δεν είμαι οικονομολόγος αλλα από τα λίγα που έχω αρχίσει να καταλαβαίνω μετά τι προϋπηρεσία που έκανα σα λογιστής εκ του ραδιοφωνου για τα χρέη τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρονια υπάρχουν χρέη σαν αυτά του OSFP που δεν είναι απαιτητά η καλύπτονται με διαφορους τρόπουs από τους μεγαλομετόχους και υπάρχουν χρέη σαν και αυτά που είχαμε εμείς τα προηγούμενα χρονια (θυμίζω πάνω από 40 υποθέσεις) από τις οποιες κατά δήλωση του πρώην υπευθυνου τον οικονομικό Παπαδόπουλου μονο 2-3 ήταν φιλέσπλαχνoi και δεν ήταν άμεσα apaitita.από τι στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει κάποιος μεγαλομέτοχος να τα βγάλει από τι τσέπη του και vα πληρώσει αυτά τα άμεσα απαιτητά χρέη, τα λεφτά αυτά πρέπει να βγούν από το budget τις χρονιας τις ομάδας. νομίζω αυτό είναι σε όλους κατανοητό.Maximus έγραψε:Αδερφια, συγνωμη αλλά λετε συνεχεια για τα χρέη και οταν αυτα σβηστουν θα ειμαστε καλυτερα και δεν μπορουμε να διεκδικησουμε κατι παραπανω κλπ κλπ...
Ας κοιταξουμε λιγο παραπερα...
Με αυτη τη λογική η Ρεαλ που δεν εχει χρεη 20 εκ. ευρω οπως ο ΠΑΟΚ, ουτε 30, ουτε 5 ουτε 6, αλλα 800 εκ. ευρω (!) τι θα επρεπε να κανει; Να παιζει στο β' τοπικό Μαδριτης;!
Χρεη εχουν οι πιο πολλες ομαδες (ακομα και μεγαλα μεγεθη ευρωπαικα) αλλα αυτο δεν τις εμποδιζει να πρωταγωνιστησουν...
...
μετά για τα χρέη τις real που λες , η real δεν ήταν να πουλήσει πριν 2 χρονια το προπονητικό τις (η το γήπεδο δε θυμάμαι) για να ξεχρεώσει?
άντε ας αφήσουμε τι real. υπάρχει η Man.u που χρωστάει αλλα δε φαίνεται να παίζει ρολο στην ομάδα τις αλλα από την άλλη δες την arsenal που επειδή αποπληρώνει το καινούργια τις γήπεδο δε μπορεί να κάνει μεγάλες μεταγραφές. Το πιο τρανό παράδειγμα από όλες είναι η Leeds United. η ομάδα που πριν από 10 χρονια έπαιζε ημιτελικό CL αυτή τh στιγμή βολοδέρνει μεταξύ League 1 και championship. Δες τh φιορεντίνα αν και εκεί δε ξέρω τις λεπτομέρειες.