off (+ 4-5 χρόνια σερί σε ομίλους Europa League), πολύ δύσκολο, κάπου θα στραβωπατήσεις κάτι θα χαλάσει, δύσκολα να έχει τέτοια συνέπεια ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

rainmaker κανείς δεν χαίρεται, αλλά από θεωρίες μπαρούφας και φρούδες ελπίδες μπουχτίσαμε
Αυτο που λέω είναι αυτό που έγραψε ο Olorin λίγο πιο πάνω, δηλ,
Olorin έγραψε:Ρε παιδα, αδικα χολοσκατε. Εχω εδω και χρονια υιοθετησει την αποψη οτι σε τετοιες περιπτωσεις η σταση μας πρεπει να ειναι:

ΠΑΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ
.

....α και εσύ δηλ. αφήνεις χώρο για βιολιδιάδα. Κάτι τέτοιο λέει και ο Ζαγόρας τώρα... 8-)
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

bristol έγραψε:
Zorro4 έγραψε:

κρίνω τις κινήσεις του
Αν ο Ζαγοράκης με την ίδια ομάδα του 2009-10, χωρίς τα στημένα, σου έπαιρνε το Πρωτάθλημα και εξασφάλιζε το C.L. με τα οικονομικό αντίκρυσμα που το συνοδεύει, θα ήταν επιτυχημένος;
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

markos4 έγραψε:διαβαζοντας τις τελευταιες πεντε σελιδες ενα πραγμα δεν καταλαβα και ΑΝ μπορει καποιος να με βοηθησει.
γιατι καποιος που εχει αντιθετη αποψη απο εμας και στην συγκεκριμενη περιπτωση και απο εμενα,
θα πρεπει να ειναι (οπως εχω διαβασει),χαζος ο αλλος ειπε μαλακα ο αλλος καθυστερημενο και ο αλλος του ειπε οτι καταλαβαμε τον δειχτη ευφυιας σου.

με λυπει το γεγονος που καποιος χαρακτηριζεται επειδη λεει κατι αλλο απ αυτο που λενε οι περισσοτεροι.
κριμα.....
Επειδή αναφερθηκες και στο δικό μου χαρακτηρισμό... Θα σε δώσω την εξήγηση που θέλεις.
Κρίνω και εγω αυτόν όπως αυτός τον πρόεδρο μου.
Μάλιστα εγω έχω χειροπιαστό στοιχείο τα γραφόμενα του. ;) (ελπιζω να εχεις διακρινει τις μ@λ@κι3ς που εχει γραψει).
ΤΏΡΑ ΕΔΩ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΈΜΑ... Μπορούν οι μ@λ@κι3ς να θεωρηθούν απόψεις; Εφόσον μπορούν, θα κριθούν και ανάλογα... ;)
ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ... Είναι κατα ποσο ο συγκεκριμένος "συνοπαδος" είναι όντως "συνοπαδος" όταν κατακρίνει γενικά και αόριστα κάποιον και στο ΤΈΛΟΣ ... Πετάει και την απίστευτη ατάκα πως ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΈΡΘΕΙ.

Μερικοί νομίζετε πως ζητε σε μια αγγελικά πλασμενη κοινωνία εδω στο forum και σέβεστε την κάθε "άποψη" κάποιου "αρμαγεδωνα".
Εγω όμως επειδή είμαι παλιά καραβανα... βλέπω και αυτα που δεν βλέπετε εσείς. Με πιασατε; ;)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς μου ... "Κουφαλα" Bristol :mrgreen:
:yellowcard: ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”