Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
-
Asimos
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Ποια τροφη για σκεψη; Ρωτα κανεναν παλιο να σου πει για τον καιρο που ηταν εδω.
Α! Ρωτα και για την στηλη "η γυναικα του Προεδρου". Θα γελάσεις.
-
Asimos
Τους εβαλα και τους δυο μεσα. Καπου στο φορουμ είχα διαβάσει πως ο Κολκας ειχε ενεργη συμμετοχη στις αρχες του.
Οχι ποτε δεν εγινε αυτο,ο Τοσκιτσης ηταν ενας απο αυτους που ξεκινησαν το σαιτ.
Αυτα μπορουν να τα επιβεβαιωσουν ο Stallion και o Teacher.
Αυτα μπορουν να τα επιβεβαιωσουν ο Stallion και o Teacher.
Που "εδώ" ήταν αδερφέ? Χαβούζα μεριά εννοείς μήπως? Γιατί κάτι τέτοιο με σφυρίξανε κάτι πουλιά...Asimos έγραψε:Ποια τροφη για σκεψη; Ρωτα κανεναν παλιο να σου πει για τον καιρο που ηταν εδω.
-
Asimos
@goran εδώ = paokmania
@bane μου φαίνεται δύσκολο να κάνω λάθος, αλλά θα το δεχτώ γιατί δεν έχω άποψη, μόνο ότι διάβασα αλλά πάνε και χρόνια. Πάντως θεωρώ αδύνατον άτομα που είναι ΠΑΟΚ να είχανε επαφή με internet προ δεκαετίας να μην περάσανε από δω. Έστω και ως μέλη. Σίγουρα οι παλιοί θα μας πούνε.
@bane μου φαίνεται δύσκολο να κάνω λάθος, αλλά θα το δεχτώ γιατί δεν έχω άποψη, μόνο ότι διάβασα αλλά πάνε και χρόνια. Πάντως θεωρώ αδύνατον άτομα που είναι ΠΑΟΚ να είχανε επαφή με internet προ δεκαετίας να μην περάσανε από δω. Έστω και ως μέλη. Σίγουρα οι παλιοί θα μας πούνε.
Eνταξει και εγω δεν βαζω το χερι μου στη φωτια,απλα ειχα επικοινωνια και με τον Τοσκιτση στο παρελθον αλλα και με τους διαχειριστες,ποτε δεν μου ειχε αναφερει κανεις τον Κολκα.
Θεωρω οτι καποιος θα διαβασει και θα μας λυσει την απορια,αλλωστε μικρη σημασια εχει.
Θεωρω οτι καποιος θα διαβασει και θα μας λυσει την απορια,αλλωστε μικρη σημασια εχει.
Δεν εχω ακουσει ποτε για Κολκα εδω μεσα. Να υπηρχε ως μελος πιθανο αλλα δε νομιζω να ειχε μαθευτει κατι τετοιο
-
Asimos
Τον Τοσκίτση τον θυμάμαι καθως και τη στήλη του, για τον Κόλκα οχι γιατί ήταν πιο παλιός. Κανένας αρχαίος ή ο ίδιος θα μας λύσει την απορία.
Δεν νομίζω και εγώ ότι ήταν ο Κόλκας εδώ, τουλάχιστον απ΄όσο γνωρίζω , ούτε έχει αναφερθεί ποτέ ο ίδιος.
@Asimos, Ο.Κ. thank's, παρανόησα...
Κάποιοι παίρνουν όρκο ότι είναι Π.Α.Ο.Κ.τσάκι και καλό μάλιστα ο Κόλκας...
Ελπίζω να υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που να ήταν παλιά γραμμένος μαζί του σε κάναν Σύνδεσμο για χρόνια, οπότε να μας το επιβεβαιώσει...
Ελπίζω να υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που να ήταν παλιά γραμμένος μαζί του σε κάναν Σύνδεσμο για χρόνια, οπότε να μας το επιβεβαιώσει...
-
mitsogrande
Εμένα μου σπάει τα νευρα το υφάκι του, ξέρει τα πάντα για όλα στον ΠΑΟΚgoran 64 έγραψε:@Asimos, Ο.Κ. thank's, παρανόησα...
Κάθε ιστορία που λέει ξεκινάει ότι ήταν λιάρδα και κομμάτια απο το πιοτο και απο άλλα...
-
Asimos
Οτι ειναι ενας γραφικος ψωνισμενος, πρωην διαπλεκομενος που φτανει στη μεση ηλικια δεν αναιρει πως ειναι ΠΑΟΚ.
Σοβαρος δεν ειναι.
Σοβαρος δεν ειναι.
Ο buffos δεν ηταν τελικα ο Κολκας?pgetsos έγραψε:Δεν εχω ακουσει ποτε για Κολκα εδω μεσα. Να υπηρχε ως μελος πιθανο αλλα δε νομιζω να ειχε μαθευτει κατι τετοιο