Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Καλως τους...
Διαβαστς λιγο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ παιδες.
Διαβαστς λιγο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ παιδες.
- Vasilis pap
Συμφορουμιτες εσείς με μία 4αδα στα εξτρέμ που θα αποτελείται από μυστα ουαρντα Ενρίκε τζαλμα είστε οκ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Αν τελικά είναι αυτή η τετράδα μας στα εξτρέμ, προσωπικά θα σου πω αν είμαι ΟΚ στο τέλος Μαΐου...Vasilis pap έγραψε:Συμφορουμιτες εσείς με μία 4αδα στα εξτρέμ που θα αποτελείται από μυστα ουαρντα Ενρίκε τζαλμα είστε οκ?

Με βαση τη δυναμικότητα του πρωταθλήματος είμαστε οκ με αυτή την 4αδα. Εξτρέμ για πρωταθλητισμό. Για να πάμε πιο μακρια απο τους 16 στο Γιουρόπα (για μένα αυτός πρεπει να είναι ο στόχος τα επομενα χρόνια) χρειαζόμαστε και εναν Βιειρινια (όχι τον ίδιο, αλλά εναν game changer όπως ηταν ο Πορτογάλος σε μας).
Φοβάμαι οτι θαχουμε 2 που ναι μεν θα κουμπωνουν, θαναι καλοι τακτικα με υψηλό work rate, αλλα θαναι αυτο π λεμε "7αρια", χωρις ισχυρό team impact αλα βιερινια.
Και 2 μικρούς με σκαμπανεβασματα λογω ελλειψης εμπειριών κ αναγκαστικα αγωνιστικου ρυθμου.
Φοβαμαι οτι θα λείπει ο παικτης του 8.5-9, ο "ματος" της επιθεσης που θα σε παρει πάνω του, θαχει το απροσδόκητο κ υη συνέπεια στα τελειωματα..
Οπως το λεγαμε εδω με Μπιλ
Προσωπικά στον καρταμπια βλέπω ενα τέτοιο παικτη.
Εδιτ με προλαβε ο ναπολιτανος
Και 2 μικρούς με σκαμπανεβασματα λογω ελλειψης εμπειριών κ αναγκαστικα αγωνιστικου ρυθμου.
Φοβαμαι οτι θα λείπει ο παικτης του 8.5-9, ο "ματος" της επιθεσης που θα σε παρει πάνω του, θαχει το απροσδόκητο κ υη συνέπεια στα τελειωματα..
Θα ρισκάρω να πω πως ο Ουαρντά θα αποτελέσει σταθερά, εάν όχι άμεσα, σίγουρα στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν.
Για τον Πρίγιοβιτς είμαι αισιόδοξος με όσα γράφονται και λέγονται αλλά δεν μπορώ να πω το οτιδήποτε, βλέποντάς τον μόνο σε videos.
Για Ενρίκε πάνω κάτω τα ίδια. Τυχαίνει να παρακολουθώ συστηματικά Λιγκ Αν λόγω πρότερου βίου και στη Γαλλία, αλλά δεν τον θυμάμαι τον παίκτη. Αυτό που μπορώ να πω με σχετική βεβαιότητα όμως, είναι ότι παίκτης που έχει σταδιοδρομία στη γαλλική λίγκα, κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρει στην Ελλάδα.
Για τον Πρίγιοβιτς είμαι αισιόδοξος με όσα γράφονται και λέγονται αλλά δεν μπορώ να πω το οτιδήποτε, βλέποντάς τον μόνο σε videos.
Για Ενρίκε πάνω κάτω τα ίδια. Τυχαίνει να παρακολουθώ συστηματικά Λιγκ Αν λόγω πρότερου βίου και στη Γαλλία, αλλά δεν τον θυμάμαι τον παίκτη. Αυτό που μπορώ να πω με σχετική βεβαιότητα όμως, είναι ότι παίκτης που έχει σταδιοδρομία στη γαλλική λίγκα, κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρει στην Ελλάδα.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα προτιμούσα και Stoch, ή τέλος πάντων ένα ακόμη εξτρέμ γιατί ο Μυστα δεν είναι εξτρεμ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «ναι» από τον παίκτη.
ρε παιδια τοσες μερες δεν λεγαν οτι ο παιχτης ειναι συμφωνημενος?

ρε παιδια τοσες μερες δεν λεγαν οτι ο παιχτης ειναι συμφωνημενος?

Καραγκιόζηδες ..έκτακτο λέει κ λέει τα βρήκε με τον παικτη....
και περιμένει να τα βρει με ρεν...
τι έκτακτο ρε μπαγλαμάδες....?
και περιμένει να τα βρει με ρεν...
τι έκτακτο ρε μπαγλαμάδες....?
- buffalobill4
Συμφωνω σιμπαρε απλα εχω μια ενσταση στο κατα ποσο αλλαζεις εκ διανετρου μια ομαδα που ειναι γεγονος οτι αποδιδει και μαλιστα μηνα δεκρμβριο. Δεν εχω παρακολουθησει στενα ουτε πετρο ουτε φεδε οποτε δεν γνωριζω αν καποιος είναι game changer προσον που με την καμια δε φαινεται απο βιδεο και στατιστικαsimba έγραψε:Φοβάμαι οτι θαχουμε 2 που ναι μεν θα κουμπωνουν, θαναι καλοι τακτικα με υψηλό work rate, αλλα θαναι αυτο π λεμε "7αρια", χωρις ισχυρό team impact αλα βιερινια.
-
Και μενα για τον ιδιο λογο δεν με τρελαινει ο Pedro Henrique.
Απο την αλλη επειδη εχω παρακολουθησει τουλαχιστον 30 παιχνιδια του Βιεϊρινια στην Βολφσμπουργκ, να πω οτι οι ταχυτητες ειναι αλλες στα κορυφαια ευρωπαϊκα πρωταθληματα και αυτα που εκανε εδω δεν τα εκανε ποτε εκει. Και δεν μιλαω για τωρα που ειναι δεξι μπακ, μιλαω για την 2η χρονια που επαιξε σε αρκετα παιχνιδια εξτρεμ και ηταν 1 χρονο μετα τα οργια στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδη μπορει ο Henrique να φαινεται μετριοκαλος στην Γαλλια, αλλα να ερθει εδω και δειξει αλλα πραγματα λογω του χαμηλοτερου επιπεδου. Θα δουμε βεβαια.
Απο την αλλη επειδη εχω παρακολουθησει τουλαχιστον 30 παιχνιδια του Βιεϊρινια στην Βολφσμπουργκ, να πω οτι οι ταχυτητες ειναι αλλες στα κορυφαια ευρωπαϊκα πρωταθληματα και αυτα που εκανε εδω δεν τα εκανε ποτε εκει. Και δεν μιλαω για τωρα που ειναι δεξι μπακ, μιλαω για την 2η χρονια που επαιξε σε αρκετα παιχνιδια εξτρεμ και ηταν 1 χρονο μετα τα οργια στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδη μπορει ο Henrique να φαινεται μετριοκαλος στην Γαλλια, αλλα να ερθει εδω και δειξει αλλα πραγματα λογω του χαμηλοτερου επιπεδου. Θα δουμε βεβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 17 Ιαν 2017, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.