μιλας για εμενα προσωπικα?Odi έγραψε:Όταν φτάνει στο σημείο να γράφεις μονάχα προβληματισμούς και να περνάς στο ντούκου τις θετικές κινήσεις φτάνεις στο σημείο του κραξίματος.
Και μην μου λες για τον Σαβιόλα. Είδα και πριν τον Σαβιόλα τους "προβληματισμούς".
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Αναφέρομαι στο γενικό κλίμα που επικρατεί. Όχι σε εσένα προσωπικά.
ναι ρα τσακάλια, οκ λέμε.
απλά, δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε ρότα, δλδ να βιαζόμαστε (πάλι) για μπαμ μπουμ όπως γλαφυρά το αναζητούμε. Ειδικά δε επειδή ο αντίπαλος πούλησε για να πάρει....
ο στόχος μας δεν παύει να είναι το μάτς της Τρίτης και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να την παλέψει ρε γμτ μου. ντε και καλά αύριο επειδή ο μαριδάκης ήθελε να δείξει ότι τα "σκάει";
και στην τελική, εγώ προσωπικά, απο σαβιόλες και τζιμπούρες με 2μ προτιμώ Necid και Κλάους με 200κ. έκαστος ξεκάθαρη η θέση μου πιστεύω και όποιος θέλει ελέγχει την σταθερότητα αυτής.
ΥΓ: μετά τον Ριβάλντο, μπαίνει εκείνο το #$#@$@# "αόρατο τοίχος" που είχαν οι βάζελοι πιστεύω. και πάνω απο όλους φυσικά, ο Παυλάρας, 1ον γιατί είναι ΠΑΟΚ και 2ον γιατί απλά δεν έτυχε να έχουμε Γκαρσία, όταν οι άλλοι είχαν Ριβάλντο να σου έλεγα τότε.
απλά, δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε ρότα, δλδ να βιαζόμαστε (πάλι) για μπαμ μπουμ όπως γλαφυρά το αναζητούμε. Ειδικά δε επειδή ο αντίπαλος πούλησε για να πάρει....
ο στόχος μας δεν παύει να είναι το μάτς της Τρίτης και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να την παλέψει ρε γμτ μου. ντε και καλά αύριο επειδή ο μαριδάκης ήθελε να δείξει ότι τα "σκάει";
και στην τελική, εγώ προσωπικά, απο σαβιόλες και τζιμπούρες με 2μ προτιμώ Necid και Κλάους με 200κ. έκαστος ξεκάθαρη η θέση μου πιστεύω και όποιος θέλει ελέγχει την σταθερότητα αυτής.
ΥΓ: μετά τον Ριβάλντο, μπαίνει εκείνο το #$#@$@# "αόρατο τοίχος" που είχαν οι βάζελοι πιστεύω. και πάνω απο όλους φυσικά, ο Παυλάρας, 1ον γιατί είναι ΠΑΟΚ και 2ον γιατί απλά δεν έτυχε να έχουμε Γκαρσία, όταν οι άλλοι είχαν Ριβάλντο να σου έλεγα τότε.
Odi έγραψε:Όταν φτάνει στο σημείο να γράφεις μονάχα προβληματισμούς και να περνάς στο ντούκου τις θετικές κινήσεις φτάνεις στο σημείο του κραξίματος.
Και μην μου λες για τον Σαβιόλα. Είδα και πριν τον Σαβιόλα τους "προβληματισμούς".
το γενικο κλιμα περναει στο ντουκου τα θετικα μην τρελαθουμε ρε οντι 10000 χιλιαδες διαρξειας 10000 κοσμος σε προπονηση αισιοδοξια παντου τι αλλο θες οι πιο πολλοι πιστευουμε οτι θα κοντρρουμε τη μεταλιστ των εκατονταδων εκατ. απλα λειπει το κερασακι πως να το κανουμε
και εγώ που μένεις.

ΥΓ: ακόμα καλύτερα τσε. λείπει ο γαμπρός και η νύφη για να γίνει η παντρειά να το βουλώνουμε
ΥΓ: ακόμα καλύτερα τσε. λείπει ο γαμπρός και η νύφη για να γίνει η παντρειά να το βουλώνουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 24 Ιούλ 2013, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κ τωρα που ο γαυρος πηρε σαβιολα να ερθει τουμπα με την οπισθεν
ρε σαβιολα ρε σαβιολα
με την οπισθεν θα ερθεις ρε *αριολα.
με την οπισθεν θα ερθεις ρε *αριολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 24 Ιούλ 2013, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιο αορατο τοιχος πανω απ το σαβιολα ρεK_geo έγραψε:ναι ρα τσακάλια, οκ λέμε.
ο στόχος μας δεν παύει να είναι το μάτς της Τρίτης και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να την παλέψει ρε γμτ μου. ντε και καλά αύριο επειδή ο μαριδάκης ήθελε να δείξει ότι τα "σκάει";![]()
![]()
ο γκαρσια ειναι στη δεκαδα αλλα δεν ειναι σαβιολα δεν ηταν ποτε το αστερι της μπαρτσα που εδωσε 36 χαρτια το 2002 για να τον παρει μην μειωνετε απλα οπαδικα ελεος
- navigator11
Parolos έγραψε:Εμένα με ενδιαφέρει να μαζέψω περισσότερους στο γήπεδο κι όχι με άλλον τρόπο.navigator11 έγραψε:Parolos έγραψε:O γαύρος όπως και να χει τους 85 βαθμούς θα τους μαζέψει στο πρωτάθλημα, ίσως λέω και λίγους..
Εμείς τί κανουμε είναι το θέμα..
Εξαρτάται τι θέλουμε.Μας ενδιαφέρει ΚΑΙ ο τρόπος ή αποκλειστικά η συγκομιδή;
Θες να το πεις να κερδίζω και τους διαιτητές? Θες να το πεις να με παίζουν 50-50 ? Όπως θες απο αυτά τα δύο.
Despe τα είπες όλα.
Είναι αυτό που έλεγα οτι έχουμε πάει στο άλλο άκρο εδώ μέσα..
Εσύ θέλεις.Κι εγώ.Και όλοι μας.Να δούμε μέχρι που'ναι διατεθειμένοι να φτάσουν και οι θεσμικά υπεύθυνοι πάντως.Έχω λόγους να πιστεύω,απ'το λίγο που'χω εικόνα της ομάδας μας, ... μακριά!!
che παλικαράκι μου,επιχειρείς να αναγάγεις μεμονωμένες,καθόλα σεβαστές,μετεγγραφικές μεγαλοεπιθυμίες κάποιων σε συλλογική προσμονή (για την έλευση κάποιου Σαβιόλα ΤΩΡΑ).Απλά τονίζω πως κάποιοι εδώ πέρα συμβιβαζόμαστε εξ αρχής και με λιγότερα.Ο Σαβιόλα είναι μεγάλο όνομα.Θα ανακάμψει το ηθικό του γαυροπαδού.Το δικό μου πάντως δεν πρόκειται να καμφθεί.Γιατι πιστεύω πως οικοδομώ σαν ομάδα σε πιο στέρεες απ'τον γαύρο βάσεις.Με τις ακριβές προσθήκες να αποτελέσουν στο μέλλον,εγγύς ή απώτερο,το επόμενο αναμενόμενο στάδιο παραπέρα αγωνιστικής ενδυνάμωσης της πολύ καλής ομάδας,που φτιάχνω κι όχι μέσο εξημέρωσης ξενερωμένων και εξαπατημένων θα προσέθετα οπαδών.
@despe
"επιπλεον να προσθεσω οτι πιστευω οτι ολι αυτοι που εκφραζουν τους προβληματισμους τους δεν επιζητουν ντε και καλα τον παικτη των 2 μυριων αλλα παικτες που θα μπορουν να προσφερουν μεσα απο το συνολο."
Μάλλον κάνεις πλάκα φίλε.Αυτόν επιζητούν,μπορεί όχι όλοι οι ... προβληματιζόμενοι,αλλά πολλοί απ'αυτούς.Και το ξέρεις πολύ καλά.
Ένα μικρό δείγμα
che4 έγραψε: οντι κουλαρισε ειπαμε δε μειωνουμε τιποτα απ τα 100 βηματα που εκανε η ομαδα απλα θελουμε το 101 για να παμε αεροδρομιο τοσο κακο ειναι και νομιζω οτι το θελουμε ολοι και ο ιβαν μαζι
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ πιθανότατα ΟΧΙ.Και ουδόλως διαφωνώ ως προς την ουσία του επιχειρήματός σου για ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας με 1-2 κινήσεις ακόμα ήδη από την περίοδο αυτή.Πάντως,παίχτες,που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ΣΥΝΟΛΟΥ,που μπορεί να διακριθεί και να τους βοηθήσει και τους ίδιους να αναδειχθούν μέσα από ΑΥΤΟ,αποκτήθηκαν.Δεν έτυχαν και θερμής υποδοχής εδώ που τα λέμε.
- trel@menos
αντε πες τα γ@μω γιατι θα χαζεψουμε μ αυτα που ακουμε. τετοια κλαψομουνιαση πρωτη φορα βλεπω.Odi έγραψε:Tόσο λίγη πίστη για την ομάδα..Δεν μας αξίζει να πάμε μπροστά.Έτοιμοι να πέσετε να φάτε την ομάδα κατευθείαν.
Δεν θέλω να σας το χαλάσω το πανηγυράκι σας αλλά οι μεταγραφές ακόμη δεν τελείωσαν.Πληροφοριακά.
Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω.Εδώ θα είμαστε όταν αρχίσουν οι κωλοτούμπες σας.
Μερικοί τα θέλετε έτοιμα στο πιάτο όποτε πάρτε τα:
α)Ο γαύρος εισέπραξε 23 εκατομμύρια από το τσάμπιονς λιγκ.
β)Ο γαύρος μπορεί να φέρει πιο εύκολα ονόματα γιατί παίζει στο τσάμπιονς λιγκ.
γ)Ο γαύρος έχει χάσει Τζιμπούρ και Αμπντούν,δηλαδή 27 γκολ και 12 ασσίστ.
δ)Ο γαύρος έχει σέντερ μπακ τον Μανωλά και τον σακατεμένο Αβραάμ και έφαγε 4 σε φιλικό.
ε)Ο γαύρος πήρε Βάις από την τελευταία της Ιταλίας και Τσόρι υπέρβαρο.
στ)Ο γαύρος έχει κάποιον Μίτσελ προπονητή.
ζ)Αναλύστε μου σε ποια γραμμή του γηπέδου επικρατεί ο γαύρος βάσει ρόστερ.
Ο ΠΑΟΚ εν αντιθέσει:
α)Έφερε τον Στέφενς προπονητή (με 1,5 μύριο συμβόλαιο + μπόνους).
β)Εχει στην επίθεση Νέσιντ,Σαλπιγγίδη και Κλάους.
γ)Έχουμε παίξει τόσα φιλικά και έχουμε φάει 1 γκολ.
δ)Έπαιξε φιλικό με την 4η της Γαλλίας και έριξε 6 τεμάχια.
ε)Χθες είχε στον πάγκο του: (Χακόμπο,Λόρενς,Σκόνδρα,Κατσικά,Νέσιντ,Κάτσε,Σπυρόπουλο,Ολίσε,Αθανασιάδη).
στ)Πήρε τον Λούκας που όλοι τον λέγατε παικταρά και μόλις ήρθε ξαφνικά δεν σας έκανε.
ζ)Ανανέωσε τον δανεισμό του Ολίσε που όλοι τον θέλατε,αλλά όταν ήρθε δεν σας έκανε.
Παρακαλώ τον οποιονδήποτε να μου αναλύσει τα ρόστερ των δύο ομάδων και να μου βρει πού βρίσκει αυτήν την χαώδη ποιοτική διαφορά που τον κάνει τόσο απαισιόδοξο.
Να σας πω εγώ την διαφορά;Η διαφορά είναι στο κεφάλι σας και στον νεοπλουτισμό που σας διακρίνει που από εκεί που δεν είχαμε μαντήλι να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας,ξαφνικά μου γίνατε όλοι μπρούκληδες.
Συνέλθετε και μην μεγαλοπιάνεστε.Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με λογική και ηρεμία και μην λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι σας.
Όταν σκάσει το μπαμ,θα πονέσει η μέση σας από τις κωλοτούμπες.
Ξαναλέω:Μεγάλος παίκτης ο Σαβιόλα,αλλά από το να κάνει οτι έκανε ο Ριβάλντο όπως γράφετε μερικοί έχει διαφορά.
ναι 200-300 ειναι το ταβανι μας με 15 διεθνεις παικτες. τι αλλο θα ακουσουμε.
οσο για σαβιολα, συμφωνω μεγαλος παικτης αλλα ακομα κι ετσι η επιθετικη γραμμη μας ειναι πολυ καλυτερη συνολικα απ του γαυρου.
τεσπα καλοριζικος ο παικταρας γαυροι, καλη επιτυχια και μακρια απο τραυματισμους..

με κρανιτσαρ ρεφαρουμε η θελουμε πιο μεγαλο ονομα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 24 Ιούλ 2013, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το μπαμ εχει πολλους αποδεκτες και κερδη οταν γινετε.
φοβαται ο αντιπαλος
σε σεβονται οι κορακεςαλλιως σφριζουν το πεσιμο του λουκα και αλλιως του σαβιολα και οχι μονο λογω φανελας
πρεστιζ σε ευρωοαικκο επιπεδο
διαρκειας
φανελες
αρα ναι θελω εναν παιχτη των δυο μυριων που ειναι το κακο δεν καταλαβαινω τι κολημα φαγατε σημερα ολοι που ηρθε ο σαβιολα οτι εοειδη το εκανε ο γαυρος εμεις δεν πρεπει να το κανουμε
φοβαται ο αντιπαλος
σε σεβονται οι κορακεςαλλιως σφριζουν το πεσιμο του λουκα και αλλιως του σαβιολα και οχι μονο λογω φανελας
πρεστιζ σε ευρωοαικκο επιπεδο
διαρκειας
φανελες
αρα ναι θελω εναν παιχτη των δυο μυριων που ειναι το κακο δεν καταλαβαινω τι κολημα φαγατε σημερα ολοι που ηρθε ο σαβιολα οτι εοειδη το εκανε ο γαυρος εμεις δεν πρεπει να το κανουμε