Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
interad

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από interad »

gash04 έγραψε:
interad έγραψε:Πρόεδρε,

να σου... ΖΗΣΗ :twisted: :twisted: :twisted:

Λες να πάει στα βαφτίσια του χρόνου και να έχουμε συνένωση?
Μακάρι. :twisted:

μπαααα

στα βαφτίσια δεν θα παει γιατί δεν πήγε και ο άλλος

και ξέρεις αυτά είναι δανεικά

συνένωση μπορεί να έχουμε (ΜΑΚΑΡΙ) αλλά στα βαφτίσια ΔΕΝ θα πάει :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Να σου ζήσει πρόεδρε!! :pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φαρ με τον Βιόλ Interad κάνουν κουμάντο στα οικονομικά.

Η ένσταση σου είναι στο χρέος?

Μπορείς να περιμένεις τον Σεπτέμβριο να μάθεις απο την διοίκηση.
Μπορείς να ζητήσεις έλεγχο απο την ΠΑΕ ή να διαβάσεις τους ισολογισμούς της.
Επίσης μπορείς να στείλεις και το ΣΔΟΕ να κάνει νέο έλεγχο.

υγ

Επίσης τον μεταγραφικό σχεδιασμό ποιος τον χρεώνεται σήμερα?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απο μια γρήγορη ματιά πιστώνεται τον καλλωπισμό της Τούμπας με όλα τα έργα που ζήτησε η Ουέφα τελευταία ενώ παρατήρησα και ένα σχετικό άρθρο απο την παραίτηση Ελευθεριάδη

http://paokjunior.wordpress.com/2010/04/22/ele-2/
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

gash04 έγραψε:Φαρ με τον Βιόλ Interad κάνουν κουμάντο στα οικονομικά.

Η ένσταση σου είναι στο χρέος?

Μπορείς να περιμένεις τον Σεπτέμβριο να μάθεις απο την διοίκηση.
Μπορείς να ζητήσεις έλεγχο απο την ΠΑΕ ή να διαβάσεις τους ισολογισμούς της.
Επίσης μπορείς να στείλεις και το ΣΔΟΕ να κάνει νέο έλεγχο.

υγ

Επίσης τον μεταγραφικό σχεδιασμό ποιος τον χρεώνεται σήμερα?
δεν είναι δικιά μου η ένσταση για το χρέος...

ο Βιολ το έχει κάνει ελατήριο ξεκινώντας το από 1,5 εκ "που θα καλυφθεί από την ΑΜΚ και τα palyoff" σε περίπου 3 εκ. ενώ περάσαν και η (αποτυχημένη) ΑΜΚ και τα play off

όσο για το πρώτο, να με σχωρνάς αλλά το να αλλάξουμε έναν ειδικό και πετυχημένο (Παπ) με κάποιον που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα (Βιολ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε άνοιγμα Χ εκ. το βρίσκω λίγο λαλακία...

τέσπα... ο χρόνος θα δείξει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο παπ ηταν και ειναι(περα των ικανοτητων του) ενα λ@μογιο που εδειξε οτι ειχε αλλες βλεψεις για την καρεκλα γι αυτο και εφαγε ποδι...κοψτε την καραμελα με το συγκεκριμενο π@παρα...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

εγώ δεν το ξέρω αυτό sera (ούτε αν είναι, ούτε αν δεν είναι)

λέω τα όσα έχω καταλάβει από την πολύ απ'έξω

αν εσύ (η ο οποιοσδήποτε αδερφός) ξέρουν πράγματα και καταστάσεις που μπορούν να γραφτούν σε ένα ανοιχτό φόρουμ, πολύ ευχαρίστως να τις διαβάσουμε για να ενημερωθούμε...

αλλά να το δεχτώ επειδή το είπε ο sera, o interad κλπ είναι λίγο κουτό

(φιλικά πάντα)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sera 4 συμφωνω απολυτα δεν τον ξερω αλλα βλεπω τις κινησεις του που ειναι προκλητικες(για τον γιαννη παπαδοπουλο μιλαω) .....
ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ......
kos

Δημοσίευση από kos »

interad έγραψε: δεν είναι δικιά μου η ένσταση για το χρέος...

ο Βιολ το έχει κάνει ελατήριο ξεκινώντας το από 1,5 εκ "που θα καλυφθεί από την ΑΜΚ και τα palyoff" σε περίπου 3 εκ. ενώ περάσαν και η (αποτυχημένη) ΑΜΚ και τα play off
να περασουμε με το καλο την φενερ και μετα θα ακουσουμε τι εχουν να μας πουνε. το λεω γιατι ακομη νομιζω οτι υπαρχει μια συγχηση για το πως ξεφυγε τοσο πολυ το ανοιγμα. ολοι κανουμε μπακαλιστικους υπολογισμους χωρις να ξερουμε. παντως ειναι μεγαλο το ανοιγμα για μια ομαδα που εχει μπατζετ 8-10 εκ και εξασφαλισμενα εσοδα πανω απο 15 εκ. περιμενουμε.

ΥΓ. και βεβαια ελπιζω εκει στην παε να μην μπερδευουν το αγχος του να καλυφθει το ανοιγμα με την αναγκη να εξηγησουν πως προεκυψε. αλλο πραγμα το ενα και αλλο πραγμα το αλλο. και να καλυφθει δηλαδη καλο ειναι να εξηγησουν πως προεκυψαν τα 3εκ ανοιγμα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καθίστε ρε παιδιά τι να μας πουν οι άνθρωποι για να είναι ξεκάθαροι?
Εδώ δεν ξέρουν τα έσοδα ποια θα είναι για να κάνουν υπολογισμούς!

Τόσο απλά τα έχετε όλα.

Θα παίρναμε πρωτάθλημα?
Θα παίζαμε Cl ομίλους?
Θα παίζαμε El ομίλους δεν θα παίζουμε πουθενά?

Άιντε να βγούν να μιλήσουν αλλά με τι υπολογισμούς?
Με τα σενάρια που μιλάμε εδώ μέσα?

Εδώ κόψανε συμβόλαια
4% απο τους υπαλλήλους
40% απο τις ακαδημίες για την κωλοτρύπα.

Ότι και να λέγανε μετά θα ήταν στην σφαίρα της φαντασίας.

Άργησαν αλλά χωρίς στοιχεία τι να λες μόνο για να λες?

Πάρτε και ένα ωραίο για την κριτική και αν ενοχλεί.
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &Itemid=65
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

είναι θεός ο ιντεραντ[δις] :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

interad έγραψε: όσο για το πρώτο, να με σχωρνάς αλλά το να αλλάξουμε έναν ειδικό και πετυχημένο (Παπ) με κάποιον που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα (Βιολ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε άνοιγμα Χ εκ. το βρίσκω λίγο λαλακία...

τέσπα... ο χρόνος θα δείξει...
Τα bold τα έβαλα εγώ στο ποστ σου γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται το άνοιγμα με τις αλλαγές στον υπεύθυνο για τα οικονομικά.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πολυεθνική τύπου Fortune 500 για να θέλει οικονομικό διευθυντή από το Χάρβαρντ. Είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα με πολύ χαμηλό προυπολογισμό και πολύ συγκεκριμένα έσοδα έξοδα και ταμείο. Δεν έχει αποθεματικά εκατομμυρίων για να χρειάζονται γνώσεις για τη διαχείρισή τους.
Έναν καλό λογιστή χρειάζεται που να είναι και λίγο σκύλος ώστε να μην μπαινοβγαίνουν λεφτά χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Το να συνδέεις τα συγκεκριμένα πρόσωπα με το άνοιγμα είναι άκυρο. Ο Παπαδόπουλος τα πήγε καλά όπως λες γιατί τον πρώτο χρόνο κάναμε πωλήσεις παικτών που έφεραν πολλά έσοδα (συν τα λεφτά του Σικαμπάλα) και τον δεύτερο κάναμε μηδενικές πωλήσεις και πολλές αγορές. Αυτές τις αποφάσεις δεν τις πήρε ο όποιος οικονομικός διευθυντής αλλά ο Πρόεδρος και ο Τεχνικός διευθυντής υποθέτω.

Έφυγε ο Βρύζας για να πάει στον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας και η γνώμη μου είναι ότι για συναισθηματικούς λόγους το έχουμε ξεχειλώσει το πράγμα.

Μπορεί να μη θυμάμαι καλά αλλά σχετικά με το άνοιγμα η τελευταία ενημέρωση που είχαμε ήταν πριν από 6 μήνες περίπου και βέβαια πριν από playoff αυξήσεις και διαρκείας. Όλα τα άλλα νούμερα που έχω διαβάσει εγώ τουλάχιστον είναι από αρδ και όχι από επίσημες ανακοινώσεις. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Αν όμως δεν κάνω λάθος τότε αυτά τα νούμερα (και είναι πολλά και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους) είναι ότι ναναι.

Τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ τον Βρύζα (γιατί ας μην γελάμε τους εαυτούς μας... γι αυτόν είναι η συζήτηση) και ότι έκανε όταν το έκανε με έβρισκε σύμφωνο, κυρίως γιατί δεν είχα τις γνώσεις να κρίνω και εμπιστευόμουν πλήρως το ένστικτό του. Εκ των υστέρων όμως και εκ του αποτελέσματος έκανε και κάποια λάθη τη δεύτερη χρονιά που ήταν και η χρονιά που δημιουργήθηκε το άνοιγμα. Έφερε Σαβίνι, Τσιρίλο, αμπουμπακαρί, που στην πράξη δεν απέδωσαν με βάση το μισθό τους και με βάση τα οικονομικά της ομάδας που χρειάζονται έξυπνες κινήσεις. Την πρώτη χρονιά έφερε Γκαρσία, Μούσλι, Κοντρέρας αλλά με συμβόλαια που πιθανώς δεν θα έβρισκαν σε άλλες ομάδες. Παρόλαυτά του πιστώνω τις κινήσεις αυτές. Επίσης τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη χρονιά δεν θυμάμαι να έχει φέρει κανένα λαβράκι. Καλούς παίχτες πήραμε από τις ακαδημίες της γειτονιάς που όμως τους ξέραμε όλοι μας και ήταν ελεύθεροι.
Τη μόνη πραγματικά έξυπνη κίνηση της ομάδας που είναι ο Βιερίνια η λογική λέει και με βάση τα όσα διαβάζαμε τότε (ταξίδια σαντος κλπ) ότι πρέπει να την πιστωθεί στον Σάντος.
Σχετικά με το μεγάλο ερωτηματικό των μεταγραφών του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα που είναι ο Κουτσιανικούλης (και πάλι χωρίς να ξέρω τι παιζόταν μέσα στην διοίκηση τότε) με βάση τα γεγονότα όπως τα ξέρουμε από τις εφημερίδες θυμάμαι τον Ζαγοράκη να έχει τις αμφιβολίες του και τον Βρύζα με τον Γκαγκάτση να επιμένουν. Επίσης θυμάμαι ότι ήταν οι δύο τελευταίοι που κατέβηκαν στην Κρήτη να κλείσουν τη συμφωνία και τον Βρύζα μόνο του να εμφανίζεται στην παρουσίαση του παίχτη και να μιλάει.
Άρα στο μυαλό το δικό μου αν δεν βγει ο Κούτσια και φέτος μεγάλο μέρος της ευθύνης θα βαραίνει και τον Βρύζα (όπως φυσικά και τον Ζαγόρ που ανεξάρτητα αν ήταν ζεστός ή όχι τελικά είπε και αυτός το ναι).

Γιατί άραγε δεν έχει βρεθεί ούτε μία ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο να μας κάνει πρόταση για έστω έναν παίκτη μας??? Κανέναν δεν ανησυχεί το γεγονός? Μα ούτε για έναν? ούτε μία ομάδα? Έστω τζάμπα βρε αδερφέ? Φτύσαμε αίμα να πείσουμε κάτι πουθενάδικες ομάδες να μας απαλλάξουν από μερικά παλτά και ίσα που τα καταφέραμε και πληρώσαμε και από πάνω. Αν δεν έχει ευθύνη (έστω μερική) ο τεχνικός διευθυντής γι αυτό τότε για τι έχει ευθύνη?

Αυτά

ΥΓ θα μου πεις μετά Χριστόν προφήτης, Ναι, έτσι είναι η γαμημένη η ζωή ειδικά όταν μπλέκονται λεφτά μέσα. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι και όχι εκ των προθέσεων. Το ίδιο ισχύει και για τον πολυαγαπημένο μου/μας Ζήση.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

thrix έγραψε: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πολυεθνική τύπου Fortune 500 για να θέλει οικονομικό διευθυντή από το Χάρβαρντ. Είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα με πολύ χαμηλό προυπολογισμό και πολύ συγκεκριμένα έσοδα έξοδα και ταμείο. Δεν έχει αποθεματικά εκατομμυρίων για να χρειάζονται γνώσεις για τη διαχείρισή τους.
Έναν καλό λογιστή χρειάζεται που να είναι και λίγο σκύλος ώστε να μην μπαινοβγαίνουν λεφτά χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις.

θίγεις πολλά θέματα μαζί και μάλλον σε άσχετο τόπικ

πριν πιάσουμε οτιδήποτε (ΑΝ το πιάσουμε γιατί καλό θα είναι να κάνουμε ένα διάλειμμα ΟΛΟΙ ΜΑΣ για καμιά 10αρια μέρες και να ασχοληθούμε με τα 2 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ματς) το σημείο που σου κάνω παράθεση το ξέρεις από κάπου (είναι π.χ. σχετικό με τη δουλειά σου κλπ) ή το λες εσύ έτσι απλά;;;
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Sera4 έγραψε:
geoavr έγραψε: Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναγράψω μέχρι το παιχνίδι με τους Τούρκους αλλά με αυτά που διαβάζω από 4-5 άτομα συγκεκριμένα δεν άντεξα άλλο.Τα συγκεκριμένα αυτά άτομα δεν ξέρουν η δεν θέλουν να μάθουν την έννοια του γνωμικού '' Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ'' και διαδίδουν ψέμματα η μισές αλήθειες στο Forum.

Γιάννης Παπαδόπουλος - Αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Φαρλαλή έναν πολύ καλό οικονομολόγο που είναι και μέλος του Δ.Σ. Έχει την εποπτεία των οικονομικών και καθαρά συμβουλευτικό ρόλο.Δεν χαράσσει πορεία ,δεν ασκεί βέτο όπως προσπάθησε να κάνει ο προκάτοχος του. Αυτά τα θέματα είναι ξεκάθαρα δουλειά του Δ.Σ.

Ανδρέας Μανδρίνος- Παραιτήθηκε επί προεδρίας Ζήση πέρσι τον Νοέμβριο.Είναι καθαρή περίπτωση ''Λίγο να ασχοληθώ ρε παιδιά και με την δουλειά μου που την έχω παρατήσει.Εγώ δίπλα σας είμαι'' και το έχει αποδείξει πολλές φορές από τότε.Ήταν και στο Άμστερνταμ μαζί με την διοίκηση.Κάποια στιγμή τον βλέπω να επανέρχεται με λιγότερες αρμοδιότητες πάντως.

Θεόδωρος Ελευθεριάδης-Αντικαταστάθηκε από τον Θόδωρο Σαββίδη.Ο Ελευθεριάδης είχε πολύ καλές συστατικές από τα μικρά του Ηρακλή αλλά στον ΠΑΟΚ το έργο του κρίθηκε καλό μεν αλλά αποσπασματικό.Δεν ''ένωνε''τις μικρές ομάδες μεταξύ τους(γιατί κάθε ομάδα είναι ακριβώς η συνέχεια της προηγούμενης πχ 95αρηδες-96αρηδες-97αρηδες κοκ Κ-17 Κ-20) πράγμα γιά το οποίο έφταιγαν και οι προπονητές της κάθε μιας από αυτές.Έτσι έκρινε η διοίκηση να απομακρύνει κάποιους από αυτούς(Αλεξίου,Γκιτσιούδη,Μαλιούφα,Θ.Θεοδωρίδη,Λαγωνίδη,Σιωπίδη )και να τους αντικαταστήσει με τους Κολομπούρδα,Μουσιάρη και με εκατέροθεν αλλαγές προπονητών μέσα στις ομάδες.Η διοίκηση με αυτές τις αλλαγές θα έχει μιά εξοικονόμηση περίπου 300000 ευρώ και αναμένει μιά καλύτερη λειτουργία των μικρών ομάδων με απτά αποτελέσματα( είσοδος παικτών στην Α' ομάδα).
Όσον αφορά τον Σαββίδη διαβάστε στο παρακάτω λινκ γιατι αποφάσισαν να τον φέρουν.
http://paokacademy2010.blogspot.com/201 ... st_05.html
Ο Σαββίδης εκτός από τεχνικός υπεύθυνος σε όλα τα τμήματα Υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ θα είναι και ο προπονητής της Κ-17 δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα είναι η πιό σημαντική και εκεί πρέπει να παρθούν οι μεγάλες αποφάσεις γιά το ποιά παιδιά πρέπει να συνεχίσουν παραπάνω και ποιά όχι.Και αυτό το κρίσιμο έργο δεν το άφησε σε κανέναν άλλο.
Ο Πουρλιοτόπουλος θα είναι απλά ο άνθρωπος της διοίκησης στα τμήματα υποδομής έργο που είχε αναλάβει ο ΓΧ πριν πάει στην Εθνική.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.

Σάντος-Μπερέτα - Αντικαταστάτης ο Δερμιτζάκης.Εδώ δεν μπορώ να είμαι υποκειμενικός και το ξέρετε όλοι.Απλά αν δοθεί στον Παύλο το 1/100 της στήριξης από διοίκηση και κόσμο που δόθηκε στον καρπουζά τότε οι πιτσιρικάδες που πάνε στο γήπεδο τα τελευταία 10-15 χρόνια θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα βλέπουν.Και θα δουν και ''μπάλα'' και ''ποδόσφαιρο'' και ότι άλλο γ@μημένο βλέπαμε εμείς παλιά.
Χώρια από το γεγονός ότι με τον Παύλο θα δούμε πολύ σύντομα και τους μικρούς στην Α' Ομάδα πχ Κωνσταντινίδης 16χρ.-φιλικό Παρτιζάν.Παίκτη που δεν μετείχε καν στην προετοιμάσια με τους μεγάλους στο Bruckenau ο ΔΟΝ δεν θα τον έβαζε ούτε στο διπλό στην προπόνηση.Απλώς θέλει υπομονή και πίστωση χρόνου.Από τον επόμενο χρόνο θα φανεί η δουλειά του Παύλου.

Και πάμε και στον τελευταίο.Βρύζας.Εδώ μου έχει κολλήσει κάτι που είχε πει ο Ζήσης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την επάνοδο του Ζαγοράκη στην προεδρία.
''Δεν είμαι το τσατσάκι κανενός''
Και αυτό μάλλον του τριβέλιζε το μυαλό τόσο καιρό.Γιατί η διαδοχή έγινε με άκομψο και άγαρμπο τρόπο την συγκεκριμένη στιγμή.Ίσως θα έπρεπε να γίνει στο τέλος της περιόδου.Δεν τον κακολογώ,και εγώ στη θέση του το ίδιο θα σκεφτόμουν.Έγιναν και τα τραγελαφικά με Κονσεισάο-Κόστα-Μπερέτα που τα χρεώνεται ο Ζήσης και ίσως ο Ζαγοράκης του έριξε και κανένα μπινελικάκι.
Μπορεί να πάει στην Εθνική μπορεί να πάει στην Ξάνθη αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα θα τον περιμένει να γυρίσει πίσω.

Νέος τεχνικός διευθυντής - Δεν με ενδιαφέρει.Ούτως η άλλως τεχνικός διευθυντής που πάει κάθε μέρα προπόνηση και κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.Ο Ζήσης το έκανε γιατί απλά ήταν ο Ζήσης.Γιά αυτή την θέση χρειάζονται 2-3 άτομα(άλλος καθημερινά δίπλα στην ομάδα.άλλος στα γραφεία και στα ταξίδια γιά κλείσιμο συμφωνιών με παίκτες και μάνατζερ,και άλλος για εξαντλητικό σκάουτινγκ γιά να μην κάνουμε μεταγραφές από το you tube όπως στην ''συνοικία''.
Αυτά τα ολίγα γιά μερικούς που γράφουν 24 ώρες το 24ωρο και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά.Ηρεμήστε,κάντε λίγο υπομονή και θα δούμε όλοι μαζί τις εξελίξεις.

Στηρίξτε την ομάδα (διοίκηση-προπονητή-παίκτες) χωρίς γκρίνια,μίρλα και μιζέρια και ίσως αυτή η ομάδα σας καταπλήξει και πάει πολύ καλά.

να σαι καλα ρε αδερφε μας βγαζεις και απο τον κοπο εμας που δεν εχουμε κουραγιο να τα γραψουμε...++++++++++ οσα θελεις

υγ να σου ζησει και σενα ο γιος... 8-)

+ ...
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Να σου ζησει θοδωρε το παοκτσακι γερο και ευτυχισμενο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”