Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ιάσονας έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Ξεχνάς τις δηλώσεις του το καλοκαιρι....
για τα ευρωπαίκά μετά το 1-4 μέσα στην Μπάτε
Το ότι τα άφησε σε 2η μοίρα

Αυτός τα ειπε,κανένας δεν έκανε ερώτηση για διευκρινίσεις,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ
Να μην ξεχνάμε όμως και τις δύο νίκες με Βασιλεία εκείνη την χρονιά, όπως και τη νίκη - ισοπαλία με Σπαρτακ Μόσχας του Προμες, ούτε την ισοπαλία στο Ντα Λουζ.
Κακώς ο ΠΑΟΚ υποτιμά σαν οργανισμός την Ευρωπη και σηκώνει μεγάλη συζήτηση γιατί το κάνει, νομιζω όμως πως είναι λάθος να στεκόμαστε στην πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας στο γιατί αποκλειστήκαμε από τους 32 στο Uefa.
Πιο λογικό να ασκηθεί κριτική κατα τη γνώμη μου στους αποκλεισμούς από Σλόβαν και Εστερσουντ παρά εκεί.
Μα αυτό λέω Ιάσονα
Έδωσαν βάρος το καλοκαίρι στην Ευρώπη,χωρίς να έχουν διευκολύνει τους εαυτούς τους με ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ το Φθινόπωρο

Των φρονίμων τα παιδιάπείνασαν για βαθμούς,αλλά ξέχασαν να μαγειρέψουν
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Οκ, τώρα ξεφύγαμε και επισήμως.[/quote]
Σε τι ακριβως ξεφυγαμε δλδ ??[/quote]

Στο οτι λετε οτι να ναι. Ο Τζολης ηταν φευγατος νοητικα μισο χρονο, σε τι πλανητη ζειτε? Δε μπορεις να κρατησεις παικτη με ετσι θελω.

Οτι να ναι διαβαζουμε γιατι παλι για ακομη μια φορα η συνομοταξια "για ολα φταιει ο προπονητης" κανει οτι θελει στο φορουμ.[/quote]

Μπερδεύεσαι φίλε Ρώσε. 'Για όλα φταίει ο Λουτσέσκου' είναι το σήριαλ. Αν στη θέση του ήταν ο Πάμπλο θα έφταιγε μόνο η διοίκηση ή κάποιος άλλος ξέρω και εγώ. Γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποτέ δε φταίει και ο Πάμπλο είναι ένας από εμάς, οπότε εξ' αντανακλάσεως δε φταίει ποτέ. Μόνο και πάντα αδικείται. Περιούσιος και δικός μας.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Λεμεσος4 έγραψε:Αγαπητε Ραζβαν δοκιμασε Λυρατζη αριστερο Μπακ και Τευλορ Μπροστα του. Θα δυναμωσει η αριστερη σου πλευρα σε σχεση με μουργκ. ΘΑ εχει και καλυτερα μαρκαρισματα και καλυτερες διεισδυσεις. Περιμενα να εδινες λιγο χρονο σε Κωνσταντελια χθες.Θα Μπορουσες αφου το πεθανες το 14. Καλα που συμπληρωσε κιτρινες ο Ζιβκοβιτς γιατι αλλιως δεν θα ξεκουραζοταν.
Αφου ειναι κομπλεξικός. Καλά τα λές . Λυρατζη αριστερο Μπακ και Τευλορ Μπροστα του.

Καλά που συμπλήρωσε κάρτες ο Ζίβκοβιτς
Μάλιστα.
Είσαι σιγουρα ΠΑΟΚ;

Βλέπεις κάπου τα εργομετρικα των παιχτων κ ξέρεις ποσο κουράζεται ο καθένας περα απο τις προπονητικες σου ικανότητες;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση η χρησιμοποίηση του Τσούμπα Άκπομ στη βασική ενδεκάδα στους Ζωσιμάδες να προκάλεσε έκπληξη και ενδεχομένως να θεωρήθηκε πως έγινε στο πλαίσιο της διαχείρισης των φορ, ωστόσο, είχε κι άλλη ανάγνωση η υπόθεση καθώς δεδομένα ο Ρουμάνος ήθελε να στείλει ηχηρό μήνυμα αφύπνισης στον Κάρολ Σφιντέρσκι, τον οποίο δεν χρησιμοποίησε λεπτό καθώς έκανε μόλις τρεις αλλαγές, διατηρώντας τον Άκπομ σε όλο το παιχνίδι! (SDNA)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ιάσονας έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Ξεχνάς τις δηλώσεις του το καλοκαιρι....
για τα ευρωπαίκά μετά το 1-4 μέσα στην Μπάτε
Το ότι τα άφησε σε 2η μοίρα

Αυτός τα ειπε,κανένας δεν έκανε ερώτηση για διευκρινίσεις,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ
Να μην ξεχνάμε όμως και τις δύο νίκες με Βασιλεία εκείνη την χρονιά, όπως και τη νίκη - ισοπαλία με Σπαρτακ Μόσχας του Προμες, ούτε την ισοπαλία στο Ντα Λουζ.
Εδω ρε Ιασονα ξεχασαμε 2 νταμπλ κολλητα.
Φερτε στον ανθρωπο το ροστερ που θελει κι αν αποτυχει
τον κρεμαμε εξω απ την αγια βαρβαρα. Και λαθη κανει κι εμμονες εχει αλλα εχει δειξει με τη δουλεια του οτι μπορει να καταφερει σπουδαια πραγματα.
Μη ξεχναμε τοσο ευκολα στις στραβες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστός ο κατ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Από που προκύπτει πως ξεχάσαμε τα 2.νταμπλ?
Από πού;
Πραγματικά από ΠΟΥ....
Τον μάη εγώ τον ήθελα πίσω και τον δικαιολογούσα για τα ατυχή αποτελέσματα με βίντι
Γιατι θεωρούσα πως προσπάθησε και απλά δεν τα κατάφερε

Δηλώνοντας όμως πως παρατήθηκε η Ευρώπη για το καλό της κατάκτησης του πρωταθλήματος σημαίνει 2-3 πραγματάκια
Πως 100% δεν ήξεραν όλα τα δεδομένα (με τελευταιο υπαιτιο τον Λου,,ΑΝ δεν ενημερώθηκε)
Και αυτό γράφω στην προηγούμενη σελίδα,πως υπήρχε άγνοια και ΟΧΙ κατι αλλο
Αυτό που γράφω τόσο καιρό και περνάει στα ψιλά
Επιμένω όμως γιατί είναι ένας απ τους λογους που ΔΕΝ συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα
Και είναι κάτι που κόστισε και θα κοστίσει εκατομμύρια

Στις 3 ήττες με βιντι και μπάτε δεν κατεβήκαμε για να χάσουμε φυσικά
Κατεβήκαμε για την νίκη,σε παιχνίδια όμως δεύτερης σημασίας πια
Και όπως έχω ξαναγράψει θα έπρεπε ενας γνώστης μεσα στην ΠΑΕ να δώσει γραμμη για την πιο αναιμακτη συλλογή 2+1 βαθμών και ας υπηρχε αποκλεισμός απο την συνέχεια
Θεωρώ πολύ εύκολο το να κατέβαζε ομάδα στα παιχνίδια μετην βίντι, με 1ο στόχο να κρατησει το
0,εστω και με συστημα 7-3-0
Έστω και με τα δεύτερα
ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ

Που σημαίνει,ναι ακομα κι απο μένα για εκείνη την χρονιά ας την παρατούσατε
Αλλά με τον άλλο τρόπο που έχω αναλύσει

Τελος παντων τα έχω γραψει 1000 φορές
Γαβρος και χανουμι αποδεδειγμένα ειναι γνώστες στο τι τους περιμένει το καθε επομενο καλοκαίρι

Εμεις στο παρελθον σιγουρα οχι
Για τωρα δεν ξερω

Είναι πράγματα που είναι στα χέρια μας,αφορουν αποφασεις εκαυομυρρίων και εμείς τα αφήνουμε στην τυχη
Πρέπει να το γράψω με τεράστια γράμματα για να τονισω την σημαντικότητα?

Έτσι κι αλλιως είναι κι αυτό ένα ακόμα ποστ από τον κανένα (κυριολεκτικά) που θα χαθεί σαν τα προηγούμενα κάτω απ τον σωρο του ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΟΚ

Οπότε,ξεχάσαμε τα 2 νταμπλ,ή προειδοποιούμε να μην επαναληθφουν τα λάθη που μας έβγαλαν από την κατάκτηση των επομένων;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Αυτό πάντως που λέει ο Λουτσεσκου πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί και στις τρεις διοργανώσεις εγώ το καταλαβαίνω. Είναι μία ομάδα που έχει 2 εξτρεμ συνολικά εκ των οποίων ο ένας είναι ο Μιτριτσα. Ο Θεός να φυλάει τον Ζιβκοβιτς από τραυματισμο. Έχει ένα αριστερό μπακ στο ροστερ γενικά και τώρα ανέβηκε ο τσαουσης για δεύτερο. Έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας που σημαίνει πως οι περισσότεροι παίκτες θέλουν πολύ χρόνο αποκατάστασης μετά από παιχνίδια και αυτό σημαίνει λιγότερες προπονήσεις. Και αυτά σε χρονιά κοβιντ.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αφήσουμε την ευκαιρία την φετινή της Ευρώπης ειδικά μετά από τόσο καλές κληρώσεις. Πρέπει η ευρωπαϊκη συγκομιδή βαθμών να είναι η πρώτη προτεραιότητα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα,αν φυσικά μπορούμε (που καθόλου σίγουρος δεν είμαι πως έχουμε καλύτερο υλικό από κάποια μιντιλαντ).
Για μένα πλέον το μπαλάκι είναι στη διοίκηση. Πρέπει να λειτουργήσει πιο επαγγελματικά έχουμε 2021 και δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή. Κάναμε τόσες μεταγραφές τα τελευταία χρόνια και επιτυχημένη ήταν μόνο μία (αντε 2 με τον Κουρτιτς). Πρέπει να πέσει χρήμα για μεταγραφές και να γίνει στοχευμενα, στην ουσία μέχρι τον Ιούλιο πρέπει να αλλάξει το μισό τουλάχιστον ροστερ. Ότι παρακαταθήκη αγωνιστική είχαμε από το νταμπλ πλέον έχει χαθεί. Έχουμε έναν προπονητή που έχει αποδείξει πως μπορεί να πετύχει πράγματα,να φτιάξει ομάδα. Έχουμε κάποιους παίκτες που επίσης μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο (Ζιβκοβιτς Μιχαηλίδη Κουρτιτς Ινγκασον και ελπίζω Ολιβειρα) συν κάποιους ως συμπληρωματικους (Μιχαι Τσιγγαρα Λυρατζη Μπισε Καντουρι και ελπίζω Κουτσια Κωνσταντελια και Ζαμπα). 1η Ιανουαρίου πρέπει να αρχίσουν να κλείνουν τα κενά στο ροστερ με παίκτες σε καλή ηλικία με ποιότητα. Αν είχαμε αποκλειστεί θα ζητούσα σκούπα τον Ιανουάριο τώρα πρέπει να γίνει σταδιακά μέχρι και το καλοκαίρι, αλλά οι μεταγραφές που θα γίνουν πρέπει να είναι επιτυχημένες.
ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ.

Υ. Γ. Κάποιος έγραψε για Λυρατζη αριστερό μπακ και μπροστά του εξτρεμ τον Τέιλορ. Αυτό δεν θα δουλέψει ούτε στον ΠΑΟΚ β παίδες, αν θέλουμε να κάψουμε τον Λυρατζη ας τον βάλουμε αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Λουτσέσκου δεν λέει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε 3 διοργανώσεις. Βασικά σε 2 γιατί κύπελλο έχουμε παίξει έναν αγώνα.
Ο Λουτσέσκου λέει συνέχει ότι η Ευρώπη έχει αποσυντονίσει την ομάδα.
Συγνώμη, αλλά αυτά είναι παπαριές καμαρωτές.
Είναι αδιανόητο ότι γίνεται μια τέτοια κουβέντα σε επαγγελματικό σωματείο με υποτίθεται σοβαρές βλέψεις σε αυτήν την εποχή. Απλά αδιανόητο. Δεν θα έπρεπε καν να υφίσταται ως σκέψη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Doomlord4 έγραψε:Από που προκύπτει πως ξεχάσαμε τα 2.νταμπλ?
Από πού;
Πραγματικά από ΠΟΥ....
Τον μάη εγώ τον ήθελα πίσω και τον δικαιολογούσα για τα ατυχή αποτελέσματα με βίντι

Δηλώνοντας όμως πως παρατήθηκε η Ευρώπη για το καλό της κατάκτησης του πρωταθλήματος σημαίνει 2-3 πραγματάκια
Πως 100% δεν ήξεραν όλα τα δεδομένα (με τελευταιο υπαιτιο τον Λου,,ΑΝ δεν ενημερώθηκε)
Επιμένω όμως γιατί είναι ένας απ τους λογους που ΔΕΝ συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα

Και όπως έχω ξαναγράψει θα έπρεπε ενας γνώστης μεσα στην ΠΑΕ να δώσει γραμμη για την πιο αναιμακτη συλλογή 2+1 βαθμών και ας υπηρχε αποκλεισμός απο την συνέχεια
Θεωρώ πολύ εύκολο το να κατέβαζε ομάδα στα παιχνίδια μετην βίντι, με 1ο στόχο να κρατησει το
Έστω και με τα δεύτερα
ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ

Γαβρος και χανουμι αποδεδειγμένα ειναι γνώστες στο τι τους περιμένει το καθε επομενο καλοκαίρι

Για τωρα δεν ξερω

Είναι πράγματα που είναι στα χέρια μας,αφορουν αποφασεις εκαυομυρρίων και εμείς τα αφήνουμε στην τυχη

Έτσι κι αλλιως είναι κι αυτό ένα ακόμα ποστ από τον κανένα (κυριολεκτικά) που θα χαθεί σαν τα προηγούμενα κάτω απ τον σωρο του ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΟΚ

Οπότε,ξεχάσαμε τα 2 νταμπλ,ή προειδοποιούμε να μην επαναληθφουν τα λάθη που μας έβγαλαν από την κατάκτηση των επομένων;
Πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση.
Ο Λουτσέσκου σε αυτό το θέμα φέρεται λες και σήμερα πρωτοέμαθε ότι υπάρχουν και οι ευρωπαϊκες διοργανώσεις.
Το μόνο χειρότερο που δεν θέλω ειλικρινά να το σκέφτομαι, είναι οι δηλώσεις Λουτσέσκου να αντικατοπτρίζουν τα αισθήματα και την άποψη της διοίκησης για το ζήτημα οπότε εκεί είναι που θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Εγώ αυτό που θα περίμενα απο τον Λούτσε φέτος είναι να ρίξει όλο του το βάρος στην Ευρώπη.
Φέτος πρωτάθλημα δεν. Κουτσά στραβά play off θα μπεις και με λίγη προσπάθεια Ευρώπη θα βγεις.
Μια καλή πορεία στην Ευρώπη θα έχει πολλαπλά ωφέλη. Τα έχει εξηγήσει ο Doom επανελειμένα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Doomlord4 έγραψε:
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Είτε άγνοια είτε συνειδητή επιλογή
Αν υπήρχε συνειδητή επιλογή θα είχαμε επικίνδυνους στην ομάδα

Στη τελική ο Λου θα έπρεπε να ήξερε όλα τα δεδομένα
Αν τα ήξερε και δεν κατεβηκε για ενα ευκολο σενάριο για 3 ισπολίες με λιμά (χάσαμε γιατί κατεβήκαμε για -αν θα κάτσει νίκη-και όχι στρατηγική ισοπαλία) είναι το λιγότερο ΜΗ ευέλικτος
Όσο πιο ....τρυφερά...μπορώ να χαρακτηρίσω αυτό που σκέφτομαι......
Α μπράβο!!
Λοιπόν, ο Λου είναι καλούτσικος προπονητής και σε εμάς κυρίως αγαπήθηκε γιατί έκανε κ δουλειές που έπρεπε να κάνουν άλλοι στον οργανισμό ΠΑΟΚ, που χρειάζεται θηριοδαμαστές (δυστυχώς).
Ωραία μπάλα έπαιξε την 1η χρονιά του, τη 2η τι να λέμε. Κατανοητό τα περί κλειστού κλαμπ, αλλά παίξαμε το 2ο τελικό ΟΑΚΑ (με Αντελίνο κ Μαου τραυματίες) με Ολιβέιρα στον πάγκο κ Μίσιτς εκτός αποστολής. Τι άλλο να πούμε;
Τα περίφημα ¨θέλω¨ του, δλδ να έχει παγκίτες του εκατομμυρίου σε κάθε θέση για να αισθάνεται κομπλέ κ άνετος, σόρρυ γκάις, αλλά καμία ομάδα στην Ελλάδα ούτε ο γκέι μπορεί να το κάνει.

Το μεγάλο φετινό καμπανάκι ήταν ο 1ος αγώνας με τους Ιρλανδούς, που μας 'εκαναν κουδούνια, ενώ 1η φορά στα τελευταάι χρόνια είχε πάνω από μήνα να ετοιμα΄σει την ομάδα. Εκεί φάνηκε πως η παλιά γενιά ..δεν.

Έχω την εντύπωση πως αυτός πιστεύει -να επαναλάβω- πως αν δεν έχει παγκίτες του εκατομμυρίου η διοίκηση τον άφησε ξεκρέμαστο.

Να δούμε, αν έχουμε ριστάρτ τώρα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλα ολα αυτα που λετε ....αλλα...

προχθες στα γιαννενα φορουσε ....το σκουφι....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Sick Bastard έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Από που προκύπτει πως ξεχάσαμε τα 2.νταμπλ?
Από πού;
Πραγματικά από ΠΟΥ....

Έστω και με τα δεύτερα
ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ

Για τωρα δεν ξερω

Πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση.
Ο Λουτσέσκου σε αυτό το θέμα φέρεται λες και σήμερα πρωτοέμαθε ότι υπάρχουν και οι ευρωπαϊκες διοργανώσεις.
Το μόνο χειρότερο που δεν θέλω ειλικρινά να το σκέφτομαι, είναι οι δηλώσεις Λουτσέσκου να αντικατοπτρίζουν τα αισθήματα και την άποψη της διοίκησης για το ζήτημα οπότε εκεί είναι που θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι.
Ειναι αποριας αξιο πως υπαρχουν μελη και συνοπαδοι που δικαιολογουν τετοια νοοτροπια και τετοιες απαραδεκτες δηλωσεις.
Ο Λουτσεσκου φετος δινει ρεσιταλ αστοχων τοποθετησεων σε συνεχεια των αστοχων επιλογων του...
Απαραδεκτο να λεει προπονητης του ΠΑΟΚ οτι η ομαδα δεν μπορει να διαχειριστει 2 διοργανωσεις. Οπως επισης δεν μπορει να λεει οτι αποσυντονιζεται και δεν μπορει να προπονησει την ομαδα με τα δυο ματς ανα βδομαδα...
Βεβαια εδω γυρισε και ειπε ανερυθριαστα πως τωρα ηταν το σωστο χρονικο σημειο για την χρησιμοποιηση του Τσιγγαρα, οποτε δεν περιμενω κατι καλυτερο στην συνεχεια. Οσο πετυχημενος κι αν ειναι ενας προπονητης στο παρελθόν, δεν εχει κανενα δικαίωμα να μας εμπαιζει με τις δημόσιες τοποθετησεις του, ούτε να μας αντιμετωπιζει λες και μιλαει σε χαϊβανια!
Ελπιζω να συνελθουν εκει στην ΠΑΕ και να του δωσουν ενα αξιολογο ροστερ για να κοπουν ολες οι δικαιολογιες και να δουμε τι μπορεί και τι δεν μπορει να προσφερει στο μελλον του ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν θελουμε να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας η Ευρώπη φέτος μας διέλυσε .
Εννοείται πως μακροπρόθεσμα μας κάνει καλό και επιβάλλεται να κάνουμε ανάλογες και καλύτερες πορείες (doomlord μην βαράς)
Αλλά με απλά μαθηματικά αν το ρόστερ που έχεις αξίζει για 6,7 εξαιτίας της Ευρώπης παίζει για 2,3….
Πέσανε και οι τραυματισμοί και ότι δεν έχεις εναλλακτικές και μοιραία έμεινες πολύ πίσω…
Ο λούτσος απλά τα λέει ρεαλιστικά τώρα γιατί κατάλαβε ότι με αφηγήματα ζακέτες κλπ δεν πείθει κανέναν . Ο τύπος μιλάει στις συνεντεύξεις για να τον ακούνε οι παίχτες του και στα τέτοια του για οποιονδήποτε άλλον …
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”