Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

έφαγες μέρες να ψάχνεις στο google για να βρεις έναν παίχτη να μου την πεις. ο ορισμός του εγωισμού και του κόμπλεξ. και φυσικά όπως κάνουν οι βουλευτές της βουλής μας είπες την μισή αλήθεια. ο παίχτης που αναφέρεις είναι η εξαίρεση και κυνήγησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προσφυγές και απειλές όσο κανένας άλλος. μπράβο βρήκες παίχτη πριν 40 χρόνια ψάξε και στην εποχή των δεινοσαύρων μήπως βρεις κανέναν και εκεί. Βρες κάτι καλύτερο στην ζωή σου από το να επιτίθεστε σε νέα μέλη. Το νόημα του ποστ μου είναι σαφές αν δεν το κατάλαβες μάλλον έχεις μειωμένη αντίληψη.
Μην γράφεις κάτι τζαμπα χωρίς ουσία.

Μην μου επιτίθεστε για να περνάει η ώρα έχω ασυλία απο τον Μπακ για 30 λεπτά. :lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

PAOK1LIFE έγραψε:έφαγες μέρες να ψάχνεις στο google για να βρεις έναν παίχτη να μου την πεις. ο ορισμός του εγωισμού και του κόμπλεξ. και φυσικά όπως κάνουν οι βουλευτές της βουλής μας είπες την μισή αλήθεια. ο παίχτης που αναφέρεις είναι η εξαίρεση και κυνήγησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προσφυγές και απειλές όσο κανένας άλλος. μπράβο βρήκες παίχτη πριν 40 χρόνια ψάξε και στην εποχή των δεινοσαύρων μήπως βρεις κανέναν και εκεί. Βρες κάτι καλύτερο στην ζωή σου από το να επιτίθεστε σε νέα μέλη. Το νόημα του ποστ μου είναι σαφές αν δεν το κατάλαβες μάλλον έχεις μειωμένη αντίληψη.
Μην γράφεις κάτι τζαμπα χωρίς ουσία.

Μην μου επιτίθεστε για να περνάει η ώρα έχω ασυλία απο τον Μπακ για 30 λεπτά. :lol:
χαλάρωσε παληκάρι μου.. εαν θεωρείς εποχή των δεινοσαύρων και ανάξιο σχολιασμού το πρωτάθλημα του 85 , και αν θεωρείς πως οι περισσότεροι εδώ μέσα χρειαζόμαστε γκουγκλ για να θυμόμαστε μέχρι και τί βρακί φορούσε ο τελευταίος αναπληρωματικός μας, κάτι κάνεις πολύ λάθος. και ας έχεις και αυξημένη αντίληψη
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εσύ χαλάρωσε. Μπορούσες να είσαι λίγο ευγενικός αλλά προτίμησες να είσαι αγενής. Δεν το κάνεις μόνο σε εμένα. Το βλέπω το κανεις εσύ και κάποιοι άλλοι συγκεκριμένοι σε νέα μέλη. Δεν θέλεις να έχει νέα μέλη η σελίδα. Αν θέλεις να γράφεις μόνο εσύ κάνε ένα μπλοκ και γράφε. Εδώ κάνουμε διάλογο. Γράφουν κάποιοι ότι δεν θέλουν παίχτες στον ΠΑΟΚ που γεννήθηκαν στην Αθήνα και στον Πειραιά με επιχειρηματολογία. Το ίδιο έκανα και εγώ και μιλάω για στατιστικά δεν μιλάω για άσχημες εξαιρέσεις. Μπορούσες να πεις ναι φίλε μου έχεις δίκιο ζήτημα να έχουν παίξει ένας παίχτης και αυτός ήταν σε κόντρα με την ΠΑΕ . Αλλά προτίμησες την επίθεση , τοξικότητα και κόντρα γιατί έχεις κόμπλεξ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

αγάπη μονο! :-P
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOK1LIFE έγραψε:Μην μου επιτίθεστε για να περνάει η ώρα έχω ασυλία απο τον Μπακ για 30 λεπτά. :lol:
Η ασυλία έχει λήξει προ πολλού! :mrgreen:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο Μπαρκαρούτσος είναι ο τύπος που στερεί την ελευθερία λόγου από ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ?
Επειδή λένε την αποψή τους για ό,τι δήποτε αφορά την ομάδα που αγαπάμε ?
Μπράβο Μπαρκαρούτσε...
Αν ξέρεις, ζούμε σε δημοκρατικό καθεστώς ..
Εφόσον γνωρίζεις το περιεχόμενο του όρου βεβαίως βεβαίως
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το παιδί μίλησε. Γούι λαβ γιου καργα

Sent from my iPhone using Tapatalk
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Taseos έγραψε:Το παιδί μίλησε. Γούι λαβ γιου καργα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσύ πάλι ??
Τι πετάχτηκες ?
Σε λένε Μπαρκαρούτσε ?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Ο κύριος Μπαρκαρούτσος παρακαλείται να αναλύσει πως εννοεί την ελευθερία έκφρασης και με ποια κριτήρια την καταργεί στερώντας το δικαίωμα οποιουδήποτε να λέει ελεύθερα την άποψή του εφόσον δεν υβρίζει και δεν προσβάλλει αβάσιμα κανέναν
Να μιλήσουμε σοβαρά και με επιχειρήματα αν φυσικά έχει την ικανότητα να στηρίξει τις πρακτικές του που συνίστανται σε περιορισμό του στοιχειώδους δικαιώματος έκφρασης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θα σε απαντήσω μόλις βρω χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Διούδης για Άρη λέει το transfermarkt. Με εμάς πάντα ξεκωλωνότανε το ερπετό. Αν κρατήσουν και Κουεστα έχουν το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Σοβαρά τώρα; Ο Κουεστα και ο Διούδης κάνουν το καλύτερο δίδυμο; Εγώ πάλι δεν θα ήθελα κανεναν από τους δυο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Εννοείται είναι το καλύτερο. Ο Κουεστα τόσα χρόνια βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά για το σκουλήκι. Ο Διούδης κάθε φορά που έπαιζε μαζί μας έκανε εκπληκτικά ματς, με τους άλλους δε ξέρω. Και οι δύο είναι καλύτεροι από τα πουλιά που έχει το big4 για δεύτερους τερματοφυλακες (Τζολάκη, Στανκοβιτς, Αθανασιάδη, Ζιβκοβιτς)

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

έλα βρήκα τί στον πτσο γιόρτασαν τα ασπόνδυλα σήμερα στην Αριστοτέλους.

https://parallaximag.gr/epikairotita/gr ... pjzYW0Vi50

Τελευταία πανσέληνος του χειμώνα απόψε, αλλά και η πρώτη της Άνοιξης. Το φαινόμενο ονομάζεται «Φεγγάρι του Σκουληκιού». Τον νυχτερινό ουρανό κοσμεί απόψε η πανσέληνος που είναι γνωστή και ως «Φεγγάρι του Σκουληκιού», από το παλαιό ημερολόγιο αγροτικών εργασιών. Τον συγκεκριμένο μήνα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους οι γαιοσκώληκες, αφού το έδαφος θερμαίνεται λόγω της εποχής. Τα πρώτα σκουλήκια που εμφανίζονται, γίνονται τροφή από τα πουλιά και τους κοκκινολαίμηδες, κάτι που θεωρείται το πρώτο σημάδι της Άνοιξης. Η αποψινή πανσέληνος είναι, ταυτόχρονα, η τελευταία χειμωνιάτικη και η πρώτη ανοιξιάτικη της χρονιάς. Η πανσέληνος θα μοιάζει μεγαλύτερη και πιο σκουρόχρωμη λίγα λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα.. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/epikairotita/gr ... pjzYW0Vi50
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Χαχαχα ωραίος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”