Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Οντως αυτο που λετε για τον Cristo ισχυει. Αρα τον φερνεις απλα για να τον βελτιωσεις και αααν σου κατσει η φαση τον κρατας.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

skalon έγραψε:
WestBlock4 έγραψε: Ναι ναι ο Παυλαρας θα σου πάρει κ double. Πες κ αλλα σε παρακαλώ εχω όρεξη να γελάσω σημερα
Όχι, θα σου πάρει ο Πορτογάλος.
Δεν ξέρω τι θα κανει ο Πορτογάλος κ αν του παρουν οτι ζητάει. Αλλα με συνταγές παυλαρα όπως λες μονο για γέλιο μου προκαλουν
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αν εμεις παιρναμε τον Πελκιτς, απο ομαδα αντιστοιχη με τον ΠΑΟΚ, ας πουμε Παρτιζαν, με τα νουμερα και την ηλικια του Πελκα, ποσο θα τον κοστολογουσαμε; και τι πανηγυρι θα γινοταν εδω, αν τον εφερναν με 1,5εκ; γιατι για κατι αγνωστους Βραζιλιανους, Νορβηγους και Ρουμανους πεταμε τη σκουφια μας..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

xrisitsapa έγραψε:Τωρα διαβασα οτι η Φενερ εδινε γαι τον Μπακασετα 2,5 και η ομαδα του ηθελε 4εκ, οποτε πηραν Πελκα με 1,6εκ και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Δεν τα βρισκουμε με την Αλανιασπορ ( λες και ειναι η Μπαρτσελονα ), οποτε παμε στον ΠΑΟΚ που πουλαει φτηνα.
Σαν να λεμε δεν μπορω να ψωνισω απο το Cosmos, οποτε παω στα κινεζικα.
Κι εγώ τα έχω πάρει γιατί μιλάμε για παίκτη που έπαιζε βασικός και είχε ρήτρα 10 μύρια. Το να τον πουλήσουμε με 1,6 είναι η ξεφτίλα της ξεφτίλας. Τουλάχιστον ας παίρναμε παίκτη επιπλέον σαν αντάλλαγμα.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Να συμπληρώσω ότι νομίζω δεν χρειάζεται άγχος για τις πτήσεις και πότε θα προλάβουν να έρθουν οι καινούργιοι παίκτες αφού τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία κλπ

Αν παρθεί η απόφαση νομίζω υπάρχουν τρόποι, η συμφνωία να επικυρωθεί εγγράφως με ηλέκτρονικά μέσα και ο παίκτης να έρθει την επομένη απλά για να περάσει ιατρικά, με την επιφύλαξη ότι αν δεν τα περάσει η μεταγραφή δεν ισχύει.
"Εστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του", θυμάμαι να διαβάζω στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αρκετές φορές.

Αρκεί να θές να πάρεις παίκτες...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Seaman προλαβαίνεις να φέρεις Santiago Rodriguez?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Εγώ τα είπα στο τέλος θα τους κρατήσουν όλους δεν θα φέρουν κανέναν και θα το περάσουν και ως επιτυχία...
Μιλαμε για σατανικό σχέδιο :)

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

WestBlock4 έγραψε:
skalon έγραψε:
WestBlock4 έγραψε: Ναι ναι ο Παυλαρας θα σου πάρει κ double. Πες κ αλλα σε παρακαλώ εχω όρεξη να γελάσω σημερα
Όχι, θα σου πάρει ο Πορτογάλος.
Δεν ξέρω τι θα κανει ο Πορτογάλος κ αν του παρουν οτι ζητάει. Αλλα με συνταγές παυλαρα όπως λες μονο για γέλιο μου προκαλουν
Μπορεί να μην είναι Παύλος, μπορεί να είναι Τζον, μπορεί να είναι Έρικ, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Τον Πάμπλο τον ανέφερα απλά γιατί είναι εδώ.
Σκοπός είναι να φύγει από την ομάδα το συντομότερο δυνατόν αυτό το πράγμα που κάνει τον προπονητή.
Καλό ξεκάρδισμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Δευ 05 Οκτ 2020, 10:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Τελικά κλείσαμε κανέναν απ' τους 4 που ακούγονταν;
Ρωτάω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω..
Σαν το ανέκδοτο :
-- Ποιος είναι;
-- Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ!
-- Ρε δε γ@μιέστε και οι τέσσερις!
kos

Δημοσίευση από kos »

grg80 έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:
grg80 έγραψε:Gomaros εχεις μονάδες στο κιν ή να στειλω?
Αιντε πασακα μου
Με συμβόλαιο το έχω, θέλεις να πάρεις πουθενά; Άιντε πασακα μου ενημέρωσε μας, περιμένω
Gomaros χιουμοριστικη διαθεση ειχα, οχι ειρωνικη.
Συγνωμη αν φανηκε ετσι.
Μην το χαλάς ρε φίλε.
Τι χιουμοριστική διάθεση και τρίχες.
Έτσι όπως είναι η μέρα μόνο ένα ξεκατινιασμα "παπατζηδων" θα μας φτιάξει την διάθεση...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι ωραία χρόνια όταν έστελναν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο τους οι παιχταραδες στο μπάσκετ

Αααχ νιοτη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

JohnDag έγραψε:Εντάξει, τώρα να είμαστε και λίγο σοβαροί.

Προφανώς σε καμία σοβαρή ομάδα η οποία έχει σκοπό να κάνει κινήσεις στην deadline day ο προπονητής δεν νοείται να παιρνει ρεπο.
Ο προπονητής είναι υπό μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γιατι δεν νοειται; Θα κοβει τα τσεκ ή θα κ; Ει τα εμβασματα;
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

πλέον πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι επειδή δεν πληρώνουμε σημαντικά λεφτά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απόψε ότι προκύψει από καραμπόλα και από παίκτες που πάμε να ξεμείνουν και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως πέσουν οι τιμές....δηλαδή κυνηγάμε λαχεία....αλλά και πάλι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.....να συμφωνήσεις (να πάρεις οκ από το Σαββιδέϊκο), να έρθει ο παίκτης, ιατρικές εξετάσεις, υπογραφή....δύσκολα όλα αυτά μέχρι τα μεσάνυχτα, μετά υπάρχουν πάντα και οι ελεύθεροι για την επόμενη εβδομάδα....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μπορεί να μην είναι Παύλος, μπορεί να είναι Τζον, μπορεί να είναι Έρικ, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Τον Πάμπλο τον ανέφερα απλά γιατί είναι εδώ.
Σκοπός είναι να φύγει από την ομάδα το συντομότερο δυνατόν αυτό το πράγμα που κάνει τον προπονητή.
Καλό ξεκάρδισμα...[/quote]

Εδω δε μπορεις να κανεις μια μεταγραφή στην ώρα που πρέπει θα αλλαξεις κ προπονητη. Μαλλον τα έχεις μπερδέψει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”