Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Το ψέμα και η κοροϊδία εχουν κοντά ποδάρια. Αυτό ισχύει γενικά στη ζωή.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

buffalobill4 έγραψε:Κιθαρίστα σε ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις και εδώ και στα οικονομικά θέματα.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ λοιπόν είναι οτι η ομάδα όσα έσοδα και να έχει από πωλήσεις ή Ευρώπη έχει μόνιμα ζημιές. Άρα ότι και να συζητάμε περί αυτάρκειας με την παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να επιτευχθεί.
Ταπεινή μου άποψη, θα μπορούσε με το πλάνο που μας παρουσίασαν πέρσι και μετά το ακύρωσαν σε 6 μήνες. Να φέρνεις καραβιες πιτσιρικάδες και να πουλάς. Αλλά θέλει να στομάχι γιατί για λίγα χρόνια θα είσαι μάπα αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

prist64 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Επειδή οι μεταγραφές είναι συνάρτηση της οικονομικής κατάστασης, έγραψα ένα σεντονάκι στο θρεντ των οικονομικών θεμάτων που περιγράφω σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ που βρισκόμαστε. 'Ασχετα με το τι λέει ό κάθε πολιτικάντης-υπάλληλος και με το τι θέλει ο κάθενας μας, η αλήθεια είναι στα νούμερα. Δείτε τα και μετά κρίνετε τι θα γίνει ή τι μπορεί να κάνει η ομάδα και ο Ιβάν...
που χαθηκες ρε κιθαριστα,ολα καλα?
Καλά είμαι Πάτερ μου. Σαε διαβάζω αλλα δε γράφω. Είπα να πω λίγα σήμερα μήπως και ηρεμήσουμε λίγο... :D

Ρίξε παπάδες μήπως και δε ξαναδιαβάσω τη λέξη Μαξίμοβιτς :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

prist64 έγραψε:επειδη θα ακουστουν διαφοροι παπαδες
για να εχουμε να ασχολουμαστε περα απο τα οικονομικα

κανω εγω την αρχη να μην εχουμε και υποχρεωση στους "επεγγελματιες παπατζηδες"

Μathias Normann
Αντε λιγο πατερ!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Guitarman έγραψε:
Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Eγω να πιστεψω αυτα που λεει ο κιθαριστας.Τοτε γιατι δεν κινηθηκαμε εξ αρχης για ελευθερους παικτες και επιμεναμε να κοιταμε παικτες με συμβολαια και κοστος αγορας καποια μυρια με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη να εχει αδειασει η λιστα των καλων ελευθερων?
Προφανως γιατι υπαρχουν δυο τασεις στην ΠΑΕ. Μια που θέλει ισορροπια στα οικονομικα και μια π ταζει πολλα και προσπαθει να κανει οσα περισσότερα μπορει. Παιζουν ενα ατυπο ξυλο μεταξυ τους επι 2 μηνες μεχρι π φτανουμε Αυγουστο να αντιληφθουμε οτι πια χασαμε και τους εφικτους και τους ανεφικτους.
Εγώ πιστεύω πως δε θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο αλλά επειδή δε βγαίνουν τα κουκιά για να είσα άπλας και να πεις "παρε ρε μαμημενη Χεταφε 5 και βάλτα στον πάτο σου" προσπαθούμε να κάνουμε συμφωνίες με όρους του στυλ "θα τον πάρω αλλά θα πάρεις τα λεφτά τότε" κτλ κτλ... με αποτέλεσμα να αργούν οι συμφωνίες... ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις...
Ναι αλλα ξεκινησαμε να κανουμε μεταγραφες σε θεσεις που ειχαμε παιχτες, και για ακομη μια χρονια ανακαλυψαμε οτι δεν φτανουν τα κουκια οταν ηρθε η ωρα να κλεισουμε τα κενα π καινε
Οποιος τρεχει την ΠΑΕ σε επιπεδο στρατηγικης ληψης αποφασεων ειναι το λιγοτερο επικινδυνος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μathias Normann
Οι παπαδες π θα ριξεις εχουν εστω και λιγη βαση? Γιατι αυτος π ειπες ειναι καλο παιχτακι.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Gospi έγραψε:Ναι αλλα ξεκινησαμε να κανουμε μεταγραφες σε θεσεις που ειχαμε παιχτες, και για ακομη μια χρονια ανακαλυψαμε οτι δεν φτανουν τα κουκια οταν ηρθε η ωρα να κλεισουμε τα κενα π καινε
Οποιος τρεχει την ΠΑΕ σε επιπεδο στρατηγικης ληψης αποφασεων ειναι το λιγοτερο επικινδυνος.
Συμφωνω 1000% με αυτό Gospi
dev

Δημοσίευση από dev »

μια χαρα παικτης ειναι αυτος δανεικος απο ροστοφ στη δυναμο μοσχας βλεπω. μεγαλη η αξια του

ισως να βοηθαει και ιβαν η πληρωμη για αγορα του
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μathias Normann
https://www.transfermarkt.com/mathias-n ... ler/257805
Διεθνής Νορβηγός, 27 χρονών, αμυντικός χαφ, 1.79 ύψος.
Ανήκει στην Ροστόφ και πέρσι ήταν δανεικός στη Δυναμό Μόσχας με 17 συμμετοχές και έναν τραυματισμό στον ώμο που τον άφησε σχεδόν 3 μήνες εκτός στην αρχή της σεζόν.
Έχει περάσει και από Αγγλία, με δανεισμό στην Norwich την σεζόν 21/22, με 25 συμμετοχές 1γκολ, 2 ασσίστ.

[youtube]kYnn_wC6qWQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδή κάποιος μίλησε για δύο τασεις να μην κοροιδευομαστε. Οι μόνες δύο τασεις που μπορεί να υπάρχουν είναι ο Γιωργης και ο Ιβαν.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο σκηνοθέτης της μέρας της μαρμότας θα είχε εμπνευστεί σπο εμάς αν γύριζε τώρα την ταινία
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Καλα γνωστο το εργο, θα ζητανε αυτοι 6-7 μυρια και εμεις θα δινουμε 3.5. Η καταληξη γνωστη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Επειδή κάποιος μίλησε για δύο τασεις να μην κοροιδευομαστε. Οι μόνες δύο τασεις που μπορεί να υπάρχουν είναι ο Γιωργης και ο Ιβαν.
Εγω μιλησα για δυο τασεις. Και στο δικο μ μυαλο ειναι
Γιωργης - Γκοντσαρεβα (και μετα Ιβαν).
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Να πεταχτώ θάλασσα για κανένα τρίωρο? Μην γυρίσω και έχετε φέρει παίκτες :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Guitarman έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Κιθαρίστα σε ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις και εδώ και στα οικονομικά θέματα.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ λοιπόν είναι οτι η ομάδα όσα έσοδα και να έχει από πωλήσεις ή Ευρώπη έχει μόνιμα ζημιές. Άρα ότι και να συζητάμε περί αυτάρκειας με την παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να επιτευχθεί.
Ταπεινή μου άποψη, θα μπορούσε με το πλάνο που μας παρουσίασαν πέρσι και μετά το ακύρωσαν σε 6 μήνες. Να φέρνεις καραβιες πιτσιρικάδες και να πουλάς. Αλλά θέλει να στομάχι γιατί για λίγα χρόνια θα είσαι μάπα αγωνιστικά.
Ε όπως πάει το πράγμα είμαστε και θα είμαστε μάπα αγωνιστικά για πολλά χρόνια και χωρίς αυτάρκεια.

Να σου πω την αλήθεια φαινόταν το πράμα ότι οικονομικά πάμε άσχημα από τον Δεκέμβρη τουλάχιστον.

Καλό θα ήταν λοιπόν να έχουμε τα οικονομικά στο μυαλό μας όταν "απαιτούμε" ακριβές μεταγραφές. Καλύτερο βέβαια θα ήταν να μην έβγαιναν πολιτικαντηδες τύπου κκ με την απόλυτη γνώση του Ιβάν να παρουσιάζουν τα πράγματα εντελώς αντίθετα από ότι είναι στον κόσμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”