Alastor έγραψε:Καλυτερος απτην ανυπαρξια των προηγουμενων εμφανισεων,αλλα ωρες ωρες μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι 35αρης που προσπαθει με ολες του τις δυναμεις να κανει κατι καλο
Γενικα θετικη εμφανιση σημερα
Αυτό ένιωσα και γω ...
Σαφώς λίγο καλύτερος από το γενικό χάλι που έχει, σαφώς διψασμένος και ορεξάτος για κάτι καλύτερο, ΑΛΛΑ σαν μέσα σε ένα καλούπι βετεράνου επιθετικού που έχει πάει στα Εμιράτα για τα τελευταία ένσημα της καριέρας! Πριν μερικά χρόνια όλοι μα ΌΛΟΙ σε βλέπαμε σαν ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ / περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που η εξέλιξή σου θα ήταν προς το καλύτερο, τόσο για σένα τον ίδιον, όσο και για μας που θα μπορούσαμε να βγάζαμε εκατομμύρια από σένα. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά η εξέλιξη αυτή ΔΕΝ εμφανίστηκε ΠΟΤΕ και ήδη δείχνεις πως έφτασες στο ζενίθ σου και ήδη κατηφορίζεις προς τα κάτω με γοργό ρυθμό! Η προσωπική μου γνώμη είναι πως η καταστροφή σου ήταν οι μεγάλες απολαβές που άρχισες να παίρνεις σε χρονικό σημείο που έπρεπε να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ πολύ για να εξελιχθείς. Τα λεφτά , η υπερβολική (τυφλή) εμπιστοσύνη και τα μεγάλα λόγια της διοίκησης και του κόσμου, το περιβραχιόνιο, οι παρέες σου , κτλ κτλ , ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑΣΙΜΟ! Σε έφθειραν.
Αυτά που λένε μερικοί ότι σε έφαγαν οι αρδ, οι ραπτόπουλοι, οι προπονητές του καναπέ και του facebook και όποιοι άλλοι, είναι απλά ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ Στέφανε, ΜΟΝΟΣ σου!
Βέβαια υπάρχει και άλλη μια άλλη γωνιά εξήγησης που μπορεί να εξοργίσει πολλούς, αλλά τι να κάνουμε!
Θέλω με το χέρι στην καρδιά και χωρίς παρωπίδες να μου πει κάποιος πόσα λεφτά θα είχε βγάλει ο Βαγγέλας, αν τον είχε από μικρό στον γάβρο! Παίζει να έπαιζε στην Ρεάλ τώρα και να είχε βάλει στα ταμεία του η ομάδα ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια. Θέλω να καταλήξω ότι ίσως και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός ""τρώει/καταπίνει"" τα ταλέντα του τα ίδια και δεν τα αφήνει να εξελιχθούν όπως έπρεπε!