Καταρχας αν προσπαθησουμε να καταλαβουμε πως σκεφτονται δισεκατομμυριουχοι καηκαμε.Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:39Ναι καταλαβα τι εννοεις και σεβομαι την αποψη σου αν και εγω εχω αντιθετη ..embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:11Ναι ναι το καταλαβαινω απολυτα και αυτο που λες οτι δεν ειμαστε ο ΠΑΟΚ του Γουμενου και σια εχει ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης. Αυτος αλλαξε για παντα το στατους του τι ειναι ο ΠΑΟΚ σαν ομαδα. Το επιπεδο του. Οτι τους χαλας τους χαμω τα παρτυ πλεον. Εγω δε προσπαθω να αφαιρεσω τιποτα απο τον Σαββιδη. Απλα πλεον δεν πιστευω οτι μπορει να με παει στην επομενη πιστα.Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:07
Ναι το 80 το ειπα ετσι προφανως μιλαμε για πολυ περισσοτερα..
Εγω δεν εχω λογο να πιστευω οτι δεν θελει την ΠΑΕ..
Αλλα εχω σιγουρια(που μου την εδωσε ο ιδιος) οτι δεν θελει να πληρωσει τον Σαββιδη..
Και να πω την αληθεια θεωρω πως και μονο το οτι υπαρχουν αυτες οι αντιδρασεις για την απωλεια του πρωταθληματος και μαλιστα ενω παιζετε ενας τιτλος ακομη,δειχνουν το ποσο εχει ανεβει ο ΠΑΟΚ.
Οχι πολλα χρονια μακρια θα μιλουσαμε για πολυ καλη σεζον και θα λεγαμε ελα του χρονου δικο μας ειναι..
Επειδη λοιπον πλεον ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η ομαδα που ηταν και τα δεδομενα εχουν αλλαξει ,εγω θα εμπαινα στην διαδικασια να σκεφτω την αλλαγη με τον Μυστακιδη μονο μετα απο τα εργα που περιμενω να δω στο μπασκετ..
Δεν ειμαστε πλεον ο ΠΑΟΚ του Γουμενου και του Μπατατουδη που καναμε λιγο το αλμα στο αγνωστο με τον Ιβαν γιατι δεν μπορουσε να παει κατι χειροτερα..
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις πως το εννοω..
Αλλα επειδη υποτιθεται πως το αντιπαλο δεος ειναι ο Μυστακιδης εγω θεωρω οτι οσο και να θελει την ΠΑΕ,στον Σαββιδη δεν ειναι διατεθημενος να δωσει λεφτα απο αυτα που ςεχουμε δει μεχρι τωρα..
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
-
leomatos88
Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες.
Παρόλη την πίκρα του, μαζεύτηκε ο λαός του ΠΑΟΚ στην καρδιά της πόλης μας για να φωνάξει ΠΑΟΚλέ.
Ούτε μέγαρα ούτε τίποτα. Μια λαϊκή γιορτή για όλες τις ηλικίες και όλες τις τάξεις. Μπράβο και πάλι.
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες.
Παρόλη την πίκρα του, μαζεύτηκε ο λαός του ΠΑΟΚ στην καρδιά της πόλης μας για να φωνάξει ΠΑΟΚλέ.
Ούτε μέγαρα ούτε τίποτα. Μια λαϊκή γιορτή για όλες τις ηλικίες και όλες τις τάξεις. Μπράβο και πάλι.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 9):
- Dimitrisou, marsantos, Kabamaru11, Taseos, Montrealiotis, Andrew R, Apil44, navigator11, katafraktos
Φίλε στην αγοροπωλησία τον πωλητή δεν τον ενδιαφέρει η μελέτη σου. Εσύ μπορεί μια γκαρσονιέρα να την θες με 160 χιλιάρικα στην αγίας σοφίας και γώ να σου ζητώ 500 χιλ γιατί βλέπει παγίως την θάλασσα και γιατί έτσι μου αρέσει. Την μελέτη την κάνεις εσύ σαν επενδυτής για να δεις αν σε συμφέρει η αγορά. Οχι εγώ που πουλάω.embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:40Δε θα παρει πισω ολη την επενδυση του. Γιατι μεσα σε αυτη την επενδυση ειναι και τα λαθη. Δε μπορεις να ζητησεις απο εναν αγοραστη ως λογικη απαιτηση να σε πληρωσει και για τα 3-4 χαρτια που πεταξες για το καδρονι τον χατσεριντι. Επισης σιγουρα εχουν αξια οι παικτες αλλα οχι οση μπορεις να τους πουλησεις γιατι ο αλλος μπορει να σου πει οτι αυριο μπορει να παθει βαβα και να αξιζει τα μισα, ή να πει τελικα σταματαω την μπαλα καλη συνεχεια. Σιγουρα εχουν μια αξια. Ειναι περουσιακα στοιχεια. Απλα οχι την μαξ τιμη που μπορουμε να τους πουλησουμε. Εγω μπακαλιστικα εντελως το λεω θα θεωρουσα φυσιολογικη μια τιμη, 120-140. Μπορει να λεω πολλα, μπορει να λεω λιγα. Αυτο θελει ειδικες μελετες κλπ κλπ δε προκειται να βγαλουμε ακρη.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:19250 έχει βάλει επίσημα στην ΠΑΕ και έχει παίκτες ακαδημίας που τα 80 τα πιάνουν αν πουληθούν. Τι να τα κάνει τα 80; Για 80 μιλάμε ; lol. Σοβαροί να είμαστε. Ποια 80. Έχεις μέσα χατζιδη μύθου Ντελια Μιχαϊλίδη ζαφειρη τσίφτης Μοναστηράκι και πρωταθλήτρια κ19 αήττητη. Ποιος μπορει να τα πληρώσει αυτά ρε; lol.Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 19:55
Kαι σε ρωταω εγω?θα πληρωσει ο Μυστακιδης τον Σαββιδη?εστω οτι του λεει δωσε 80 και παρτην..θα τα δωσει?
Οχι αν θα πληρωσει γενικα,συγκεκριμενα τον Σαββιδη..
Γιατι για 2 μυρια παμε κοντα 4μηνο..
Όταν είσαι ο πωλητής μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις, ειδικά αν δεν θέλεις να πουλήσεις.
Ελπίζω ο άνθρωπος που μας έκανε μεγάλη ομάδα εντός γηπέδου να μην θέλει να πουλήσει.
Φυσικά και κάνει λάθη όλοι όσοι δουλεύουν κάνουν, το αποτύπωμα του Ιβαν Σαββίδη όμως στον σύλλογο είναι αδιανόητα θετικό. Πραγματοποίησε σκέψεις που πολλοί από εμάς δεν τολμούσαμε να πούμε δυνατά.
Και μόνο όμως που κάποιοι γυρνάτε την συζήτηση στο περσινό καλοκαίρι, στο να αναλάβει ο Μυστακίδης, στο να ορίσετε πόσο θα πουλήσει ο Σαββίδης στον Μυστακίδη που ακόμα δεν έχει δώσει τα ψίχουλα που υπέγραψε πως θα του πληρώσει για το μπάσκετ, δείχνει και την ηθική κατάντια κομματιού της οπαδικής βάσης του ΠΑΟΚ, αυτής που από τον Σαββίδη έμαθε πως είναι να σε υπολογίζουν στην αθήνα και ξαφνικά νομίζει πως τα μεγαλεία που ποτέ δεν ονειρεύτηκε σήμερα δεν του φτάνουν.
Ελπίζω ο άνθρωπος που μας έκανε μεγάλη ομάδα εντός γηπέδου να μην θέλει να πουλήσει.
Φυσικά και κάνει λάθη όλοι όσοι δουλεύουν κάνουν, το αποτύπωμα του Ιβαν Σαββίδη όμως στον σύλλογο είναι αδιανόητα θετικό. Πραγματοποίησε σκέψεις που πολλοί από εμάς δεν τολμούσαμε να πούμε δυνατά.
Και μόνο όμως που κάποιοι γυρνάτε την συζήτηση στο περσινό καλοκαίρι, στο να αναλάβει ο Μυστακίδης, στο να ορίσετε πόσο θα πουλήσει ο Σαββίδης στον Μυστακίδη που ακόμα δεν έχει δώσει τα ψίχουλα που υπέγραψε πως θα του πληρώσει για το μπάσκετ, δείχνει και την ηθική κατάντια κομματιού της οπαδικής βάσης του ΠΑΟΚ, αυτής που από τον Σαββίδη έμαθε πως είναι να σε υπολογίζουν στην αθήνα και ξαφνικά νομίζει πως τα μεγαλεία που ποτέ δεν ονειρεύτηκε σήμερα δεν του φτάνουν.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 5):
- leomatos88, Nassos, Andrew R, Apil44, navigator11
Bizim Paokleomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:51 Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- leomatos88, Ιάσονας, gergeo4
Σε τοσο μεγαλα deal τον ρολο αυτον της μελετης τον παιρνει εταιρια η οποια ειναι δεκτη απο κοινου απο τις 2 πλευρες. Δε παει ο ενας τσαμπουκα και λεει που'σαι ψηλε, εμενα ο δικος μου με ειπε κανει 5, εσυ γιατι ζητας 15; Οταν ενα σπιτι εχει αξια 200 χιλιαρικα, και ολες οι προσφορες ειναι στα 160 σημαινει οτι εχεις κανει υπερκοστολογηση και αν θες να το πουλησεις πιθανοτατα θα πεσεις στα 180. Αν το σπιτι εχει αξια 200 σου δινουν 180 αλλα εσυ θες 500, σημαινει οτι δε πουλας, δε θες να το πουλησεις οποτε καποιος πρεπει να σου δωσει ενα ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσο για να μπεις στην διαδικασια.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:52Φίλε στην αγοροπωλησία τον πωλητή δεν τον ενδιαφέρει η μελέτη σου. Εσύ μπορεί μια γκαρσονιέρα να την θες με 160 χιλιάρικα στην αγίας σοφίας και γώ να σου ζητώ 500 χιλ γιατί βλέπει παγίως την θάλασσα και γιατί έτσι μου αρέσει. Την μελέτη την κάνεις εσύ σαν επενδυτής για να δεις αν σε συμφέρει η αγορά. Οχι εγώ που πουλάω.embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:40Δε θα παρει πισω ολη την επενδυση του. Γιατι μεσα σε αυτη την επενδυση ειναι και τα λαθη. Δε μπορεις να ζητησεις απο εναν αγοραστη ως λογικη απαιτηση να σε πληρωσει και για τα 3-4 χαρτια που πεταξες για το καδρονι τον χατσεριντι. Επισης σιγουρα εχουν αξια οι παικτες αλλα οχι οση μπορεις να τους πουλησεις γιατι ο αλλος μπορει να σου πει οτι αυριο μπορει να παθει βαβα και να αξιζει τα μισα, ή να πει τελικα σταματαω την μπαλα καλη συνεχεια. Σιγουρα εχουν μια αξια. Ειναι περουσιακα στοιχεια. Απλα οχι την μαξ τιμη που μπορουμε να τους πουλησουμε. Εγω μπακαλιστικα εντελως το λεω θα θεωρουσα φυσιολογικη μια τιμη, 120-140. Μπορει να λεω πολλα, μπορει να λεω λιγα. Αυτο θελει ειδικες μελετες κλπ κλπ δε προκειται να βγαλουμε ακρη.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:19
250 έχει βάλει επίσημα στην ΠΑΕ και έχει παίκτες ακαδημίας που τα 80 τα πιάνουν αν πουληθούν. Τι να τα κάνει τα 80; Για 80 μιλάμε ; lol. Σοβαροί να είμαστε. Ποια 80. Έχεις μέσα χατζιδη μύθου Ντελια Μιχαϊλίδη ζαφειρη τσίφτης Μοναστηράκι και πρωταθλήτρια κ19 αήττητη. Ποιος μπορει να τα πληρώσει αυτά ρε; lol.
-
leomatos88
Μπιζίμ ΠΑΟΚ φίλε μου Τασέο. Με αυτά τα λάϊκς έχουμε ξεχάσει να ανταπαντούμε.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:54Bizim Paokleomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:51 Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Χρόνια πολλά και σε σένα και όλους μας και τον τεράστιο ΠΑΟΚ μας.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
- Ιάσονας, Taseos, Apil44, navigator11, gergeo4
-
Dimitrisou
Και ξαναγυρναμε στην αρχη της συζητησηςembuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:42Καταρχας αν προσπαθησουμε να καταλαβουμε πως σκεφτονται δισεκατομμυριουχοι καηκαμε.Dimitrisou έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:39Ναι καταλαβα τι εννοεις και σεβομαι την αποψη σου αν και εγω εχω αντιθετη ..embuji έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:11
Ναι ναι το καταλαβαινω απολυτα και αυτο που λες οτι δεν ειμαστε ο ΠΑΟΚ του Γουμενου και σια εχει ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης. Αυτος αλλαξε για παντα το στατους του τι ειναι ο ΠΑΟΚ σαν ομαδα. Το επιπεδο του. Οτι τους χαλας τους χαμω τα παρτυ πλεον. Εγω δε προσπαθω να αφαιρεσω τιποτα απο τον Σαββιδη. Απλα πλεον δεν πιστευω οτι μπορει να με παει στην επομενη πιστα.
Αλλα επειδη υποτιθεται πως το αντιπαλο δεος ειναι ο Μυστακιδης εγω θεωρω οτι οσο και να θελει την ΠΑΕ,στον Σαββιδη δεν ειναι διατεθημενος να δωσει λεφτα απο αυτα που ςεχουμε δει μεχρι τωρα... Ο Μυστακιδης σαν προφιλ ειναι ενας μεγαλοκαπιταλιστης. Και ειναι εξυπνος. Εαν και εφοσον παρει αυτο που θελει, τι εχει να κερδισει με το να τσαλακωθει προς τον κοσμο; Εγω ετσι το σκεφτομαι.
Δεν αμφιβαλλω για την εξυπναδα του,αλλα ηδη τσαλακωθηκε για 2 εκατ που ειναι ψιχουλα γι αυτον..
Η τελευταια σου σειρα ειναι η απορια μου απο την ημερα που ανελαβε την ΚΑΕ και προεβει στα γνωστα οσον αφορα το διοικητικο ενω στο αγωνιστικο εριξε λεφτα..
Μπερδεύεσαι. Η ΠΑΕ δεν είναι εταιρία εισηγμένη με αναγκαστικό float για να γίνεται μελέτη. Η εταιρία μπαίνει και αποτιμά την λογιστική αξία και την εύλογη. Οχι αυτό που θα ζητήσει ο πωλητής. Αυτό έλειπε να ορίζει ένας τρίτος πόσο θα πουλήσεις εσύ την περιουσία σου.και για μην έχεις άγχος. Όταν οι φήμες λένε ότι όταν ενδιαφερόμενος άκουσε πόσα θέλει ο ιβαν για το λιμάνι έκανε σπριντ χιλιάρι και δεν κοίταξε πίσω , ούτε δεξιά αριστερά μήπως ληφθεί ως νεύμα συμφωνίας και πρέπει να πληρώσει
Τα τσιγάρα τα πούλησε 1,6 δις ευρώ ! Όποιος θέλει να τον πείσει να πουλήσει θέλει πολλά λεφτά. Τα διαθέτει κάποιος; Ας πάει
Τα τσιγάρα τα πούλησε 1,6 δις ευρώ ! Όποιος θέλει να τον πείσει να πουλήσει θέλει πολλά λεφτά. Τα διαθέτει κάποιος; Ας πάει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 20 Απρ 2026, 21:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- embuji, Montrealiotis, gergeo4
Βραζιλιάνε παιχταρά καλησπέρα και χρόνια πολλά για την ομάδα μας.leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:51 Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Είχες πάει;
Σας ζηλεύω.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- leomatos88, navigator11
Χρόνια πολλά στην υπερκαψουρα μας και παρόλη την μμπικρα θα μαστε και βόλο θα μαστε και με γάβρο και θα μαστε και με ΑΕΚ. Γιατί ξανά μετά… 2 μήνες μακριά από το χορτάριleomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:57Μπιζίμ ΠΑΟΚ φίλε μου Τασέο. Με αυτά τα λάϊκς έχουμε ξεχάσει να ανταπαντούμε.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:54Bizim Paokleomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:51 Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Χρόνια πολλά και σε σένα και όλους μας και τον τεράστιο ΠΑΟΚ μας.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- leomatos88
-
leomatos88
Καλησπέρα Πορτογάλε πρωταθλητή το 2010 με τον ΠΑΟΚ!marsantos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:59Βραζιλιάνε παιχταρά καλησπέρα και χρόνια πολλά για την ομάδα μας.leomatos88 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:51 Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Είχες πάει;
Σας ζηλεύω.
Χρόνια πολλά!
Πήγα και τη μέρα που είχε ήλιο πολύ και κόσμο αρκετό, όπου ήταν ό,τι έπρεπε πραγματικά για παιδιά.
Με παιχνίδια διάφορα, είχε να φανταστείς τεράστια ουρά από κόσμο κάθε ηλικίας που γύριζε έναν τροχό (δεν κατάλαβα ακριβώς) και έπαιρνε μετά αφίσα Κωνσταντέλια! Και άλλα τέτοιου είδους, όμορφα πράγματα.
Πήγα και το βράδυ, όπου ήταν συγκινητικά. Κροτίδες, πυροτεχνήματα, καπνογόνα... Φαντάζεσαι.
Και μουσική και συνθήματα.
Και λαοθάλασσα...
Τί άλλο θέλεις;
Συμπληρώνω: είχε και τα δοξασμένα μας τρόπαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leomatos88 την Δευ 20 Απρ 2026, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- marsantos
Προφανως τον πρωτο λογο στην ερευνα θα την εχει ο αγοραστης. Εγω εννοω οτι θα συμφωνηθουν τα terms και η εταιρια που θα κανει την ερευνα απο κοινου εφοσον εχει αποφασιστει και απο τις 2 πλευρες οτι θελουν να γινει δουλεια. Γιατι εαν ο αλλος ΔΕΝ πουλαει, τελειωσαμε. Ποια ερευνα; Στην ευχη του θεου φιλαρακι. Δε πουλαω τελος. Το λιμανι παιζει να ειναι το πιο ακριβο κουφετο στην β Ελλαδα. Καπου ειχα διαβασει οτι εχει αποθεματικο 100 εκατομμυρια ενα τετοιο πραγμα δεν ξερω αν ειναι καν αληθεια μου ειχαν πεταχτει τα ματια εξω, αυτο τιποτα επενδυτικοι κολοσσοι ή ναυτιλιακοι ομιλοι μπορουν να το χτυπησουν.Taseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 20:58 Μπερδεύεσαι. Η ΠΑΕ δεν είναι εταιρία εισηγμένη με αναγκαστικό float για να γίνεται μελέτη. Η εταιρία μπαίνει και αποτιμά την λογιστική αξία και την εύλογη. Οχι αυτό που θα ζητήσει ο πωλητής. Αυτό έλειπε να ορίζει ένας τρίτος πόσο θα πουλήσεις εσύ την περιουσία σου.και για μην έχεις άγχος. Όταν οι φήμες λένε ότι όταν ενδιαφερόμενος άκουσε πόσα θέλει ο ιβαν για το λιμάνι έκανε σπριντ χιλιάρι και δεν κοίταξε πίσω , ούτε δεξιά αριστερά μήπως ληφθεί ως νεύμα συμφωνίας και πρέπει να πληρώσει
121 για την ακρίβεια σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Και φαντάσου ότι κάθε χρόνο μοιράζει και τρομερό μέρισμα. Φέτος θα δώσει 2,2 ευρώ ανά μετοχή.
Τα συνολικά ταμειακά διαθέσιμα και χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ανήλθαν σε €123 εκατομμύρια για τη χρήση του 2024.
ThPA S.A.
ThPA S.A.
+1
Σύνθεση Ρευστότητας:
Το ποσό περιλαμβάνει ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα ύψους €33,46 εκατ. (έναντι €27,8 εκατ. το 2023).
Περιλαμβάνει επίσης λοιπά χρηματοοικονομικά στοιχεία (όπως προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας άνω των 3 μηνών) ύψους €76,4 εκατ..
Τον κατηγορούσαν ότι δεν ξεκινάει την προβλήτα αυτοί που δεν του έδιναν άδεια να ξεκινήσει ενώ η εταιρία του είχε μηδέν δανεισμό και 123 εκ στα ταμεία. Για τέτοια παράνοια μιλάμε
Τα συνολικά ταμειακά διαθέσιμα και χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ανήλθαν σε €123 εκατομμύρια για τη χρήση του 2024.
ThPA S.A.
ThPA S.A.
+1
Σύνθεση Ρευστότητας:
Το ποσό περιλαμβάνει ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα ύψους €33,46 εκατ. (έναντι €27,8 εκατ. το 2023).
Περιλαμβάνει επίσης λοιπά χρηματοοικονομικά στοιχεία (όπως προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας άνω των 3 μηνών) ύψους €76,4 εκατ..
Τον κατηγορούσαν ότι δεν ξεκινάει την προβλήτα αυτοί που δεν του έδιναν άδεια να ξεκινήσει ενώ η εταιρία του είχε μηδέν δανεισμό και 123 εκ στα ταμεία. Για τέτοια παράνοια μιλάμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 20 Απρ 2026, 21:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.