Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
σχεδον απιθανο ιταλος και ισπανος παικτης να ερθει ελλαδα αν τον θελουν ομαδες απο την χωρα του
Παρακαλετό μνι , ξινό γ@μησι λεγαν οι παλιοί!
Αν θελει να ερθει ας έρθει. Αν δε θέλει δεν παρακαλάμε κανέναν! Καλύτερα ο κανένας παρά κάποιος που είναι ετσι κι ετσι. Ενα σκασμό λεφτά θα παρει , να τον βλέπουν και οι συμπαίκτες του να μην πορώνεται;;;
όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω
Αν θελει να ερθει ας έρθει. Αν δε θέλει δεν παρακαλάμε κανέναν! Καλύτερα ο κανένας παρά κάποιος που είναι ετσι κι ετσι. Ενα σκασμό λεφτά θα παρει , να τον βλέπουν και οι συμπαίκτες του να μην πορώνεται;;;
όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω
- abc_o_ karpouzas
ρεεεεεεεεεεεε......
δωστε καποιο στιγμα.....
μεχρι και εγω που ειμαι ...σχετικα... ψυχραιμος το νυχι απο τον παραμεσο το ..τσακισα...
GINOLAAAAAAAAA
δωστε καποιο στιγμα.....
μεχρι και εγω που ειμαι ...σχετικα... ψυχραιμος το νυχι απο τον παραμεσο το ..τσακισα...
GINOLAAAAAAAAA
Μεχρι και ο Ολιβειρα εχει τρελαθει στο f5 σημερα παρακαλωντας να ευοδωθει μια προσπαθεια αλλιως τον βλεπω να ζηταει αναρρωτικη...
-
Τελικα ηταν επιτυχια ή αποτυχια το οτι κατα 99.9% ο παικτης αυτος ερχεται στον ΠΑΟΚ?
Οκ το ονομα το βρηκε ο τυπος αλλα το 99.9% ηταν υπερβολικο
Μπορει απλα να ηταν ενας στη λιστα οπως τοσοι αλλοι βλεπε μουσα κτλ
Επιπλεον να πω οτι δεν με τρελαινει η περιπτωση καθως θεωρω σχεδον απιθανη τη πιθανοτητα παραμονης του μετα το καλοκαιρι και με αυτες τις συνθηκες μη περιμενετε πολλα απο Ιταλο...
- Amsterdamer_87
Αρχισαν τα οργανα..V-olakiotis έγραψε:O Di Marzzio με νεότερο μύνημα λέει ότι ενδιαφέρεται και η Ελλάς Βερόνα..
Μονο απο Ιταλικη ομαδα μπορει να χαλασει..
Λίγες ώρες έμειναν, θα δούμε. Αλλιώς όπως έλεγε και ο διπλανός μου στην 7 με ΟΦΗ " Βαλεεεεεε τον Τζίμα".....
- sourmenetes
- Moderator
Τώρα όμως θες επιθετικό!joshua έγραψε:Επιπλεον να πω οτι δεν με τρελαινει η περιπτωση καθως θεωρω σχεδον απιθανη τη πιθανοτητα παραμονης του μετα το καλοκαιρι και με αυτες τις συνθηκες μη περιμενετε πολλα απο Ιταλο...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο.....τυπος ποιος ειναι; Ο Ζινολα;giliopoulos έγραψε:Τελικα ηταν επιτυχια ή αποτυχια το οτι κατα 99.9% ο παικτης αυτος ερχεται στον ΠΑΟΚ?
Δωστε Κολκες στον λαο να λεει με υφος 1000 καρδιναλιων οτι του Μουσα χαλασε για τον ...7ημερο τραυματισμο του Ραμος η τον κλαψομουνοΤζορμπα που εχει να βγαλει ειδηση απο....παντα.
Αυτο που λεω σουρμε ειναι πως Ιταλος παικτης αν ερθει απλα για 6 μηνες θα κανει αγγαρεια...Ο Νικοβλακοπουλος επιμενει...