Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε: καλα πιστευε εσυ στα πειραματα που εκανε απο κει και περα τι απειλη κτλ σιγα μη φοβηυω να πω τη γνωμη μου στο φορουμ της ομαδας που αγαπησα και ναι η γραμμη στηριζω και απαγορευεται να κριτικαρω τα αυτονοητα υπαρχει

η αμφιβαλεις οτι ειναι λαθος να παιζεις με κορυφη τον μακ στα ταμπουρια η εβλεπες μπαλαρα οταν γινοταν αυτο η ειναι σωστο να ανεβαζω μια αργη αμυνα στο κεντρο οταν ο αντιπαλος παιζει μονο με αντεπιθεσεις και σε διαβαζε και ο τελευταιος πικραμενος κοουτς της λιγδας η οτι ο τζιολης δεν ειναι γμω το μπελα μου σεντερ μπακ η οτι ο μπερμπα ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που εχει δει αυτος ο στερημενος λαος και βολοδερνει στον παγκο μιας ομαδας που δεν μπορουσε να κερδισει ουτε τον τελευταιο

αυτα ολα αδερφε δεν ειναι απαξιωνω και δε στηριζω ειναι απλη σωστη οπαδικη κριτικη και μερικοι θελετε να την απαγορευσετε

ριξε μπαν λοιπον γιατι απαγορευτε να λεμε τα παραπανω που ειναι απολυτως αυτονοητα ποδοσφαιρικα .... α και τωρα που αλλαξαν βγηκες να πεις ειχατε δικιο σταματησε τις μλκιες και τα πειραματα και γελαει το χειλακι μας λιγο ... βγηκες να το πεις εσυ που στηριζεις και δεν εισαι μιζερος και γκρινιαρης σαν εμενα που κανω κριτικη

αλλα να σου πω κατι εγω χαιρομαι που δικαιωνεται η γκρινια και ας μην το καταλαβαινεις γιατι η γκρινια ηταν για να διορυωυουν οι ππριες και οχι για να γινουμε πτανα οπως νομιζεις

@odi δεν μιλησα για τον μπερμπα ουτε αφησα υπονοουμενο για γραμμη

ευθεως ειπα και λεω οτι υοαρχει γραμμη απο πολλους και οχι μονο απο μοντς να μη γινεται κριτικη σε τιποτα .... δεν ηταν υπονοουμενο αλλα ξεκαθαρη αποψη ... εσεις το πειρατε για υπονοουμενο οτι καποιος σας κινει και οτι εχετε συμφερον εγω εννοω οτι μολις γραφει καποιος τα παραπανω που κανονικα ολοι θα επρεπε να συμφωνουμε με απλξη λογικη θεωρειτε μυασμα που θελει το κακο του ΠΑΟΚ και δε στηριζει... ε δεν ειναι ετσι καταλαβετε το η κριτικη πρεπει να υπαρχει οταν δεν μπορεις να κερδισεις λυτε καν τον τελευταιο και σε κανει ρομπα ο καθε πικραμενος κοουτς της λιγδας και νιωθει μουρινιο
τσε πολυ καλα αυτα που γραφεις και σωστα...αλλα το ξερεις οτι αν πας να τα πεις στον Χ τουντορ φεις του φεις σε 5 λεπτα θα σου αλλαξει τηναποψη?
ή ακομα και να μην σου την αλλαξει θα σου δωσει τοσα επιχειρηματα για τις επιλογες του που δεν θα εχεις τι να του απαντησεις
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

simba έγραψε:Τσε για τον τουντορα ελεγα σ'αυτο π παρεθεσες..

Για μακ συμφωνουμε, με τους "μικρους" δεν εβγαζε νοημα η επιλογη..
Νταξ, ειχαν την πεποιθηση οτι θα τους βγει ως 2ος φορ (μπορει και για να μπουσταρουν τα στατιστικα του για παρει μεγαλυτερη αξια και ενοψει γιουρο), τους δικαιωσε με δυνατους αντιπαλους στην κοντρα αλλα απετυχε με τους μικρους, ελεω και συστηματος 3-5-2 που δυσκολα θα τον εβαζαν σε ολη την πλευρα..
Ο γεγονε, γεγονε πιστευω..

Δε νομιζω οτι απαγορευοταν η καλοπροαιρετη κριτικη/σχολιασμος εδω μεσα, απλα καποιοι (οχι απαραιτητα μοντ οπως λες) χρονια τωρα εχουν το κακο συνηθειο να τη βαφτιζουν κραξιμο και να τη δαιμονοποιουν λογω των βλακειων που γραφουν οι αρδ..
Παντως ο εκνευρισμος κ οι ειρωνιες που χρησιμοποιεις τωρα ας πουμε, μπορει να θεωρηθουν δικαιως κραξιμο..
Νηφαλιοτητα χρειαζεται, τοχουμε ξαναπει..
μπορει να το παρακανω ρε σιμπα αλλα εχω σκασει με το γραφω κατι μπαμ 5 ποστ γκρινια και δε στηριζεται και δεν κανεται και οι κακοι αρδ και και και

τα ξερουμε ολα αυτα αλλα αμα δεν μπορουμε να μιλαμε για μπαλα τι το θελουμε το γμωφορουμ για να λεμε ανεκδοτα και να παιζουμε ξερολα....και ναι θα τα κανουμε και αυτα αλλα δε θα ξεμαθουμε και τη μπαλα μαυτα που βλεπαμε ενα τριμηνο....επισης εγω δεν αναφερθηκα ποτε μονο σε μοντ αλλα σε πολλους και χαιρομαι που το αναφερεις γιατι οι μπλε νομιζουν οτι τα εχω μαζι τους
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:
che4 έγραψε: καλα πιστευε εσυ στα πειραματα που εκανε απο κει και περα τι απειλη κτλ σιγα μη φοβηυω να πω τη γνωμη μου στο φορουμ της ομαδας που αγαπησα και ναι η γραμμη στηριζω και απαγορευεται να κριτικαρω τα αυτονοητα υπαρχει

η αμφιβαλεις οτι ειναι λαθος να παιζεις με κορυφη τον μακ στα ταμπουρια η εβλεπες μπαλαρα οταν γινοταν αυτο η ειναι σωστο να ανεβαζω μια αργη αμυνα στο κεντρο οταν ο αντιπαλος παιζει μονο με αντεπιθεσεις και σε διαβαζε και ο τελευταιος πικραμενος κοουτς της λιγδας η οτι ο τζιολης δεν ειναι γμω το μπελα μου σεντερ μπακ η οτι ο μπερμπα ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που εχει δει αυτος ο στερημενος λαος και βολοδερνει στον παγκο μιας ομαδας που δεν μπορουσε να κερδισει ουτε τον τελευταιο

αυτα ολα αδερφε δεν ειναι απαξιωνω και δε στηριζω ειναι απλη σωστη οπαδικη κριτικη και μερικοι θελετε να την απαγορευσετε

ριξε μπαν λοιπον γιατι απαγορευτε να λεμε τα παραπανω που ειναι απολυτως αυτονοητα ποδοσφαιρικα .... α και τωρα που αλλαξαν βγηκες να πεις ειχατε δικιο σταματησε τις μλκιες και τα πειραματα και γελαει το χειλακι μας λιγο ... βγηκες να το πεις εσυ που στηριζεις και δεν εισαι μιζερος και γκρινιαρης σαν εμενα που κανω κριτικη

αλλα να σου πω κατι εγω χαιρομαι που δικαιωνεται η γκρινια και ας μην το καταλαβαινεις γιατι η γκρινια ηταν για να διορυωυουν οι ππριες και οχι για να γινουμε πτανα οπως νομιζεις

@odi δεν μιλησα για τον μπερμπα ουτε αφησα υπονοουμενο για γραμμη

ευθεως ειπα και λεω οτι υοαρχει γραμμη απο πολλους και οχι μονο απο μοντς να μη γινεται κριτικη σε τιποτα .... δεν ηταν υπονοουμενο αλλα ξεκαθαρη αποψη ... εσεις το πειρατε για υπονοουμενο οτι καποιος σας κινει και οτι εχετε συμφερον εγω εννοω οτι μολις γραφει καποιος τα παραπανω που κανονικα ολοι θα επρεπε να συμφωνουμε με απλξη λογικη θεωρειτε μυασμα που θελει το κακο του ΠΑΟΚ και δε στηριζει... ε δεν ειναι ετσι καταλαβετε το η κριτικη πρεπει να υπαρχει οταν δεν μπορεις να κερδισεις λυτε καν τον τελευταιο και σε κανει ρομπα ο καθε πικραμενος κοουτς της λιγδας και νιωθει μουρινιο
τσε πολυ καλα αυτα που γραφεις και σωστα...αλλα το ξερεις οτι αν πας να τα πεις στον Χ τουντορ φεις του φεις σε 5 λεπτα θα σου αλλαξει τηναποψη?
ή ακομα και να μην σου την αλλαξει θα σου δωσει τοσα επιχειρηματα για τις επιλογες του που δεν θα εχεις τι να του απαντησεις

γιαυτο τα λεω εδω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

περα απ την πλακα θεωρεις οτι ο τουντορας δεν καταλαβε τις μλκιες που εκανε .... ευτυχως για μας δηλαδη απ οτι βλεπω στα δυο τελευταια ματς

νομιζεις οτι αλλαξε τυχαια δεν καταλαβε αυτα τα απλα που καταλαβαινω εγω εσυ και ο καθενας που βλεπει ΠΑΟΚ

δε ενιωθε ασχημα που του κανε πλακα ο καθε τραχανοπλαγιας

καταλαβε και φαινεται απ την αλλαγη και απ την επιμονη στις δηλωσεις οτι θα μεινει μαυτο το συστημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Πέμ 14 Ιαν 2016, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Χάνουμε γκρινιάζω εγω και με μπαναρετε ,στις νίκες γκρινιάζει ο τσε και ειναΙ στα πρόθυρα,δεν μας πιάνετε ούτε με 1-χ-2 ρε παλληκαρια μοντς :lol: :lol: :lol: :lol: Πλάκα κάνω μην με ξαναστειλετε αύριο η κλήρωση γαυρος -νιονιος δίνει 1,02 εμείς με Τρίπολη θα κληρωθουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Παρ 15 Ιαν 2016, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Ρε παιδια ..ηρεμιστε λιγο ..για τον θεο ειλικρινα..ειναι κριμα..ολοι Π.Α.Ο.Κ ειμαστε..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

γεια σου ρε εις υπουργε αδικιας :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Απ την αρχή της χρόνιας ειχαμε πει οτι θα κανει λάθη ο προπονητης. Το ξέραμε όλοι. Τζάμπα χαλιεστε. Θα στρώσει η ομαδα και θα βελτιώνεται μαζί της κι ο Τούντορ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τσε το θεμα ειναι πως εκφραζεις την κριτικη και αν δινεις πατημα στο να σου βαλουν χερι.
Νταξει τωρα αν υπαρχουν καποιες ανιατες περιπτωσεις μελων που ακομα και στην απλη κριτικη αντιδρουν, τι να κανεις, ή απαντας συνεχεια ή προσπερνας..

Τωρα για μοντς που λες, δε νομιζω οτι απαγορευουν την κριτικη ουτε οτι υπαρχει γραμμη (ασχετα πώς καποιοι λειτουργουν ως μελη)..
Αν δεν απαξιωνεις ή ειρωνευεσαι (αν και καποιες φορες ειναι ελαστικοι σ'αυτο το θεμα και αναλογα με την περιπτωση), δε νομιζω οτι σου στερει κανεις το δικαιωμα να μπορεις να πεις τη γνωμη σου.. :)
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Βρε παληκάρι μου, Τσε, κριτική και κουβέντα να κάνεις όση θέλεις, η χαρά πολλών οπαδών αυτή είναι, αλλά μην έχεις και ψευδαισθήσεις. Το χαβαλέ σου κάνεις. Όσο και να μην σ' αρέσει ναι ο Φρανκ ξέρει και ο Τούντορ ξέρει και ξέρουν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από σένα από μένα από όλους μάλλον εδωμέσα. Εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ξερεις. Δεν είναι σεβασμός γιατί είναι ευρωπαίος, αφρικανός, γιαπωνέζος, είναι γιατί κάνει αυτή τη δουλειά στο υψηλότερο επίπεδο επί δεκαετίες. Δεν ξέρω από πού αντλείς αυτή την απίστευτη έπαρση, αλλά με τρομάζει λίγο να σε πω την αλήθεια. Δλδ αν ο Άρνεσεν έχει να βάλει μια 40άρα χρόνια δουλειάς σε τοπ ευρωπαικό επίπεδο σαν παίχτης σαν τεχν. δ/ντης σαν αθλητ. δ/ντης, εσύ (εγώ) τί διάολο έχεις να βάλεις στην άλλη άκρη της ζυγαριάς; Και είναι τόσο δύσκολο βρε τζιγέριμ να το καταλάβεις αυτό; Και να πω οτι πέφτεις και μέσα, μέχρι ψες απαξίωνες πρώην διακριθέντα παίχτη του ΠΑΟΚ και από τους κορυφαίους φέτος της πριμέρα. ;) Δε σε κλονίζει, δεν καθεσαι να πεις ρε παιδί μου, μάλλον λάθος τα διαβάζω τα πράγματα, ίσως να κρατήσω λίγο πιο χαμηλά τη μπάλα, να είμαι λιγότερο σίγουρος για την άποψή μου, ξέρω γω. Σόρρυ για το προσωπικό του μηνύματος, αλλά με στενοχωρεί όταν απαξιώνονται άνθρωποι της ομάδας. Όπως με στενοχωρεί να πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων οι έννοιες της δουλειάς, οι μακρόχρονες πορείες, η συστηματική γνώση, στο βωμό της αποψάρας του καθενός από εμάς. Και τις κουβέντες μας θα κάνουμε και τις αναλύσεις μας, αλλά λίγο να ξέρουμε τα κυβικά μας ρε γμτο. Αυτά, φιλικά και στο γιο μου έτσι θα τα λεγα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

che ειλικρινα δε βρισκω νοημα να σου απαντησω

Μονο ενα πραγματακι. Αυτο ΔΕΝ ειναι σωστη οπαδικη κριτικη οπως λες
che4 έγραψε:γεο κανε το μοντ και σταματα να σχολιαζεις ... ξερουμε οτι δεν εισαι ασχετος για να καταλαβεις οτι ο σεντερ φορ οποιος και να ναι θελει ρυθμο και αγωνες

ελεος για να καλυψεις τον ανυπαρκτο ιτ θα μας βγαλεις σκαρτο τον μπερμπα η την ατυχια

αληθεια στο λεω κοψτε το ολοι οι μοντς καταλαβαινουμε ολοι μα ολοι ... συντονιστε απλα και μην καντε σχολια με γραμμη θα σιχαθει ο κοσμος το φορουμ και ξερεις ποσο το αγαπαω το γμημενο το φορουμ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μας σφάζει το κατεστημένο των μοντς ρε τσε ,πρέπει να πάρουμε την επο του παοκμανια μπας και δούμε προκοπή :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε παιδιά, γιατί τρωγόσαστε για τον Τούντορ στο τόπικ για τις άλλες ομάδες; Τον δώσαμε μεταγραφή;
Πάμε όλοι μαζί στο τόπικ του να γουστάρουμε. :twisted:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

simba έγραψε:Τσε το θεμα ειναι πως εκφραζεις την κριτικη και αν δινεις πατημα στο να σου βαλουν χερι.
Νταξει τωρα αν υπαρχουν καποιες ανιατες περιπτωσεις μελων που ακομα και στην απλη κριτικη αντιδρουν, τι να κανεις, ή απαντας συνεχεια ή προσπερνας..

Τωρα για μοντς που λες, δε νομιζω οτι απαγορευουν την κριτικη ουτε οτι υπαρχει γραμμη (ασχετα πώς καποιοι λειτουργουν ως μελη)..
Αν δεν απαξιωνεις ή ειρωνευεσαι (αν και καποιες φορες ειναι ελαστικοι σ'αυτο το θεμα και αναλογα με την περιπτωση), δε νομιζω οτι σου στερει κανεις το δικαιωμα να μπορεις να πεις τη γνωμη σου.. :)

ρε σιμπα ποσα χρονια γραφουμε εδω μεσα 5 εγω 6 εσυ προσβαλα κανεναν ειρωνευτηκα κανεναν εκτος απ το λουκας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: που δεν ειναι μελος του φορουμ

ε και τωρα δεν προσβαλω κανεναν το εννοω οπως το γραφω και δεν πεταω κανενα υπονοουμενο και μαλιστα το εγραψα και στο γκεο αυτο που ηταν ο πρωτος που παρεξηγηθηκε

απο κει και περα ποσες φορες εχω πει καλα λογια για τους μοντς και τον κοπο τους το ξεχνανε και ποσες φορες εκανα πισω οχι γαι το μπαν γιατι δεν εχω τετοια κολληματα αλλα γιατι σεβομαι τον κοπο τους

απο κει και περα καταλαβες οτι τα δυο τελευταοια ορθολογικα ματς προπονητικα ηταν δικαιωση των επι τρεις μηνες γκρινιαρηδων;και αν ποτε παιξει ο μπερμπα βασικο φορ και κανει κανα δυο χατ τρικ σερι παλι δικαιωση θα ειναι αλλα δε με νοιαζει που τοτε θα λενε .... βλεπετε εσεις που δε στηριζατε κτλ κτλ .... ισα ισα θα χαιρομαι που ειχα δικαιο οπως χαιρομαι απ την κυριακη και ξεσπασα γιατι ειχα σκασει τρεις μηνες να βλεπω αλχημειες....βαλε και μια χρονια δεξι μπακ σαλπι και αριστερο εξτρεμ κλαους και πες ποσο να αντεξει κανεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τώρα μεταξύ μας όταν λες ότι παίρνουν γραμμή τους προσβάλεις πώς να το κάνουμε εκτός να έχεις στοιχεία γιαυτό που λες. ...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

DC έγραψε:Ρε παιδιά, γιατί τρωγόσαστε για τον Τούντορ στο τόπικ για τις άλλες ομάδες; Τον δώσαμε μεταγραφή;
Πάμε όλοι μαζί στο τόπικ του να γουστάρουμε. :twisted:

να μεταφερει τα σχολια ενας μοντ .... δε φτανει που τους τα σπαω θα εχουν και διπλη δουλεια :lol: :lol: :lol:

ace79grpaok έγραψε:Μας σφάζει το κατεστημένο των μοντς ρε τσε ,πρέπει να πάρουμε την επο του παοκμανια μπας και δούμε προκοπή :lol: :lol: :lol:

να ρωτησουμε το μελισανιδη να μας πει τα κολπα τωρα που θα παρει την κανονικη απ το φαταουλ :lol: :lol: :lol:

pgetsos έγραψε:che ειλικρινα δε βρισκω νοημα να σου απαντησω

Μονο ενα πραγματακι. Αυτο ΔΕΝ ειναι σωστη οπαδικη κριτικη οπως λες
che4 έγραψε:γεο κανε το μοντ και σταματα να σχολιαζεις ... ξερουμε οτι δεν εισαι ασχετος για να καταλαβεις οτι ο σεντερ φορ οποιος και να ναι θελει ρυθμο και αγωνες

ελεος για να καλυψεις τον ανυπαρκτο ιτ θα μας βγαλεις σκαρτο τον μπερμπα η την ατυχια

αληθεια στο λεω κοψτε το ολοι οι μοντς καταλαβαινουμε ολοι μα ολοι ... συντονιστε απλα και μην καντε σχολια με γραμμη θα σιχαθει ο κοσμος το φορουμ και ξερεις ποσο το αγαπαω το γμημενο το φορουμ
ε ναι ρε πγετσος υτο δεν ειναι υπονοουμενο ευθεια κριτικη ειναι στους :

στηριζουμε και εσεις που διαφωνειτε δε στηριζεται

και ναι ο γκεο ειναι μοντ και το ειχε παρακανει να κανει παραθεσεις σε οποιονδηποτε κανει κριτικη και ακολουθουσε αυτη τη γραμμη

θα στο πω μια τελευταια φορα δεν ειναι υπονοουμενο ειναι ευθεια αποψη και στο γκεο νιωθω οτι εχω την ανεση σε επιπεδο φορουμ να το κανω

και κλεινω με το εξης συγγνωμη αν καποιος νομιζει οτι τον προσβαλα τον ειρωνευτηκα κτλ δεν το εκανα ηθελημενα το μοναδικο που ειρωνευτηκα και προσνβλα ηθελημενα ειοναι το λουκας που δεν ειναι μελος του φορουμ :lol: :lol: :lol:

θα μου πεις τωρα ενα απλο πραγμα η κριτικη ηταν σωστη ναι η οχι με βαση τα δυο τελευταια ματς

εγω ξεκαθαρησα τη θεση μου για τις προσβολες και ζητησα και συγγνωμη αν εθιξα καποιον εσυ τι εχεις να πεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”