τσε πολυ καλα αυτα που γραφεις και σωστα...αλλα το ξερεις οτι αν πας να τα πεις στον Χ τουντορ φεις του φεις σε 5 λεπτα θα σου αλλαξει τηναποψη?che4 έγραψε: καλα πιστευε εσυ στα πειραματα που εκανε απο κει και περα τι απειλη κτλ σιγα μη φοβηυω να πω τη γνωμη μου στο φορουμ της ομαδας που αγαπησα και ναι η γραμμη στηριζω και απαγορευεται να κριτικαρω τα αυτονοητα υπαρχει
η αμφιβαλεις οτι ειναι λαθος να παιζεις με κορυφη τον μακ στα ταμπουρια η εβλεπες μπαλαρα οταν γινοταν αυτο η ειναι σωστο να ανεβαζω μια αργη αμυνα στο κεντρο οταν ο αντιπαλος παιζει μονο με αντεπιθεσεις και σε διαβαζε και ο τελευταιος πικραμενος κοουτς της λιγδας η οτι ο τζιολης δεν ειναι γμω το μπελα μου σεντερ μπακ η οτι ο μπερμπα ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που εχει δει αυτος ο στερημενος λαος και βολοδερνει στον παγκο μιας ομαδας που δεν μπορουσε να κερδισει ουτε τον τελευταιο
αυτα ολα αδερφε δεν ειναι απαξιωνω και δε στηριζω ειναι απλη σωστη οπαδικη κριτικη και μερικοι θελετε να την απαγορευσετε
ριξε μπαν λοιπον γιατι απαγορευτε να λεμε τα παραπανω που ειναι απολυτως αυτονοητα ποδοσφαιρικα .... α και τωρα που αλλαξαν βγηκες να πεις ειχατε δικιο σταματησε τις μλκιες και τα πειραματα και γελαει το χειλακι μας λιγο ... βγηκες να το πεις εσυ που στηριζεις και δεν εισαι μιζερος και γκρινιαρης σαν εμενα που κανω κριτικη
αλλα να σου πω κατι εγω χαιρομαι που δικαιωνεται η γκρινια και ας μην το καταλαβαινεις γιατι η γκρινια ηταν για να διορυωυουν οι ππριες και οχι για να γινουμε πτανα οπως νομιζεις
@odi δεν μιλησα για τον μπερμπα ουτε αφησα υπονοουμενο για γραμμη
ευθεως ειπα και λεω οτι υοαρχει γραμμη απο πολλους και οχι μονο απο μοντς να μη γινεται κριτικη σε τιποτα .... δεν ηταν υπονοουμενο αλλα ξεκαθαρη αποψη ... εσεις το πειρατε για υπονοουμενο οτι καποιος σας κινει και οτι εχετε συμφερον εγω εννοω οτι μολις γραφει καποιος τα παραπανω που κανονικα ολοι θα επρεπε να συμφωνουμε με απλξη λογικη θεωρειτε μυασμα που θελει το κακο του ΠΑΟΚ και δε στηριζει... ε δεν ειναι ετσι καταλαβετε το η κριτικη πρεπει να υπαρχει οταν δεν μπορεις να κερδισεις λυτε καν τον τελευταιο και σε κανει ρομπα ο καθε πικραμενος κοουτς της λιγδας και νιωθει μουρινιο
ή ακομα και να μην σου την αλλαξει θα σου δωσει τοσα επιχειρηματα για τις επιλογες του που δεν θα εχεις τι να του απαντησεις