21. Diego Biseswar
- Mauricio-8-
Re: 21. Diego Biseswar
Φέτος δεν έχει καμία σχέση με τον Μπίσεσβαρ που είχαμε τα προηγουμενα χρόνια.Καρι φταιει σε όλο αυτό φενεται σαν απροπονητος..
εγώ πιστεύω ότι απλά δε δίνει ούτε το 50% σε προσπάθεια
δεν έχει κίνητρο
δεν τον ενδιαφέρει η λίγκα μας. τόσο απλά
με τον άγιαξ που τον έβλεπε όλη η ευρώπη και ήθελε να μπει τσου λου, τα έδωσε όλα και έμοιαζε με παίχτη παγκοσμίου κλάσης
στην σουπερλιγκ μόνιμα ξύνεται.
υποθετικά αν αύριο παίζαμε ευρωπαικό παιχνίδι, νομίζω θα πετούσε φωτιές
δεν έχει κίνητρο
με τον άγιαξ που τον έβλεπε όλη η ευρώπη και ήθελε να μπει τσου λου, τα έδωσε όλα και έμοιαζε με παίχτη παγκοσμίου κλάσης
- painkiller4
-
Μπαρκαρούτσος
Αν είναι έτσι, κερκίδα και προπόνηση με την Κ19, μέχρι να βρει πρωτάθλημα που τον ενδιαφέρει.danirifle έγραψε:εγώ πιστεύω ότι απλά δε δίνει ούτε το 50% σε προσπάθεια
δεν έχει κίνητρο
Πολύ χαλαρά τη βγάζει με την κριτική εδώ ο Ντιέγκο. Αλλά ναι, έστρωσε ωραία τη μπάλα στο 4-0...
Λίγο consistency bros
Λίγο consistency bros
Εγώ συμφωνώ οτι δεν είναι τόσο καλός φέτος. Αλλα χθες:
-Βγάζει την κάθετη που δεν πρόλαβε ο Ακπομ στο πρώτο ημίχρονο. Στη μοναδική καλή μας προσπάθεια.
-Βγάζει κάθετη στον Άκπομ μετά το 1-0,σουτάρει ο Άκπομ και διώχνει ο τερματοφύλακας (χτύπησε κιόλας).
-Βγάζει τη μπαλιά στον Λάμπρου στη φάση που κόβεται για ανύπαρκτο χέρι.
-Βγάζει τη μπαλά που Άκπομ και Λάμρου μπερδεύτηκαν μόνοι τους.
Δηλαδή οκ, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
-Βγάζει την κάθετη που δεν πρόλαβε ο Ακπομ στο πρώτο ημίχρονο. Στη μοναδική καλή μας προσπάθεια.
-Βγάζει κάθετη στον Άκπομ μετά το 1-0,σουτάρει ο Άκπομ και διώχνει ο τερματοφύλακας (χτύπησε κιόλας).
Λυπάμαι που θα σας η σπάσω τώρα αλλά η μπαλιά του Εσιτι στον Μάτος στο πρώτο ημίχρονο πιο καλή και πιο ευφάνταστη ήταν.
- navigator11
Το δεν είναι τόσο καλός φέτος, αδερφέ, είναι ψιλοαλλοίωση της πραγματικότητας. Μιλάμε για έναν παίχτη, που σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είχε πραγματικά σημαντική συνεισφορά στο παιχνίδι με Ξάνθη. Τουλάχιστον σε εκείνο το παιχνίδι τον θυμάμαι εγώ να είναι καθοριστικός. Στα περισσότερα που τον έχω δει, για το ποδοσφαιρικό του επίπεδο από πλευράς νόησης και τεχνικής, ήταν απογοητευτικός. Λες και κάτι μπλοκάρει και την ταχύτητα της σκέψης του, πέρα από τα πόδια του.Odi έγραψε:Εγώ συμφωνώ οτι δεν είναι τόσο καλός φέτος. Αλλα χθες:
Δεν είναι θέμα μιας ή δυο μπαλιών κλπ
Είναι οτι δείχνει προκλητικά αδιάφορος και εγωιστής.
Και αυτό εκνευρίζει και τους συμπαίκτες του.
Κάνει τη μαλακία και αντί να τρέξει να τη διορθώσει, στέκεται σαν αποχαυνωμένος, σηκώνει τα χέρια και γκρινιάζει.
Εάν είναι να βασίζομαι σε κάποιον που θα θάψει 5-6 καλές προσπαθειες απλά επειδή μπορεί να βγάλει μία φοβερή, τι να το κάνω;
Ποσοστό ευστοχίας στις βολές Χρήστου Τσέκου > ποσοστό ευστοχίας στα πέναλτυ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ .-
Είναι οτι δείχνει προκλητικά αδιάφορος και εγωιστής.
Και αυτό εκνευρίζει και τους συμπαίκτες του.
Κάνει τη μαλακία και αντί να τρέξει να τη διορθώσει, στέκεται σαν αποχαυνωμένος, σηκώνει τα χέρια και γκρινιάζει.
Εάν είναι να βασίζομαι σε κάποιον που θα θάψει 5-6 καλές προσπαθειες απλά επειδή μπορεί να βγάλει μία φοβερή, τι να το κάνω;
Ποσοστό ευστοχίας στις βολές Χρήστου Τσέκου > ποσοστό ευστοχίας στα πέναλτυ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ .-
+ 1...
Πάντως, προσωπικά, αν ήμουν Άμπελ, θα του κολλούσα ένα "νιώθει ενοχλήσεις", αφήνοντας τον εκτός αποστολής για δύο αγώνες κι ακόμα ένα "κρίθηκε ανέτοιμος", για άλλους δύο και μετά θα τον έβαζα 11άδα, για να οργώσει...
Μια χαρά τον είδα τον Λημνιό για τα αριστερά, όπως και τον Λάμπρου για πίσω απ τον φορ, οπότε εφικτότατο....
Υ.Γ. Πώς και δεν τον άφησαν να χτυπήσει και το 2ο πέναλτι, χθες, για να πάρει απάνω της η ψυχολογία του? :ugeek:
Πάντως, προσωπικά, αν ήμουν Άμπελ, θα του κολλούσα ένα "νιώθει ενοχλήσεις", αφήνοντας τον εκτός αποστολής για δύο αγώνες κι ακόμα ένα "κρίθηκε ανέτοιμος", για άλλους δύο και μετά θα τον έβαζα 11άδα, για να οργώσει...
Μια χαρά τον είδα τον Λημνιό για τα αριστερά, όπως και τον Λάμπρου για πίσω απ τον φορ, οπότε εφικτότατο....
Υ.Γ. Πώς και δεν τον άφησαν να χτυπήσει και το 2ο πέναλτι, χθες, για να πάρει απάνω της η ψυχολογία του? :ugeek:
- PAOKevolution
Αυτο το πραγμα δεν ειναι ντεφορμαρισμα.Πανε γυρω στους 6-7 μηνες που ειναι ετσι...Προκλητικα αδιαφορος ειναι και ειλικρινα απορω μαζι του..
- ΑποστόληςΑ
Δεν διαφωνούμε. Άλλωστε Esiti και Biseswar θα ξεκινήσουν στο ΟΑΚΑ μεθαύριο.rainmaker έγραψε:Λυπάμαι που θα σας η σπάσω τώρα αλλά η μπαλιά του Εσιτι στον Μάτος στο πρώτο ημίχρονο πιο καλή και πιο ευφάνταστη ήταν.
- ΑποστόληςΑ
Ο Diego δεν έχει καλό σουτ και γι αυτό εκπλήσσομαι που χτύπησε δύο penalties φέτος
(καθόλου όμως δεν εκπλήσσομαι που τ έχασε και τα δύο)
(καθόλου όμως δεν εκπλήσσομαι που τ έχασε και τα δύο)
- invincible
Άμα δεις τι παστέλια έβαζε θα νομίζεις ότι μιλάμε για άλλο παίκτη
[youtube]1rUuyJsOnv0[/youtube]
[youtube]1rUuyJsOnv0[/youtube]