Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από pilotos »

Κεντρική του Thanix!!!
+1926 κι όσα θες από μένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 12 Ιουν 2015, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Rizla έγραψε:Ειναι ολοφανερο οτι ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ ο κ.Τουντορ.Θανιξ κανε τα κονε σου και χαλασε την συμφωνια...
μπορεις να μου πεις απο που προκυπτει αυτο?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Από την εμπειρία του ως αθλητικός διευθυντής φαντάζομαι σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

desperando έγραψε:
Rizla έγραψε:Ειναι ολοφανερο οτι ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ ο κ.Τουντορ.Θανιξ κανε τα κονε σου και χαλασε την συμφωνια...
Φοραει πολο μπλουζακια ρε...ειναι δυνατον? :mrgreen:

Ελεος ρε...ποτε εχω πει κακη κουβεντα για τον θεσμο(εκτος Γχ και ακατανομαστου) και μου την πεφτετε ετσι?

Ησυχια ολοι θα μιλησει ο Πορκυς τωρα. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρίζλα αν έκανες χαβαλέ ζητάω συγγνώμη.
Απλα μια φορά ας αγαπήσουμε την ομάδα μας, σε όλους το λεω. Η πρώτη φορά που έχουμε μέλλον ειναι, η πρώτη!!!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Όποιον και να φέρουν κάποιος θα βρεθεί να μουρμουρίζει
Αυτό ειναη γνωστό σε ολους μας

Το θέμα ειναι να πάρουν την σωστή απόφαση και να κλείσουν το συντομότερο
Τον νέο κοουτς !

Τωρα για Κολκα οποίος κάθεται και δίνει αξία σε αυτό το υποκείμενο της δημοσιογραφίας
Τι να πω ;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εξω ένα ΜΟΝΟ ξέρω.

ότι με το κλείσιμο του τόπικ, μερικοί να είναι έτοιμοι να αναλάβουν ριπόρτα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωραιος ο Thanix!

Το παρακατω το ποσταρα και χθες ως προβληματισμο..
Με γελοιo google translation
With the Champions League we returned to the Croatian reality. Tudor late January left the bench Hajduk. His departure was a big surprise for supporters and white, not for those who are close to the club and they knew a lot of things wrong from the locker room - administration.

- Not my departure was abrupt, rash, or occurred only for one reason. Anyone who thinks that is easy to work with Hajduk, is wrong. The mentality of this area is abnormally heavy, here are all quickly forgotten, and success is not recognized. Everyone thinks they know better, regardless of professional background of. People think that if each Wednesday watch the Champions League or the eastern stand Poljud, knows football better than someone who has played a number of years and mastered the. I've often felt preusamljen to fight a lot. And yet the pressure Hajduk size in relation to the present moment. All I felt it on his back - says Tudor.
Τι λετε?
Γιατι αν ειναι στο hajduk, το mentality heavy, εδω ειναι γμσε τα... :opaokara:

Y.Γ.
Thanix έγραψε: Σιμπα δεν εχεις άδικο. Απλα ξες ειναι συσσωρευμένη αντιδραση προς το προσωπο τους που έγκειται στην συμπεριφορά τους τοσα χρονια.
Εννοειται αυτο φιλε, με μετρουλακηδες, καμορες και αλλους που τρωνε σπλαχνα εδω και χρονια και δηλητηριαζουν αλλα και κολκες,ζαιρηδες που το παιζουν ΠΑΟΚαρχες..
Απλα να μη γινομαστε αμορφη μαζα που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει, στο παραμικρο..
=Sic-4 έγραψε: Αν καποιος βγαζει το ψωμι του κοροϊδευοντας τον κοσμο δεν σημαινει οτι πρεπει να το σεβαστω. Να πεινασει οποιος βγαζει το ψωμι του με ψεματα.
Φυσικα δε μιλαω για γελοιες πρακτικες και τα ψεματα που κατα καιρους βγαζουν για να παρουν κλικς κλπ,
αλλα για νορμαλ περιπτωσεις..
Εκτος και αν με τους μισθους που παιζουν στην Ελλαδα, περιμενετε τον καθε δημοσιογραφο, να εχει ακρες παντου, να λαδωνει καμαριερες και θυρωρους και να κανει ολη τη μερα τον ντετεκτιβ, για μια ενημερωση που οπως ειπε και και ο τζος, εξω θεωρειται δεδομενη..
Εκτος και αν ολοι θελετε να κλεισουν ολα ή να καλυπτουν μονο τα τμηματα του ΑΣ, αφου σε θεματα ποδοσφαιρου-μπασκετ τους εχετε ολους στο καργιολικι..
Αλλα οπως ξερω, η πλειονοτητα απ'αυτους ενημερωνεται καλως ή κακως..
Και στην τελικη, υπαρχει και ολοκληρο ενθετο με το "Τι γραφουν τα ΜΜΕ"
Ας μετονομαστει στο "Τι ψεματα γραφουν τα ΑΡΔ" τοτες.. :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Εγω δεν θα εχω προβλημα με τουντορ αρκει να στηριχθει εμπρακτα απο ολους κ φυσικα να ανακοινωθει αμεσα.αργησαμεεεεεε
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

gergeo4 έγραψε:Εγω δεν θα εχω προβλημα με τουντορ αρκει να στηριχθει εμπρακτα απο ολους κ φυσικα να ανακοινωθει αμεσα.αργησαμεεεεεε

Τι να στειριχτεί,δεν βλεπει τακορακια οι ΑΡΔ πριν συμφωνήσει τον κραζουν
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

τραγικοι αλλα εδω θεοποιουν γχ κ χαβο τι ν λεμε
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Thanix έγραψε:Ρίζλα αν έκανες χαβαλέ ζητάω συγγνώμη.
Απλα μια φορά ας αγαπήσουμε την ομάδα μας, σε όλους το λεω. Η πρώτη φορά που έχουμε μέλλον ειναι, η πρώτη!!!

Καλα τα λες...καταρχην αδερφε πως μπορω να κρινω εναν προπονητη που δεν γνωριζω την δουλεια του?
Εχω ΤΔ ο οποιος θεωρειται εμπειρος και γνωστης του αντικειμενου και επελεξε τον συγκεκριμενο,θα βγω να πω οτι δεν κανει καλα την δουλεια του?
Αλλοι επρεπε να τσιμπησουν και αλλοι τσιμπησαν...τζαμπα τοστ εκανα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Rizla έγραψε:
desperando έγραψε:
Φοραει πολο μπλουζακια ρε...ειναι δυνατον? :mrgreen:

Ελεος ρε...ποτε εχω πει κακη κουβεντα για τον θεσμο(εκτος Γχ και ακατανομαστου) και μου την πεφτετε ετσι?

Ησυχια ολοι θα μιλησει ο Πορκυς τωρα. :ugeek:
σορρυ αν παρεξηγησα τα λεγομενα σου.

υγ αντε ρε συ θανιξ εσκασα καιρος ηταν να πεις τι ποιος ηταν γιατι με κατεστρεψες να βλεπω να γραφουν και να μην μπορω να απαντησω
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Δηλαδή η αναφορά μου στον χοντρό που νομίζει ότι μαμ@ει και δέρνει σε αυτήν την πόλη και είναι ο μόνος που νιώθει από ΠΑΟΚ και κουραμπιέδες ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ THANIX ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ; :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ Σε τσίγκλησα με το σχόλιο του χοντρού, ε; Μήπως αυτός σε κάρφωσε στη γυναίκα ότι ήσουν στο ξενοδοχείο και έτρεχες να τα μαζέψεις; :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Παρ 12 Ιουν 2015, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τι θα πει να στηριχτεί από όλους; Αυτό είναι ζητούμενο, δεν είναι προϋπόθεση.

Σημασία έχει αν τον πιστεύει αυτός που βάζει τα λεφτά.
Και μεγαλύτερη σημασία έχει αν τον πιστεύει αυτός που ήρθε ως αθλητικός διευθυντής....

Εγώ εύχομαι το πλάνο τριετίας να έχει επιτυχία και να ανανεώσει ο Δανός μέχρι να φτάσει την 8ετια της τσελσι.
Στο χέρι του λαού του ΠΑΟΚ είναι να απομονώσει τις διάφορες φωνές που ζουν από το να "πουλάνε" ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”