Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161023/25f52e04a061c3ce289470685032487e.jpg[/img]
SM-G935F
SM-G935F
αντε παρατα μας και εσυ κ, γιωργο σαββιδη με τα @@ σου...η ομαδα εδειξε @@ εσεις στη διοικηση δεν δειξατε τιποτα για ακομη μια φορα...παλι απο τον κοσμο περιμενετε μαλλον να παρει την κατασταση στα χερια του...
η σημερινη ηττα δεν ηταν αγωνιστικη...ηταν θριαμβος του συστηματος...συνεχιστε με αυτους τους ρυθμους και θα χασετε και τους τελευταιους ηρωες που εμειναν να αυτομαστιγωνονται βλεποντας σουπερ κλικα...
η σημερινη ηττα δεν ηταν αγωνιστικη...ηταν θριαμβος του συστηματος...συνεχιστε με αυτους τους ρυθμους και θα χασετε και τους τελευταιους ηρωες που εμειναν να αυτομαστιγωνονται βλεποντας σουπερ κλικα...
-
PAOKhead
Αντί να ποστάρετε μαλακιούλες εκεί στην διοίκηση, δεν βγάζετε καλύτερα τον Τεβεκέλη, που τον πληρώνετε κιόλας, να εξηγήσει σε όλο τον κόσμο τι σκατά ισχύει με τον κανονισμό? Ε?
Κι όχι γενικότητες , εξαρτάται από τι εγραψε το κοράκι στο κωλοφυλλο αγωνος κτλ
Αυτο το ξέρουμε από τώρα. Δεν είδα δεν άκουσα, μια φορά διέκοψα το ματς για να παω για χέσιμο και να πάρω μια π!π@ στον χοντρό
Α ξέχασα θα βγει ο κυρκυρ τώρα να δηλώσει "Οι μέρες σας στο ποδοσφαιρο ειναι μετρημένες"
124325436326 και σήμερα
Κι όχι γενικότητες , εξαρτάται από τι εγραψε το κοράκι στο κωλοφυλλο αγωνος κτλ
Αυτο το ξέρουμε από τώρα. Δεν είδα δεν άκουσα, μια φορά διέκοψα το ματς για να παω για χέσιμο και να πάρω μια π!π@ στον χοντρό
Α ξέχασα θα βγει ο κυρκυρ τώρα να δηλώσει "Οι μέρες σας στο ποδοσφαιρο ειναι μετρημένες"
124325436326 και σήμερα
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!
Φρόντισε από αύριο κιόλας να προστατεύσεις την ομάδα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
Δεν πας για πρωθυπουργός για να πείσεις το ακροατήριο με ωραία λόγια.
Και τα λεφτά που δίνεις σε λίγκες και άλλα ευαγή ιδρύματα αλλά όχι για επιθετικό, φρόντισε να πιάσουν τόπο!
Και τα λεφτά που δίνεις σε λίγκες και άλλα ευαγή ιδρύματα αλλά όχι για επιθετικό, φρόντισε να πιάσουν τόπο!
- kataramenos5
Ισως εδω να ναι το κλειδι κιθαριστα.Guitarman έγραψε: Δεν πας για πρωθυπουργός
Κι νομός Αττικής έχει 2,5 εκατομμύρια ψηφαλάκια, αν δεν απατώμαι... 
Υ.Γ. Στήριξε Βλάντο και Μίχελ ουσιαστικά και προστάτεψε την ομάδα μας και ταυτόχρονα επένδυση σου!!!!
Μαλλιά θα βγάλει η γλώσσα μου και καρούμπαλα το πληκτρολόγιο μου να το λέω και να το γράφω!!!!

Υ.Γ. 2...Κανόνισε μονάχα, μην τυχόν αρχίσεις αύριο τίποτα συσκέψεις τύπου σοβιέτ ή Κιμ Γιονγκ Ουν...

Υ.Γ. Στήριξε Βλάντο και Μίχελ ουσιαστικά και προστάτεψε την ομάδα μας και ταυτόχρονα επένδυση σου!!!!
Μαλλιά θα βγάλει η γλώσσα μου και καρούμπαλα το πληκτρολόγιο μου να το λέω και να το γράφω!!!!
Υ.Γ. 2...Κανόνισε μονάχα, μην τυχόν αρχίσεις αύριο τίποτα συσκέψεις τύπου σοβιέτ ή Κιμ Γιονγκ Ουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 24 Οκτ 2016, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ΣυμφωνώSera4 έγραψε:αντε παρατα μας και εσυ κ, γιωργο σαββιδη με τα @@ σου...η ομαδα εδειξε @@ εσεις στη διοικηση δεν δειξατε τιποτα για ακομη μια φορα...παλι απο τον κοσμο περιμενετε μαλλον να παρει την κατασταση στα χερια του...
Τι μπορούν να κάνουν?
Το πράγμα δεν είναι αθλητικό
Εδώ φέρνουν τόνους σκόνης και δεν τους αγγίζει κανείς
Θα τους αγγίξει στο ποδόσφαιρο?
Ε τότε να φέρουμε πίσω εκείνη την ξανθιά γυναικάρα που είχαμε για ψυχολόγο πριν κάτι χρόνια να του κάνει ψυχανάλυση... τι να πωkataramenos5 έγραψε:Ισως εδω να ναι το κλειδι κιθαριστα.Guitarman έγραψε: Δεν πας για πρωθυπουργός
Καταλαβαίνεις Ιβαν τι είναι να μη σε πιάνει ύπνος από την υπερενταση ενός αγώνα που είδες στη τηλεόραση ?αν ναι,με νιώθεις.
Χίλια μύρια καλά έχεις κάνει, κάνε αυτό και ρε φίλε από εμένα θα έχεις κάθε χρόνο μια λαμπάδα στα Παναγία σουμελα δύο φορές το μποι σου. Και ας μη δηλώνω χριστιανός ορθόδοξος εδώ μιλάμε για υπέρτατη θρησκεία. Αντε ρε πουλοπομ να σε γουστάρει η ψυχουλα μου.
Αντε Γ@μω τη καταδίκη μου.
Χίλια μύρια καλά έχεις κάνει, κάνε αυτό και ρε φίλε από εμένα θα έχεις κάθε χρόνο μια λαμπάδα στα Παναγία σουμελα δύο φορές το μποι σου. Και ας μη δηλώνω χριστιανός ορθόδοξος εδώ μιλάμε για υπέρτατη θρησκεία. Αντε ρε πουλοπομ να σε γουστάρει η ψυχουλα μου.
Αντε Γ@μω τη καταδίκη μου.
Ετσι.
For what it's worth, o πολκας απ'οσα μαθαινει και καλα, δηλωνει αισιόδοξος με τον ερχομο της φιφα..λεμε τωρα.
For what it's worth, o πολκας απ'οσα μαθαινει και καλα, δηλωνει αισιόδοξος με τον ερχομο της φιφα..λεμε τωρα.
-
Dimg4
Μαλλον για εξτρεμ παιχταρα θα παμε αλλα και επιθετικο. Δε γινεται αλλο να αδικειται αυτη η ομαδα απο αμπαλοσυνη ορισμενωνGuitarman έγραψε:ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!!
με τα 5 εκατομύρρια που έδωσες στη κόκκινη λίγκα έπαιρνες 2 παιχταράδες από 2μιση μύρρια τον καθένα και σήμερα κέρδιζες 1-4.
αν ψάχνεις ποιος φταίει που σε βιάζουν ανελλιπώς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου εδώ και 4 χρόνια κοιτάξου στον καθρέφτη.
προσδοκώ την στιγμή που θα καταλάβεις τι γίνεται στην ελλάδα και θα τους βιάζεις ανελέητα.
μέχρι τότε καληνύχτα.
αν ψάχνεις ποιος φταίει που σε βιάζουν ανελλιπώς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου εδώ και 4 χρόνια κοιτάξου στον καθρέφτη.
προσδοκώ την στιγμή που θα καταλάβεις τι γίνεται στην ελλάδα και θα τους βιάζεις ανελέητα.
μέχρι τότε καληνύχτα.
Ε καλά, μην περιμένεις κι εσύ τον κωστάκη τον κουτσοκάτι να έχει προλάβει να δει και τα χτεσινά, πόσω μάλλον να τα διορθώσει κιόλας.simba έγραψε:Ετσι.
Το πολύ πολύ να φορέσει πάλι καμιά τούρκικη μπλούζα που του πάει και το κοκκινάκι και να αρχίσει κούτσα κούτσα να διορθώνει το πρωί ό,τι στραβώνει το βράδυ. Το μπάσταρδο του κερατά και η μισέλ που χαμογελάει στη θέα πτωμάτων θα του δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες. Έσο αισιόδοξος.
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν λερώσεις τα χέρια σου, τα σκατά δεν καθαρίζονται.
Στείλε κι εσύ 2-3 παιδιά να ευχηθούν "καλή επιτυχία" στα κοράκια. Κατέβα στο ημίχρονο να τους πεις ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και θα δεις πως στρώνει σιγά σιγά το πράγμα.
Με τις ανακοινώσεις σιγά μην ιδρώσει το αυτί του κάθε αρετόπουλου. Σήμερα είχαμε ίσως την πιο αισχρή διαιτητική βραδιά και αυτό έγινε σε μία επο που είναι πλέον στον πλήρη έλεγχο της ουέφα.
Αγωνιστικά το βλέπεις ότι δεν πάσχουμε. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω, πράγμα φυσικό για καινούρια ομάδα. Ακόμα και έτσι, όμως, θα ήμαστε πρώτοι αν δεν μας έσφαζαν τα κοράκια (και δεν εννοώ μόνο το χθεσινό). Εκεί, λοιπόν, τα έχεις καλά, μην ασχολείσαι.
Στο παρασκήνιο, όμως, άλαξε λίγο στάση και κοίτα να μας φοβούνται όλοι. Και για να γίνω και λίγο αιρετικός, εγώ δεν θέλω πενηνταρίσια διαιτησία. Θέλω να μας παίζουν με τη ζέλα, την κούλα και το γκέυ 100-0 υπέρ μας. Μπας και νιώσουν στο ελάχιστο αυτό που νιώθω εγώ τόσα χρόνια και από τους τρεις.
Στείλε κι εσύ 2-3 παιδιά να ευχηθούν "καλή επιτυχία" στα κοράκια. Κατέβα στο ημίχρονο να τους πεις ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και θα δεις πως στρώνει σιγά σιγά το πράγμα.
Με τις ανακοινώσεις σιγά μην ιδρώσει το αυτί του κάθε αρετόπουλου. Σήμερα είχαμε ίσως την πιο αισχρή διαιτητική βραδιά και αυτό έγινε σε μία επο που είναι πλέον στον πλήρη έλεγχο της ουέφα.
Αγωνιστικά το βλέπεις ότι δεν πάσχουμε. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω, πράγμα φυσικό για καινούρια ομάδα. Ακόμα και έτσι, όμως, θα ήμαστε πρώτοι αν δεν μας έσφαζαν τα κοράκια (και δεν εννοώ μόνο το χθεσινό). Εκεί, λοιπόν, τα έχεις καλά, μην ασχολείσαι.
Στο παρασκήνιο, όμως, άλαξε λίγο στάση και κοίτα να μας φοβούνται όλοι. Και για να γίνω και λίγο αιρετικός, εγώ δεν θέλω πενηνταρίσια διαιτησία. Θέλω να μας παίζουν με τη ζέλα, την κούλα και το γκέυ 100-0 υπέρ μας. Μπας και νιώσουν στο ελάχιστο αυτό που νιώθω εγώ τόσα χρόνια και από τους τρεις.