Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Εγώ περισσότερο κρατάω το γεγονός οτι ψάχνουμε φορ. Με επιφύλαξη φυσικά.. αλλα φαντάζομαι οτι δε θα έβγαζε κάποιος δημοσίευμα οτι ψάχνουμε τερματοφύλακα γιατί είμαστε πλήρεις. Μόνο με αυτή τη λογική πιστεύω οτι για να βγήκε ίσως ρωτάμε στην αγορα..
100 ματς Πρέμιερ με 15εκ χρηματιστηριακή αξία πριν δύο χρόνια (στα 6 τώρα), δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είστε τόσο αρνητικοί (τον παίκτη δεν τον έχω παρακολουθήσει).
Σύμφωνα με το paok24 από την πλευρά του προκύπτει ότι όντως έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με το paok24 από την πλευρά του προκύπτει ότι όντως έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ
- pagotatzis
Η πλευρά του παίχτη άνετα θα μπορούσε να πει έχει πρόταση από την Μπάγερν που ψάχνεται να καλύψει την θέση του Φορ !
Ο Μίνος τι λέει ;;;
Εκεί είναι όλο το θέμα
Ο Μίνος τι λέει ;;;
Εκεί είναι όλο το θέμα
Γιατί δεν είναι γκρει ρε φίλε να ματώνει το πλεκτό .nunies4 έγραψε:100 ματς Πρέμιερ με 15εκ χρηματιστηριακή αξία πριν δύο χρόνια (στα 6 τώρα), δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είστε τόσο αρνητικοί (τον παίκτη δεν τον έχω παρακολουθήσει).
-
Για έξω αγωνιστικά κ τραυματισμους δεν ξερω, αλλά το επίπεδο του όταν τον έβλεπα στην Σέφιλντ απείχε πολύ απ τον Ακπομ. Πολύ καλύτερος ο Γαλλος
- john4serres
Χίλιες φορές τον Andrey Grey που έφερε ο συμπολίτης.burbu έγραψε:Χίλιες φορές Ακπομ από τον Γάλλο
Ο ακπομ δεν θα ειχε 100 συμμετοχες πρεμιερ ειτε αλλαγη ,ειτε βασικος ,ποσο μαλλον αριθμους ουτε λογω διαβατηριου σε blowout ομαδες που λεμε και στο nba.
ΥΓ αν κατι προβληματιζει ειναι σχολια για χαρακτηρα και τραυματισμους ,οι αριθμοι δεν με απασχολουν προσωπικα για παιχτη απο αυτα τα πρωταθληματα,αν ερχοταν απο καμια σερβια,κροατια κτλπ οντως θα ηθελα νουμερα αλλα απο αυτο το ραφι αν ειχε νουμερα ουτε θα μας κοιτουσε.
ΠΑΟΚ
ΥΓ αν κατι προβληματιζει ειναι σχολια για χαρακτηρα και τραυματισμους ,οι αριθμοι δεν με απασχολουν προσωπικα για παιχτη απο αυτα τα πρωταθληματα,αν ερχοταν απο καμια σερβια,κροατια κτλπ οντως θα ηθελα νουμερα αλλα απο αυτο το ραφι αν ειχε νουμερα ουτε θα μας κοιτουσε.
ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Συγκρίνουμε τον Mousset της Premier με τον Akpom;
Γιατί αυτός που θα πάρουμε (ΑΝ πάρουμε) δεν θα είναι ο Mousset της Premier.
Συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ εχει χασει 24 παιχνιδια λογω τραυματισμου τα τελευταια 5 χρονια. Εμεις ομως τον βγαλαμε σακατη.
Εγω ειμαι της άποψης ότι αν είναι μα γίνουν περαιτέρω μεταγραφές τότε πρέπει οι επιλογές να είναι συγκεκριμένου υψηλού επιπέδου ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομαδα.
Αν είναι να φέρουμε ακόμα 2-3 στοιχήματα θεωρώ ότι είναι δώρον άδωρο. Και ναι ο Γάλλος είναι σε αυτή την κατηγορία.
Από την άλλη βέβαια εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως με 35 παίκτες ροστερ ήδη περιμένουμε και άλλες 2-3 μεταγραφές. Είναι ένα σοβαρό ερώτημα αυτό.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι να φέρουμε ακόμα 2-3 στοιχήματα θεωρώ ότι είναι δώρον άδωρο. Και ναι ο Γάλλος είναι σε αυτή την κατηγορία.
Από την άλλη βέβαια εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως με 35 παίκτες ροστερ ήδη περιμένουμε και άλλες 2-3 μεταγραφές. Είναι ένα σοβαρό ερώτημα αυτό.
Και ποιος είναι Αποστολε; Τι μας κρύβουν;ΑποστόληςΑ έγραψε:Συγκρίνουμε τον Mousset της Premier με τον Akpom;
Μπορούμε να το αναλύσουμε και μετά τον αγώνα, αλλά είναι λίγες οι θέσεις που έχουμε υπερπληθώρα παικτών.JohnDag έγραψε:Εγω ειμαι της άποψης ότι αν είναι μα γίνουν περαιτέρω μεταγραφές τότε πρέπει οι επιλογές να είναι συγκεκριμένου υψηλού επιπέδου ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομαδα.
ΤΦ: Κοτάρσκι, Ζίφκοβιτς συν μικροί.
ΔΑ: Λύρατζης, Σάστρε
ΚΑ: Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κάργας, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης - και προς αποχώρηση Μιχάι.
ΑΑ: Ράφα, Βιειρίνια, Τσαούσης (που μπορεί να ανεβοκατεβαίνει σε Α και Β ομάδα)
ΚΜ: Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντάντας (θα παίξει χαφ;), Σοάρες (θα παίξει χαφ;), Αουγκούστο (θα μείνει;), Κούρτιτς (θα μείνει;)
AM: Ζίφκοβιτς, Νάρει, Κωνσταντέλιας
ΕΜ: Καντουρί, Ντάντας (θα παίξει δεκάρι;), Σοάρες (θα παίξει δεκάρι;)
ΔΜ: Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα, Ρικάρντο
ΚΕ: Ολιβέιρα, Μπράντον (θα παίξει ως φορ;), Κούτσιας (θα μείνει;)
Υποθέτω πως Μουργκ, Τέιλορ και Μιχάι φεύγουν χωρίς αντικατάσταση.
Αν ο Κούρτιτς τελικά αποχωρήσει μιας και αυτό φαίνεται να θέλει, και αν ο Αουγκούστο τελικά πωληθεί μιας και οι εναλλακτικές είναι να φύγει ελεύθερος του χρόνου ή να τον ανανεώσεις με κανένα εκατομμύριο συμβόλαιο - τότε η ομάδα οπωσδήποτε χρειάζεται χαφ για βασικό.
Ο σκοτωμός θα γίνει στους μεσοεπιθετικούς.
Ο Κωνσταντέλιας δύσκολα θα βρει χρόνο δεξιά πίσω από Αντρίγια και Νάρει.
Ο Ρικάρντο δύσκολα θα βρει χρόνο πίσω από Μπίσεσβαρ και Κουαλιάτα.
Θα δεχτούν αυτά τα παιδιά να παίρνουν ρυθμό στον ΠΑΟΚ Β όταν δεν τους χρειάζεται η πρώτη ομάδα; Ή καλό είναι να πάνε δανεικοί;
Και μετά στη θέση του φορ. Ο Ολιβέιρα είναι ένα τεράστιο στοίχημα. Μετά την επιστροφή του πέρυσι δεν έδειξε τίποτα. Φέτος που τον περιμέναμε, έχασε πάλι την μισή προετοιμασία. Όταν θα είναι υγιής θα μπορεί να δώσει αυτό που θέλουμε;
Και μετά ο Τόμας, μπορεί να σταθεί σαν κεντρικός επιθετικός; Αν δεν μπορεί, χρειαζόμαστε παίκτη που να είναι ίδιου επιπέδου τουλάχιστον με τον Ολιβέιρα.
Αλλά μετά αν ο Τόμας καταλήξει τρίτη επιλογή (ή παίξει σαν δεκάρι ή εξτρέμ), ο Κούτσιας θα καθήσει ως τέταρτη επιλογή για μία θέση;
Πολλά θα κριθούν από το αν θα έχουμε 1 ή 2 παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά η ομάδα χρειάζεται ποιότητα στα χαφ (ειδικά αν αποχωρήσουν αυτοί που θα παίξουν βασικοί την Πέμπτη), στο φορ και ίσως και στο 10 αν δεν βγουν τα υπόλοιπα πειράματα με Σοάρες/Ντάντας και με τον Καντουρί μόνιμα εκτός.
John μεταγραφες θα γινουν σε καθε περιπτωση απλα θα γινουν the hard way...Θα φυγουν Κουρτιτς,Αγκουστο και θα αποκτηθει χαφ,επιθετικος έτσι και αλλιως πρεπει να αποκτηθει και το πιο πιθανον ειναι να φυγει ο Κουτσιας και ο επιτελικος ειναι η μονη μεταγραφη πιυ ζηταει μετα μανιας ο Λουτσεσκου. Αν δεν κανουμε και αυτο κλαφτα...