Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Piero

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Piero »

https://twitter.com/Odysseas_/status/12 ... 78978?s=20

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

η μαρουπα σε σχετικο σχολιο για την πολυιδιοκτησια ανεβασε αυτο

Maroupa Eirini ξανθη αν τέλεσε την παράβαση της χωρίς άδεια μεταβίβασης.
Τέλεσε 4
Δεν τέλεσε δερδεμεζης.
Εγώ με σκεπτικό ότι είναι τυπική παράβαση.
Υποβιβασμός λόγω χωρίς άδεια μεταβίβασης
3-2.
Εγώ και ο δερδεμεζης όχι.
Εγώ γιατί αν και τελέσθηκε η τυπική παράβαση δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα των οργάνων κατά την παρ 12.
Ξανθη αν πήρε πιστοποιητικό τον Αύγουστο παράνομα λόγω εσφαλμενου μετοχολογίου
Ομόφωνη και οι 5
Ανάκληση πιστοποιητικού για τον λόγο αυτό
3-2. Εγώ και ο δερδεμεζης όχι γιατί αν είχε έρθει με το άλλο μετοχολόγιο της insports πάλι θα δίναμε πιστοποιητικό κι επειδή ανήκε στους ίδιους Πανόπουλο συγγελιδη.
Πολυιδιοκτησια
4-1. Μειοψήφισε ο δερδεμεζης.
Προέκυψε από συνδεδεμένες εταιρείες κοινά μέλη διοικ Συμβ και διαχειριστών παρενθετο πρόσωπο για το οποίο δεν διαπιστώθηκε αυτόνομη επιχ δραστηριότητα επίσης εξαφάνιση Πανόπουλου από 2018 και μετά από παντού
Υποβιβασμός ομάδων 4-1. Μειοψηφισα εγώ. 1. Για εθνικούς λόγους ξανθη παραμεθόριος μόνο Τούρκοι ενδιαφέρονται και ΠΑΟΚ ένταση με προσφωνήσεις Βουλγάρων διχοτόμηση κλπ
Και 2 αποφυγή νοθευσης του ποδοσφαίρου μέσω αλλαγης στα χαρτιά όσων κερδήθηκαν στο γήπεδο, εμπέδωση ισονομίας και ασφαλειας δικαίου με έλεγχο καταγγελιών Μπέου για νόβα και για πολυιδιοκτησια ή κυριαρχική επιρροή σε άλλες ομάδες ξεκινώντας από την άλλη πρώτη ώστε σε όσες ομάδες διαπιστωθούν ίδια ή ανάλογα προβλήματα να τεθούν ίδιες αναλογικές και συμμετρες ποινές.
Παρ 13 άρθρου 69. Εγώ και ο δερδεμεζης όχι για ξανθη. Εγώ μόνο όχι για πολυιδιοκτησια.
Αυτά.

ο δερδεμεζης εντωμεταξυ συμφωνα με αυτο εχει ψηφισει σε ολα οχι και στον υποβιβασμο ψηφισε ναι? :lol: :lol: :lol:
trouman

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από trouman »

Piero έγραψε:https://twitter.com/Odysseas_/status/1224076991319678978?s=20

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ
@Odysseas_
Τελικά κατοχυρώθηκε το 2-0 στο ΠΑΟ -ΠΑΟΚ ή θα έχουμε ΠΝΠ....

βρε το @ρχιδ@κι, ένα ένα ξεπετάγονται
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με αλλα λογια η μαρουπα μας ειπε οτι η συνεδριαση κρατησε κανενα τριλεπτο.Οτι υπομνηματα εκατονταδων σελιδων δεν αναφερονται καν.Και εμεις περιμενουμε σκεπτικο.και οτι ο δερδεμεζης μειοψηφισε σε ολα εκτος απο τον υποβιβασμο.Μαλλον ηθελε να ριξει ομαδες απο γουστο.
Και αποφασισαν να ριξουν δυο ομαδες του ιδιου ιδιοκτητη στη β γιατι εκει μαλλον επιτρεπεται να εχει καποιος δυο ομαδες.
Η πρεμουρα της μαρουπας να δικαιολογησει τη συμμετοχη της αποδεικνυει πολλα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

επίσης εξαφάνιση Πανόπουλου από 2018 και μετά από παντού :shock:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

tasso85 έγραψε:επίσης εξαφάνιση Πανόπουλου από 2018 και μετά από παντού :shock:
Άρα έχουμε πάρει και τον βαζελου αφού και ο Τουίτι είναι εξαφανισμένος από το 2018.
SunAce16

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από SunAce16 »

trouman έγραψε:
Piero έγραψε:https://twitter.com/Odysseas_/status/1224076991319678978?s=20

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ
@Odysseas_
Τελικά κατοχυρώθηκε το 2-0 στο ΠΑΟ -ΠΑΟΚ ή θα έχουμε ΠΝΠ....

βρε το @ρχιδ@κι, ένα ένα ξεπετάγονται
Φίλε πολύ στα σοβαρά παίρνουμε την κατάσταση, ενώ κανονικά είναι για γέλια.

Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε καλά, ότι όσοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους και είναι αθώα φτωχαδάκια στο τέλος πάντα δικαιώνονται.

Γι' αυτό εξάλλου όποτε υπάρχουν ανθρωπάκια που κατηγορούν αδίκως για ναρκωτικά, παίρνουν για δικηγόρο τους ΠΑΝΤΑ έναν από αυτούς τους τρεις που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ.

Γι' αυτό εξάλλου οπότε υπάρχουν ανθρωπάκια που κατηγορούν αδίκως για φόνο, παίρνουν για δικηγόρο τους ΠΑΝΤΑ έναν από αυτούς τους τρεις που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ.

Γι' αυτό εξάλλου οπότε υπάρχουν ανθρωπάκια που κατηγορούν αδίκως για αρχαιοκαπηλία, παίρνουν για δικηγόρο τους ΠΑΝΤΑ έναν από αυτούς τους τρεις που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ.

Γι' αυτό εξάλλου οπότε υπάρχουν ανθρωπάκια που κατηγορούν αδίκως για εμπόριο λευκής σαρκός, παίρνουν για δικηγόρο τους τους ΠΑΝΤΑ έναν από αυτούς τους τρεις που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ.

Γι' αυτό εξάλλου οπότε υπάρχουν ανθρωπάκια που κατηγορούν αδίκως για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, παίρνουν για δικηγόρο τους ΠΑΝΤΑ έναν από αυτούς τους τρεις που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ.

Και επειδή και σε αυτήν την υπόθεση ένας εκ των ως άνω υπερασπιστών του δικαίου που το επώνυμό ξεκινάει από Κ., έχει αναλάβει κατηγορούμενο για τον μισό πανικό κώδικα, είμαι σίγουρος για άλλη μια φορά, με κάθε κόστος και κόντρα στις οποίες Κασσάνδρες, θα λάμψει και πάλι η αλήθεια και θα φανεί το ποσό κακό τελικά θέλει να κάνει ο κάθε αστυνομικός, ο κάθε λιμενικός, ο κάθε εφοριακός και ο κάθε εισαγγελικός λειτουργός σε όλους τους φτωχούς πλην τίμιους ανθρωπάκους της χώρας μας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ειναι χαζοι εκει στην εεα;;;(ρητορικο) οι λογοι της τιμωριας απλα τραγικοι!ειδικα η εξαφάνιση πανοπουλου...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Είδα την κάλυψη του γεγονότος με τα ρούβλια στο Καραϊσκάκης από το κανάλι του Σαββίδη και εκτός απροόπτου δεν πρόκειται να δούμε καμία κίνηση για αυτό από αύριο. Τίποτα σοβαρό δηλαδή που να έχει νομικές συνέπειες ή έστω να σηκώσει σκόνη. Νομίζω τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, παραδώσαμε σημασία σε κάτι που μοιάζει μοιρολατρικά προαποφασισμένο για κάποιους λόγους που προφανώς εμείς -το πόπολο- δεν γνωρίζουμε. Στο χωριό μου πάντως, όταν δεν μπορείς να αγγίξεις τον κάπο, την πέφτεις τουλάχιστον στα πιο αδύναμα τσιράκια του που σε καμιά περίπτωση δεν είναι τόσο έτοιμα, ούτε τους μηχανισμούς έχουν να κρύψουν την κοπριά ετών τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά. Το θέμα είναι να ξηλωθεί από κάπου το πουλόβερ. Αντίθετα μας βλέπω να τους αγοράζουμε καινούριο ζιλεδάκι και να τους το πηγαίνουμε βίζιτα μαζί με ένα κουτί Medovik γιατί το παιδί είναι χοντρό και έχει λιγούρες.
Κουράστηκα.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για το μάτς 23-2-2020 προβλέπεται άγρια καταστολή με άνωθεν εντολές. Αναγκαίο η ΠΑΕ να αποστείλει έγγραφο παντού προειδοποιώντας για τις συνέπειες και τους κινδύνους. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθεί πάλι ο κόσμος. Πόσα να αντέξει ??
Και βέβαια ο οσφπ θα βρει τρόπο όχι να φύγει όπως το 2018 αλλά να μην πάει καν στο γήπεδο επικαλούμενος κλίμα τρομοκρατίας.
ο γαυρος επισης πιεζει για ορισμο ΠΔΕ στην ΕΠΟ ωστε να μας στησουν σε αυτο το ματς. Θα μου πεις προλαβαινει?? σε 3 βδομαδες... Αν διακοπει το πρωταθλημα ισως ναι. Η διοικηση πρεπει να ειναι σε εγρηγορση οπως και εμεις. Καλο ειναι χαμηλοι τονοι γιατι ευκαιρεια ψαχνουν να εκμεταλλευτουν καθετι για να δημιουργησουν κλιμα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ελπιζω να μην αρχισουμε κι εμεις να βλεπουμε καθε τρεις και λιγο πως πανε τα εργα για τη Νεα Τουμπα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ανεξοδες καταγγελίες του νιάου...
Αυτά που λέει δεν στέκονται πουθενά...
Μόνο για εσωτερική κατανάλωση τα λέει ο τύπος

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

διαβαζω τον Νόμο συμφωνα με τον οποίο καταδικαστήκαμε από την ΕΕΑ:

Α.Α.Ε., μέτοχος Α.Α.Ε., Μέλη ή διοικητές νομικού προσώπου ιδιωτικού
δικαίου ή εταιρείας που συμμετέχει στο κεφάλαιο Α.Α.Ε., καθώς και οι σύζυγοι
και οι μιχρι δεύτερου βαθμού συγγενείς όλων των παραπάνω φυσικών
προσώπων, απαγορεύεται, με ποινή απόλυτης ακυρότητας της δικαιοπραξίας,
να αποκτούν αμέσως ή εμμέσως, όπως, ιδίως δια παρένθετων προσώπων,
μετοχές ή δικαιώματα διοίκησης ή να αναλαμβάνουν διευθυντικά καθήκοντα
άλλης ΑΑΕ., του ιδίου ή άλλου αθλήματος.

ερώτηση: 1. μπορεί ο Ιβάν να πάρει τον Ήφαιστο (π.χ.) στο μπάσκετ? 2. μπορεί ο ΙΒάν να πάρει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

pilotos έγραψε:Ανεξοδες καταγγελίες του νιάου...
Αυτά που λέει δεν στέκονται πουθενά...
Μόνο για εσωτερική κατανάλωση τα λέει ο τύπος

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς

Το απόλυτο μηδέν θα βγει και από αυτη την υπόθεση
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Να δείτε που θα φάνε καμπάνα μερικοί αναλώσιμοι και αποδιοπομπαίοι τράγοι και θα τη βγάλουν λάδι τα μεγάλα ψάρια με πλάτες μάλιστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”