Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Οντως αυτο που λετε για τον Cristo ισχυει. Αρα τον φερνεις απλα για να τον βελτιωσεις και αααν σου κατσει η φαση τον κρατας.
- WestBlock4
Δεν ξέρω τι θα κανει ο Πορτογάλος κ αν του παρουν οτι ζητάει. Αλλα με συνταγές παυλαρα όπως λες μονο για γέλιο μου προκαλουνskalon έγραψε:Όχι, θα σου πάρει ο Πορτογάλος.WestBlock4 έγραψε: Ναι ναι ο Παυλαρας θα σου πάρει κ double. Πες κ αλλα σε παρακαλώ εχω όρεξη να γελάσω σημερα
-
Αν εμεις παιρναμε τον Πελκιτς, απο ομαδα αντιστοιχη με τον ΠΑΟΚ, ας πουμε Παρτιζαν, με τα νουμερα και την ηλικια του Πελκα, ποσο θα τον κοστολογουσαμε; και τι πανηγυρι θα γινοταν εδω, αν τον εφερναν με 1,5εκ; γιατι για κατι αγνωστους Βραζιλιανους, Νορβηγους και Ρουμανους πεταμε τη σκουφια μας..
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ τα έχω πάρει γιατί μιλάμε για παίκτη που έπαιζε βασικός και είχε ρήτρα 10 μύρια. Το να τον πουλήσουμε με 1,6 είναι η ξεφτίλα της ξεφτίλας. Τουλάχιστον ας παίρναμε παίκτη επιπλέον σαν αντάλλαγμα.xrisitsapa έγραψε:Τωρα διαβασα οτι η Φενερ εδινε γαι τον Μπακασετα 2,5 και η ομαδα του ηθελε 4εκ, οποτε πηραν Πελκα με 1,6εκ και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Δεν τα βρισκουμε με την Αλανιασπορ ( λες και ειναι η Μπαρτσελονα ), οποτε παμε στον ΠΑΟΚ που πουλαει φτηνα.
Σαν να λεμε δεν μπορω να ψωνισω απο το Cosmos, οποτε παω στα κινεζικα.
Να συμπληρώσω ότι νομίζω δεν χρειάζεται άγχος για τις πτήσεις και πότε θα προλάβουν να έρθουν οι καινούργιοι παίκτες αφού τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία κλπ
Αν παρθεί η απόφαση νομίζω υπάρχουν τρόποι, η συμφνωία να επικυρωθεί εγγράφως με ηλέκτρονικά μέσα και ο παίκτης να έρθει την επομένη απλά για να περάσει ιατρικά, με την επιφύλαξη ότι αν δεν τα περάσει η μεταγραφή δεν ισχύει.
"Εστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του", θυμάμαι να διαβάζω στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αρκετές φορές.
Αρκεί να θές να πάρεις παίκτες...
Αν παρθεί η απόφαση νομίζω υπάρχουν τρόποι, η συμφνωία να επικυρωθεί εγγράφως με ηλέκτρονικά μέσα και ο παίκτης να έρθει την επομένη απλά για να περάσει ιατρικά, με την επιφύλαξη ότι αν δεν τα περάσει η μεταγραφή δεν ισχύει.
"Εστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του", θυμάμαι να διαβάζω στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αρκετές φορές.
Αρκεί να θές να πάρεις παίκτες...
-
Μιλαμε για σατανικό σχέδιοjoshua έγραψε:Εγώ τα είπα στο τέλος θα τους κρατήσουν όλους δεν θα φέρουν κανέναν και θα το περάσουν και ως επιτυχία...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να μην είναι Παύλος, μπορεί να είναι Τζον, μπορεί να είναι Έρικ, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.WestBlock4 έγραψε:Δεν ξέρω τι θα κανει ο Πορτογάλος κ αν του παρουν οτι ζητάει. Αλλα με συνταγές παυλαρα όπως λες μονο για γέλιο μου προκαλουνskalon έγραψε:Όχι, θα σου πάρει ο Πορτογάλος.WestBlock4 έγραψε: Ναι ναι ο Παυλαρας θα σου πάρει κ double. Πες κ αλλα σε παρακαλώ εχω όρεξη να γελάσω σημερα
Τον Πάμπλο τον ανέφερα απλά γιατί είναι εδώ.
Σκοπός είναι να φύγει από την ομάδα το συντομότερο δυνατόν αυτό το πράγμα που κάνει τον προπονητή.
Καλό ξεκάρδισμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Δευ 05 Οκτ 2020, 10:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν το ανέκδοτο :Mitsospaoki4 έγραψε:Τελικά κλείσαμε κανέναν απ' τους 4 που ακούγονταν;
Ρωτάω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω..
-- Ποιος είναι;
-- Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ!
-- Ρε δε γ@μιέστε και οι τέσσερις!
Μην το χαλάς ρε φίλε.grg80 έγραψε:Gomaros χιουμοριστικη διαθεση ειχα, οχι ειρωνικη.GoMaRoS έγραψε:Με συμβόλαιο το έχω, θέλεις να πάρεις πουθενά; Άιντε πασακα μου ενημέρωσε μας, περιμένωgrg80 έγραψε:Gomaros εχεις μονάδες στο κιν ή να στειλω?
Αιντε πασακα μου
Συγνωμη αν φανηκε ετσι.
Τι χιουμοριστική διάθεση και τρίχες.
Έτσι όπως είναι η μέρα μόνο ένα ξεκατινιασμα "παπατζηδων" θα μας φτιάξει την διάθεση...
Τι ωραία χρόνια όταν έστελναν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο τους οι παιχταραδες στο μπάσκετ
Αααχ νιοτη
Αααχ νιοτη
- ΑποστόληςΑ
Ο προπονητής είναι υπό μεταγραφή.JohnDag έγραψε:Εντάξει, τώρα να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Προφανώς σε καμία σοβαρή ομάδα η οποία έχει σκοπό να κάνει κινήσεις στην deadline day ο προπονητής δεν νοείται να παιρνει ρεπο.
-
πλέον πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι επειδή δεν πληρώνουμε σημαντικά λεφτά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απόψε ότι προκύψει από καραμπόλα και από παίκτες που πάμε να ξεμείνουν και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως πέσουν οι τιμές....δηλαδή κυνηγάμε λαχεία....αλλά και πάλι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.....να συμφωνήσεις (να πάρεις οκ από το Σαββιδέϊκο), να έρθει ο παίκτης, ιατρικές εξετάσεις, υπογραφή....δύσκολα όλα αυτά μέχρι τα μεσάνυχτα, μετά υπάρχουν πάντα και οι ελεύθεροι για την επόμενη εβδομάδα....
- WestBlock4
Μπορεί να μην είναι Παύλος, μπορεί να είναι Τζον, μπορεί να είναι Έρικ, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Σκοπός είναι να φύγει από την ομάδα το συντομότερο δυνατόν αυτό το πράγμα που κάνει τον προπονητή.
Καλό ξεκάρδισμα...[/quote]
Εδω δε μπορεις να κανεις μια μεταγραφή στην ώρα που πρέπει θα αλλαξεις κ προπονητη. Μαλλον τα έχεις μπερδέψει.
Καλό ξεκάρδισμα...[/quote]
Εδω δε μπορεις να κανεις μια μεταγραφή στην ώρα που πρέπει θα αλλαξεις κ προπονητη. Μαλλον τα έχεις μπερδέψει.