20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Τι ανακοίνωση να βγάλουν? Εδώ τον έχουν ακόμα, και τον Μισιτς μαζί, στο ροστερ της ομαδας στην ΕΠΊΣΗΜΗ ιστοσελίδα..
Δημόσιο, βγαλμένο από τις εποχές με βαθύ ΠΑΣΟΚ..
(μην το πάτε στα πολιτικά, να χαρείτε)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ούτε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ???

Ρε νιώστε λίγο...εστω για τα μάτια του κόσμου πείτε κάτι...τωρα σας ήρθε να βγάλετε το σκασμό???
Αυτό γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και 15 μέρες.
Ευχαριστώ στον Μαουρίσιο, αλλά όχι στον αρχηγό;

Ή που υπάρχει ακόμα ένα μικρό ενδεχόμενο, ή που είναι τόσο σκοτωμένοι που ούτε πέντε τυπικές λέξεις δεν τους βγαίνουν.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

dimbar έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Για να συνεννοουμαστε, προτάσεις στον Αντρέ εγιναν και τις απέρριψε! Όπως το βλέπω εγώ, ο Αντρέ έφτυσε την ομάδα κι οχι το αντίστροφο. Αν ο Αντρέ ήταν ένας από εμάς, θα δεχόταν να παραμεινει ακομη και με τον βασικό μισθό των 550,00 ευρω (που λέει ο λογος).
Για να συνεννοουμαστε πρέπει να μας πεις και που τα ξέρεις αυτά όταν επίσημα κανείς δεν έχει πει τπτ πλην του Βιεϊρίνια που είπε πως έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για αυτόν.

Ενημερωτικά και μόνο, εχθές ο Δούκας εκπροσωπώντας επίσημα την ΠΑΕ είπε ότι συνεχίζει να υπάρχει η πρόταση της ΠΑΕ για τον Βιερίνια στο τραπέζι.Το γράφω όχι για να ψέξω τον Αντρέ αλλά για να πώ ότι το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο.Για ένα είμαι σίγουρος, ο τελευταίος που φταίει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο προπονητής.
Εγώ είμαι σίγουρος για το αντίθετο, όχι 100 % άλλα την ευθύνη του την έχει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μην τυχον βγαλετε καμια ανακοινωση τυπου ευχαριστουμε και καλη συνεχεια, μαυρο φιδι που σας εφαγε
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ ακριβώς τι έχει γίνει δεν ξέρω. Αυτό που ξερω σίγουρα όμως είναι ότι τον Βιερι δεν μπορεί να τον διώξει από τον ΠΑΟΚ κανενας Φερευρα και κανένας Ρεμπε, δεν μπορεί να τον διώξει ούτε καν ο Γιώργης. Τον Βιερι μπορεί να τον διώξει μόνο ο Ιβάν. Πολλά μπορούμε να πούμε για τον Ιβάν αλλά αχάριστο δεν τον λες με τίποτα. Κάτι τον ξενέρωσε τρελά με τον Βιερι. Ίσως να περίμενε ότι ο Βιερι θα προσεγγίσει εντελώς συναισθηματικά το νέο του συμβόλαιο και δεν θα ήταν προτεραιότητα το οικονομικό. Γενικά μάλλον περίμενε ότι δεν θα υπήρχε καμία είδους διαπραγμάτευση πάρα μόνο η επιθυμία του Βιερι να μείνει σπίτι του όπως λέει. Εκεί λοιπόν ο Ιβαν σταμάτησε να αξιολογεί τον Βιερι με το συναίσθημα και άρχισε να τον αξιολογεί καθαρά τεχνοκτρατικα. Μ αυτο ως δεδομένο δεν είχε καμία ελπίδα ο Βιερι να μείνει με τους όρους του.

Ξανά λέω δεν ξέρω τι έγινε. Απλά ελπίζω ότι έστω και τελευταία στιγμή θα γίνει κάτι και θα μείνει. Όχι γιατί θα μου λείψει αγωνιστικά αλλά γιατί θα μου λείψει σαν προσωπικότητα.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Obdulio έγραψε:Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.

Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
Το άλογο όταν γεράσει το σκοτώνεις.
Κανένα πρόβλημα θα σου πω.
Αν όμως δεν αναγνωρίσεις ότι ήταν ένα καταπληκτικό άλογο είσαι μικροψυχος.

Τώρα λοιπόν που έφυγε, αφού ξεκαθαρίσω ότι για εμένα σωστά έφυγε γιατί δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τον ρόλο που άντεχαν τα πόδια του, ας μοιραστώ μαζί σου την γνώμη μου για την προσφορά του Βιερίνια.

Αγωνιστικά το πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια ήταν και είναι έργο Βιερίνια. Οκ συλλογική δουλειά, όλοι μάτωσαν αλλά το κάτι παραπάνω όταν χρειάστηκε το έδωσε ο Βιερίνια, και δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε.

Αυτό από μόνο του δικαιολογεί το να είναι, αν είναι, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία.

35 χρόνια δεν είναι λίγα. Μπορεί να ήταν λίγα τα πρώτα 20-30 αλλά δεν είναι μόνο αριθμιτικο το θέμα.
Την δεκαετία του 80 και του 90 άντε και αρχές το 00 σαν πιτσιρικάδες και σαν έφηβοι αργότερα είχαμε ελάχιστες σε σχέση με σήμερα παραστάσεις, ελάχιστους πειρασμούς.
Εμείς τα σπορ του βορρά, οι χαμουτζηδες τα δικά τους και μια αθλητική εκπομπή την Κυριακή.

Που το πάω? Αυτό που λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει οπαδούς από τους οπαδούς είχε πεθάνει.

Πόσοι ήταν οι γαύροι στην πόλη το 80, και το 90 και πόσοι το 2010? Τώρα ο πιτσιρικάς έχει τα σάιτ, τα σοσιαλ κτλ, δεν τρώει το παραμύθι του λαού. Θα υποστηρίξει τον πρωταθλητή, αυτόν που παίζει Τσου Λου, αυτόν που παίζει την καλύτερη μπάλα.

Ο μόνιμα αδικημένος, ακόμη και αν πραγματικά είναι αδικημένος δεν πουλάει.

Ο Βιερίνια είχε τεράστια συμμετοχή στο να μπεις στον χάρτη ως μεγαλύτερη ομάδα από τους χάμω, ως ο παικταρας που σήκωσε το πρωτάθλημα. Έκανε παοκτσακια.

Ήξερα παοκτσηδες που τα παιδιά τους δεν είναι ΠΑΟΚ, τα τελευταία 3 χρόνια βλέπω αεκτσηδες κτλ που τα παιδιά τους είναι ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν έργο αποκλειστικά δικό του αλλά ήταν ξεκάθαρα ο μπροσταρης.

Ένα δεύτερο, εξίσου σημαντικό, αν και πιο υποκείμενο είναι ότι ο Βιερίνια με το πρωτάθλημα κράτησε τον Σαββίδη.

Όχι ότι θα έφευγε ο άνθρωπος αλλά μετά την κλοπή αν δεν ερχόταν ο τίτλος, προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είχε την αντίδραση που είχε μετά την κλοπή με παικταραδες κτλ.

Είδες ο Σαββίδης τον κόπο του και τα λεφτά του να πιάνουν τόπο λόγο Βιερίνια. Και τώρα που ήρθε το οικονομικό συμμάζεμα ήρθε μετά από πρωτάθλημα. Φαντάσου να ερχόταν χωρίς να σπάσει η κατάρα των 35 χρόνων.

Πήρε λοιπόν πολλά αλλά έδωσε περισσότερα.
Και αν ορισμένοι δεν είπαμε δώστου ότι θέλει, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε την προσφορά του ή ότι δεν τον σεβόμαστε.

Οτιδήποτε άλλο είναι αχαριστία και μικροψυχια.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

gika έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ούτε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ???

Ρε νιώστε λίγο...εστω για τα μάτια του κόσμου πείτε κάτι...τωρα σας ήρθε να βγάλετε το σκασμό???
Αυτό γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και 15 μέρες.
Ευχαριστώ στον Μαουρίσιο, αλλά όχι στον αρχηγό;

Ή που υπάρχει ακόμα ένα μικρό ενδεχόμενο, ή που είναι τόσο σκοτωμένοι που ούτε πέντε τυπικές λέξεις δεν τους βγαίνουν.
Εδώ μέχρι και τον βερνμπλουμ ευχαρίστησαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ... δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσώπουν τον ΠΑΟΚ... Δεν νιώθουν τα παλικάρια...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

2 τινά μπορεί να συμβαίνουν...είτε τους έπιασαν εξ απήνης και θέλουν να ετοιμάσουν κάτι πολύ καλό είτε υπάρχει η σκέψη για επαναπροσέγγιση...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κι εγω αυτο πιστευω
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

[youtube]https://youtu.be/4tv9ukOPiCc[/youtube]

Για να μην ξεχνάμε...
Στο συγκεκριμένο βίντεο συμπεριλαμβάνονται και τα κλάματα ενός άλλου ΠΑΟΚτση που αντι να χαίρεται και να χοροπηδάει μαζί με τους συμπαίκτες του έκλαιγε όπως εκλαιγα και εγώ μπροστά στην τηλεόραση στην άλλη άκρη του κόσμου.
Max

Δημοσίευση από Max »

Θαύμασα τους φίλους που βγήκαν και εξήραν την προσφορά του Βιέρι και δεν στάθηκαν στις χοντρές διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ κάποιων άλλων φίλων.
Για μένα πέρα της αδιαμφισβήτητης ποδοσφαιρικής προσφοράς του στέκομαι σε τρεις μοναδικές εικόνες. Μία που στέκεται στο κέντρο του γηπέδου και υποκλίνεται σεμνά στο κοινό μας. Η άλλη που τρυφερά φιλα την μικρή του και η τελευταία αλλά ακόμη πιο ισχυρή όπου ζητά από τον Ιβάν να οπισθοχωρήσει και του κάνει νεύμα και κίνηση χεριού υποδεικνύοντας το λάθος.
Θέλει δεν θέλει θα είναι το ίδιο ή κάτι από αυτό το δικό μας. Είναι ΠΑΟΚ. Έχει υπάρξει εμβολιασμός....
Μια ερώτηση. Γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο και τα ίδια;!!! Σενάρια για το τι έγινε, ποιος είναι υπαίτιος, πόσο τοις εκατό είναι υπαίτιος κάποιος, μέσω πληροφοριών, μέσω γνωστών, μέσω των μέσων, μέσω εικασιών. Δεν μπορεί να μην φταει ο Βιέρι, ο Ιβάν και ο Γιώργης, ο προπονητής, ο διευθυντής κλπ.....
Η ερώτηση απευθύνεται σε όλους όσους γράφουν σε όλα τα τοπικ. Απλούς φίλους και υπευθύνους. Ας βγουν να ακουστούν οι θέσεις και των δύο πλευρών και τότε να τοποθετηθουμε. Κι αυτά να επαναλαμβάνονται καθημερινά. Φθάνουμε στο σημείο να κατατασσομαστε σε κατηγορίες ονομαστικές. Πελκικοι και αντί, προεδρικοι και μη, προπονητικοι και όχι.....
Αλλά το εδώ θέμα είναι ο Αντρέ. Μύθος που ότι κι αν γίνει θα δυσκολευτω να τον απομυθοποιήσω.!
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Αυτό πάλι που κάποιοι θέλουν να ορίσουν και τι ώρα θα βγάλει ανακοίνωση ή ομάδα τι φάση? Κάντε λίγο υπομονή δεν βλάπτει. Είπαμε είμαστε λαός αντίστασης αλλα μην το πάμε και σε άλλο level.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Maximus »

Taseos έγραψε:Το βρηκε.ηταν ο μονος που ζητησε 80κ για εναν μηνα.αν ηταν θεμα προπονητη δεν θα περιμενε τον οκτωβρη μηπως και παρει τα λεφτα ππυ ηθελε.καλα εκανε βεβαια.δεν ειναι οπαδος
Επαγγελματιας ειναι πρωτα.καποιοι θα τον παρεσυραν
Ηταν ειναι και θα ειναι οταν γυρισει σε ποστο οτι πιο ΠΑΟΚ εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ
Φίλε, με τις υποθέσεις δεν κάνουμε δουλειά.

Εγώ σου λέω ότι μεχρι τον Οκτώβρη δεν περίμενε τα λεφτά, περίμενε αυτό που περιμέναμε πολλοί από εμάς...
Μήπως φύγει ο συμπατριώτης του και εμφανιστεί λίγο λογική σε αυτο το σωματείο.

Μην ξαναπείτε για επαγγελματισμό και για φιλοχρηματο Αντρέ, δεν μπορώ να το ακούω.

Ρε σεις, σκεφτειτε και λίγο λογικά!
Ακόμα και στυγνός επαγγελματίας να ήταν, θα ρίσκαρε καποια μελλοντικη καριέρα σε πόστο στην ΠΑΕ και να τον διώξουν (όπως και έγινε), για 200, 300 ψωροχιλιαρικα παραπανω για 1 χρόνο???
Δεν βγάζει νόημα...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

και να που φαίνεται πως ήρθε η στιγμή που θα χωρίσουν οι δρόμοι μας, έστω και προσωρινά.
Βέβαια οι μεταγραφές των ελεύθερων συνεχίζονται για λίγες μέρες ακόμα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις γιατί ΠΑΟΚ είσαι.

Η αλήθεια είναι πως ήθελα να περιμένω πρώτα την ανακοίνωση της ΠΑΕ πριν σε χαιρετήσω (η οποία πιστεύω θα γίνει όταν όλα τα περιθώρια θα έχουν εξαντληθεί), αλλά μετά την δικιά σου ανακοίνωση θα ήταν αγένεια και αδικία να μη ανταποκριθούμε
Καλή συνέχεια και μακάρι να βρεις αυτό που θέλεις,
Ευχαριστώ για όλες τις σημαντικές στιγμές χαράς και λύπης που περάσαμε μαζί
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δύσκολο να διαβάζεις αυτόν τον αποχαιρετισμό.

Μεγάλη προσφορά, μεγάλες στιγμές, μεγάλος παίκτης.

Τον ευχαριστούμε, θα ξανάρθει πιστεύω, οπότε όχι αντίος.

Για τη συζήτηση για σημαίες για το πόσο ΠΑΟΚ κλπ έχει ενδιαφέρον η σύγκριση με τον Πάμπλο, η οποία θα είναι πλήρης και δίκαιη όταν θα δούμε καναδυό επεισόδια ακόμα (πού θα πάει, πώς θα γυρίσει κλπ)

Και φυσικά, για τους τίτλους και την απόδοση ευσήμων παρασήμων κλπ, να ειπωθεί το αυτονόητο,

ότι για να πάρεις τίτλους στην Ελλάδα, όπως επιβεβαιώθηκε τρανταχτά, και ξανά, κατ' αρχήν και καταρχάς θέλει ένα πράμα, να νικήσεις ή καλύτερα να μη χάσεις, από το σιχαμα στο παρασκήνιο, να εξασφαλίσεις ότι δε θα σε καθαρίσουν τα κοράκια, οι επιτροπές, οι ομοσπονδίες, οι δικηγόροι και όλα αυτά τα ωραία ανίκητα όπλα του γαύρου. Αλλιώς βάλε και τη Μπαρτσελόνα, όπως είπε και πάλι θα πάρεις τον "μπούλο"...

αυτό δεν απαξιώνει τον καθοριστικό κι επιδραστικό ρόλο του Βιερίνια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”