Λογική προς αποφυγή...desperando έγραψε:....
Οσο για τον μπερμπα που πολλοι τωρα βγαζουν λαθος μεταγραφη, ειναι ο μοβος λογος που εχουμε ελπιδες στα φετινα πλει οφ, σε διαφορετικη περίπτωση ηταν σιγουρη παλι η αποτυχια.
...θα επρεπε αυτη τη στιγμη η διαφορα σου με βαζελο και κουλα μα ειναι τουλάχιστον οσοι η δικη μας με τον γαυρο
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ως προς το θεμα Μπερμπατοφ διαφωνω καθετα,ως οπαδος της γιουναιτεντ τον ηξερα αρκετα καλα και οταν τον αποκτησαμε βλεπωντας και την αισθηση του κοσμου οτι θα ερθει ενας παικτης που θα παρει στις πλατες του την ομαδα και θα την ανεβασει επιπεδο με εζωναν τα φιδια.Ο Μπερμπατοφ στον ΠΑΟΚ μπορει να προσφερει απλα ως ενα εξαιρετικο σεντερ φορ,οποιος περιμενει διαφορετικο πακετο θα κανει περισσοτερο κακο παρα καλο.Φαινεται οτι ειμαι ο μονος που τον βρηκα κακο στον αγωνα με την βεροια,με κινησεις για τις οποιες δεν εφταιγε αυτος λογο θεσης,τις οποιες αν τις εκανε αλλος θα μιλαγαμε για τον Τζιολη και τον Κατσε που καθυστερουν το παιχνιδι,που κρατανε μπαλα,που παιζουν προς τα πισω και παραλληλα και και και.Ως προς την αποσταση με αεκ και βαζελο,μπορει να χρησιμοποιηθηκε υπερβολη ως προς το μεγεθος της αποστασης αλλα ναι αν οι 2 τους εχουν μεχρι τωρα 7 απωλειες στο πρωταθλημα εμεις δεν θα επρεπε να ειχαμε πανω απο 3-4 max.Θα ειναι ΝΤΡΟΠΗ να καταληξουμε και παλυ κατω τους στο τελος της χρονιας.
- Sick Bastard
Περίπου στα μισά παιχνίδια που έπαιξε σκόραρε όσο ήταν στη Marketing Utd, πάντως.
Θα είναι πολύ καλύτερος Μπέρμπα με Χαρίση-Τσίμιροτ πίσω του, παρά με Τζιόλη-Κάτσε πίσω του.
Θα είναι πολύ καλύτερος Μπέρμπα με Χαρίση-Τσίμιροτ πίσω του, παρά με Τζιόλη-Κάτσε πίσω του.
Μα δεν είμαστε στα ίδια επίπεδα. Βαθμολογικά και μόνο ταιριάζουμε. Σε αγωνιστική προοπτική ομάδας καθόλου. Στα μεταξύ μας είχε κατηφόρα το γήπεδο. Κάτσε να τους παίξουμε και εκτός και βγάλε το παραπάνω συμπέρασμα.desperando έγραψε:
Δεν μπορω να ειμαι στα ιδια επιπεδα με την κουλα που ηρθε απο β εθνικη και τον αφραγκο βαζελακο και να δικαιολογουμαστε με τριετη πλανα.
Επίσης, αν τους κάνω πλάκα στα play offs (γιατί εγώ πιστεύω πω αυτό θα γίνει) δεν θα με πειράξει καθόλου να είμαι κοντα τους στην φετινή σεζόν.
Είμαι σίγουρος όμως πως τη νέα σεζόν θα έχουμε από αυτούς την διαφορά που θέλεις και εσύ και όλοι μας.
Δεν ειπα ρε sick οτι ηταν κακος παικτης στην γιουναιτεντ,δεν ηταν ποτε ομως ο one man show που περιμενουν καποιοι,ηταν παντα ενας εξαιρετικος παικτης που λογω ιδιαιτεροτητων ηθελε και ενα εξαιρετικο συνολο διπλα του.Αυτο που περιμενουν καποιοι οτι στον ΠΑΟΚ μπορει να ειναι και δεκαρι και φορ και εγω δεν ξερω τι αλλο,απλα δεν υπαρχει.
- Sick Bastard
ναι ρε συ κατάλαβα, απλά το αναφέρω.
Καλά το τι περιμένει ο καθένας άστο θα μπλέξουμε
Καλά το τι περιμένει ο καθένας άστο θα μπλέξουμε

- john4serres
Από gazzetta.gr:
Το όνομα του Φιλίπ Τζούρισιτς ακούγεται στην Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι σίγουρη η αποχώρηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού από το «Ντα Λουζ».
Το μέλλον του Τζούρισιτς παραμένει απροσδιόριστο και κανείς δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της Μπενφίκα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός την Τρίτη ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των «αετών», στον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Οριεντάλ (0-1) παίζοντας για 72 λεπτά.
Το ότι αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό δεν σημαίνει ότι υπολογίζεται γι' αυτό και το θέμα της παραχώρησής του είναι πάντα πάνω στο τραπέζι. Στη Λισσαβόνα γνωρίζουν, όπως λένε, για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Ο 24χρονος Σέρβος είναι ένα από τα ονόματα που μπορεί να έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, με τους Πορτογάλους να γράφουν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα.
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να έρθει ο Djurucic δανεικός. Κι αυτό γιατί αν μπει ρήτρα, κατά 95% θα είναι απαγορευτική για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ.
Αν μας βοηθήσει ειδικά στα play of γιατί να μην έρθει;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι το έχουμε καταλάβει καλά σ' όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ότι με δανεικούς (και ειδικά αυτούς που δε θα παραμείνουν σίγουρα στο μέλλον) δε γίνεται δουλειά.
Μπορεί ο Βεζυρτζής να αρρωσταίνει για τους βραχυπρόθεσμους στόχους, αλλά να μην ξεχνάμε τι θέλει να κάνει τελικά αυτή η ομάδα.
Μπορεί ο Βεζυρτζής να αρρωσταίνει για τους βραχυπρόθεσμους στόχους, αλλά να μην ξεχνάμε τι θέλει να κάνει τελικά αυτή η ομάδα.
Αν δεν βρεθει κατι μονιμου χαρακτηρα και υψηλης ποιοτητας,τοτε θα πρεπει να κινηθουμε για δανεικο,δεν υπαρχει πολυτελεια να μην γινει κινηση και για να κλεισω το θεμα μπερμπατοφ,αυτη τη στιγμη ο βουλγαρος εχει διπλα του τον Μακ,εναν παικτη ικανο αλλα οχι παικτη ομαδας,παικτη που οτι καλο κανει βγαινει απο ατομικη ενεργεια,τον Ζαιρο,εναν παικτη που μεχρι τωρα δεν φημιζεται για την σταθεροτητα του και τον Πελκα εναν νεαρο ταλαντουχο που εχει ακομα δρομο μπροστα του για να αποκτησει ειδικα ουσια στο παιχνιδι του.Αν αποκτηθει ενας παικτη υψηλης ποδοσφαιρικης ευφυιας τοτε ναι μπορουμε να περιμενουμε πολλα περισσοτερα σε σχεση με τωρα.
- Lacedaemonian
ο Μπερμπα ΔΕΝ ειναι 10αρι.Βαλτου ενα "συγχρονο" 10αρι(να μοιραζει ,να παταει περιοχη,να μαρκαρει,να μαμαει γενικα απ το κεντρο και μπροστα) για "σαπορτ" και 2 πλαγιους (πχ Μακ-Μυστα...), "ξεχνα" τον και απλα απολαυσε ποσες π@@@ θα μοιραζει.......
Aυτό ακριβώς. Μόνο που ο Τούντορ τους θέλει όλουν να μαρκάρουν, ακόμα και τον φουνταριστό.Lacedaemonian έγραψε:ο Μπερμπα ΔΕΝ ειναι 10αρι.Βαλτου ενα "συγχρονο" 10αρι(να μοιραζει ,να παταει περιοχη,να μαρκαρει,να μαμαει γενικα απ το κεντρο και μπροστα) για "σαπορτ" και 2 πλαγιους (πχ Μακ-Μυστα...), "ξεχνα" τον και απλα απολαυσε ποσες π@@@ θα μοιραζει.......
Εγω επιμένω οτι απο τα ονόματα που εχουν ακουστεί αυτος που θα μας ανεβάσει πιο πολυ ειναι ο Μπουσσουφα.
Έχουμε έλλειψη στα εξτερμ??ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν σου φτάνουν 3 παίκτες για μία θέση τότε τι πρέπει να κάνεις με τα:
1. στόπερ,
2. αριστερά μπακ,
3. εξτρέμ και
4. φορ;
Για να μην μιλήσω για το 10ρι