Μην γράφεις κάτι τζαμπα χωρίς ουσία.
Μην μου επιτίθεστε για να περνάει η ώρα έχω ασυλία απο τον Μπακ για 30 λεπτά.

χαλάρωσε παληκάρι μου.. εαν θεωρείς εποχή των δεινοσαύρων και ανάξιο σχολιασμού το πρωτάθλημα του 85 , και αν θεωρείς πως οι περισσότεροι εδώ μέσα χρειαζόμαστε γκουγκλ για να θυμόμαστε μέχρι και τί βρακί φορούσε ο τελευταίος αναπληρωματικός μας, κάτι κάνεις πολύ λάθος. και ας έχεις και αυξημένη αντίληψηPAOK1LIFE έγραψε:έφαγες μέρες να ψάχνεις στο google για να βρεις έναν παίχτη να μου την πεις. ο ορισμός του εγωισμού και του κόμπλεξ. και φυσικά όπως κάνουν οι βουλευτές της βουλής μας είπες την μισή αλήθεια. ο παίχτης που αναφέρεις είναι η εξαίρεση και κυνήγησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προσφυγές και απειλές όσο κανένας άλλος. μπράβο βρήκες παίχτη πριν 40 χρόνια ψάξε και στην εποχή των δεινοσαύρων μήπως βρεις κανέναν και εκεί. Βρες κάτι καλύτερο στην ζωή σου από το να επιτίθεστε σε νέα μέλη. Το νόημα του ποστ μου είναι σαφές αν δεν το κατάλαβες μάλλον έχεις μειωμένη αντίληψη.
Μην γράφεις κάτι τζαμπα χωρίς ουσία.
Μην μου επιτίθεστε για να περνάει η ώρα έχω ασυλία απο τον Μπακ για 30 λεπτά.
Η ασυλία έχει λήξει προ πολλού!PAOK1LIFE έγραψε:Μην μου επιτίθεστε για να περνάει η ώρα έχω ασυλία απο τον Μπακ για 30 λεπτά.
Εσύ πάλι ??Taseos έγραψε:Το παιδί μίλησε. Γούι λαβ γιου καργα
Sent from my iPhone using Tapatalk