Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από joshua »

Βλεπωντας παντως τον βαζελο να χανει απο ερυθρο αστερα μεσα στο οακα θλιβομαι ακομα περισσοτερο για την ηττα απο τον φαρο.Δεν ειναι καλος ο βαζελος φετος και με 1-2 κινησεις ενισχυσης θα μας εδινα ανετα ενα 30% στον τελικο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαγος και πειραματα, κουλαρε ρε τσε...
Φυσιολογικο εως ενα σημειο ηταν να παει με κατι που εχει διδαχθει και με κατι που πιστευει χρονια τωρα, φυσιολογικο ηταν να επιλεξει το συντηρητισμο του συστηματος αυτου σε ντερμπι και οταν ειδε τι γινοταν περσι σε αντεπιθεσεις κλπ..

Απλα με τους μικρους και γενικα στην τουμπα, επρεπε να το συνειδητοποιησει λιγο πιο νωρις, στα 10 ματς πχ και να το αλλαξει.. Αλλα δε βοηθησαν και οι τραυματισμοι μην το ξεχναμε..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Δηλ θα σας χαλουσε αν η ομαδα επαιζε απ περσι εφσι οπως τα τρλευταια δυο ματς

Αλλα ακουμε δυο χρονια ο αα ξερει ο ζβ ξερει ο ιτ ξερει ο φα ξερει και δεν κανει να κανουμε κριτικη στο σαλπι δεξι μπακ στον κλαους αμ χαφ και αρ εξτρεμ στο μακ σεντερ φορ στο τζιολη σεντερ μπακ κτλ κτλ κτλ δεν τελειωνουν αμα τα θυμηθω ολα

Το μονο που ακουμε ειναι ο φα ξερει και δεν κανει να κανουμε ποδοσφαιρικη κριτικη οταν βλεπουμε το πιο γρηγορο εξτρεμ στη λιγκα φτερο στον ανεμο να παιζει βαρυ σεντερ φορ στις τριπλες σωνες αμυνας της ελλαδας

Παρτε το λιγο αλλιως ρε μαγκες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σαν πέρσι θαχαμε και Λούκας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

simba έγραψε:Μαγος και πειραματα, κουλαρε ρε τσε...
Φυσιολογικο εως ενα σημειο ηταν να παει με κατι που εχει διδαχθει και με κατι που πιστευει χρονια τωρα, φυσιολογικο ηταν να επιλεξει το συντηρητισμο του συστηματος αυτου σε ντερμπι και οταν ειδε τι γινοταν περσι σε αντεπιθεσεις κλπ..

Απλα με τους μικρους και γενικα στην τουμπα, επρεπε να το συνειδητοποιησει λιγο πιο νωρις, στα 10 ματς πχ και να το αλλαξει.. Αλλα δε βοηθησαν και οι τραυματισμοι μην το ξεχναμε..
ΡΕ σιμπα τι εμαθε να παιζει ενα ελαφρυ κορμι και σφαιρας σεντερ φορ στο ταμπουρι γιατι αυτο βλεπαμε τρεις μηνες με τον μακ μονο κορυφη στα ελληνικα τα,πουρια και μαλιστα δεν εκανε να το κριτικαρουμε που στο φορουμ μας μη θιξουμε τον φα και την επιλογη του ιτ λες και ειναι αυτοι πιο πολλοι ΠΑΟΚ απο μας

Νομιζεις τυχαια αδειασε η τουμπα .... Και βεβαια εχουμε τη δικαιολογια κριση λες και αμα ηταν ο ΠΑΟΚ παντα οπως τα δθο τελευταια δε θα ηταν γεματη η τουμπα αλλα προς θεου μην προσβαλουμε τον φα και τον ιτ λες και τις αδειες εξεδρες δεν της βλεπουν μερικοι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:Σαν πέρσι θαχαμε και Λούκας

Να τον νταντευουμε και αυτον μαζι με τον ιτ και το φα μην αποκτησει ψυχολογικα απ τη γκρινια μας
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αμα δειτε τι κριτικη κανουν στα φορουμ μεγαλων ευρωπαικων ομαδων θα φριξετε

μεχρι και για το αν ειναι σωστα σιδερωμενες οι πετσετες που λεει ο λογος και εμεις εδω αν πουμε οτι ρε αδερφε ειναι μλκια να παιζει σεντερ φορ ο μακ στρα ταμπουρια ειναι μλκια να παιζεις με τρια σεντερ μπακ στα ταμπουρια και μαλιστα ψηλα την αμυνα με δυο αργα αμ χαφ .... η χαρα των αντεπιθεσεων των ταμπουριων δηλαδη .... δεν αγαπαμε την ομαδα και δε στηριζουμε το πλανο

ξεκολλατε ρε απ αυτο το κομπλεξ του βλαχοελληνα που πρεπει να σεβεται τον ευρωπαιο μην τον προσβαλει οτι και να γινει γιατι αυτο νιωθω οτι κανουμε μερικοι εδω μεσα

μην πουμε τα αυτονοητα γιατι θα ειναι ιντριγκα κατα των μεγαλων ονοματων φα και ιτ

να ξερετε οτι οι οπαδοι ξενων ομαδων περιμενουν αποτελεσματα και απ τα ονοματα γιατι ουσιαστικα εινια υπαλληλοι τους εσεις μερικοι εδω νιωθετε και υφισταμενοι κλασσικα εεληνικη μιζερια .... υπαλληλοι μας ειναι και οταν κανουν μλκιες θα της λεμε ... οπως θα λεμε τα θετικα οταν διορυωνουν τα απιστευτα που εκαναν τρεις μηνες τωρα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
simba έγραψε:Μαγος και πειραματα, κουλαρε ρε τσε...

ΡΕ σιμπα τι εμαθε να παιζει ενα ελαφρυ κορμι και σφαιρας σεντερ φορ στο ταμπουρι γιατι αυτο βλεπαμε τρεις μηνες με τον μακ μονο κορυφη στα ελληνικα τα,πουρια και μαλιστα δεν εκανε να το κριτικαρουμε που στο φορουμ μας μη θιξουμε τον φα και την επιλογη του ιτ λες και ειναι αυτοι πιο πολλοι ΠΑΟΚ απο μας

Νομιζεις τυχαια αδειασε η τουμπα .... Και βεβαια εχουμε τη δικαιολογια κριση λες και αμα ηταν ο ΠΑΟΚ παντα οπως τα δθο τελευταια δε θα ηταν γεματη η τουμπα αλλα προς θεου μην προσβαλουμε τον φα και τον ιτ λες και τις αδειες εξεδρες δεν της βλεπουν μερικοι
Η Τούμπα ήταν άδεια δεν άδειασε πέρσι είμασταν πρώτοι σε άδειο γήπεδο

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Σαν πέρσι θαχαμε και Λούκας

Να τον νταντευουμε και αυτον μαζι με τον ιτ και το φα μην αποκτησει ψυχολογικα απ τη γκρινια μας
Καλά γιατί επιμένεις ακόμη για Λούκας; σε διέψευδε και εδώ και στην Ισπανία και τον ήθελε πολύ και ο τουντορ. ....

john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

οφφτοπικ γκρινια. μονο εδω. :opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

che4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Μάλλον ο Φρανκ δεν έχει ιδέα τι κάνει

Έχουμε κάνα καλό τεχνικό διευθυντή να προτείνουμε στην ΠΑΕ; Από δω μέσα κάνα παιδί να είναι δικός μας

Θα μας πεις για την επιλογη του ΠΑΟΚ ΑΑ αντι ΦΣ και ΙΤ αντι ΣΚ και ασε λες και ο ΠΑΟΚ ειναι ο φα το χετε παρακανει σας το ξαναλεω

Αλλα δε βγηκε ενας να πει πτι η ομαδα παιζει μπαλα απο τοτε πιυ σταματησε ο μαγος τα πειραματα και κατεβαινει οπως θα κατεβαιναν οι πορτογαλοι απ την αρχη της χρονιας και δε θα τσακονομασταν και θα βλεπαμε μπαλαρα και η κουλα και η ζελα θα μας εβλεπαν με τα κυαλια

Αλλωστε ολα τα ,μεγαλα κλαμπ παιρνουν κροατες οχι πορτογαλους η λατινους γενικα γνωστο σε ολους

Κοφτε το εχει αηδειασει πολυς κοσμος αλλα δεν εχει τα @@ να σας το πει

Εμενα ετσι κι αλλιως δε με νοιαζει ουτε εχω κανα κομπλεξ μη μου την πειτε αλλα πολλλοι μασανε να σας τα πουν

Κερδιζει ο ΠΑΟΚ γιατι γκρινιαζαμε οταν εχανε αντι να πειτε οτι ειχαμε δικιο εκτος αν βλεπετε τα ιδια πραγματα δυο ματς τωρα με τους τρεις προηγουμενους μηνες και εγω ειμαι γκαβος
Το έχουμε παρακανει ΠΟΙΟΙ;

Δεν έχετε τα @@ να μας το πείτε ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

Σταμάτα να κυνηγάς ανεμόμυλους

Ναι, ο Φερνάντο θα έβαζε τον τραυματία 2 μήνες Βοσνιο με τον 2-3 φορές τραυματία Χαρίση. Αυτο ακριβώς

Τις προάλλες έβαλα δέκα σχόλια από παιχνίδια τρίτης χρονιάς Φερνάντο. Το διάβασες; Ήμαρτον πια!

Όταν η μισή ομάδα λείπει μόνιμα τραυματίες

Και μα τω Θεό, την επόμενη φορά που θα αφήσεις τόσο ΓΕΛΟΊΑ υπονοούμενα, έχεις φύγει. Και ναι, είναι απειλή, προειδοποίηση ή ότι άλλο σκατα θες

Πες και κρίνε όπως θες τις απόψεις μας, πες και κρίνε τον τρόπο που κάνουμε moderating, έχεις κάθε δικαίωμα

Το να αφήνεις εδώ και μιάμιση βδομάδα υπονοούμενα ότι ακολουθούμε γραμμή (και μάλιστα σε θέμα για πρώτη φορά που ο odi συμφωνούσε μαζί ΣΟΥ, τόσο γελοίο το όλο θέμα), το να μας λες να μην λέμε την γνώμη μας αλλά να κάνουμε μόνο moderating, το να λες Τώρα πάλι το να το κόψουμε και να λέμε ότι σου αρέσει προφανώς και μάλιστα φοβίζουμε τον κόσμο να μη το πει γιατί μάλλον δαγκωνουμε, το να προσβάλλεις τον προπονητή του ΠΑΟΚ επανειλημμένα λέγοντας τον ΣΥΝΈΧΕΙΑ μαθητευόμενο μάγο Γιατί το καλοκαίρι δεν ήρθε η αγάπη σου ο Κονσεϊσάο λες και έχει δείξει τίποτα σαν προπονητής σε μεγάλη ομάδα και δε πρέπει να χαθεί το κελεπουρι και να βγάζεις τέτοια χολη Μετά από δύο νικηφόρα ματς είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ

Τελευταία φορά που ανέχομαι τέτοια προσβολή προς το πρόσωπό μου και προς την υπόλοιπη ομάδα μοντ!

Κανένας μα ΚΑΝΈΝΑΣ δε θα πατροναρει απόψεις εδώ μέσα. Εγώ πιστεύω στον ΙΤ και θα το λέω και κανένας δε θα μου το απαγορεύσει εδώ μέσα. Εσύ δε πιστεύεις και μπορείς να το λες επίσης εδώ μέσα όσο λείπουν οι ειρωνείες προς το πρόσωπό του

Κερδίζει ο ΠΑΟΚ γιατί κάποιος προφανώς κάνει καλή δουλειά εκεί μέσα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τσε για τον τουντορα ελεγα σ'αυτο π παρεθεσες..

Για μακ συμφωνουμε, με τους "μικρους" δεν εβγαζε νοημα η επιλογη..
Νταξ, ειχαν την πεποιθηση οτι θα τους βγει ως 2ος φορ (μπορει και για να μπουσταρουν τα στατιστικα του για παρει μεγαλυτερη αξια και ενοψει γιουρο), τους δικαιωσε με δυνατους αντιπαλους στην κοντρα αλλα απετυχε με τους μικρους, ελεω και συστηματος 3-5-2 που δυσκολα θα τον εβαζαν σε ολη την πλευρα..
Ο γεγονε, γεγονε πιστευω..

Δε νομιζω οτι απαγορευοταν η καλοπροαιρετη κριτικη/σχολιασμος εδω μεσα, απλα καποιοι (οχι απαραιτητα μοντ οπως λες) χρονια τωρα εχουν το κακο συνηθειο να τη βαφτιζουν κραξιμο και να τη δαιμονοποιουν λογω των βλακειων που γραφουν οι αρδ..
Παντως ο εκνευρισμος κ οι ειρωνιες που χρησιμοποιεις τωρα ας πουμε, μπορει να θεωρηθουν δικαιως κραξιμο..
Νηφαλιοτητα χρειαζεται, τοχουμε ξαναπει..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Che4 όπως είπε ο pgetsos,την επόμενη φορά που θα αφήσεις υπονοούμενο για γραμμές και λοιπές παπ@ριες που έχεις στο κεφάλι σου,θα φύγεις.Δεν ανέχομαι κανέναν να μου λέει οτι ακολουθώ γραμμή και γράφω οτι γράφω εκ του πονηρού και για το συμφέρον μου.

Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιο είναι αυτό που λες,σου λέω μόνο οτι στο θέμα Μπερμπάτοφ συμφωνούσα μαζί σου και εσύ έγραφες ότι όλοι οι Mods έχουμε πάρει γραμμή κατά του Μπερμπάτοφ,παραβλέποντας φυσικά οτι εγώ είχα την ίδια γνώμη με εσένα.

Οπότε ή μια εβδομάδα τώρα δεν το έχεις δει προκειμένου να καταλάβεις πόσο φαιδρό είναι αυτό που γράφεις ή θα υποθέσω οτι εσύ παίρνεις γραμμή για κάποιο λόγο.

Πάρτο σαν απειλή/προειδοποίηση/σύσταση,δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ενδιαφέρον θα είχε, ένα υποφορουμ, όπου θα μπορούσαν να γράφουν όσοι έχουν πάει για μπάνιο... Γενικού ενδιαφέροντος θέματα.

Αν βέβαια εκεί κάποιος έβριζε κλπ, ας έτρωγε μόνιμο , οριστικό.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

pgetsos έγραψε:
che4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Μάλλον ο Φρανκ δεν έχει ιδέα τι κάνει

Έχουμε κάνα καλό τεχνικό διευθυντή να προτείνουμε στην ΠΑΕ; Από δω μέσα κάνα παιδί να είναι δικός μας

Θα μας πεις για την επιλογη του ΠΑΟΚ ΑΑ αντι ΦΣ και ΙΤ αντι ΣΚ και ασε λες και ο ΠΑΟΚ ειναι ο φα το χετε παρακανει σας το ξαναλεω

Αλλα δε βγηκε ενας να πει πτι η ομαδα παιζει μπαλα απο τοτε πιυ σταματησε ο μαγος τα πειραματα και κατεβαινει οπως θα κατεβαιναν οι πορτογαλοι απ την αρχη της χρονιας και δε θα τσακονομασταν και θα βλεπαμε μπαλαρα και η κουλα και η ζελα θα μας εβλεπαν με τα κυαλια

Αλλωστε ολα τα ,μεγαλα κλαμπ παιρνουν κροατες οχι πορτογαλους η λατινους γενικα γνωστο σε ολους

Κοφτε το εχει αηδειασει πολυς κοσμος αλλα δεν εχει τα @@ να σας το πει

Εμενα ετσι κι αλλιως δε με νοιαζει ουτε εχω κανα κομπλεξ μη μου την πειτε αλλα πολλλοι μασανε να σας τα πουν

Κερδιζει ο ΠΑΟΚ γιατι γκρινιαζαμε οταν εχανε αντι να πειτε οτι ειχαμε δικιο εκτος αν βλεπετε τα ιδια πραγματα δυο ματς τωρα με τους τρεις προηγουμενους μηνες και εγω ειμαι γκαβος
Το έχουμε παρακανει ΠΟΙΟΙ;

Δεν έχετε τα @@ να μας το πείτε ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

Σταμάτα να κυνηγάς ανεμόμυλους

Ναι, ο Φερνάντο θα έβαζε τον τραυματία 2 μήνες Βοσνιο με τον 2-3 φορές τραυματία Χαρίση. Αυτο ακριβώς

Τις προάλλες έβαλα δέκα σχόλια από παιχνίδια τρίτης χρονιάς Φερνάντο. Το διάβασες; Ήμαρτον πια!

Όταν η μισή ομάδα λείπει μόνιμα τραυματίες

Και μα τω Θεό, την επόμενη φορά που θα αφήσεις τόσο ΓΕΛΟΊΑ υπονοούμενα, έχεις φύγει. Και ναι, είναι απειλή, προειδοποίηση ή ότι άλλο σκατα θες

Πες και κρίνε όπως θες τις απόψεις μας, πες και κρίνε τον τρόπο που κάνουμε moderating, έχεις κάθε δικαίωμα

Το να αφήνεις εδώ και μιάμιση βδομάδα υπονοούμενα ότι ακολουθούμε γραμμή (και μάλιστα σε θέμα για πρώτη φορά που ο odi συμφωνούσε μαζί ΣΟΥ, τόσο γελοίο το όλο θέμα), το να μας λες να μην λέμε την γνώμη μας αλλά να κάνουμε μόνο moderating, το να λες Τώρα πάλι το να το κόψουμε και να λέμε ότι σου αρέσει προφανώς και μάλιστα φοβίζουμε τον κόσμο να μη το πει γιατί μάλλον δαγκωνουμε, το να προσβάλλεις τον προπονητή του ΠΑΟΚ επανειλημμένα λέγοντας τον ΣΥΝΈΧΕΙΑ μαθητευόμενο μάγο Γιατί το καλοκαίρι δεν ήρθε η αγάπη σου ο Κονσεϊσάο λες και έχει δείξει τίποτα σαν προπονητής σε μεγάλη ομάδα και δε πρέπει να χαθεί το κελεπουρι και να βγάζεις τέτοια χολη Μετά από δύο νικηφόρα ματς είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ

Τελευταία φορά που ανέχομαι τέτοια προσβολή προς το πρόσωπό μου και προς την υπόλοιπη ομάδα μοντ!

Κανένας μα ΚΑΝΈΝΑΣ δε θα πατροναρει απόψεις εδώ μέσα. Εγώ πιστεύω στον ΙΤ και θα το λέω και κανένας δε θα μου το απαγορεύσει εδώ μέσα. Εσύ δε πιστεύεις και μπορείς να το λες επίσης εδώ μέσα όσο λείπουν οι ειρωνείες προς το πρόσωπό του

Κερδίζει ο ΠΑΟΚ γιατί κάποιος προφανώς κάνει καλή δουλειά εκεί μέσα

καλα πιστευε εσυ στα πειραματα που εκανε απο κει και περα τι απειλη κτλ σιγα μη φοβηυω να πω τη γνωμη μου στο φορουμ της ομαδας που αγαπησα και ναι η γραμμη στηριζω και απαγορευεται να κριτικαρω τα αυτονοητα υπαρχει

η αμφιβαλεις οτι ειναι λαθος να παιζεις με κορυφη τον μακ στα ταμπουρια η εβλεπες μπαλαρα οταν γινοταν αυτο η ειναι σωστο να ανεβαζω μια αργη αμυνα στο κεντρο οταν ο αντιπαλος παιζει μονο με αντεπιθεσεις και σε διαβαζε και ο τελευταιος πικραμενος κοουτς της λιγδας η οτι ο τζιολης δεν ειναι γμω το μπελα μου σεντερ μπακ η οτι ο μπερμπα ειναι ο μεγαλυτερος παιχτης που εχει δει αυτος ο στερημενος λαος και βολοδερνει στον παγκο μιας ομαδας που δεν μπορουσε να κερδισει ουτε τον τελευταιο

αυτα ολα αδερφε δεν ειναι απαξιωνω και δε στηριζω ειναι απλη σωστη οπαδικη κριτικη και μερικοι θελετε να την απαγορευσετε

ριξε μπαν λοιπον γιατι απαγορευτε να λεμε τα παραπανω που ειναι απολυτως αυτονοητα ποδοσφαιρικα .... α και τωρα που αλλαξαν βγηκες να πεις ειχατε δικιο σταματησε τις μλκιες και τα πειραματα και γελαει το χειλακι μας λιγο ... βγηκες να το πεις εσυ που στηριζεις και δεν εισαι μιζερος και γκρινιαρης σαν εμενα που κανω κριτικη

αλλα να σου πω κατι εγω χαιρομαι που δικαιωνεται η γκρινια και ας μην το καταλαβαινεις γιατι η γκρινια ηταν για να διορυωυουν οι ππριες και οχι για να γινουμε πτανα οπως νομιζεις

@odi δεν μιλησα για τον μπερμπα ουτε αφησα υπονοουμενο για γραμμη

ευθεως ειπα και λεω οτι υοαρχει γραμμη απο πολλους και οχι μονο απο μοντς να μη γινεται κριτικη σε τιποτα .... δεν ηταν υπονοουμενο αλλα ξεκαθαρη αποψη ... εσεις το πειρατε για υπονοουμενο οτι καποιος σας κινει και οτι εχετε συμφερον εγω εννοω οτι μολις γραφει καποιος τα παραπανω που κανονικα ολοι θα επρεπε να συμφωνουμε με απλξη λογικη θεωρειτε μυασμα που θελει το κακο του ΠΑΟΚ και δε στηριζει... ε δεν ειναι ετσι καταλαβετε το η κριτικη πρεπει να υπαρχει οταν δεν μπορεις να κερδισεις λυτε καν τον τελευταιο και σε κανει ρομπα ο καθε πικραμενος κοουτς της λιγδας και νιωθει μουρινιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”