Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
george188

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από george188 »

Patricio_4 έγραψε:Εννοείται είναι το καλύτερο. Ο Κουεστα τόσα χρόνια βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά για το σκουλήκι. Ο Διούδης κάθε φορά που έπαιζε μαζί μας έκανε εκπληκτικά ματς, με τους άλλους δε ξέρω. Και οι δύο είναι καλύτεροι από τα πουλιά που έχει το big4 για δεύτερους τερματοφυλακες (Τζολάκη, Στανκοβιτς, Αθανασιάδη, Ζιβκοβιτς)

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να πεις ότι θα έχουν καλό δεύτερο όχι το καλύτερο δίδυμο από τη στιγμή που ο πρώτος τους υπερτερεί ίσως μόνο του Στάνκοβιτς και όχι των υπολοίπων
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ελλάδα;
ΟΚ.
Με την ίδια λογική έχουν επίσης τον καλύτερο φορ, τα καλύτερα στόπερς (έναν από αυτούς τον ζηλέψαμε κι εμείς) και φυσικά τα καλύτερα χαφ.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Πως έκανες αυτό το συνειρμό ακριβώς?

Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Για να εξηγήσω τη δική μου σκέψη λίγο μπακάλικα αν εμείς έχουμε έναν τέρμα του 9 και έναν του 4 και αυτοί έχουν δύο τερματοφυλακες του 7 αυτομάτως έχουν καλύτερο δίδυμο από εμάς

Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Εννοείται δε θέλω κανέναν από τους δύο την επόμενη χρονιά γιατί θα προτιμούσα γηγενή τερματοφύλακα για δεύτερο. Φέτος όμως θα ένιωθα περισσότερη ασφάλεια με Κουεστα αντί για Ζιβκοβιτς. Τον Διουδη δεν θα τον ήθελα για άλλους λόγους.

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Patricio_4 έγραψε:Πως έκανες αυτό το συνειρμό ακριβώς?
Με τη λογική του ότι αν αυτοί οι δύο, που για μένα είναι μέτριοι, είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα και όλη η υπόλοιπη 11άδα είναι στον αφρό.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Επειδή δηλαδή υπερτερούν, κατά τη γνώμη μου, σε μια θέση, υπερτερούν και στις υπόλοιπες ?
Δηλαδή επειδή εμείς πχ έχουμε τα καλύτερα εξτρεμ και τα καλύτερα χαφ σημαίνει ότι έχουμε και τους καλύτερους φορ ?

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για μένα δεν υπερτερούν καθόλου. Αν όμως με τη δική σου οπτική υπερτερούν αυτοί δεν θα έπρεπε να υπερτερούν και οι άλλοι που προανέφερα;
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Όχι

marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Πάντως για να βάλω λίγη ίντριγκα στην κουβέντα..
Για μένα ο άρης υπερτερεί στα φορ και στα στόπερ.
Δλδ το Μορόν - Ανσαριφάρντ σήμερα που μιλάμε μου φαίνεται καλύτερο από το Σαμάτα - Μπράντον
Επίσης η τετράδα Φαμπιάνο - Μπράμπετς - Βέλεθ - Ρόουζ μου φαίνεται πληρέστερη από την τετράδα
Κεντζιόρα - Κούλιε - Μίχα - Νάσμπεργκ.
Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για όλη την τετράδα. Δλδ εμάς αν λείψει ο Κεντζιόρα θα έχουμε μεγαλύτερο θέμα από ότι αν λείψει σε αυτούς ο Φαμπιάνο.
Τα αποτελέσματα με τον άρη δεν είναι κάποιο ακραίο μεταφυσικό φαινόμενο. Από τη στιγμή που έχουν δυνατή γραμμή κρούσης, δυνατή γραμμή στόπερ και αξιοπρεπή τερματοφύλακα μπορούν να είναι άκρως ανταγωνιστικοί σε μεμονωμένα ματς ειδικά όταν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν στο μισό γήπεδο..
Ξαναλέω μιλάω για μεμονωμένα ματς και όχι για μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο που ο προπονητής, η πληρότητα ολόκληρου του ρόστερ, η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας οφείλουν να σου δίνουν δυνατότητα να κερδίζεις σε κάθε αγώνα και όχι απλά να συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία στη πλειοψηφία των αγώνων.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

θα συμφωνισω σε αυτο που λες μονο εαν ...δω... αυτους να αγωνιζονται απεναντι σε αμυνες που θα ειναι προσαρμοσμενες επανω τους...

να μην εχουν ουτε μισο μετρο να ...ανασανουν..η να κανουν καποιον ελιγμο...

οσο δεν ... ειμαστε...σε θεση να δουμε κατι τετοιο το...επιπεδο...αυτων των 2 δεν μπορω να το βαλω ποιο πανω απο αυτο του...φιλομενο..

ο φιλομενο ειναι το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα καλου παικτη απο μια μικρη ομαδα που...δεν τον ειδε κανεις ..μολις επρεπε να προσαρμοστει στις απαιτησεις μιας μεγαλης ομαδας

ο ανσαριφατ επαιξε και στην αεχ και στον γαυρο...ουτε στο ενα ...αρχιδι...του μπλανκο η του νατσο η του ελ....κατι.. δεν φτανει...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

marsantos έγραψε:Πάντως για να βάλω λίγη ίντριγκα στην κουβέντα..
Για μένα ο άρης υπερτερεί στα φορ και στα στόπερ.
Δλδ το Μορόν - Ανσαριφάρντ σήμερα που μιλάμε μου φαίνεται καλύτερο από το Σαμάτα - Μπράντον
Επίσης η τετράδα Φαμπιάνο - Μπράμπετς - Βέλεθ - Ρόουζ μου φαίνεται πληρέστερη από την τετράδα
Κεντζιόρα - Κούλιε - Μίχα - Νάσμπεργκ.
Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για όλη την τετράδα. Δλδ εμάς αν λείψει ο Κεντζιόρα θα έχουμε μεγαλύτερο θέμα από ότι αν λείψει σε αυτούς ο Φαμπιάνο.
Τα αποτελέσματα με τον άρη δεν είναι κάποιο ακραίο μεταφυσικό φαινόμενο. Από τη στιγμή που έχουν δυνατή γραμμή κρούσης, δυνατή γραμμή στόπερ και αξιοπρεπή τερματοφύλακα μπορούν να είναι άκρως ανταγωνιστικοί σε μεμονωμένα ματς ειδικά όταν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν στο μισό γήπεδο..
Ξαναλέω μιλάω για μεμονωμένα ματς και όχι για μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο που ο προπονητής, η πληρότητα ολόκληρου του ρόστερ, η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας οφείλουν να σου δίνουν δυνατότητα να κερδίζεις σε κάθε αγώνα και όχι απλά να συμβιβάζεσαι με την ισοπαλία στη πλειοψηφία των αγώνων.
καλά που υπάρχει και βαθμολογία δηλαδή! :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άμα βάλεις αυτούς του ρουλη να παίξουν άμυνα όπως παίζουμε εμείς,θα γράψουν σκορ χάντμπολ
marsantos

Καρπουζα έτσι είναι όπως τα γράφεις. Είπα ότι γράφω για να βάλω λίγη ίντριγκα. Το πραγματικό νόημα του ποσταρισματος μου είναι άλλο. Ότι πολλές φορές καθόμαστε και συγκρίνουμε παίκτη προς παίκτη ή γραμμή προς γραμμή κάποιες ομάδες και αυτό μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
Τα πράγματα είναι όπως τα γράφεις. Ο Ανσαριφαρντ και ο Μορον αν έπαιζαν συνεχώς απέναντι σε κλειστές άμυνες μπορεί να τους θεωρούσαμε παίκτες της σειράς. Εκεί που παίζουν, με τους στόχους που έχουν και με την αγωνιστική φιλοσοφία που έχει ο προπονητής τους φαίνονται σούπερ.
Όπως λέει κι ο χωρικος, ευτυχώς που υπάρχει η βαθμολογία.
Όλες οι ομάδες είναι άθροισμα χαρακτηριστικών. Πρέπει να κοιτάμε το σύνολο του ροστερ, το σύνολο των χαρακτηριστικών που είναι διαθέσιμα, τη φιλοσοφία του προπονητή και τους στόχους που έχει η μία ομάδα για να βγάζουμε συμπεράσματα. Το να συγκρίνουμε παίκτη προς παίκτη τις ομάδες είναι ματαιο. Όλο το ζουμί είναι το πως ο προπονητής θα ταιριάξει τα χαρακτηριστικά που έχει στη διάθεσή του. Εάν η σύνθεση είναι πετυχημένη βλεπεις ομάδες με χειρότερο ροστερ στα χαρτιά να αποδίδουν περισσοτερα σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν ανώτερο ροστερ. Εμείς ευτυχώς έχουμε για προπονητή έναν αριστουχο μαθητή της σχολής του τεράστιου Φερνάντο Σαντος και βλέπουμε ομορφα πράγματα.

Υγ. Για να σε πειράξω λίγο, είδα σχολίασες μόνο την επίθεση. Άρα στην αμυντική γραμμή συμφωνείς; 8-)
marsantos

renegade έγραψε:Άμα βάλεις αυτούς του ρουλη να παίξουν άμυνα όπως παίζουμε εμείς,θα γράψουν σκορ χάντμπολ
Rene έτσι είναι.. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Με αυτό που έγραψα συμπληρωματικά πιστεύω καταλαβαίνεις το γιατί έγραψα το αρχικό ποστ. Και ουσιαστικά απαντάς και σε αυτό που έγραψα ως πείραγμα στον Φερνάντο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”