Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Eις αυριον τα νεωτερα .....
Θα σας παρακαλεσω να μην μπερδευουμε προηγουμενους προπονητες του ΠΑΟΚ με τον σημερινο υπηρεσιακο προπονητη ( εννοω με την εννοια οτι προσφερει τις υπηρεσιες του στην ΠΑΕ ,υστερα απο εντολη της πρωην δοτηε διοικησης πρωτοδικειου ) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....
Καθε συγκριση προκαλει τουλαχιστον τον γελωτα ..... Τωρα αναρωνω απο το ταξιδι στην Τριπολη....
Θα σας παρακαλεσω να μην μπερδευουμε προηγουμενους προπονητες του ΠΑΟΚ με τον σημερινο υπηρεσιακο προπονητη ( εννοω με την εννοια οτι προσφερει τις υπηρεσιες του στην ΠΑΕ ,υστερα απο εντολη της πρωην δοτηε διοικησης πρωτοδικειου ) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....
Καθε συγκριση προκαλει τουλαχιστον τον γελωτα ..... Τωρα αναρωνω απο το ταξιδι στην Τριπολη....
-
Φίλε σε βρίσκω τελείως λάθος. Καταρχάς ΟΚ έχεις δίκιο ότι γενικα δεν έχουμε υπομονή αλλά πρώτον το τότε ρόστερ του Σάντος ήταν σαφώς χειρότερο δες παικτες εναν-έναν και δεύτερον το επίπεδο των άλλων ομάδων ήταν η μέρα με τη νύχτα σχετικά με τώρα.tera12tera έγραψε:dejavu ....πριν 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ χάνει από τον Θρασύβουλο ...τότε ήμασταν στην 8 θέση και οι ειδήμονες κραύγαζαν για τον καρπουζά απο το Εστορίλ και άλλα γραφικά ...Βέβαια ένα χρόνο μετά ξεπερνούσαν ακόμη και τον Μελλισανίδη στις τούμπες και στις ανακυβιστήσεις ...Πολλοί από αυτούς, τώρα τον έχουν κ πρότυπο ....Η πλάκα είναι πως αυτοί που έκραζαν τότε κράζουν και τώρα ...
Εγώ θα το λέω : Θα κρίνω τον Δώνη όταν απόκτήσουμε ένα κανονικό εξτρέμ ...
Μέχρι τότε έχουμε πρόεδρο μεγάλο μόνο στα λόγια .
(Πήρε έναν Δανεικό και έναν παίκτη ελεύθερο με συμβόλαιο που το 70% θα πληρωθεί απότις συμμετοχές με την Εθνική ...αυτή είναι ως τώρα η πραγματικότητα)
και μια παράκληση ....
Δώνη στείλε στην κερκίδα όσους είναι ντεφορμέ ή κουράζονται από τα πολλά ξενύχτια...
Όσο για το κανονικό εξτρέμ θα συμφωνήσω εν μέρει μόνο...Και εξηγούμαι. Τον περσινό γιατί τον φύγανε? Διαφορά φιλοσοφίας? Δεν ξέρω. Αλλά στο μυαλό του οπαδού τα αρνητικά που έμειναν ήταν οι δηλώσεις και τα κλαρίνα απο τα χωριά. Δεκτόν. Πάνε κοίτα τα αποτελέσματα και θα δεις ότι σχεδόν όλες αυτές οι ήττες έγιναν μετα τα Χριστούγεννα που τα εξτρεμ ήταν τα ίδια με τώρα στο τέρμα είμασταν χειρότεροι(σε σχέση με Χακόμπο) μπακ πλάγια ίδια, παίκτη να κατεβάζει μπάλα απ την άμυνα δεν είχαμε και στα χαφ σαφώς λιγότερες λύσεις(ούτε Κάτσε, ούτε Κατσούρ, ούτε Λόρενς. Επίσης είχες πιο δύκσολους αντιπάλους και το πιο βασικό τους παίχτες απλήρωτους!!!
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΤΕ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. Και μιλάμε για μια χρονιά που παρά τα προβλήματα αν στο τελευταίο ματς κερδίζαμε τον Ατρόμ. (θυμίζω είχαμε 3 δοκάρια και χάσαμε μ ένα καταλάθος γκολ) θα μασταν 3οι με το καλό εισητίριο του Γιουρόπα στο χέρι. Από που και ως που φέτος δηλαδή να μην απαιτήσω τη δεύτερη θέση.
Δεν γουστάρω τον Δώνη και απ την πρώτη στιγμή δεν το έκρυψα. Αλλά περίμενα να δω για να κρίνω. Στα τέλη τους πρώτου γύρου άρχισα να τον κράζω. Δηλαδή μετα από τουλάχιστον 15-16 επίσημα παιχνίδια και 5-6 μήνες δουλειάς με την ομάδα που δεν δείχνει τίποτα.
Τι έχει κάνει?
Επιλογή μεταγραφών? Άθλια
Διαχείριση παικτών? Ας γελάσω καλύτερα
Πλάνο? Ανύπαρκτο
Τακτική? Ερασιτεχνικής ομάδας
Νέοι παίκτες? Πλην Κάτσε οι αλλοί δεν έχουν δείξει τίποτα
Γυμνασμένη ομάδα με πρέσινγκ παντού? Δεν νομίζω
Ευρώπη? Φλόκος στα προκριματικά
Χαρακτήρας στα ντέρμπι? Απών σε όλα
Σύστημα? Συνεχείς εναλλαγές
Συν ότι έχει αχρηστεύσει παίκτες...Ο Γεωργιάδης πέρσι πως έκανε μια χαρά παιχνίδια? Ο Έτο που τον έχουν βγάλει άσχετο? Ο τύπος πέρσι ήταν για μένα απ τα καλύτερα δίδυμα στην πλευρά μαζι με Σάλπι έτσι όπως παίζαμε τουλάχιστον...Λόρενς στην γραμμή τον ξεφτιλίζεις.
Τι άλλο να κάνει πια? Ο άνθρώπος φωνάζει ότι σε αυτον τον πάγκο(του ΠΑΟΚ) δεν μπορεί...είναι "λίγος". Για μένα το καλύτερο είναι να ψάξουν έναν καλό κόουτς τώρα και να στείλουν τον ΓΔ μπας και προλάβει ο καινούργιος να σουλουπώσει την ομάδα μέχρι τα πλέι οφ.
Συγνώμη για το σεντόνι.
Μόικαν και Ντιμπαρ τι να πω...Εγώ να τα έγραφα δεν θα συμφωνούσα τόσο πολύ
ΥΓ: Κρατήστε λίγη σαμπάνια και για μένα
Εδώ διαβάσαμε πως αποκλείσαμε την Τότεναμ so what ,αυτό σου κάνει εντύπωση?shark4 έγραψε:Eις αυριον τα νεωτερα .....

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: tera, μην μικραίνεις άλλο τον ΠΑΟΚ, νισάφι πια...
Mia aκομη διαφωνια μου με τους περισσοτερους στο θεμα Δωνη ειναι οτι μιλανε τωρα ενω το ποδοσφαιρο που παιζουμε απο την ΑΡΧΗ ειναι το ιδιο...εξαιρουνται οσοι τα ελεγαν και τοτε....
- tera12tera
Ναι κ εγώ έχω αντιληφθεί πολλά ...μην ανησυχείς ..moican4 έγραψε:Καλά το πως αντιλαμβάνονται πολλοί το ποδόσφαιρο το έχουμε καταλάβει, δεν αμφισβητείται tera.
Στην ουσία του πράγματος σε τι διαφωνείς ;;;; Αν μπορείς με επιχειρήματα ....που δεν μπορείς .
Επειδή εγώ δεν κρίνω ποτέ έναν προπονητή απο τα φιλικά , όπως κάποιοι με μαντικές ικανότητες ....άστο
- kataramenos5
Tera τζάμπα χαλιόμαστε .Υπάρχει τεράστια διαφορά αντίληψης περι ποδοσφαίρου.
Ο Μοικαν (και άλλοι) εχει βαρεθεί να ποστάρει φωτό για τεχνικά ζητήματα κι ακόμα περιμένει απάντηση.
Ο Μοικαν (και άλλοι) εχει βαρεθεί να ποστάρει φωτό για τεχνικά ζητήματα κι ακόμα περιμένει απάντηση.
- tera12tera
Καλά αυτό κατάλαβες ή αυτό ήθελες να καταλάβεις ;;;moican4 έγραψε:Εδώ διαβάσαμε πως αποκλείσαμε την Τότεναμ so what ,αυτό σου κάνει εντύπωση?shark4 έγραψε:Eις αυριον τα νεωτερα .....
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: tera, μην μικραίνεις άλλο τον ΠΑΟΚ, νισάφι πια...
Οκ να σου εξηγήσω και τα βασικά ...
Αυτό που θέλω να πω είναι πως και ο Δερμιτζάκης είχε αποκλείσει την φΕΝΕΡ αλλά δεν τον λιβανίζαμε κάθε τόσο για ΜΙΑ επιτυχία .
Να αποκόπτεις μέρος των γραφόμενων για να τα παρουσιάζεις όπως θέλεις εσύ δεν σε τιμά ....
tera, σε εμενα για τον Δώνη δεν θα μιλάς..
Πήγαινε στο τελευταίο κείμενο που έχει γραφτεί στις 26 Νοεμβρίου να διαβάσεις.
Πήγαινε πίσω στον Μαίο..
Άστο αυτά, πες τα σε κάποιον άλλον για τα φιλικά κτλ...όταν τα έγραφα τότε εσύ δεν συμμετείχες οπότε καλύτερα μάθε κάποια πράγματα..
Αφού λοιπόν ξέρεις μπαλίτσα πες μου τι χαρακτηριστικά έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του από την αρχή της σεζόν.
Πες μου ποιο παιχνίδι σε καθήλωσε με την μπάλα (μην μου πεις τον ρουλή) που έπαιξε έτσι για να πάρουμε και εμείς μια ίδέα...
Έφτασες στο σημείο για να υπερασπιστείς τον Δώνη και να μην παραδεχτείς ότι απέτυχε, να μας πεις ότι οι προκρίσεις με Φενερ και Τότεναμ δεν ήταν και κάτι σημαντικό..
Πήγαινε πίσω στον Μαίο..
Άστο αυτά, πες τα σε κάποιον άλλον για τα φιλικά κτλ...όταν τα έγραφα τότε εσύ δεν συμμετείχες οπότε καλύτερα μάθε κάποια πράγματα..
Αφού λοιπόν ξέρεις μπαλίτσα πες μου τι χαρακτηριστικά έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του από την αρχή της σεζόν.
Πες μου ποιο παιχνίδι σε καθήλωσε με την μπάλα (μην μου πεις τον ρουλή) που έπαιξε έτσι για να πάρουμε και εμείς μια ίδέα...
Έφτασες στο σημείο για να υπερασπιστείς τον Δώνη και να μην παραδεχτείς ότι απέτυχε, να μας πεις ότι οι προκρίσεις με Φενερ και Τότεναμ δεν ήταν και κάτι σημαντικό..
- tera12tera
Αν θέλεις και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε κάνει αμέτρητες ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν ... Κ εμείς είμασταν σίγουροι πως η χρονιά δεν θα είναι εύκολη . Αλλά τα αίτια δεν τα αποδίδουμε απευθείας στον προπονητή (θυμίζω πως κάποιοι είχαν αρχίσει απο τα ...φιλικά) . Το να μην αναγνωρίζεις πως μεσοεπιθετικά είμαστε ανύπαρκτοι (Γεωργιάδης τραυματίας , Ρομπερ τι να λέμε , Λόρενς αδικείται στη θέση που παίζει , Αθανασιάδης εδώ κ πολλά παιχνίδια έπρεπε να είναι στην Κερκίδα , Γιάννου τον καψαμε ) είναι εθελοτυφλία . Σαφώς κ έχει πολλές και σημαντικές ευθύνες ο προπονητής . Εξίσου όμως ευθύνεται και η διοίκηση .kataramenos5 έγραψε:Tera τζάμπα χαλιόμαστε .Υπάρχει τεράστια διαφορά αντίληψης περι ποδοσφαίρου.
Και το ξαναγράφω αν μπορούν να φέρουν καλύτερο να τον φέρουν τώρα όχι ύστερα . Κάθε προπονητής χρειάζζεται ενα εύγλωττο χρονικό διάστημα για να περάσει την φιλοσοφία του .
Υπάρχει όντως διαφορά φιλοσοφίας , προσωπικά με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα ...
Λοιπόν για να τελειώνω από την δική μου πλευρά...
Όντως αυτό που γράφει ο Αργοναύτης είναι το χειρότερο..
Να μην βλέπεις τίποτα, η ομάδα να είναι διαλυμένη, να έχεις κάνει ντέρμπι την 2η θέση, να κινδυνεύεις να χάσεις έναν ακόμη στόχο μετά την Ευρώπη, να έχει βουήξει ο τόπος ότι ο προπονητής θα αποχαιρετήσει και εσύ εκεί (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Tera ) να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με ανύπαρκτες έως αστείες δικαιολογίες ..
Όντως αυτό που γράφει ο Αργοναύτης είναι το χειρότερο..
Να μην βλέπεις τίποτα, η ομάδα να είναι διαλυμένη, να έχεις κάνει ντέρμπι την 2η θέση, να κινδυνεύεις να χάσεις έναν ακόμη στόχο μετά την Ευρώπη, να έχει βουήξει ο τόπος ότι ο προπονητής θα αποχαιρετήσει και εσύ εκεί (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Tera ) να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με ανύπαρκτες έως αστείες δικαιολογίες ..
οι υπευθυνοι του αγων τμηματος που εφεραν τον κ Δωνη ,αξιολογησαν το ροστερ εφοσον κρινουν οτι με αλλον θα παμε καλυτερα και ετσι ας το κανουν...
αλλα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι και με χιντιγκ με τις σαρδελες βολιομ 2 δεν παμε πουθενα...
ΑΝ εχουν πλανο , να διωξουν Δων να παρουν προπονηταρα και παικτες....εκει τους θελω..
αλλα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι και με χιντιγκ με τις σαρδελες βολιομ 2 δεν παμε πουθενα...
ΑΝ εχουν πλανο , να διωξουν Δων να παρουν προπονηταρα και παικτες....εκει τους θελω..
- tera12tera
A) Σου είπα πως διάβαζα αυτά που γραφόταν ...moican4 έγραψε:tera, σε εμενα για τον Δώνη δεν θα μιλάς..
Πήγαινε πίσω στον Μαίο..
Β) Σου έχω πει παλαιότερα τι έβλεπα ..Εσύ υποστηρίζεις πως για αυτή την εικόνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος ο Δώνης ..Εγώ σου λέω πως δεν φταίει μόνο αυτός ...
Γ) Επειδή είμαι πολύ παλιός έχω να καθηλωθώ απο την εποχή που παίζαμε με Ατλετικο και την παίξαμε στα ίσια (Σαφώς και δεν αφαιρώ κ στιγμές όπως Φενερ , Τότεναμ , Καρπάτι , Βιγιαρεάλ οι οποίες ήταν μαγικές ) . Φέτος ναι χρειάζομαι κολλύρια
Η διαφορά μας είναι πως εσύ πιστεύεις , πως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπευθυνος είναι ο Δώνης .
Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχεις δίκιο και να έχω άδικο .
Ρε Τέρα......
Εδω εχουν δει το φως τους οι τυφλοι και εσυ ακομα ευχεσαι?
Υποτιθεται οτι εισαι και παλιος......ακόμα στην ευχή είσαι?
Εδω εχουν δει το φως τους οι τυφλοι και εσυ ακομα ευχεσαι?
Υποτιθεται οτι εισαι και παλιος......ακόμα στην ευχή είσαι?